Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Мая Манолова изловена в поредна манипулация - крие "дарителите" си, пълна мъгла е кой я финансира
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Мая Манолова изловена в поредна манипулация - крие "дарителите" си, пълна мъгла е кой я финансира
Автор: ПИК
Дата
Дата
144727
Коментари
35
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Мая Манолова изловена в поредна манипулация - крие "дарителите" си, пълна мъгла е кой я финансира

В поредна манипулация и даване на фалшиви обещания е изловена Мая Манолова. Самата тя в началото на своята кампания заяви, че ще обяви банковата сметка и електронната платформа за дарения, а всичко това ще бъде надлежно публикувано с точните суми и дарителите на сайта.

До този момент, вече близо една седмица, Манолова нито има сайт, нито е публикувала даренията или пък кой финансира кампанията й. Вижда се обаче, че някой налива доста добри суми в кандидатурата на Манолова, тъй като тя се радва на прекрасно медийно отразяване, което никак не е евтино, отделно след нея почти денонощно се движи камера и фотограф, които надлежно заснемат "случайните" й срещи с екзалтирани избиратели.

Не е ясно как Манолова си плаща прелуксозните шатри, които опъва насред центъра на София. Една проста и много бърза сметка показва, че наемът на една такава шатра струва минимум 100 лева на ден, и то за доста малка площ, докато Манолова е решила да се шири насред НДК в съоръжение, което според рекламни агенции е поне 200 000 лв.

Не малка сума е платена и за тениските с които са облечени лакеите вървящи по петите й, които раздават брошури, транспарантите, рекламните материали и плакати, като общата сума е в хиляди.

"Отказваме да се възползваме от възможността за подкрепа от корпорации и от фирми, ще приемаме единствено и само дарения от граждани", заяви навръх 6 септември Мая Манолова пред журналисти. На тази дата тя обяви, че ще публикува и банковата сметка, по която да се превеждат даренията и то на нейния сайт. Агенция ПИК така и не успя да открие официален сайт на Манолова, където да са публикувани тези данни, нито пък списък с дарителите.

