Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: ДС ченгета и крайнолеви комунисти подкрепят щурма на Нинова за Брюксел
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: ДС ченгета и крайнолеви комунисти подкрепят щурма на Нинова за Брюксел
Автор: ПИК
Дата
Дата
119450
Коментари
60
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: ДС ченгета и крайнолеви комунисти подкрепят щурма на Нинова за Брюксел

Бивши ченгета от зловещата "Държавна сигурност", крайни комунисти, земеделци и маскирани синдикалисти, подкрепят БСП на Корнелия Нинова на евроизборите, разкри ПИК.

Компания на червения отбор юнаци правят още бившият депутат Велизар Енчев и открито симпатизиращият на партията на гръцкия премиер Алексис Ципрас "СИРИЗА" Александър Богданов. 

"Нинова събра крайнолеви и тъмночервени организации", отбелязва човекът на ПИК, който разкри задаващото се обединение вляво. "Интересно само какво общо имат с Европа и Европейския съюз хора като полковника от резерва Иван Иванов и крайните комунисти Васил Коларов и Минчо Минчев?", питат се хората, симпатизиращи по някакъв начин на лявата идея.

Проверка на ПИК показа, че Партията на българските комунисти, която ще подкрепя БСП на европейските избори, е ръководена от крайноляв триумвират - Васил Коларов, Иван Иванов и Минчо Минчев. Партията се ръководи от програма, приета през 2002 г. и открито проповядва за връщането на времената отпреди 1989 г.

Друга интересна организация, която ще пристане на БСП и Корнелия Нинова, е Конфедерацията на обществените организации от сигурността и отбраната. Тя е водена от полковника от резерзва Иван Иванов. Той пък е бил и заместник-министър на отбраната по времето на Пламен Орешарски. 

Един от най-основните глашатаи и конферансиета на хилавите червени протести и митинги на Бузлуджа в последните години - Красимир Митов, също е в списъка на подкрепящи Корнелия Нинова. Митов е председател на Национален синдикат "Защита".

Партията "Движение за радикална промяна" на Велизар Енчев, който мина на хранилката на червената телевизия, създадена от Нинова, както и оглавяваната от открито проповядващия комунистически идеи Александър Богданов партия "ПОДЕМ", са други известни сред левите лица, които ще агитират малобройните си симпатизанти на 26 май да гласуват за разследваната за пране на пари Елена Йончева. "Чудно само как ще обяснят, че Йончева е човекът, който ще защитава техните интереси. Та тя богатее от частната собственост, живее и притежава ултра скъпи имоти!", цъкат с език разочаровани от действията на Корнелия Нинова симпатизанти на БСП.

Пълният списък на партии и организации, които ще подкрепят червените на 26 май, ще бъде гласуван на заседанието на Националния съвет на БСП преди социалистите да обявят и пълната си листа за евровота.

"С този ход на Корнелия Нинова - да се опре на подкрепата на крайнолеви и бивши ченгета от ДС, членуващи в тези партии и организации, определено БСП се изолира от европейските политики", разсъждават още погнусените от действията на червената лидерка хора.

Ето и пълния списък на партиите и организациите, които са изразили желание за подкрепа, без да влизат в коалицията "БСП за България" и без да имат свои представители в листата на социалистита:

- Партия "Движение за радикална промяна"

- Българска пролет

- Българска земеделска партия

- Общонароден комитет за защита на националните интереси

- Политическа партия "Европейска сигурнст и интеграция"

- Политическа партия "ПОДЕМ"

- Съюз на пенсионерите - 2004

- Национален синдикат "Защита"

