Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV: Цветанов с първи думи след освобождаването от ГЕРБ: Лоялен човек съм! Вече работя - създавам център за евроатлантически анализи и сигурност (ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК TV: Цветанов с първи думи след освобождаването от ГЕРБ: Лоялен човек съм! Вече работя - създавам център за евроатлантически анализи и сигурност (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
186500
Коментари
75
ПЪРВО В ПИК TV: Цветанов с първи думи след освобождаването от ГЕРБ: Лоялен човек съм! Вече работя - създавам център за евроатлантически анализи и сигурност (ОБНОВЕНА)

Конгресът на ГЕРБ освободи преди минути официално Цветан Цветанов от всички заемани постове в партията. Националното събрание гласува оставката на Цветанов - 1046 гласа, против 10 гласа и въздържали се 11. 

Лидерът Бойко Борисов благодари лично на Цветанов за лоялността и подчерта, че той не се е повлиял от медийните атаки.

"Благодаря на Цветанов за лоялността и съм убеден, че ще бъде такъв и занапред и сценариите, че ще се леят кръв и сълзи, няма да се осъществят, защото сме демократична партия и преди всичко хора. Не бива да допускаме да не чуваме хората и да се свием до 10-15% и това да ни стига", посочи лидерът на ГЕРБ. 

"За мен е най-труден ден. Но това е животът. Цветанов си остава партиен член и ще си работи в първичната организация. Да не я коментираме тази тема повече. Достатъчно е болезнена.

Очакваше се голям драматизъм, но това е дисциплинирана партия и ние осъзнаваме какво изисква обществото. Ние продължаваме с промените, въпреки че сме спечелили изборите. Представяте ли си сега да кажа, че оттегляме тази точка и Цветанов няма да си даде оставката, както направиха БСП?

Но ние сме отговорна партия - всеки, който си е вдигнал ръката за освобождаването му, едва ли му е било лесно. Но животът е динамичен и това, което се очаква от нас, е да се променяме. Който не може, времето го изхвърля", заяви Борисов.

"Това може би е първото интервю, което давам и заставам пред камери. Имах възможност да осмисля всичко, което се е случило през всички тези години. Благодаря и на вас, че отразявахте всичко толкова обективно. Благодаря ви, бъдете живи и здрави", заяви Цветанов пред събралите се журналисти.

"С премиера сме се чували, няма неизяснени неща. Националното събрание бе проведено, за да бъдат гласувани всички оставки - на мен и госпожа Бъчварова и да бъдат направени промени в устава. От тук нататък няма да участвам в избори"

На въпрос на ПИК дали е бил "сготвен", той отговори: "Дайте да не говорим за това кой е бил сготвен или не. Важното е, че съм лоялен човек. и благодаря на всички приятели тук в залата. Много ясно беше прочетено в залата какви са изискванията при подаване на оставка и трябваше да се мине през тази процедура. Това е мое волеизявление, мое решение и щеше да бъде с други емоции, ако някой друг беше направил предложението за моето отстраняване", отбеляза Цветанов.

Запитан от ПИК какво работи в момента, той отговори: "В момента сме с юристи, които ще подготвят един център за евроатлантически анализи и сигурност. Плановете ми са да бъда малко по-често със семейството си, което бях лишил от това през всичките тези години. Благодаря ви".

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО В ПИК TV!