Напиши коментар »
(35)
1
Е как Кой , "братята " и бандити , Ванко 1 , Костинбродските Гадове , които спретнаха манипулацията с бюлетините на предните избори , а Красная Обезяна им беше фронтмен заедно с Бюреков и Славуца Чалгарская -- все отбор юнаци-паразити !
2
То и в главата й е мъгла как ще управлява.
3
където е "учила"...
4
Кой я финансира????хаха най вероятно касиера на комунистите Скрит от Москва в Сърбия с 4 милиарда откраднати бг пари .
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Всички на които е обещала плюскане от софийската баница
7
Ако изборите за кмет на София бяха днес, Мая Манолова би получила 27.4% от гласовете, а Йорданка Фандъкова – 25.8%.
8
Кой финансира компанията на безобидната учителка от село Белчин. Може би ПАШАТА или Митко Каратиста, или Гърнетата от Титан все почтенни бизнесмени.
9
Всички които дават пари за Мая Костинбродска да очакват срив на бизнеса си! Казах!
10
За това пък Фандълкува краде без свян столичани и барабар с шуробаджанашките фирми си финансира кампанията с общински средства- Защо като психари сте се фиксирали само върху един кандидат, уважете и другите
11
Докога този прост и заспал матриал ще търпи четирите ,червеногъзи мармозетки- Курнелка,кучката Йо,Деса мерцедеса и Маяма Галева да му скачат на главата,докато Бойко и Данчето неуморно възстановяват Нова България и София от пепелищата на червената чума,вместо да ги хване за косите да помете с тях жълтите павета ????
12
Според мен основния й спонсор е......бат Бойко ! Самият той. Спомняте ли си издайническите му думи преди време , че той НАЙ- МНОГО Е ПОМАГАЛ НА МАЯ МАНОЛОВА ! Затова , само той Ще Е скрития й спонсор , така да знаете !
13
Кой плаща безплатното паркиране на богоизбрани фъндъкови общинари да паркират на воля и безплатно в синя и зелена зона луксозните си служебни коли?! Разни герберски селяндури се направиха на по-столичани от столичаните и им стъпиха тотално на шията
14
отговор на коментар
Мaйтапиш се, нали ? А акo си сeриозен, значи си xахо и полoвина! :-(
15
КАТО ГИ СЛУШАМ ТАРТОРИТЕ НА БСП И МАЯ МАНОЛОВА СЕ УБЕЖДАВАМ,ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАК СЕ ПРАВИ ПРОЕКТ И ЗА БЕЗПЛАТНА ХРАНА НА ПЕНСИОНЕРИ.... ТАКИВА ПРОПУСКИ ИМА В ЗНАНИЯТА ИМ,ЧЕ ВСЕКИ СТУДЕНТ ОТ 1курс ВИНС ЩЕ ИМ СЕ СМЕЕ ОТ СЪРЦЕ...
16
Бате ви Бойко е бог и Данчето е негов пророк ! Ура и да живеят !
17
НИТО ИМАТ ХАБЕР ОТ ЗАКОНОВИ СРОКОВЕ ПО ДАДЕН ПРОЕКТ,НИТО КАК СТАВАТ ПРОВЕРКИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРОЕКТА..... ДЕ БЪ и БСП ВИДЯХА НЯКОЛКО РАЗМЕСТЕНИ ПЛОЧКИ НА ГРАФ ИГНАТИЕВ И САМО ТОВА ДЪФЧАТ ПО ТВ-СТУДИЯТА... МАЛОУМНИЦИ.
18
ФИНАНСИРАТ Я ГАЛЕВИТЕ ТАЛИБАНИ , НАЛИ И ДАДОХА ПАРИ ЗА КОРИДОР ЗА БЯГСТВО !МХЪЪЪМММ яяяяяяяяяяяяяяяяяяяя...ГАЛЕВА ТАЛИБАНКАТА !
19
ТАЯ ТРЯБВА ДА Я ТУРЯТ ПРИ ОПАСТНОСТ ОТ ТОРНАДО ..ДА ВИЕ ВМЕСТО СИРЕНИТЕ ...МОНОТОННОТО И ГОВОРЕНЕ Е ОПАСНО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ ..А ПОД ДЮШЕКА Е ПЪЛНО С НАРОДНА ПАРА ..5-6 МИЛИОНЧЕТА ТАКА НИМЕДЛИНА !
20
Тая мая не ке стане кмет
21
Софиянци, МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КОЙ ФИНАНСИРА, Костинбродска брантия, с Московска диплома за уруспия, със специалност как да обслужа устно, дърт и гнусен партиен болшевишки член, от политбюро! Тия болшевишки крадливи отрепки, са готови и с курабиите си да си правят пиар, както корветата на кмето вибратор, само и само до обслужат, червените олигарси и бандити, като братя Галеви, братя Диневи, Фози, Баневи, Ванко -1 и още лигион крадливи БСПеерасти, готови да заграбят милиардите на София . Софиянци пак искат да ви цакат, с дърти корвети нов бардак да правят. Но ще допуснем ли да сменим, работен кон, за червена проскубана, кудкудякаща кокошка, не вярвам... ..................................................................................................................................... Само питам защо и е на Костинбродката Лая, да сменя 8 000лв. заплата с три пъти по малка такава, ако не се кани със БСПдирастията да краде. Да не би и братя Галеви да са и навирали нещо с крак, и да са я снимали, че да я изнудват сега...
22
Вас koй ви финансиря беее Пeндaлко офшорката ли. Пееффски зaд вас ли е. Май да даже ви го слага
