Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Радан: Министрите Даниел Митов и Шаламанов доказват, че хората имат значение
Радан: Министрите Даниел Митов и Шаламанов доказват, че хората имат значение
Автор: ПИК
Дата
Дата
9220
Коментари
5
Радан: Министрите Даниел Митов и Шаламанов доказват, че хората имат значение

„Първо трябва да се договори какви реформи ще предприеме новият кабинет. После - какво мнозинство застава зад тези реформи. И едва тогава - кой може да бъде лице и гарант.” Това написа председателят на ДСБ Радан Кънев във „Фейсбук”, като даде и пример: „А това, че лице и гарант са нужни, го доказват фигури като Даниел Митов и Велизар Шаламанов от служебния кабинет - хората имат значение.”

Напиши коментар »
(5)
1
Крачуна е мръсен долен интригант - подлога на ДПС. Не него не му се вярвало, че Костов говорел с Радан Кънев преди еди колко си време. Кой те пита какво вярваш ти подлого.
2
Мавъра няма да допусне правителство в което да не командва чрез малоумния си пудел Рамадан. Мавъра играе по свирката на Момата и Чалмата от 1996г насам затова няма осъдено комуне за грабежа на България...
3
Радане, капут нещастен! Стига сте разтягали лакардии, хората се интересуват само от едно - ще натиснеш ли копчето "ЗА" Бойко Борисов?!
4
Крайно време е политиците и наблюдателите да заговорят за конкретни политики-енергетика, здравеопазване, правораздавателни органи-промени в Конституцията , образование, малък и среден бизнес, заетост и доходи. Вече трябва да се обсъждат конкретни проектозакони и мерки, както и ефектите от тях. Ясно трябва да се каже кои подкрепя строежа на южен поток /вчера ЕК каза ,че не е приоритет на ЕС. а другия южен/, Козлодуй, Белене?, ВЕИ, Да се върнат и останалите пари на здравната каса
5
няма да минат номерата на драгалевският циганин ...пръдльо кой си ти бе
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?