Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV: "Европа ни чува" - това е слоганът на ГЕРБ за евроизборите (ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК TV: "Европа ни чува" - това е слоганът на ГЕРБ за евроизборите (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
48773
Коментари
59
ПЪРВО В ПИК TV: "Европа ни чува" - това е слоганът на ГЕРБ за евроизборите (ОБНОВЕНА)

"Европа ни чува“– това е слогаът на ГЕРБ за предстоящата предизборна кампания за евровота. Соъбщи го председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков. 

"Ще покажем какво направи България по време на европредседателството, министър-председателят Бойко Борисов, министрите, парламента, както и евродепутатите ни по време на последния мандат на ЕП", каза зам.-председателя на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов на представянето. 

Той отчете първо успехите на еврокомисаря Мария Габриел в сферата на цифровизацията. "Тя извоюва доверие да покрива сериозни досиета, които са свързани с визовата либерализация на държави извън ЕС. Възлагаха й сериозно доклади и тя има безупречна реализация като евродепутат и България бе чувана в ЕС благодарение на нея. Неслучайно получи и приза за политик на ЕП, както и приз за развитие", напомни зам.-председателят на ГЕРБ. 

"Европа чува хората, които имат какво да кажат, които имат ясна представа накъде да вървят като национална икономика и като обединена Европа“, заяви Герджиков. Той изтъкна, че с този слоган от ГЕРБ искат да кажат, че само подкрепяйки силната листа на партията може да се гарантира, че България ще бъде важна част от европейския дневен ред. 

Миналата неделя партията представи и листата си за предстоящия евровот. Водач е сегашният еврокомисар на България Мария Неделчева-Габриел. На второ място в листата е Андрей Ковачев. Следват Андрей Новаков, Ева Майдел, Асим Адемов, Александър Йорданов, Лиляна Павлова, Емил Радев.

По традицията ГЕРБ се регистрираха и първи за предстоящите избори в ЦИК, което стана в петък сутринта, както първо ПИК TV ви показа на живо.

