Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова и милиционерите на "Позитано" 20 със скандален сценарий - цигани с нови партийни книжки преизбират лидерката на БСП
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова и милиционерите на "Позитано" 20 със скандален сценарий - цигани с нови партийни книжки преизбират лидерката на БСП
Автор: ПИК
Дата
Дата
131628
Коментари
32
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова и милиционерите на "Позитано" 20 със скандален сценарий - цигани с нови партийни книжки преизбират лидерката на БСП

Корнелия Нинова, дясната ѝ ръка Кирил Добрев и милиционерите, с които лидерката на БСП натъпка централата на партията на "Позитано" 20 гласят афера тип "Костинброд" за преизбирането на провалената си на евроизборите председателка.

Врътката с гласовете, с която Нинова уж ще спечели изборите за нов лидер на БСП, стъпва на факта, че в момента никой не знае колко членове има реално столетницата, броят им умишлено се укрива от социалистите. Замисълът на аферистите е бройката на гласувалите за Нинова да бъде попълнена с цигански гласове на новопостъпили членове, за които в момента с бясна скорост се печатат червени членски книжки.

Това научи ПИК от отлично информирани източници от "Позитано" 20.

Идеята е на организационния секретар Кирил Добрев, който упражнява контрол и натиск на местните структури и през последната година се занимава само с това да подменя ръководствата им с угодни на сегашната върхушката на БСП. Заради манипулациите и фалшифицирания избор на нови ръководства по места в знак на протест столетницата напуснаха цели структури и отделни знакови социалисти.

Замисълът е скроен заедно с пенсионираните полицаи на "Позитано" 20, които Нинова назначи на възлови административни постове в партията, и в момента те държат целия ѝ архив и контролират включително картотеката с личните досиета на членовете на БСП. 

Заверата на окупаторите на столетницата предвижда броят на членовете на БСП да се укрива до последно от всички, а през следващите два месеца ударно да се приемат нови членове от ромски произход, които да бъдат снабдявани с червени книжки, необходими за гласуването за нов лидер на БСП. За целта обаче трябва да бъдат подменени местните ръководства на партията, които шайката на Нинова все още не е успяла да овладее. Идеята е за близо 30 хиляди нови членове, които ще подменят тотално вота.

Точно това е причината вчера заедно с новината, че предизвика избори за лидер на БСП по новите правила чрез гласуване на всички социалисти и ще подаде оставка Нинова обяви, че преди това партията ще бъде принудена да проведе и нови избори за общински и областни ръководства на партията. Именно новите председатели по места да натъпчат структурите с новопокръстени социалисти от ромски произход с прясно напечатани членски книжки.

Този порочен ход за окончателното овладяване на партията и бетонирането на Нинова на лидерския пост бил измислен веднага след като станало ясно, че Сергей Станишев се изкачва в червената евролиста от пета на втора позиция с преференциално гласуване. Президентът на ПЕС, когото лидерката не искаше изобщо да присъства в листата на БСП, получава над 30 000 преференциални гласа срещу близо 70 000 такива за водачката Елена Йончева, събрани чрез контролирания от върхушката на "Позитано" 20 партиен вот..

Това страшно притеснило кликата на Нинова, тъй като след двете поредни бламирания от страна на Националния съвет за избор на главен редактор на партийния орган в. "Дума" и за изхвърлянето на Сергей Станишев от евролистата на БСП, сега тя беше бламирана от цялата партия. Членовете изразиха недоверието си към нея чрез преференциалното гласуване за Станишев. Социалистите са изчислили, че без натиска на ръководството за контролиран вот Йончева не би могла да остане начело на червената евролиста.

Същата сметка е направила и върхушката на столетницата, заради което Нинова, Кирил Добрев и пенсионираните милиционери са измислили врътката тип "Костинброд" - изборите за нов председател, на които ще гласува цялата партия, да преминат през смяна на местните ръковоства на общинско и областно ниво, които да попълнят редицинте на оредяващата столетница с циганска членска маса, която ще бъде стимулирана по съответния начин и да влезе в БСП, и да гласува за лидерската кандидатура на Нинова.

