Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Лъсват връзките на Румен Радев с арестувания за шпионаж Николай Малинов и ген. Решетников
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Лъсват връзките на Румен Радев с арестувания за шпионаж Николай Малинов и ген. Решетников
Автор: ПИК
Дата
Дата
202527
Коментари
64
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Лъсват връзките на Румен Радев с арестувания за шпионаж Николай Малинов и ген. Решетников

Покрай шпионския скандал и ареста на шефа на т.н. „Русофили” Николай Малинов изплува повече от тясна връзка между него и президента Румен Радев през пряката му обвързаност с доскорошния шеф на кабинета на държавния глава Иво Христов, който днес е евродепутат от БСП.

Това са разкрили българските служби още през 2017 г., а с материалите са запознати и важни фактори във властта.

Оказва се, че семейството на Иво Христов не само е близко на разкрития Малинов, но е пряко свързано с него и по служебна линия. Съпругата на Христо – Галя Горанова, която също е журналист, е работила в българската секция на сайта „Руски дневник" от 2015 г.

Зад този проект в България стои приближеният до Цветан Василев бизнесмен и бивш издател на партийния вестник на БСП „Дума“ Николай Малинов, арестуван преди дни за шпионаж. Проектът беше представен през юни 2015 г. В екипа влизаха 7 души, сред които и Галя Горанова, а други петима им помагаха от Москва, както съобщи по това време Дея Йорданова, официален ръководител на проекта и близка приятелка на семейството на Иво Христов и Галя Горанова.

Целта на медията е да представя непознатите аспекти от живота на Русия, както пък уточни генералният продуцент на "Russia beyond the headlines" Вячеслав Чарски. "Руски дневник" е част от проекта "Russia Beyond the Headlines", който публикува новини и политически, икономически и културни анализи на 16 езика в 26 страни. Тогава Чарски благодари на председателя на движение "Русофили" Николай Малинов, който присъстваше на събитието.

Съпругата на арестувания за шпионаж Малинов - Даниела Малинова, е официален представител на проекта за България и фигурира като такава на сайта на "Russia Beyond the Headlines".

Именно след края на тази пресконференцията Николай Малинов обяви, че напуска БСП заради несъгласия с политиката партията си по отношение на Русия. А веднага след напускането на БСП стана лице на опитите на руския олигарх Константин Малофеев, който е в забранителния списък на ЕС и САЩ, и на издирвания от българското правосъдие Цветан Василев да откраднат ТВ7 и Нюз7. Целта беше да елиминират онези 300 милиона лева, дадени от фалиралата КТБ на двете медии. Средствата се влезли през фирмите-бушони „ТЦ-ИМЕ“ и „Краун Медиа“, а Фондът за гарантиране на влоговете едва ли някога ще успее да събере.

Схемата, подготвена от Василев и Малофеев през посредника им Малинов и компанията му "Праймедия" ЕООД е следната: забравят за дълговете и регистрират нова телевизия – Нюз ТВ. На практика, това е старата телевизия, но с ново име и без дългове. Малинов дори влезе на територията на ТВ 7 като неин шеф, но очевидно Василев го е преметнал с обещанията си, както призна и самият Малинов с днешна дата.

Вероятно открадването на ТВ 7 и News 7 са и причината Малинов да запознае Малфеев с Цветан Василев, както разказа след задържането си.

Самият Малофеев пък през 2015 г. обяви в интервю за българска медия: „С Цветан Василев ни запозна Николай Малинов, който е общ приятел, в Белград. Представи ми го като човек, който не е равнодушен към православието, помагал е на църкви и манастири... Помагам на Малинов с ТВ7, това е известно, ние сме приятели. Имам тв проект в Русия и връзки тук, и както мога, без да нарушавам санкциите, помагам за развитието на ТВ 7. Тя се срина, беше доста популярна, сега рейтингите спаднаха, но идеите които Николай, жена му Даниела и целият екип сега имат, ми се струват доста перспективни. Ще дадат нов тласък на канала. Ние всякак им помагаме - с идеи, стратегии, съдържание.“

В момента, в който прави опити да сложи ръка на двете телевизии, журналистическият екип, с който Малинов и съпругата му Даниела разполагат, е екипът на току-що стартиралия едва проект „Руски ведомости“, част от който е и Галя Горанова.