Още по темата
Цветанов: Кампанията за европейските избори ще бъде много по-различна от всички досега
Часовник
20:21
Изключително важно е да се представим добре на тези избори. Тази кампания ще бъде много по-различна от всички досега. БСП ще се опитат да изведат на преден план единствено битови проблеми, а не...
Напиши коментар »
(59)
1
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
2
Велик е гост-арестант ОПГ ГЕПИ“ Хайдук-Груп“, едноцифреното IQ, Цъфтан! Да, глупака се гордее винаги с постиженията си! Имаш морал-имаш проблем, нямаш морал-нямаш проблем!!! Сделките са неморални, но законни!!! Голяма клизма беше за журналистката в сутрешния блок на СлугиНова да чака опитите на Цвъко Пипоня да вербализира и да навърже няколко думи в цяло изречение. Личеше си по измъченото й лице, че иска да си пререже вените!!!
3
Ами видяхме ги луксозните ви резултати ...
4
Нормалните, честни, работливи и почтени хора в тази държава ще ви подкрепят Цветанов. Успех!
5
СЛОГАНЪТ НА ,,ГЕРБ,, ТРЯБВА ДА БЪДЕ ::КОЙТО НЕ СЕ СДОБИЛ С ЕВТИН АПАРТАМЕНТ ДОКАТО Е БИЛ ВЪВ ВЛАСТА ДО СЕГА ЩЕ БЪДЕ ИЗКЛЮЧЕН ОТ ПАРТИЯТА ! ! ! ! ! ! ! !
6
Гледах малко цветанов. Нещо се е помислил за много велик и явно не се е подготвил. Заучени приказки. На няколко пъти започва изречение и без да си доизкаже „мисълта” почва друга тема. Наистена сме дебили, такъв простак да е по върховете на държавата. Дебили сме и никой няма основание да се сърди на иво христов.
7
Новия слоган е: "НА ВСЕКИ ДЕПУТАТ АПАРТАМЕНТ НА 1/4 ОТ ЦЕНАТА, А НА ПО-ЗАСЛУЖИЛИТЕ И С АСАНСЬОР!"
8
Време е другарю да се замислиш дали такава като теб не са простаците и дебилите!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Продава се Асансьорен завод на цена по данъчна оценка. За повече информация търсете г-н Пацо Ди Терацо
11
На крадливите и лакоми задници от ОПГ на мутромилиционерите -ГРТБ трябва да им представят изглед на килиите... след ГЕРБ и потоп,бог да пази България. Мутрите в затвора,а не във властта.
12
Цеко асансьоро дава указания как да се краде без да те хванат!
13
Този за какво го махнаха от парламента ,а сега е рамо до рамо с премиера, това ли е новата визия
14
Това им е слогана и всички го спазват
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Ще гласуваме за ГЕРБ. Достойни кандидати за евро депутати. Всъщност те вече бяха такива и придобиха доста опит. Успех им пожелавам.
17
Боклуци.Изсрани от гъзовете на комунистически селяци !
18
Цецо обеща да ме направи Пиколо на Асансьора
19
.....Ето кои МАЛОУМНИ КОМУНЯГИ управляват България: Боко ТИКВАТА - БУДА, бивш член на БКП, стигнал до ротен командир, пожарникар НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецка СТРУГАРКАТА, бивш секретар на БКП с фалшива диплома.НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецо ПЪПЕША, завършил ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ във Вършец, ШОФЬОР, ФАТМАК от БКП и физкултурник.МАЛОУМЕН И НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.караВИЕТНАМчева, малоумно недоразумение НЕ ЗНАЕ ДОРИ И БЪЛГАРСКИ........Да живее БКП на ГЕЙберастите.....
20
Невероятен Цецо, силен, умен, смел и решителен. Как да не кандидатсваш и влезеш в тази Велика партия? Водача, отдавна Вожд и Император, с божествена сила и интелект, а неговата дясна ръка честен, умен, образован, искрен, смел, не се свени да купува ли купува лукс апартаменти, като не казва от къде са парите. Кратко ни обясниха, те са крали, предишните де, сега ние ще крадем. Наш ред е. И тъй като им се полага да крадат, крадат много, много повече отколкото им трябва. За пред техните избиратели са усмивките, потупванията по рамото, селфита, топли думи и обещания, а всъщност са крали и от тях. И девиза им какъв ще бъде? Какъвто и да го изберат ще означава, ние ще ви крадем, а вие ще се правите, че не виждате и ще ни вярвате. И въпроса в, тези около тях, не се ли чувстват унижени силно до степен на олугофрения? Ако не се чувстват така си е за техните чест и достойнство, които явно не притежават.
21
слоганът е видими резултати апартаменти гаражи асансъори сауни
22
А нашия слоган е: "ГЕЙропа ТРЯБВА ДА НИ ЧУЕ", когато говорим за КРАЖБИТЕ НА ГЕЙберастите от БКП.
23
Европа мнооого добре ви чува и вижда к´ви ги вършите ! От де да имате морални , човешки и християнски ценности ?! От БКП ли ?
24
Голям майтап. Европа ги чувала. За пакта макрон чу ли ви. Аз нещо не чувам.
25
Европа чува, но ОЛАФ не чува. Тепърва ще чуваме и ние като лъснат всички далавери на ГЕРБ! Мачкай Ленче!!!
26
.......................ГЕРБ У ГРОБА И ШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШТТ !......КОИ ВИ ЧУЕ ?.......А ?.......А ?.......НЕ СЕ ЧУЕ....
28
Луксозни апартаменти, сауни, гаражи, барбекюта,асансьори, балкони и широки тераси за всички КРАДЛИВИ ГЕРБЕРАСИ!!!
29
Европа ни чува?! След приемането на закона Макрон?! ...Тез пак се самоубиват.
31
КЬОВАШИ ДАЛИ ЩЕ ВИ ЧУЕ!!!!!
32
Ревете червени б*оклуци и отр*епки. ГЕРБ ще ви омете на изборите благодарение на нас избирателите и симпатизанти