23
Няма по-велика тиква от българската тиква , нали ? А глашатаите от ПИк непрекъснато разпространяват тази вест , целувайки задника и предника на бащицата-бог !
24
Ако знаете от каква семка е Мая Божидарова Иванова,няма да се чудите на постъпките и !!!!!
25
Зетят и дъщерята на Манолова са държавни служители.Това какво Ви говори ?
26
Ако Ви трябва, кмет който да Ви, разправя лъкардии, изберете Мая! Ако Ви трябва, такъв който да върши работа, Йорданка?
27
покажи си дипломата от школата на кгб за снайперист, а не ни се прави на юрист
28
отговор на коментар
За най-големия опит на изборна манипулация,неможе да се говори за компромат.Ако не бе осуетен опита за експедиция на 350000 бюлетини,ГЕРБ можеше да кандидатства за книгата на Гинес,за най-мащабна изборна манипулация.Това,че се заметоха нещата,неозначава,че не са факт.
29
Ти май имаш температура. Всички читави разбраха, че Костинбродската афера си беше чист компромат, даже печатари от БСП признаха това, само такива като тебе с промити мозъци твърдят обратното. Имаш нужда от специализирана помощ.
30
От началото на изборната кампания до деня за размисъл започна ОБРАТНОТО БРОЕНЕ за ММ-ПАУНОВА-ГАЛЕВА-НАЙДЕНОВА-ГАГАУЗОВА и пр.- да покаже/публикува ЛЕГИТИМНА ДИПЛОМА за ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, в т.ч. и най-вече за ВИСШЕ ЮРИДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ, а към тях и документите, легитимиращи я като ПРАВОСПОСОБЕН ЮРИСТ / АДВОКАТ. .Ето, че към това се прибавя и НОВО ОЧАКВАНЕ- за обещаното публикуване на БАНКОВА СМЕТКА/ ПЛАТФОРМА, на дарители- ГРАЖДАНИ /?!/. Предлагам да се въведе нова ЕДИНИЦА-МЯРКА за ГЬОНСУРАТЛЪК- 1-един МАЙ, та по него да измерваме и ГЬОНСУРАТЛЪКА на подобните й -КУРнелия, МИЛИйончева, Кире ДОБРЕконтрабандистоВ и др.
31
А ти драги разбрал ли си, щом си толкова читав, че няма как 350 000 бюлетини да са брак или надпечат.! И ако допуснем, че са, защо бяха опаковани на палети и надписани по градове? И като капак на всичко, това се случва в печатница на общински съветник от ГЕРБ!!! Страшен компромат, няма що, добре, че ги хванаха навреме. Крадеца вика дръжте крадеца, случва се не само в България, но тук е по често! Помисли малко с главата си, а не с други части на тялото....
32
Фандъкова е финансирана от ПП ГЕРБ, защото е техен кандидат! Другарката Манолова е финансирана от червената МАФИЯТА, която иска "да си върне СОФИЯ"! .... мафията не иска Гешев, иска София!
33
Как кой бе ПИК? Баба Ива; Данка гологанка; Мастурбиращовата и Педялко Педялков! Вие не знаете ли?
34
Който финансира агитацията на пРезидента летец той финансира и Манолова Почеркът е един и същ макар скрит и потаен рОсофилски ред бул дава крилаааа А Мая така ще оправи София че жална ще бъде съдбата на гражданите и без БСП книжка Само да влезат в кметството и ще има такава перестройка както едно време при соца.Така че умната и внимателната софиянци мАЯ Е СТЪПИЛА НА гнилата дъска а вие не режете клона на който сте сега много ще ви боли ама после когато дойдеакъла но втория НАЛИ???????????????!
35
Палим, па-палим, Палим, Виждам ва двойно, Па-па-палим, палим па-палим, палим Костинбродската схема, братчед, централно, Криско бийтс, Мая Манолова, бейби Минимум-максимум 10% Виждам я редовно, пукаме се готино Дрехи по земята и в нас е пълна кочина Най ми е удобно дупето ти сочно - Ставам кат животно един път като почна! Карам го айляк и гледам всичко да е точно Мога да я галя по дупара денонощно Пуши от Ямайка, псува ги на майка, Кара най-лъскавата скъпа таратайка. Всяка нощ троши пари и са прай на мозайка, После ми звъни, че съжалява и са вайка. Тялото ѝ мазно пипа си го бавно Хваща ма за джоба, вика: "Нещо ми е жадно" Аз ѝ викам: "Найш кво? Знаеш ли няк'во място, Някъде къде ще правим секс много бясно?" Покажи на тия хора как са мяташ, Как го движиш, как са бараш, колко са раздаваш! Как са мяташ, как го движиш, Как го бараш, колко са раздаваш! Съседите бучат, пенсионерите кълнат А ние сме на път да съборим града София! Съседите бучат, пенсионерите кълнат А ние сме на път да съборим града София!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?