През 2015 и 2016 г. Иво Христов пък е неизменен участник, при това в компанията на съпругата на Малинов, в кръглите маси, организирани от „Руски дневник“. По време на тези кръгли маси основните му тези са свързани с това как Русия трябва да води по-успешна медийна кампания в България, за да защитава своите каузи.

Точно с тези две формации - „Русофили“ на Малинов и „Руски дневник“, в България работи ген. Леонид Решетников, който преди два дни получи забрана за влизане в страната ни за 10 г. За близостта между него и Малинов съобщи още през 2016 г. друга видна застъпничка на руските интереси – Светлана Шаренкова. Името на Решетников пък се разчу покрай избирането на Румен Радев за президент, предшествано от среща между него и лидерката на БСП Корнелия Нинова.

Тогава Нинова дълго лъга, че такава среща не е имало и не познавала Решетников, докато генералът се ядоса и сам разказа за нея. Преди ден Малинов разкри, че всъщност тази среща изглежда се е състояла по искане именно на Нинова, тъй като обвиненият в шпионаж дал телефона на Решетников на Венцислав Стефанов, за да го предостави на лидерката на БСП по нейна молба.

Оттогава въпросът дали Решетников е бил човекът, с когото е сондирано издигането на Румен Радев за президент виси със страшна сила и непрекъснато се задава. Но с разкритията покрай Малинов нещата започват да получават фактологическо обяснение.

Така става ясно по каква линия Иво Христов влезе в кампанията на Румен Радев за президент, а след това оглави и кабинета му. Вдига се завесата и пред мистерията защо Иво Христов не получаваше толкова дълго достъп до класифицирана информация. Вече може да бъде обяснено защо твърде малко първи ръководители на държави от ЕС канят Радев на посещения, тъй като доскоро той навсякъде беше придружаван именно от бившия шеф на кабинета си.

Всъщност, от пресцентъра на президенството скоропостижно си отиде и Елена Йончева веднага след завръщането на Румен Радев от Брюксел – в петък вечерта, където проведе първата си среща като президент на България с генерали от НАТО. Тогава това също се обясняваше с характера на президентската съпруга, но кампанията на евроизборите разкри доста сложни обвързаности на Йончева, която в момента също е евродепутат от БСП.

Иво Христов пък потресе всички, включително и почти цялата БСП, когато се озова в листата на партията за евродепутати през март тази година. Разбра се, че това начинание е подготвяно от него и Нинова още от декември миналата година. За прикритие на замисъла служеше адаша на шефа на президентския кабинет проф. Иво Христов, който наистина имаше много номинации за евродепутат в партията. Всички си обясниха разтърсващото решение на соцлидерката и президентския Иво Христов с конфликтния характер на съпругата на Радев – Десислава Радева.

Оказа се обаче, че ходът е друг и не се знае откъде точно е инспириран. При всички случаи с днешна дата излиза, че Нинова е изпратила в Брюксел човек, изключително приближен на руски генерал, получил забрана за влизане в България заради шпионски скандал, застрашаващ националната сигурност, ерго и сигурността на държавите от ЕС.

Христов е стар познайник на социалистическата Държавна сигурност, която пряко работи със съветските служби, и покрай баща си Христо Христов, който е кадрови офицер в РУМНО и точно преди промените работи в Брюксел, а Иво Христов завършва средното си образование там.

Галя Горанова и Иво Христов са част и от грантовите кръгове на българската журналистика, щедро финансирана и от „Отворено общество”, и от фондацията „Америка за България”. Горанова е свързана със създадената от журналисти на Прокопиев Асоциацията на европейските журналисти, каквито е например Росен Босев, който е член на Управителния съвет. Той съжителства с дъщерята на бившия шеф на кабинета на Бойко Борисов – Румяна Бъчварова, която в момента е посланик в Израел.

Активен член на тази измислена Асоциация на уж европейските журналисти е и един от основателите на „Солидарна България“ - Руслан Трад. От „Отворено общество” тръгва и кариерата на Ваня Григорова, която в момента е председател на „Солидарна България“ и тази година също се пробва за евродепутат. Тя все още работи по общи проекти с хора от фондацията в качеството си на икономист в КТ „Подкрепа“.

