Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Радан Кънев: Бихме се изненадали, ако при този резултат ГЕРБ предложат Борисов за премиер
Радан Кънев: Бихме се изненадали, ако при този резултат ГЕРБ предложат Борисов за премиер

Парламентът трябва да е със съкратен мандат от две години

Дата
Дата
9476
Коментари
8
Радан Кънев: Бихме се изненадали, ако при този резултат ГЕРБ предложат Борисов за премиер

Реформаторският блок остава твърд и не би участвал в коалиция, ако тя е подкрепена от ДПС. ГЕРБ спокойно може да направи коалиция с ДПС. Това каза лидерът на ДСБ и Реформаторския блок Радан Кънев на следизборната пресконференция в НДК.

По думите му – този парламент е доста изненадващ за всички, както за ГЕРБ, така и за БСП, а и за ДПС.

Радан Кънев обясни, че от Реформаторския блок са се оказали най-прозорливи, като са предложили още в края на миналата година следващият парламент да е със съкратен мандат от две години. Това е по-актуално от всякога, категоричен е Кънев. Показателно било, че не можело да се сформира ясно мнозинство с идейна близост.

Според него, бил преждевременен въпросът за това – дали биха подкрепили Бойко Борисов за премиер. Бихме се изненадали ако при този резултат на ГЕРБ, те го предложат, каза Кънев.

 

Напиши коментар »
(8)
1
Радане, тогава Мая Костинбродска или Местан за премиер ? Болен Пидеров не става!
2
Ами тогава Бойко да предложи Гаргамел за Премиер и Деформаторите да мирясат !! Един файтон мърши сте , а претенциите ви край нямат !!
3
Нагло Костово отроче.С тоя сбиротък ще дава акъл.Нещастни комунистически подлоги!Първо да спечели мнозинство и после да поставя условия.
4
..."​Ако за втори път ГЕРБ не успее да състави правителство, значи нещо дълбоко не е наред"... Много са си наред ГЕРБ, но вие червени и подставени нещасници не сте наред! Нали това ви беше целта, отвартителнии платени червени плъхове от РБ, нали това искахте! Да се разбие коалицията между вас и ГЕРБ, защото това бяха и опорните точки на БСП! В никакъв случай съюз между РБ и ГЕРБ, това беше заръката на Драгалевския циганин Костов! Аз гласувах за ГЕРБ и като гласоподавател от който зависят резултатите на партията, заявявам своята позиция и решение, а то е; ГЕРБ, в никакъв случай не приемайте мандата от президента! Оставете ги тези предатели сами да си чукат главата, защото те под контрола на БСП надробиха тази помия и нека сами да си я изсърбат цървулите! ГЕРБ, дали ще приемете мандата , или не, вече е без значение, защото БСП поставиха такива клопки и мини на следващото правителство, че и 4 години са малко да се възстанови наново страната ни! С вас ГЕРБ , или без вас , България е в КОЛАПС и нищо не може да помогне! Нека тези червени подставени плъхове от РБ, НФ, ББЦ и АТАКА, начело с БСП да поемат отговорноста за слугинажа си към тандема БСП_Русия! Няма спасение Борисов, НЯМА и няма да има, докато не се отървем от зависимоста си от Русия и онова джудже!
5
Я,тия пък са един файтон хора,пък и условия поставят....Бре,бре,бре....А и се нарекли "Блок".Като социалистически блок,кооперативен блок,панелен блок,първи,втори,трети блок на АЕЦ "Козлодуй" или "Белене",източен блок,жилищен блок,съветски блок.Вижте им акъла-уж "десни",пък терминологията им-комунишка.Кога станаха калайджии,кога им почерняха задниците....Като не искат Бойко за премиер-кой да е? Божо от Перник? Или някой друг от "блока"...
6
Депутатите на Рамадан Кънев вече приемат индивидуални оферти за подкрепа на бъдещо правителство. Било в постове, пари или натура. Кой е Рамадан че да им казва какво да правят?
7
От много вътрешен човек е ясно - че реформаторите вече се цепят. Половината са с по три телефона вече , всеки номер за различна партия ... приемат оофертите към коя фракция да се присламчат. ... резил!!!!!
8
Реформаторите са ненадеждни и по-скоро подли . Най-добре правителство без тях.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?