Социалистите обаче са надушили заверата и са решили да я предотвратят още на днешното заседание на Националния съвет, свикано по спешност от ръководството на БСП, като откажат да подкрепят идеята за провеждането на избори за председател и нови местни лидери, без да получат точна информация за броя на членската маса на БСП и анализ на причините за изборната загуба на 26 май както по места, така и на централно ниво.

Напиши коментар »
(32)
1
вчера написах, че госпожа Импексова е дъвката на килима. Или изгаряш килима или си стой с дъвката
2
Ха ха ха, гнусния баджанак на Клепоухия каза, че са излезли от парламента като АСЛАНИ, но сега като ядоха пореден бой от Бойко и им изтъняха джобовете, ще се върнат като НАСРАНИ. Какво стана сега, СС Момата, и бившата му крадлива кучка Йо, както и най гнусния ДС доносник Везира Енчев, доносничел на кого е близала сладоледа жена му, са най префиренциално харесваните в Импексовата дебилска БСПдирастия, както Рада Дълбоката е най харесвана курабия, от ДСБрастите на Мавъра. Гей парада ще е пълен, и ще блести във цялото си ослепително великолепие, със четирите червено-кафяви болшевишки курабии, които дебилният им електорат изпрати, да ни излагат в Европа. ...................................................................................................................................... Но ще продължавам да питам Импексовата Курабия, Румен Пъпката, Омбоцмана Мая Латерната и СС Момата, “ЗАЩОТО са ЦОЦААГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една!! .......................................................................................................................................... На червените миризливи Импексови тролове, водени от спинозния Антон Путефф им казвам - да го лапат на лъжливите червени говеда, Райчевци, Кънчовци, Аслановци, Насрановци, и непознал Червен Колювци, и нека още да вярват на тия платени БСПдирунгели, до пълният им разгром!!
3
Изборите не са загубени по места.Изгубени са на централно ниво. Местните структури нямаха права да водят своя кампания. кампанията беше подчинена изцяло на централното ръководство.
4
Браво другарко Лъжа . Да приютиш под крилото на партията мангасари ( твои братовчеди ) и по този начин да си останеш шеф на партията - това е ход , който е достоен уважение . Само , че има един проблем - циганинът иска за всяко нещо да му се плаща . А кой ще даде парите - другарко Лъжа ?
5
Той Кирчо само това може нали затова го сложи на тоя пост не защото може а защото няма капка морал
6
Когато си казах мнението,че между комунист и циганин ,няма никаква разлика,ме цензурираха. бях прав.....
7
Е , ТОВА Е ДЪНОТО НА Б С П / Б К П , НО ЧЕРВЕНОГЪЗИТЕ КОМУНЕТА ПРОДЪЛЖАВАТ УСИЛЕНО ДА КОПАЯТ НАДОЛУ ! ТАКА ИМ СЕ ПОЛАГА -- ИСТОРИЯТА ЗАБАВЯ , НО НЕ ЗАБРАВЯ !
8
БСП - Болшевишка Сиганска Партия, хахахаха! Яко!
9
Алоооу ЧЕРВЕНИ КОМУНЯГИ - ГЕЙберасти, връщайте се обратно, че с цигaниятa си осмърдяхте територията. :-) :-) :-)
10
Ленчето и Кьовеши ЩЕ EБAT MAЙКАТА на ШАЙКАТА. :-)
11
Кирчо Куфара по нищо не се различава от "братчедите" ! Нищо ново под слънцето ! Та нали за една нощ- едните станаха " социалисти ", а циганите "Роми" !?!
12
Този пасквил, сигурно е излязъл от мършавия г@з на грачещата Ива Николова! Правилно не я допускат от БСП до мероприятията си, защото новините изтичат във вид на фекалии.
13
Кире и Кура са от наште, кръфта вода става ли?
14
отговор на коментар
До № 12 ! Между мършавия г@з на ....... и твоята червена УСТА , няма никаква разлика , само,че от твоята фекалиите са много дрискави !
15
Цигани от село Янтра във клуба , търновски крадци във клуба, Бургас къде сте във клубъ Дори и Фидел Кастро във клубъ
16
