Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Радан Кънев: От ДПС ни атакуват, защото сме опасни и отиваме на битка
Радан Кънев: От ДПС ни атакуват, защото сме опасни и отиваме на битка
Автор: ПИК
Дата
Дата
5858
Коментари
20
Радан Кънев: От ДПС ни атакуват, защото сме опасни и отиваме на битка

"Когато се видя, че Реформаторският блок няма да бъде разцепен, започна сериозна атака в медиите. Опитаха да ни разделят, вярваха, че това ще е успешно". Това каза пред "Нова телевизия" политикът от "Реформаторският блок" Радан Кънев. 

Той бе категоричен, че ги атакуват само с клюки. "Блокът показа, че не е ефект на жълтите павета. Стъпили сме във всяка община, имаме изградени връзки. Скандалът е, защото сме опасни и отиваме на битка с ДПС. От там идва атаката", категоричен бе гостът в студиото. 

"Опитваме се чрез дарения да съберем бюджет, за да се изправим в тази неравна и непосилна битка", каза Радан Кънев. 

 

Напиши коментар »
(20)
1
Да, вие сте опасни за себе си и заобикалящите ви.
2
Колко сте опасни? Колкото безопасни игли, май. За всяко нещо чакате благословия от ББ, все едно той ви е правил...
3
"Опитваме се чрез дарения да съберем бюджет, за да се изправим в тази неравна и непосилна битка", каза Радан Кънев. Въпрос към РБ: Та колко Ви "ДАРИ" кмета на Хасково Георги Иванов, та неговия син да е начело на листата?
4
Никой не ви атакува, а просто превърнахте партията в битак, където всичко се купува и продава.
5
Скрий се под полата на Кунева! Раздавате депутатски места по 100 хиляди лева!
6
РБ ще бъде разцепена, при това скоро. Тази партия няма бъдеще.
7
Радан е най-добър, когато пие бира на промоция.
8
Жалкото е, че водите битката с купуване на гласова и продаване на депутатски места. Но и вие ще се спънете!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
И само 10 000, гласуващи до сега за ДПС, РБ да откъсне от октопода ,пак е добре! Браво и на другите партии, които вземат гласове===!
11
РБ уж бяха алтернатива на ГЕРБ и казаха, че няма да имат нищо общо с тях, а се оказа точно обратното. И защо имат бивши членове на ДПС в редиците си? Ще затвърждават коалиция БОСТАН?
12
Понеже социолозите ни са платени, се обръщам към букмейкърите за по-официални данни. Гледам, Костов е сложен на второ място за премиер след изборите... Защо пък Костов? Онзи ден гледам Борисов беше недоволен от Реформаторите, че били "отрязали" Командира точно преди кампанията. Да не би Борисов да се е заиграл с Костов и да иска да прави някоя далавера, ако не му се случат нещата? Много странни неща се случват последно време. Бойко обеща, че ще затяга коланите, след като се върне на власт. Сигурно си е намерил изкупителна жертва в лицето на Костов, който така или инъче не е от най-обичаните политици в България. Остава само връзката му с Василев и как ще му се отрази тази заигравка с Борисов. Дали ще го гони или Костов ще изкупи греховете на двамата и всичко ще стане пито-платено?
13
Този си мисли, че някой го атакува, те си правят гаргара с РБ, а той си вкарва филми!
14
Толкова сте опасни, че ако не е ББ, въшка няма да можете да направите!
15
Сериозни били. Не сте сериозни, просто ГЕРБ ви гласи за патерица и сте им важни на тях. Но не ви молят, а ви заповядват да сте им държанка. Реагирайте!
16
Ясно е, че ДПС не е читава партия и гледа само себе си, разяждайки конкуренцията. Кънев да каже, защо не отговори на Борисов на многобройните нападки и обиди от последните дни?!
17
Вас ви брои за живи само агент Буда и то, защото евентуално може да сте му нужни. Не се бутайте сред големите.
18
ГЕРБ няма да управлява - нито с патерицата РБ, нито с някой друг! Хората не са мазохисти и няма да гласуват за мутрите.
19
„Я, нещо любопитно за Раданчо Кънев! Тъстът му бил агент Смирнов от ДС! Тъстът не успял да се внедри в листите на ОДС, но… зета реформатор е претендент да застане начело на РъБ, та в какво точно ще се състоят реформите на РъБ, „автентичните“ сини? http://burgas-podlupa.com/2014/08/28/%D1%80%D0%B5%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D1%81-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8-%D1%81-%D0%B3%D0%BE%D0%BB/
20
Вацлав Хавел: Злото ще съществува винаги, човешката мъка – също. Политическата арена постоянно ще привлича безотговорни авантюристи, честолюбиви люде и мошеници. Не е истина, че принципният човек не става за политик. Стига неговата принципност да е допълнена с търпеливост, размисъл, мярка и умение да разбира останалите. Не е вярно, че в политиката успяват само безчувствените циници, фукльовците, нахалниците и грубияните. Действително всички тях политиката ги привлича, но в крайна сметка тежест имат единствено почтеността и възпитанието. Ще продължа да говоря до втръсване и напук на снизходителните усмивки за отговорността и морала, лице в лице със сегашния обществен маразъм.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?