Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Юрий Асланов с жесток удар по Корнелия Нинова - БСП втора в проучването на червения шаман
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Юрий Асланов с жесток удар по Корнелия Нинова - БСП втора в проучването на червения шаман
Автор: ПИК
Дата
Дата
198929
Коментари
58
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Юрий Асланов с жесток удар по Корнелия Нинова - БСП втора в проучването на червения шаман

Корнелия Нинова е понесла жесток удар дни преди изборите, научи ПИК от свои източници. Соцводачката е била попарена от Юрий Асланов вчера, след като й е представил поръчаното от нея социологическо проучване. Червеният шаман, който редовно представя пред обществото съчинени данни, е нанесъл жесток удар на лидерката на столетницата и й е казал истината - ГЕРБ води срещу БСП.

Предварителното проучване на Асланов сочело, че червените нямат шанс срещу управляваща партия на евроизборите, въпреки всички скандали и фалшиви новини, с които се опитват да манипулират обществото мнение. 

Според източниците ни проучването на "Афис" сочело ясно, че първото място е за ГЕРБ, а Корнелия с нейната Елена Йончева начело на листата се нарежда на второто място. Това автоматично давало загуба за соцлидерката и приближените й, които повече от месец опитват да излъжат хората, че са алтернатива и, че ще спечелят евровота. Оказва се, че дори й верният на Корнелия Нинова Юрий Асланов не може да излъже и директно е заявил, че БСП отново трябва да се задоволи с второто място. 

Това означава, че Нинова ще трябва да подаде оставка след вота, защото опозицията в БСП отдавна се закани, че ще й я поиска моментално, задето опозори партията с обвиняемата в пране на пари от КТБ през офшорки Елена Йончева.  