Тези обвързаности на семейството Иво Христов и Галя Горанова предстои да се разследват. Но на този етап е прозрачно ясно, че БСП и Корнелия Нинова са изиграли ролята на Троянски кон за пряко обвързани с арестувания за шпионаж в полза на чужда държава Александър Малинов, който е маскирал тази дейност зад легендата за гражданско сдружение „Русофили”.

А крайното притеснение на президента Румен Радев покрай разкритията за разследването на шпионския скандал пролича от думите му, че той е избран от 2 милиона граждани, макар до този момент никой да не бе споменал неговото име във връзка с шпионския скандал - направи го самият той, вероятно уплашен докъде ще стигнат разкритията на разследващите.

Напиши коментар »
(64)
1
СПОДЕЛЕТЕ! ДНЕС Е ДЕНЯТ НА ГРАЖДАНИТЕ! #БезСтрах Четвъртък -12.09 в 15.00ч. БОЕЦ и непримиримите Излизаме пред съдебните палати в столицата и страната с две основни искания - оттегляне кандидатурата на Гешев и оставка на мафиотско правителство на Пеевски и Борисов! Две искания с една цел - отстраняване на мафията от властта. И това са само първите, но задължителни стъпки! Ще има провокации - не се поддавайте. СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА! Сега мафията се страхува от нас, а гражданите осъзнават силата си! Изолирайте и се дистанцирайте от тези с качулките и черните тениски. Няма да позволим рушене и погром върху съдебната палата. Тази сграда ще ни трябва, в нея ще бъдат СЪДЕНИ И ОСЪДЕНИ дебелите! Не сградата е нашият враг, а корумпираните слуги на мафията вътре в нея - Цацаров, Гешев и прокурорската им мутренска бригада. Опъваме палатките и лагера и няма да отстъпим до постигане на целите! Ако полицията посегне на гражданите - няма да отстъпим! Имаме справедлива и чиста кауза и правото нa суверена да отстоява исканията си! Ако мафията нареди на своите институции-бухалки да окъравят съдебните палати - НЯМА ДА ОТСТЪПИМ, а ТЕ ще носят отговорност за това! Ако мафията нареди на своят наместник в София - Фандъкова, общината да окаже репресия и натиск върху гражданите - няма да отстъпим! Умишлено ще докарат и вкарат хора сред нас, които да изместват фокуса и да сеят напрежение и разделение - няма да се поддадем! Умишлено ще докарат и вкарат сред нас хора, които да бъдат "интервюирани" и да опорочат протеста ни с неадекватните си думи и поведение - не се връзвайте на ченгеджийските им номера! Ще бъдат вкарани и платени провокатори, които да търсят сбъсък с полицията, или да провокират агресия сред протестиращите - разграничете се от тях и не се поддавайте! Ще има опити за погром върху протестиращите през нощните часове, ще устоим и трябва да бъдем достатъчно, за да се справим и продължим! БОЕЦ и колегите от другите сдружения - съорганизатори ще имаме хора ясно отличими, които ще легитимират протеста и нашите действия! Решителност, вяра и твърдост до постигане на целите! С разум и сърца ще спечелим тази битка! Хаоса и анархията са хранителната среда на мафията и няма да го позволим! Гражданите имаме ясни цели и готовност заедно да ги постигнен! Протести ще има и във Варна, Стара Загора, Ямбол и други градове. Имаме и подкрепата на българите в чужбина, с нас излизат в Лондон, Женева, Барселона, Брюксел и др. Призоваваме гражданите от цялата страна - ЕЛАТЕ ЗАЕДНО ДА СЕ ПРЕБОРИМ С МАФИЯТА, КОЯТО НИ УБИВА! Които не могат да дойдат - излизайте във вашите градове и села! Призоваваме и столичани - ЕЛАТЕ ДА СЛОЖИМ НАЧАЛОТО , да превърнем България в истинска демократична, европейска страна! 12.09 - НАЧАЛОТО! Имайте вяра, обречени сме да победим злото. ЕЛАТЕ, ще има с какво да се гордеете и да разказвате на децата и внуците си. Приказката за това, как гражданите сме си извоювали свободата и върнали държавата от лапите на мафията. СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ - БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ!