- Партия на българските комунисти

- Конфедерация на обществените организации от сигурността и отбраната

- Съвет на европейската научна и културна общност

- Отечествен съюз

Още по темата
БОМБА В ПИК TV! СЪЗАКЛЯТИЕ: Ченгетата на Румен Радев свалят Борисов и редят служебен кабинет в хотел край Тетевен! Готвят Стефан Воденичаров за премиер! За лице - бившия депутат от БСП Славчо Велков (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Часовник
17:15
Тъмночервени ченгета и бивши военни, близки до Румен Радев и БСП, са се събрали полулегално в хотел "Здравец" край Тетевен и редят служебен кабинет. Умуват и как с ускорени темпове да свалят...
Напиши коментар »
(60)
1
„И от фондацията не са прави, че Държавна сигурност си е отишла. Напротив - сега са децата и внуците на ДС. Даже по-силно работят сега. Но ние сме демократи и приемаме тези неща с усмивка". С тези думи министър-председателят Бойко Борисов опонира на представители на фондация „Конрад Адеанауер”, че с напредването на демократичните промени в България Държавна сигурност си е отишла. Това стана по време на честването на 25-годишния юбилей на фондация „Конрад Аденауер" в България.“ - 21.02.2019 г. (ttps://dnes.dir.bg/politika/borisov-ds-ne-si-e-otishla-no-nyama-da-pozvolim-bsp-otnovo-da-falirat-banki) ++ По данни от МнВР за последните две години, благодарение на мъдрото управление на г-н Бойко Борисов (член на БКП от 1977 г.), служителите на бившата ДС във Външно са намалели с цели двама човека и вече са 54 агенти на ДС. При този темп на намаление, след 54 години в министерството няма да остане нито един служител на ДС. Коментирайки тази официална информация от МВнР, г-н Бойко Борисов е заявил, че борбата му срещу комунистите и агентите на ДС продължава с решимост не по-малка от тази, с която всяко едно прасе се бори с тиква.
2
КРЪВЧИЦА, Милиционерска КРЪВЧИЦА Трябва да се Пусне на Довечера на ПРОТЕСТА ! Пръсни му ЧЕРЕПА, Той не е ЧОВЕК, Той е МИЛИЦИОНЕР ! Избий му СЕМЕЙСТВОТО, Те не са ХОРА, Те са ДЕГЕНЕРАТИ ! В ЧЕРЕПА на Милиционер, Освен С-ПЕРМА и Л-АЙНА Резултат от Длъжностната Му Характеристика Други Субстанции НЯМА, а Трябва да Има Като При Емил Шарков БРЕНЕКЕ ! КАЗАХ! www.bulgarya.ga/police.html
3
„Цацаров е доказан в съдебна зала симулант. Семейство Цацарови сключва сделка за покупка на овощна градина и я изповядва на цена 1000 лв. След време възниква проблем с продавача. Случаят влиза в съда, където семейството показва т.нар. документ контралетер, чрез който разкриват симулативната сделка. В контралетера стои цена от 61 хил. евро. Така 120 пъти е измамил фиска. - Финансовият министър Владислав Горанов трябва да провери чрез НАП Пламен Георгиев. Само преди две седмици Георгиев провери Горанов и той излезе абсолютно изпран, ухаеш на омекотител“ - Елисавета Панова пред БТВ, припомняйки проверката дали е в конфликт на интереси Горанов затова, че живее в апартамент на неговия кръстник.“ ++ „Пловдивският нотариус Меглена Цацарова, съпруга на кандидата за главен прокурор Сотир Цацаров и нейната колежка Адела Кац-Бояджиева, съпруга на адвоката Иван Бояджиев са закупили два общи имота през 2008 г. По взаимно съгласие с продавачите те записали в нотариалния акт 120 пъти по-ниска цена от реално заплатената за всеки имот: 1000 лв вместо 119 151,11 лв. Така те са „спестили” над 5000 лв. от местен данък и такси за вписване. Деянието е наказуемо с глоба по Чл. 125 от Закона за местните данъци и такси. Информацията за тези сделки е изнесена още през 2009 г. от в. 24 часа и е потвърдена с данни от Агенцията по вписванията, съдебно решение на ОС – Кърджали и имотната декларация на самия Цацаров, който е отбелязал за 2008 две имотни придобивки на своята съпругата по 59 604 лв.всяка.“ - https://bivol.bg/cacarov-imoti.html
4
ТЕЗИ ЖИВЕЯТ С МИНАЛОТО
5
Бунта Срещу Мангалите е Само ПОВОД ! Целта е да Запалим Задунайския Болшевишки КЕНЕФ и Изтребим К-ОПЕЛЕТАТА от БКП и К-УРВИТЕ от МВР, ДС и ДАНС ! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