Напиши коментар »
(58)
1
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА БСП
2
ПИК трескаво чакат последните проучвания на социолозите и като не ги дочакват сами започват да си ги съчиняват.
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Можеш да загубиш първото място, ако станеш втори, но не можеш да загубиш второто, ако останеш втори! Когато си на власт и парите са в теб, е лесно да спечелиш! ! А ако вторият стане първи, досегашният първи печели ли! Та да почакаме! Вече сме в предизборна ситуация и не трябва да се коментира!!
5
Сакън бре!!! Никаква оставка за сви'нята майка докато недоразсипе кочи'ната.Да си я оставят да гру'хти до местния вот на есен,пък после да и теглят бал'тията!!!
6
Еии как си го написал като че ли ти се празнат
7
Боже колко лъжа има на този свят! ФЕЙК ФЕЙК ФЕЙК ! Боже, колко ги е страх!! На страха очите са големи! Бойко трябва да открие поне още 20 завода и да направи пристанище в София! Колко му е? За властта дава всичко!!
8
За социолозите незнам, но по водената кампания с интриги, клюки, очерняне, плюване - НЕСТАВА! Без да съм пеивърженик на когото и да е едва ли ще гласувам за хора без здав разум и идея какво ще правят в Брюксел,освен да си вземат заплатите и оправдаят окраденото с тях. Едва ли щях да си запиша детето на френска детска градина ако не си правех тънка сметка, но провидение има и всеки плаща сам цената за думите и делата си
9
Гладната кокошка (ПИК) просо сънува. До тука бехте с Тиквуна!
10
То,че ще са втори е ясно,но в никакъв случай не искам да подава оставка,трябва да води партията към “светли бъднини”!:)))))
11
Що бе, някой да се е съмнявал досега, че ГЕРБ ще спечели? Този и други като него много добре знаеха че БСП няма шанс пред ГЕРБ, но нарочно манипулираха общественото мнение. А пък Свиня Нинова не трябва да подава отставка, докато не съсипе съвсем партията-майка. Така ще направи услуга на кстраната, че никога повече да не се сръща във властта.
12
Ами сега ? От скръб за Нинова и Мама Кучка ПИК и Асланов ще направят така , че с сълзи на очи довечера да пия една гроздова повече . А техните палета пишещи тук - и не само тук - нека пият по една студена вода от Хасковската за която милата ми Мама Кучка твърдеше , че е заразена
13
ГЕРБ - 30.7 %. БСП - 23.3 %. ДПС - 10.2 %, ДБ - 47 % и т.н. Тук Пeдялко ви будалка.
14
ПИК-льото, автор на безумието пак се осра.
15
ГЕРБ - 30.7 %. БСП - 32.3 %. ДПС - 10.2 %, ДБ - 4,7 %.... това са резултатите на "Афис". Вижте ги в останалите сайтова , които са си платили за публикацията им. Тук Пeдялкo ви баламосва.
16
СА НАЙ ГНУСНОТО И ОТВРАТИТЕЛНО АЗИЯТСКО ПЛЕМЕ НА СВЕТА .....
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
анкетираните по градовете са предимно или пенсионери или мързеливи безработни има и други , които не спират въобще на АНКЕТИТЕ , защото или бързат за работа или са заети с други неща И въпреки всичко пак ГЕРБ водят ...Социолозите да обикалят малко повече и да питат хората например в почивен ден , където по паркове и градини и по центровете на градовете е пълно с почиващи хора от работната седмица...и да видите че ГЕРБ водят много повече в проценти .
19
Mnogo negramotnost,btarle, SORY- aziatsko se pishe,prostak i ti barabar PETKO S MAJETE..
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
ГЕрП могат да спечелят изборите само с ИЗМАМА. Борисоф е като актьор без публика, който играе все същите скечове пред нарочно докарани хора.
22
Ние вярваме само в анкетата на Пик....49% за ГЕРБ и 18% за БСП, демек два пъти и половина водим!
23
Аз също имам данни от Асланов и те са: 100 % БСП, а ГЕРБ в затвора! Това истат българите!
24
Юри, нали знаеш, че сме наясно че лъжеш? Няма комунист, който да не лъже, а и да не краде. Ти винаги си знаел, че твоята любима партия не може да победи ГЕРБ. Но, за да оправдаеш порите, които Импексова ти дава, ти просто манипулираш. И тъй като остана малко време до изборите, реши все пак да се застраховаш.
25
В Ямбол БСП са за прокурор , тъй като разпалват радикални настроения сред лумпуните и мързеливите безработни , които са по паркове и даже детски беседки и пият бира и притесняват майките с деца ....станали на по 30 години и нямат нито един ден трудов стаж...има и маргинали от махалата , които се разкарват в парка и заглеждат български момичета , дори и майки млади с децата си...БСП и лично Мариета Сивкова не харесват нито новия център , нито парка и други нови придобивки и говорят агресивно срещу новите неща в града ..и по този начин инспирират лумуните да чупят и трошат пейки и съоръжения , шадраванчета и статуи в малкото басейнче в градината ..а вечер обикалят лумпени от БСП , провокирани лично от Катя от БСП и председател на БСП в града да чупят нави спирки ,плочки , лампи в новия център , разместват нарочно пейките от камък , и ги пускат от височина за да се строшат ..и после викат ДИАНА КАБЕЛ да снима “ НЕКАЧЕСТВЕНИЯ РЕМОНТ “ ...ето с това се занимават БСП ..шумкари
26
Такива напъни да очернят ГЕРБ и накрая да не спечелят!? Така и не разбраха, че с лъжи, манипулации и селски клюки не могат да спечелят хората. Печелят само подигравки и омраза.
27
Ако Асланов е правил проучване само сред държавните корумпета,клиентелата и мангалите,резултата сигурно е верен.
28
Пълно с фантасти тук, особено Пишковците. Никой не знае какъв ще е резултата, но страха тресе Шайката и се предава от Бащицата, който пролича на патка в калчища. Разтичал се по страната, малко късно се е сетил от крадене, лъжи, корупционно схеми, изнасяне на пари и уреждане на свои хора. Държавата е официално призната, както и той, за най-корумпираната и бавно развиваща се от ДД на САЩ и Немското правителство. Приемаме, че ще уредят изборите, имат добър опит, както и местните. Да не мислите, ме ще направят живота ни по-добър и нормален? Ще продължи същото, обезлюдяване, ранно умиране, миграция, циганизация, заеми, изразходване на бюджета не по стратегически план а с кърпене на дупки. Тези избори не са важни, важни са местните, кметовете и общините, където краденето е жестоко! Оставането на тези още един мандат, това ще е края на Бългсрия, превърната в пустиня от няколко неграмотни, нагли и безмозъчни дебила!!!
29
ПИК, Асланов знае ли това?
30