2
Този с брадата на снимката вляво даваше интервюта на руски журналисти и плюеше ЕС на руски език. Сега обаче не се свени да е евродепутат.
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
комунето Петър Волгин и още един лумпен казаха че Цацаров правил манипулации и постановки против Русия ...УЖАААСССС.... БНР Правят ПРОПАГАНДА НА ЧУЖДО ВЛИЯНИЕ ....ужаааассссссс... Петър Волгин и кликата на Железова и Силвия Великова ...ужааасссссс пропаганда на Русия правят
6
А добриютро ! Екипа на Фатмагюл е руски шпионин до решетника мила моя майнольо
7
нали помните Радев като каза ,че държавата си търсила ВРАГОВЕ ...ето как Радев еднолично заствава зад ЧУЖДОТО ВЛИЯНИЕ НА СЪВЕТСКИТЕ ПРОСТАЦИ !
8
БОЕЦ, оди да протестираш в на майка си шундата, нейде из москва !
9
ало, "агенция" ПИКня, ае пуснете някоя мълния, някоя бомба, ви еba makata
10
Интересно как тук нито дума за думите на този Малинов, че Пеевски е бил дясната ръка на Василев преди да се скарат. След което всички видяхме какво се случи с КТБ!!!
11
Ако знаят да почнат да четат руски медии и форуми и да се информират какво мислят руснаците за нас и то от доста години.
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Къде ще се събираме днес, Пик ?Къде да чакам?
14
Ужас. Арестувайте Фатмака. Цацаров, Гешев - действайте.
15
Ипийчмант за Клепоухия мерзавец и в Затвора, заедно с Импексовата безродна курабия. Костинбродската шафрантия я гласят по подобен сценарий!! ............................................................................................................................................. Махнатия тая грозотия, и тя като Костинбродската шафрантия, беше маша на Импексовите олигарси, и знаме на корупцията. Сценария е същия, ноимпексовите БСПеерасти впрегнаха Бойко, до издигне една ниско морална кучка, за да и се вдига рейтинга. .......................................................................................................................................... Ха ха ха, с Московска диплома на куртизанка и комсомолска секретарка, с профил как да свиря на дърт плешив член на политбюро, тая шафрантия няма никакъв шанс. Това да не и е село Долно нанагорнище, за да лъже няколко изкукуригали бабета, това е С О Ф И Я! Със стари и дърти к/урви, нов бардак няма как да стане, Галеница и всичките ти корветински номера няма как да минат, ако ще като Пъпчивия Каун, коремно или шпагат да направиш. Но по лошо от партийната зависимост на сестра Галева е, че има вземане и даване с престъпния ъндърграунд на прехода. Това, че е била обща на братя Галеви, е показателно за морала на тая щафрантия, и нейната зависимост от мутрите на прехода!! Да разсъждаваме по това, Дъщеря и навряна на държавна хранилка, зетя също лапа от държавата, и тя с три четири пъти по голяма държавна заплата, отколкото се кани да получава ако победи, защо и е на Общата уруспия, да рита срещу властта, освен ако не се кане да краде от милиардите на София! Само как тая Костинбродска оправда 100 хиляди евра, с които купила на дъщеря си адвокатска кантора ей така, със заем, и на пъпа на София. Колко балъци в София, които не са лапали сладоледите на дъртите членове от политбюро, можеха да купят нещо което струва тройно повече! Но комуняците от Дай България дъртата мома Т. Дончева, както и Импексовата БСПдирастия си траят, като комуняци на разпит, защото заедно крадоха през прехода, канят се да крадат и сега!!
16