6
Някой си Иванов и Mинчев власт скоро няма да видят ,нo Комунизма се върна за началството на ГЕРБ, имоти и облаги за сметка на тия които им плащат заплатите...
7
Искаме народен съд за герб
8
posledniat.styrm.na.ninova.e.v.posoka.krysovica
9
..............ПИКЕЗ.....ДОРОГОИ.......НЕ ИСПАДАИ У ХИСТЕРИ......НИШТО НЕМА А СЕ СЛУЧИ И ПОЛУЧИ.......И.......ЛЕНЦЕ ЛУДАТА НЕМА А ОДИ У СЕЛО БРУСЕЛ !.......УСПАКОИ СЯ........И ВЕЧИ БАИБА ИФКА Е НА ЛОСТА !.......СМЕНЯ РАДЕФ !......ЕИИИ У ПИКЕЗ........ИМАТЕ ЛИ КВО А ЯДИТЕ ?........КУНСЕРВИ.......ФАФЛИ......ШО СТЕ КОТУ У ВОЕНОЕ ПАЛОЖЕНИЕ !.............УЛЛЕ БУЛЛЕ !.......ПАРДЕЛКО А НЕ ПИЕ УИСКИТО С СЪРПЧЕТА И ЧУКЧЕТА !.......А ?.......ПИКЕЗ НЕШТО КРИВИШ У КРЕМАЛ !......ТВА ВЕЧИ Е СИГУРНО !.........ПАРДЕЛКО А НЕЕ ЛИЛАФ КОМУНИЗ ?.......ШО БАЦО Е ЦРЪВЕН !.......КВО ?.......НЕ......НЕ НЕ И НЕ !.......
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Ами да искате да подкрепят ПИК и баба Ива с бръчките?
12
Са забравили ВМРО?
13
..............МАНИ.....ГАНЬО ПОЛУДЕ ВЕЧИ С ТАЯ ЗАШТИТА ПУДЕМИ МИНЧОФЦИ И РААЗНИЕ ДРУГИЕ БЕЗРАБОТНИЕ ПАРТИЗАНИ !............ЛАМБО КВО ПРАИ ?...............................ПИКЕЗ........ЗАПОМНИ.......ЛЕНЦЕ ЛУДАТА НЕМА А ОДИ У БРУСЕЛ !.......УСПАКОИТЕ ЗВЕЗДОЧКА И БАИБА ИФКА !........КОИ БЕ УКРАДНА ТАВАТА С БАКЛЯВА НА БАЦО !........И МУ ОСТАИЛ ЕНА СПОКАНА ГУМА И ПИШЕ ФАЛКОН !.......КОИ Е ТОЯ ФАЛКОН ?.......
14
Липсва. Любимият на Kурнелия Краси.
15
ПИK е сайт от откачалки :) :) :)
16
Гледайте си в във вашата помия ГЕРБ и СДС. Там на 6-то място е включен симвора на КР@ДЦИТЕ ОТ ПРЕEХОДА@ Ал. Йо. И Елена Йонева е новата Райна Княгиня срежу мутринско крадливато робство от 10 години.
17
ДА МУ МИСЛИ ИБ НА ЧЕРВЕНИТЕ КАК ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С БЕЗОЧИЕТО И ПАК ЩЕ ГИ ИЗМАНИПОЛИРА
18
ами какво прави ал иорданов в герб кои седесар ще отиде да гласува това е позор ами воля и турската партия на орхан
19
партията "Възраждане" на варненския добруджанец Костя Копейкин.
20
....от напрежение. Велизар Енчев агентa на Държавна сигурност?
21
Галицин,Галицин,не само че ще ги подкрепиш ами ще лижеш Ивчето(баба Ивче) като сладолед и добър старт към дупката на баба Ивче да ти сладко.Има една българска поговорка за такъва мръвка такава вилица......????
22
Комунистите от ГЕРБ викат "Дръжте комунистите".
23
Защо триете постовете бе ........! Хората искат шайката в затвора . И колкото и да триете процеса е започнал и ще бъдат наказани всичките крадливи суджуци .
24
...РЕДАКТОРСКА КОЛЕГИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ НА ГЛ. СИ РЕДАКТОР!!! СЕРВИЛНОСТТА МУ ВЕЧЕ ГО ОТБЛЪСКВАЛА, ВЪПРЕКИ РОДИЛНИТЕ МУ НАПЪНИ!!!
25
...пак ще пуши цигара след цигара,и отново социологическите изследвания ще са и виновни...
26
И познайте кой финансира тая червена пасмина - Mother Russia естествено!
27
Aма Нинова пуши ли...oo oo
28
I koi na vlast ste doidat ,be!?Oste po· kradlivi,po·negramotni i po·gladni!!!To v Bugaria drugi niama!
29
А познайте, кой финансира ПИК- Дебелия от подземията на х. Берлин....избирайте!!!
30
Искам цялата БСП-едераска сган зад решетките.
31
Хора бдете!!! Нощес Нинова,Радев и Съюзът на пенсионерите ще направят държавен преврат! Знаете,че каквото каже ПИК винаги е станало.Да защитим с телата си любимия си вожд! No Rasaran!
32
Извинявам се! No Pasaran!
33
До 28 няма да са неграмотници като тебе ! Такива сте всичките тъпи суджуци неграмотни крадливи и нагли . Има кирилица бе олигофрен в България си .
34
След арестите на "червените олигарси" Бойко Борисов посегна и на "партийните касички" на БСП, за да принуди Корнелия Нинова да поиска ресурс от "рашките" и така да я закове в "пране на пари".Борисов всъщност предприе стратегическо настъпление срещу "Позитано"20. Залогът е разбиване на лидерския "тандем" в БСП и провал в евроизборите. Симетрична контраатака след офанзивата на "Позитано"20 срещу Цветан Цветанов и кампанията - "Войната в ГЕРБ за наследството на Борисов". Акцията срещу Кирил Добрев има и тактическа съставляваща - обслужва групите на Георги Гергов и Ангел Найденов преди пленума за реденето на листата.