Нинова да се готви за голям резил и оставка. ГЕРБ ВОДИ НА БСП ВЕЧЕ С 8 до 9%. Ако продължи така може да се стигне до 11-12 % разлика до Неделя. Забравете за всички социалистически агенции правещи лъжливи проучвания и манипулации. Моите данни на истински и нямат нищо общо с монополът на българските социалистически /социологически/ агенции
31
Бойко извади го да пръдна
32
Ей червени педерунгелчета чаооооо 26.05. Запомнете...за вас с празните чутори.шанс няма. Взимайте по един сърп и чук и в Русия .Севеена Корея...абе където ви приемат.
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Ако БСП загуби се обесвам пред позитано ! 100% давам обещание !
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
А какво правим със Станишев?
39
ВСЕКИ БЪЛГАРИН, КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ, Е ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И БЪЛГАРИН. натовец
40
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
Това е така, защото са монтирали пеленгаторите на баба Ива фместо перки на хеликоптера на Тиквата и се движи със свръхзвукова скорост и всичко се ретранслира, а заводите никнат като гъби където капне от горивото на хеликопера – боядисаната с хлорофил отровна слюнка на баба Ива.
44
Нинова се бе пипнала днес!Обръстала се бе,само сянка от мустаците имаше!Еленка 2кг кит бе лепнала на спаружената си мутра,ама да бе сложила и под брадичката,че съвсем спаружена кожата!Това е резултат от кражби,интриги и далавери!Няма ненаказано престъпление срещу България!Всичките пари,които са откраднали им излизат на физиономиите,независимо че са си татуирали сатанински знаци и петолъчки на скрити места! Пъпки и циреи ще продължават да им излизат,докато не върнат накраденото!Вечна и памет на БСП!Никога не трябва да се забравят и замитат престъпленията на БКХ/БСП! На 50-я юбилеен на БКП/БСП конгрес,трябва да се реши въпросът с Вивата,Мезетата и Кражбите на прехода!Станишев стига си мълчал,кажи за престъпленията на Нинова и защо я уволни,за Йончевите кражби и изнудвания също не мълчи!
45
Не се подвеждайте по този бсп социолог.. Коварният му замисъл е да мобилизира червения електорат. Той едва ли се е загрижил толкова много за управляващите, че да ги признава за печеливши на избора за ЕП.
46
ЮРИИ СЕГА Е АСЛАН ,СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ Е ПОСРАН
47
На тоя събрат от Столипиново кога пък стана цоциолог на ортаците от бкп-то ,той освен да събира железо за друго не став!
48
защото йончева прилича на ритната зелка и изглежда нечистоплътна!
49
Това е най-добрата работа, която Google плаща сега. Получих основния месец от € 27936 за работа по 3 часа на ден. Започнах четири месеца по-рано и бързо взех вкъщи, от 7645 евро до 9264 евро всяка седмица. Не мога да се доверя на това колко е просто веднъж се опитах. тук.............>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
50
водач на листата БСП априори губи изборите, а Курнелия - лидерския си пост.... Полубългарка, без каквато и да е заслуга за партията, без да е дори неин член, и хоп - водач на листата! Това дори и върлите привърженици на тази партия не могат да приемат! А Курнелия каква предистория има, свързана с партията? Какво е допринесла тя, а и всички в листата на БСП, за тази партия? И какво полезно могат да направят те за страната ни в ЕП, след като от сега се заканват да я злепоставят и кепазят?...Затона е логично и правилно да загубят изборите. За пореден път...
51
Ха, ха, ха, не спи "нашето обичано и въздесъщо"платенопоръчково,наведено сайтче-кеневче ПИК, има "верни, точни, изпълнителни и най-вече будещи пълно доверие" собствени информатори, които винаги с готовност пеят на ушенце на сайбийчето на кенефа само това, като ще му гали слуха! Браво, да са му живи и здрави "дописниците"и да се сеща от време навреме да ги черпи, макар че се съмнявам, защото бургаското"мъжкарче"знае само да взема!
52
С ЦЕЦО СА НА НОЖ, А ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПАРТИЯТА Е ОБРЕЧЕНА ДА СЕ РАЗДЕЛИ.ЦЕЦОВИСТИТЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ НАПРАВЯТ ФРАКЦИЯ И...ЧАО.ЦЕЦО НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕ И НЕ ВСИЧКО С ЕДИНСТВОТО В ПАРТИЯ ГЕРБ Е ТОЛКОВА ИДЕАЛНО, КАКТО ВИ ГО ПРЕДСТАВЯТ.
53
Както винаги, червения ГЪЗ на Хъкъмян Бибиткян се показа в цялото великолепие, при задаване на удобните и предварително подготвени въпроси, към двете крадливи и лъжливи дърти Импексови кучкики. Вместо да я пита за нейните офшорни фирми и къщи за гости, той разследваше с нея някакъв си измислен братовчед, и негова измислена къща за гости, а тя има лични 3 къщи. Но народа ни не е глупав, и ще накаже двете червени крадли, едната обслужвала Мавъра а другата СС Момата на 26ти!! .......................................................................................................................................... И тая гнусна Импексова курабия, с бившата крадлива кучка на СС Момата, ни говорят за морал. Наистина двете крадливи и лъжливи импексови курабии, живеят в паралелната държава на Румен Пъпката, и неговия дебилен електорат! Затова ГЕРБ поведе на Импексовата БСПдирастия, защото хората не са глупави!! ............................................................................................................................................. Питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана и СС Момата “защото са ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допряха до тоя мерзавец кокто и до, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносничели и с кого са изневерявали жените им!!
54
отговор на коментар
Гладната кокошка в случая са комунистите, или по-точно наследниците на комунистите - убийци, които искат да ни направят колония на пияниците, както дедите им направиха след 1945г. Имаше едни хора след 1989г., които можеха да се справят с тази гадове, тези от БЗНС Никола Петков, но Желев не разреши и сега семката на убийците надига глава.....
55
Густо ,майна!
56
отговор на коментар
Бойко, наблъскай го по дълбоко.
57
НЯМА КАК ДА РАЗЧИТАНА НА ВОНЯЩИЯТ ПРЕЗИДЕНСКИ ПЛЪХ И КОМУНОИДНАТА ТЪРТИЕВА ЗГАН, КОЯТО ГО КРЕПИ. ЗА СЕГА....
58
отговор на коментар
Ще дойдем да гледаме и ръкопляскаме!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?