Един английски дипломат каза, че България отвсякъде е пробита от руснаците.....
17
ПИК днес ще има ли банички за нас и 20 леа
18
Тежко на държавата, на която друга държава пробутва чрез пари и пета колона президент който работи срещу собствената си страна!!!!!!
19
ало "агенциата", колко сантиметра е разкритието ви
20
От тях над 300 000 са от партията на питеците, около 240 000 турци, над 100 000 които се считаха за патриоти и още много, много други. Тогава БСП му осигури не повече от 940 000 гласа. С този резултат Радев eбa майката на всички питеци и на партията им, която през 2017 г. спечели 1 147 000 гласа. На Радев сметка може да му търси само този който на мажоритарни избори получи с един глас повече от неговите 2 063 032. Не зная дали питеците разбраха какво искам да кажа, да им eбa майката скапана.
21
Да кажат къде днес ще валят кинти.
22
Ха, отново Тончо Шайката се е размърдял
23
ДА ГОВОРИТЕ ПРОТИВ ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ
24
Никои от трезво мислещите в София няма да подкрепи вашите издънки. Преборете се днес ,за да видите колко сте малко и колко сте нещастни.
25
Радев на изборите беше като ошашавен,може би не можеше още да проумее късмета си как 5-тата колона го избута до този пост и незабравяше през цялото време да им се отблагодарява с неадекватното си поведение.,като дървена глава./грешката е вЕрна/
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Ние нямаме президент а РУСКИ РЕЗИДЕНТ,А червените евродепутати всички са руски шпиони.
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
На порнографския сайт ПИК не вярвам и дума. ( не че някога съм вярвал де)
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
децата не знаят че,всички от Атака,шайката на Позитано и сегашната президентса институция шпионират за Кремъл
32
децата не знаят че,всички от Атака,шайката на Позитано и сегашната президентса институция шпионират за Кремъл
33
Чухте ли, Бойко пак иска в Шенген, миналата седмица в Германия се бил пошегувал.
34
НЕ Е САМО ШПИОНИН НА РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ НО И НА ТАЛИБАНИТЕ, АЛ-КАЙДА И ДОВЕРЕНО ЛИЦЕ НА 'ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА'/ ПЛАТЕН АГЕНТ СРЕЩУ 'ДЕМОКРАТИЧНИТЕ УСТОЙ' НА ДЪРЖАВАТА/ ! ! ! ! АВТЕНТИЧЕН ГЕРОЙ НА 'ЧИЧО ТИ ЗАЩО НЕ КАШЛЯШ' /СВЕТЛА МУ ПАМЕТ НА ТОДОР КОЛЕВ/ ! ! ! !
35
Бойко извади го да пръдна
36
Пълна порнография и некадърност! А нима америка ,англичаните нямат свои агенти. Хилари Клинтън ли спря Белене и Южен пото! Това намеса във вътрешните работи ли е !!! Кой са нашите национални интереси , или и това ще кажат от Козяк
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Всичките русофили драпат за служби в Западна Европа и САЩ.
39
Тиквата е БОГ , другите са лоши ! Да живее борисовщината. Чрез простащина към прогрес - девиз на всички б.ойковци ! Пик в челните редици на тиквения слугинаж. Отврат !
40
отговор на коментар
Твоят вожд е пасивен ,т.е него го порят , а не той.Питай кмета на Симитли.
41
Някой може ли да каже къде може да бъде намерена ЕПИЧНАТА творба на Антон Тодоров - шайката ГЕРБ ? Да не се е превърнала в апокрифна литература ?
42
PIK, da go lapate i smu4ite 4lena na Malinov LAINJN.
43
Само Президент Радев заедно с здравомислещите хора в България е в състояние да извадят държавата ни от лапите на мафиотизираната ШАЙКАТА,за да тръгнем напред.kmrm
44
ПИК, да Ви лъснат задниците във квартал Факултету и да Ви онодат всичките цигански тинейджъри анално!
45
Уж русофили, а карат западни коли и пращат децата си да учат в Англия и САЩ!!!
46
Боко пак ще спечели изборите!
47
играй и печели,сигурен софтуер,бързи плащания,само за маниаци,които обичат залозите https://bit.ly/2HjuZ6H