35
Плашипутарниците са във вашият съюзник начело с дебелия АЛ !!!
36
Ха, ха, ха, ех, тази Нинова, нали е умна и практична жена, пак се ориентира правилно и привлече за поддръжници авторитетни и уважавани хора, за разлика от суджуците, събрали от немай къде разни стари, миришещи на пръст организацийки, като се започне от полуживото, проскубано лъвче и се стигне до янлъшземеделчета, неразличаващи овца от коза! Мъка, мъка!
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Така е, cя, има една, на която и кyпи къща в Бapцелона за милиoн и полoвина eвро! Има една друга, тя xоди в “Шepвиньo”, забpаих й имeто как се кaзваше, която беше на един негов много близък приятел от “Котapаците” жена. Как се казваше не мога да се сетя в момента. Както и да е. Тя му беше пpoтокол.
39
Защо начело на листите не се сложат млади ,можещи и знаещи езици хора,а се слагат хора с много пари .2
40
отговор на коментар
Подръжниците на Импексова са Костов,Бойкикиев,Рада Д.,Глиган Караджов и т.н.
41
Тази долу вдясно на колажа над заглавието ми прилича на СС-овка от някой концлагер.
42
отговор на коментар
В ГЕРБ са такива,а в ДС/б/ и БСП са дърти курабии.
43
И да плюете, и да не плюете по БСП, ГРОБ си отива, а Цвъки си купува раирана пижама. Огън , не остана! Още само 43 дни до уволнението на Боко!
44
Чух че Ким Чен бил в листата на БСП вярно е хайахаххаха според сайта кенеф на Герб +Дпс не за България разбира се
45
С две думи-йончева и румен радев не са лъжица за устата на тия примати от герб.Много простички тия двамцата бойко и цветанчо.Те са жалки на фона на нормалните хора.Но за сметка на това са доста агресивни,трябва да се затворят в клетка,и в зоопарка...Ха ха ха,добре ще е за децата,до орангутаните,още два орангутана.Ама те и външно вече се развиват като маймуни.Само банани трябва да проядат,а не суджуци на скара......бау
47
Мамка им Импексова и фашистка, само да посмеят ще има нов 10 ноември по Румънски образец.
48
Везира Енчев нали го лапаше на САРАЙСКАТА ЧАЛМА!!
49
Ми като я подкрепя 2/3 от народа какво искате
50
Три процента от руснаците владеят около 90% от всички финансови активи, вложения и парични наличности в страната, съобщават местнти медии. Те се позовават на изследване на Висшето училище по икономика и руската Външноикономическа банка за 2018 г. Посочва се, че активите и банковите сметки за най-богатите руснаци растат, независимо от намаляването на средните доходи в стран
51
Ха ха ха :) и сега кво? Да гласуваме за тиквата ли ве смешници? :)
52
Много партии менте и се от фалшиви патриоти- комунисти
53
Е , ТИЯ , ЧЕРВЕНОГЪЗИ ,, КОМУНЕТА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЧОВЕК ДОРИ ДА СИ ХАБИ ПЛЮНКАТА ЗА ТЯХ ---- СЪЩИТЕ , КОИТО 45 год. НИ ТЪПКАХА , 90те год. ОГРАБИХА И СРУТИХА БЪЛГАРИЯ , А СЕГА ,, ЧИСТИ , КАТО СЪЛЗА ,, МИЛИОНЕРИ , ПАК ИСКАТ ДА НИ ЗАГРОБЯТ ---- Е , НЯМА КАК ДА СТАНЕ -- НАРОДЪТ НЕ ПРОЩАВА ! КАЗАХ !
54
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
BSP ,za6to ne se natiska da otide v Moskva ,a izkat da otivat v EP .Interesuvat gi samo parite kadeto sa i pak na nas Balgarite da ni sprat Evropeiskite pari ,kakto edno vreme .Koi misli za dargavizata ni .Ne se najadohte i ne wi stigna .
57
Сливенският затвор очаква с нетърпение червените пачаври- краднелия и милиончева! Килиите са с изглед към Техникума по електротехника и гробището!
58
И заедно с геш и макс Вълчев тъпите бесепарски тролове заедно. налапаха рязаните депесарски чепове по заръка на курни крадливата крушарска циганка с партизанското име импекса, която като млада чевръста активистка на сдс заради приватизацията на импекса била изяла де що седесарски чеп видяла
59
Със същата ли мутра целува тъпия си дебилен електорат на Бузлуджа?
60
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?