Получавам повече от $ 32000 до 34000 на месец работа у дома. Продължих да се настройвам с други хора, които ми казаха колко пари могат да спечелят в интернет, така че реших да го разследвам. В края на краищата всичко е валидно и ме преобрази напълно. ТУК............>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
17
Едно голямо браво на Нинова ...отлично легитимира Борисов с тъпата си политика ! Оставането и в БСП е много добре и за развитието на България ! Нека да продължи и с отпуската на червените от Парламента ! Нема лошо както се казва.
18
Явно дебилността на шефчето е достигнала нов връх! Сменете поне малко репертоара, от месеци едно и също. Не разбирате ли или се правите, че не разбирате, заради простотията на Вожда и абсолютната му простотия и корупция, сте загубили около 130 000 гласа, с БСП са прибавили около 30 000. Смърдите ужасно и въпреки истериите ви, Йончева получи 90 000 гласа!!! С оплюването й допринесохте да замине за Брюксел. Искам да попитам, няма ли поне един нормален в тази редакция който да мисли?
19
Мангалите са първото стъпало в йерархията на мутренската шайка!
20
В това сайтче вярно пишат само завършени олигофрени.Какъв болен мозък трябва да си за да измислиш такава статия . . .Но важното е,че има малоумници които ти вярват.
21
Мангалите са първото стъпало в йерархията на мутренската шайка! Затова си правят каквото си искат.Всеки ден бият полицаи и кметове,чупят им колите и ги псуват безнаказано, зад тях е тиквоча!
22
Ясно е, че старите червени чугуни са по-удобни на Бойко. Могат да заформят коалицийка с ГЕрБ и с ДСП в сянка - управление бетон. Ех, ако стане, тогава народа ще получи шанс да ги измете всички накуп. А вие, колкото и да препикавате дувара на Позитано, няма да падне. Но най-много да ви тупне някоя керемида по главата, все пак е на повече от 100год.,
23
Искаме си отново да ни управлява БeСиПету и ЗАДЪЛЖИТЕЛАНА купонна система. Стига с това неравенство!!! Другарски съдилища, затвор и РАЗСТРЕЛ за богатите - ЗА ДА СМЕ СИ ОТНОВО ВСИЧКИ ЕДНАКВО БЕДНИ!!! Вън от ЕС и НАТО !!! Искаме спиране на Интернет и капиталистическата пропаганда!!! Искаме да сме като дугарите в Северна Корея и Другаря Радев под ръка с Другарката Нинова да ни водят към комунизъма и Убещаните реки от шербет !!!
24
Кури!!Ти си нашата СДСарска надежда!!Навремето червените ни откраднаха поредица избори и така прецакаха не само СДС,но и цяла България.Сега ти ще им го върнеш и заради нас!!Да имаш дълъг живот и неугасващ ентусиазъм в твойто достойно и велико дело,най сетне и окончателно да погребеш тая шибана 100 годишна бабичка!! Амин!!
25
Тази, като стане Премиер, веднага ще почне да печата български паспорти, срещу гласуване до девето коляно за БСП ЕООД Нинова. Получатели - миндали от цял свят. Брой - милион, два, три, колкото трябват доживотно спечени избори. Подпис и печат - равно отдалечения Радев.
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Стрина Кура ще дойде по - голема мангалка от мангалите
28
Курнелио, ти обърна Партията на курник ,ма! Стягай багажа навреме ,за да не дойдем ние,от селата ! Направи ни за смях на кокошките ! Марш от софрата !
29
отговор на коментар
Циганите от край време са си такива. Обаче и другарката лъжа не дава. Тя само взема! Цялата БСП - тесни комунисти - Лява България също винаги са лъгали и крали. Те не дават! Те само вземат. Най-много вземат власт, когато някой от Москва им я даде.
30
Хай чИститУ. Мастурбирова от два дена мълчиш като .................. за новата цена на тока. От 01.07. т.г. горница с 3.5% за тока за дома.
31
ПИК-ове, Вие дъното на журналистиката. Вие сте позор и срам за нея! Позор! Позор! Позор!
32
отговор на коментар
Трагедията и на феновете на БСП и самата БСП е, че никога не признават вина, от никой и за нищо НЕЩАТ акъл, винаги са прави, винаги всичко знаят. А това е лошо да не кажа много лошо и то неминуемо има последствия.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?