48
От цялата работа разбрах,че ако си православен и помагаш на православни църкви и манастири....според Прокуратурата в България...това вече е престъпление.
49
А Данка Боркова отДеБъ ще бъде ли...
50
Тепърва ще става интересно . Решетников си каза .как с Корни са одобрили кандитатурата на Радев за президенд. АКО това не е намеса в вътр.работи на страна от НАТО от ВРАГ на НАТО / затова президента като летец иска за БА ..Ф-16 ...а като президент - Грипен БЕЗ ВЪОРЪЖЕНИЕ /. Скоро КОРНИ ще бъди обвинена в АНТИБГ деиност….а в следващото НС ...без Атака и Воля ...и 30-40 БСП депутати ще се иска ИМПИЙЧМЪНТ ! Трябват 180 гласа . При успешен ...следва МОМЕНТАЛНО ОБВИНЕНИЕ в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !
51
отговор на коментар
'ДАНО НЕ ЗАДМИНЕМ АМЕРИКАНЦИТЕ,ЗАЩОТО ЩЕ НИ БЛЕСНАТ ЗАД.....ТЕ'/ЦРУ- С ТОВА ТЪЖДЕНИЕ БЛЕСВАТ ЗАД....ТЕ НА ДОСТА ХОРА ОТ КРЪГА 'ФРАУ, ДОНЧО И САНЧО ПАНСА'! ! ! ! ПОЛОВИНАТА ЖИВОТ Е В ГРЕШКИ,ДРУГАТА ЧАСТ 'ТЪРСАЧКА' ЗА ВИНОВНИЦИ ! ! ! !
52
отговор на коментар
Погледнете се КОИ сте в този протест-само осъждани олигарси,протестъри на хранилка и мангусти…...ами и аз да съм закован от Гешев и аз ще искам да го махнат надявайки се да ми се размине но другаре-НО ПАСАРАН и няма да ви се размине та ще плащате за всички грешки и репресии на бащи и деди
53
отговор на коментар
samo psuvnite shte vi ostanat selklski debil
54
ПИК,един съвет,не Закачаите Бат Венци,щото Знае много работи за Шефа Ви
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
Ако не "гледаме" кого пращаме в Европа да ни представлява, дълго ще стоим бедни, низвергнати и подсмърчащи на опашката на Европа ! Европейците много добре знаят кого сме им пратили ( само руски шпиони - Милиончева, Христов , Рамадан Кънев -Гъза ) и ни отбягват ! Защо допуснахме това ?
57
ИСТИНАТА Е, ЧЕ РУСКИТЕ СЛУЖБИ ТРАЙНО СА СЕ ОКОПАЛИ В ДЪРЖАВАТА НИ ОЩЕ ОТ РУСКО - ТУРСКАТА ВОЙНА И НЯМАТ НИКАКВО , АМА НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА Я НАПУСКАТ , ЗАЩОТО СМЕ СТРАТЕГИЧЕСКА ТЕРИТОРИЯ !!! ВПИЛИ СА СЕ , КАТО ПИЯВИЦИ В РОДИНАТА НИ И РАЗМАХВАТ ЛЪЖИТЕ, ЗА ОСВОБОДИТЕЛИ И БРАТЯ !!!! ОТ НИЩО НЕ СА НИ ОСВОБОДИЛИ , ЦЕЛТА Е ДА СМЕ БЕДНИ И ЗАВИСИМИ !!!!!! АКО И СЕГА СЛУЖБИТЕ НЕ РАЗЦЕПЯТ ТОЗИ ОТРОВЕН ВЪЗЕЛ И НЕ СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТАЗИ ЗАДУШАВАЩА НИ " БРАТСКА " ПРЕГРЪДКА , НИЩО НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !!!!!! ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Е !!!!!! ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ЛИ ЩЕ БЪДЕМ ИЛИ МИЗЕРСТВАЩА РУСКА ГУБЕРНИЯ !!!!!!!!!!!!
58
отговор на коментар
Говориш като лидер, стилът ти е патетично-комунистически, но оставаш анонимен. Не ти е чиста работата, друже. Втора девето-септемврийска революция не може да има-нали знаеш: историята се повтаря само като фарс.
59
Към коментатор N1. Човече, иди на лекар!!! Предполагам, че медицината е безсилна да ти помогне. Ти си пълна трагедия! Как е възможно, за толкова кратко време, да изговориш толкова много простотии...
60
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
61
Няма ли най-после някой в България да каже ,държавата ни на българите ли е или принадлежи на русофилите и самите руснаци ? От лавината руски подлоги,славещи Русия, излиза ,че сме по-скоро руска губерния, в която живеят и малко сигани. Такава ли е истината за 1300 -годишната държава България ? Нека някой държавник да уточни като какви сме в края на краищата - руски слуги или българи !
62
отговор на коментар
Имаш ли мозък парно проскубана.
63
ГЕРБ пак ще спечелят изборите.
64
Червените са нагли и нмат срам.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?