33
ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ МИНАВАТ ПРЕЗ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО , ТУК ОБАЧЕ НАШАТА ДЕТСКА ГРАДИНА СЕ СПРАВИЛА !!!!!!ТО БИВАШЕ И ДА НЕ СЕ СПРАВИТЕ !!!!!!ПОВЕДЕНИЕТО ВИ ВЪРВИ В ПОСОКА , ЧЕ САМИТЕ ВИЕ НЕ СИ ВЯРВАХТЕ!!!!
34
Продължението на слогана /леле, колко сложна дума за девиз!/ - но България не ни вярва!!!!!!!!!!!
35
„Вие гласувате за нас - ние крадем от вас. Гарантирано - от ГЕРБ.“
36
Различното в таз годишната предизборна кампания на пп-герб,е че начело на мероприятието,ще е един доказан жилищен рецидивист,изплюл са в лицата на всички българи.Този в очните си дъна е "монтирал" дебел балатум,и не му пука когато се среща с избирателите си.Борисов,не е достатъчно този да ти целува ръка,приом появил се в ония години,когато всеки искащ да е до главният,целува ръка,буза,дори някои сенчести части от човешкия организъм. Малоумникът няма да допусне,този да се изявява като някакъв фактор,без който според него пп-герб ще се сгромоляса през м. май и ще капитулира пред м. октомври т.г. Другари "демократи"от УП,очаквайте "асансьора" да заседне този път,някъде между етажите.От моя страна,бих помолил:Бог да пази България!
37
За няколко апартамента повече...Повече на тези крадци не вярвам,ГЕРБ умря !
38
Чували ги, кой друари - господа? Като ви видят само интелигентните физионимии, жестове, опитващите се да разберат и дума поне погледи, никой не ви брои и за 5 стинки!!! Никой не чува и не иска да чува неграмотни, корумпирани, подли, продажни, страхливи, подкупни примитиви!!! С погнуса ги приемат, защото слушат но като дойдат у нас ги хранят и поят както никъде по света! Монокнижника ги прегръща и целува, думка по гърбовете и аха да проговори! А дясната му ръка, вече е сниман като лице на корупцията, освирепял за луксозни имоти. Да не говорим за евродепутатите, никой дори и не иска да ги вижда дори. Купуват ги за никакви пари, за техни корпоративни цели. Убеждавам се, в тази партия, отдавна ЕООД на един овъргалян в корупция, лъжи, мръсотии, ограбване на успешни бизнеси и бизнесмени, в параноя за хилядите гадости извършени срещу българите. Кой да го чуе от ЕС, те се гнусят от него и Цвъко, унизително е за тях дори.
39
Тези крадливи наглеци много ми напомнят на Мирча Кришан който въртеше и сучеше и все докарваше работата до краставицата !!! Та и тия - председателството та председателството като че ли цъфнахме завързахме оправихме превозвачите влязохме в Шенген или се класирахме на предпоследно място в Европа !!!
40
Слогана трябва да е -И Европа ни чу за апартаментите!
41
"Европа ни чува." А отговаря ли ви?
42
Дали честните ,работливите и т.н българи имат апартаментите на Цветанов?
43
Оле,оле,осрани до плешките ев корупция, искат още да ги чуят и разберат какви ги вършат.Освен да се преборят в свой интерес,за хубава и доходоносна европейска службичка,не ги интересува, че улиците и хората в провинцията,не са нито чули, нито видели Европа.От времето на лошия комунизъм, никой не прави добро за народа.И това ми било"европейци"Мизерия в провинцията.Погледнете си държавата!
44
целият свят ви чуха и писаха за вашите апартаменти хахаха
45
ГЕРБ НЕ САМО ЧЕ РАБОТЯТ ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРИЯ,НО И С НАЛИЧНИТЕ РЕСУРСИ УСПЯВАТ...ЗА БСП ЗАБЕЛЯЗВАМ,ЧЕ САМО СЕ МЪЧАТ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИТЕ И В КЛОЗЕТА.
46
ГЕРБ обяви предизборния си лозунг за евровота : Всяка Герберска Калинка с Тризонет на Латинка !
47
ГРОБ = БСП. Единственото верно нещо е, че ГРОБ тръгна ама към мръсния канал, а народа ще им дръпне синджира.
48
Много точно казано. Ааааа, чуват ни и още как. Щом чуха, че нашия транспортен бизнес е станал много печеливш и нашите фирми са станали фактор в този бранш в ЕС и хоп веднага ни го взеха. Не се знае още какво ще чуят, че накрая съвсем ще ни опоскат.
49
Ха, ха, ха, първо беше "заедно можем повече"/да крадем/,след това"видими резултати"/нашите апартаменти/и сега след"Европа ни чува",какво ли ще се чуе?
50
Не само ви чува , но и ви вижда! Наглеци!
51
https://www.mediapool.bg/upravlyavashtite-styagat-skapa-kampaniya-bsp-i-ndsv-s-obsht-pr-news152218.html Понеже са прости, даже и лозУнг не могат да си измислят.
52
Balgarskia narod ne vi chuva.......ZAMISLETE SE!!!!!!
53
отговор на коментар
Лудото ленче много да ми намачка
54
Изпитах удоволствие, когато видях физиономията на травестита Цецка Цачева след балотажа с Румен Радев.Уверен съм, че за втори път ще имам такова преживяване след евроизборите, когато видя тъжните олигофренски физиономии на Тикваров и Цвъки.
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
А слоганът на БСП е " Москва ни говори "!
57
ДСб и ДАЙ българия=бкп/бсп! На комунисти вяра да нямате!
58
ту-НА ляво-ту надясно-БУМ В ГО..НОТО ПРЯССНО.-ТОВА Е герб
59
Тъжен ден за ГЕРБ: Осъдиха вожда. Софийският градски съд не се смели над вожда на ГЕРБ Бойко Борисов и го осъди да плати 5000 лева на Елена Йончева
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?