Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
РЗС: Цензурата се разпада, карат се за пари и за измамите на пловдивския шмекер
РЗС: Цензурата се разпада, карат се за пари и за измамите на пловдивския шмекер
Автор: ПИК
Дата
Дата
9927
Коментари
35
РЗС: Цензурата се разпада, карат се за пари и за измамите на пловдивския шмекер

До десет дни поне десет кандидат-депутати на ББЦ ще напуснат политическата пирамида на Бареков. Нормалните хора в ББЦ вече разбраха, че там всичко е ненормално, рисково и комерсиално. Това съобщи пресцентърът на РЗС.

Очакваме най-ключовите организатори и кандидат-депутати от Плевен, Монтана, Ловеч, Бургас, Кюстендил, Шумен, Благоевград и Пловдив демонстративно да напуснат ББЦ и да кажат истината за схемите свързани с купуването на гласове.

Призоваваме активистите на ББЦ, които са заплашвани и бити от мутрите на Бареков през последните дни, да проговорят. РЗС ще им осигури безплатна адвокатска защита и по надлежния ред ще информира министъра на вътрешните работи. Обръщаме се и към всички, на които не са им изплатени хонорарите за последните три месеца, в това число и на служители  в централата на ББЦ, на които не са им внасяни здравни и социални осигуровки, да излязат и да кажат цялата истина за лъжите и измамите на пловдивския шмекер.

Истината е, че Цензурата се разпада, защото се карат за пари. Част от координаторите по време на кампанията за евровота получиха по 20 000 безотчетни пари, а сега ги карат да работят за слава. Ясно е, че ако тези координатори не получат обещаните пари, не само ще напуснат, но с пълна сила ще работят срещу коалицията на Бареков в оставащите дни до 5 октомври.

Нашата прогноза е, че Бареков ще се срине като Ковачки през 2009 и сега заедно ще отидат в политическото бунище.

 

Напиши коментар »
(35)
1
Янке, скрий се в полите на Бойко!
2
Иска ти се, негоднико!
3
Леле, па ча вро колко си зле!
4
Тебе трябва да те сложат там дето слънце не огрява нивга!
5
Янке, не се ли нахрани, ББ до кога ще ти поръчва?!
6
Този да върви на сметището завинаги!
7
Да се смееш ли, да ревеш ли?
8
Да бъде немедленно въдворен!
9
ББЦ - Коалиция от доказани мърши на ДС и гладни за власт Капути и Дудуци --- механичен сбор от агенти , доносници и чалга -отрепки !!!! Какво очаквате от такава пасмина
10
Цензурата явно ще се разпадне . Нали я кръстиха България без спонсори . Структурите им навсякъде са оглавявани от лапачи , нагаждачи и лакоми за кяр индивиди . Те щом спра кранчето / а то явно е спряло / ще напуснат фалшивата партия
11
Този платен глашатай на Банкя!
12
Кондома на ТИКВАТА!
13
Тоя пък кой го брои за жив?!
14
Разбирам, че Янето може и по-долу да падне. В качеството на какъв дава оценки за младата партия?
15
Логичният въпрос е, кому е нужно и чии интереси защитава един забравен от обществото откровен алармаджия? Не може да се подмине и въпроса зависим ли е от олигархията Янев? Той ли е куклата на конци, която осигурява медиен комфорт на партията, на която сътрудничи?
16
...каза проваленият и продажен политик Яне...
17
то нещо друго ли очаквахте, Яне може да е всякакъв но ббц вони от далече
18
Болен мозък!!!
19
Не всичко е пари, смешник!
20
Така се получава, когато се прибират ренегати от провалили се партийни групировки...!!! ББЦ се напълни с подставени "задници", а не лица, които планомерно подкопаха доверието и унищожиха надеждата за промяна, с която новата партия печелеше все повече привърженици...!!! ОПГ "герб" преодоля страхуването от "мат'риала" и БОКо потрива доволно ръчички от отложилото се във времето възмездие, което рано или късно все пак ще го застигне...!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ОТ ЗАВРЪЩАЩАТА СЕ МУТРОГЕРЕРАСТИЯ...!!!
21
АЗ СЪМ ОТ ПЛЕВЕН, ПО СИЛНИ СМЕ ОТ ВСЯКОГА! МУТРАТА ИСКА ДА ПРОВАЛИ БАРЕКОВ, ЧРЕЗ МАШИ КАТО ТЕБ, ЗАЩОТО ВИ ПРЕЧИ ДА РАЗГРАБВАТЕ БЪЛГАРИЯ, АМА ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИТЕ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ МУТРАТА И ГЕРБ!
22
дето те чукат няколко горили, колко струва, оня клип с който мутрата те държи на каишка, помияр прост и нагъл!
23
Прав си Яне. То тоя само агенция "Пеевски И Капута" го отразява.
24
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ОТ ЗАВРЪЩАЩАТА СЕ МУТРОГЕРЕРАСТИЯ...!!!
25
ДЕТО СИ ВАДИ ХЛЯБА С ГЪ-ЗЪ СИ! ИБАЛНИКА НА МУТРАТА!
26
Цяла кавалерия от троянски коне !!! И сега с ездачките кво става ? Ще могат ли да си площат пилинга , солариума и ..... педикюра да речем ? И да не вземе да фалира някое заведение , в което са додсигурявали зоб !!! И колко ни брига за тази сган , ЗНАЕ САМО БЕЛ ДЕНИ И СТАРИ БАБИ !!!
27
Истината за Борисов четете тук!http://www.vsekiden.com/38004/%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%BF%D1%81-%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B0/
28
КАПУТИ , ЯНЕ Е МНОГО ПРАВ ! ТОВА Е ИСТИНАТА И СКОРО АЗ ЩЕ ИЗЛЯЗА ПУБЛИЧНО И ЩЕ ПРОГОВОРЯ !
29
ББЦ се разпада и това е факт . Янев е прав .
30
ББЦ не се разпада и това е факт!
31
Arclites like this are an example of quick, helpful answers.
32
Just cause it's simple doesn't mean it's not super helpluf.
33
Wonderful exialnatpon of facts available here. http://fubime.com [url=http://rakqxrb.com]rakqxrb[/url] [link=http://babklkohgk.com]babklkohgk[/link]
34
I thought I'd have to read a book for a divoscery like this!
35
Hey, that's the grtetesa! So with ll this brain power AWHFY? http://vbdvcsh.com [url=http://egsmzlezqyv.com]egsmzlezqyv[/url] [link=http://gtargqld.com]gtargqld[/link]
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?