Още по темата
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ освободи с почти пълно мнозинство Цветанов. Борисов: Остава партиен член, да прекратим темата! Няма драматизъм. Но и милост няма да има за никого, иначе партията няма да я има (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Часовник
12:00
Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов събра партията си на национално събрание, на което бе променен устава на партията и бяха избрани два нови членове на изпълнителната комисия, след като Цветан...
Напиши коментар »
(75)
1
Цветанов вече е решил, ще разтури ГЕРБ. Това и Питека го знае.
2
И гласуването като при БКП и цялата работа такава ! Все червени издънки !
3
Ама, той Цецо Пипоня не е корумпиран! Нито го разследват, нито го съдят. Освен това и КПКОНПИ каза, че всички апартаментаджии и такива с тераси са, напълно невинни. Защо тогава го гонят така позорно? Нали до вчера му се кланяха и му лижеха подметките? Прегръщаха се с Буда, ръководеше предизборните кампании и изведнъж изпадна в тежка немилост! Дежурните ГЕРБ-ери, няма ли да разяснят?!?
4
Коментара ми е че въобще не ми пука, ще си купя оше 10 апартамента и ще си живея като цар. Като не му харесва на Боцко, ще му кажа само (ало Ваньо). Хахах а на Пендалко скоро и той е пътник Блица има повече коментари и повече посещаемост от тоя кенеф тук.
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Тоз Цветанов същи Борис Велчев Стари бре!! Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
7
А кога ще бъде съдена курни крадливата за техноимпекс, милиончева за задигнатите пари от бнт и ктб, гергов, КИРЕТО контрабандиста, р. овч и т. н. ЧЕРВЕНИ НАСЛЕДСТВЕНО ОБРЕМЕНЕНИ клептомани
8
.............ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН ТВА НЕШТАСТИЕ ТРЕАШЕ А СФАРШИ !.......АКУ НЕ СТЕ РААЗБРАЛИ ЦРУ ДИРЕТА ИЗПРАТИ САШО ИОРДА РАДАН ПЕЕРАЗ У БРУСЕЛ........ПРЕЗ ЧИПА НА БАЦО !.......А ФАНДУКЯТА У ЗОФИЯ Е ПЕПЕЛЯШКА !......НАПРАО ДЕВЕТОСЕПТЕМБРИЗКО КУНГРЕС !..........Т ЖОФКОФ ША ВААЗКЪСНИ И ША СА ЗАПИШЕИ У ГЕРБ !..............БАЦО......ДАРЛИН......ШО СИ ТАКОФ ИДЬОТ ?.........МИ ШО СИ АРЕСАА ВЕРЕН ЗАЛОЖНИК......ПРУВАЛЕН МУТЕЛ И ВЕРЕН БЕКАПЕС.......СА СЛУГИН НА ЕВРЕЯ !.......СЕЛЕНИНА ИОЗЕФ ДОЛЛ Е ТООЧНО ТВА КОИЕ ХИТЛЕР МРАЗЕШЕ У ФРАНЦУЗИТЕ !......ГААДЕН ЛЕПКАФ ЧЕРВЕИ !.....
9
Обедно меню на конгреса:1 крем супа от тикви 2. Пълнена тиква със свинско. 3. Рачел от тикви. Поради недостиг на тоалетна хартия ползвайте непрочетените страници от В_инету. Те са в изобилие
10
Mrusni. Sozialisti tuk v todi wait niamate nikskva rabota
11
Интересно какво ще работи сега ? Да се върне в милицията- едва ли, стар е, там приемат до 50 години., даже до 45.Да стане даскал по физкултура- каквато му е специалността- също е твърде малко вероятно. Значи въпросът е: от какво ще се издържа или той не е като "обикновените хора", както се изразяват политиците....Нали има разходи, или е натрупал достатъчно, да не го мислим .А може би, ще бъде "консултант" , нали за първите 6 апартамента даде такова обяснение- че имал доходи от "консултантска дейност".
12
Ще прави....лаборатория за изследване на демокрацията, вместо да го разследват и изяснят от къде толкова мангизи да купува апартаменти.Живейте си в тая кочина....Адиос
13
Стадно държание , стадно гласуване и единственото ""мислене е само за хранилка и богатеене ! Ганьо кучета го яли !
14
ТИКВАТА БЕЗ ЦЕЦО Е ПЪЛНА НУЛА ! КАКТО БАТЕТО НАВРЕМЕТО В БФС БЕЗ БАЙ ВУЦАН .АНАДЪМО .
15
ТАКА , КАТО ГЛЕДАМ СТАВА ДУМА ЗА ДЕМОКРАТИЧЕН РЕЖИМ !!!!!МОЛЯ ИМАТЕ ДУМАТА ИСТОРИЦИТЕ!!!!!
16
Физкултурникът работи с юристи? Нали знаем колко струва хонорарът на средно кадърен юрист? Пак някакви игри с ББ..... Ще се върне на бял кон Цв Цв
17
Давай Цецо, ши/бай мурзилските Импексови слуги, хиляди са със теб!!
18
...............ПУЖАРНИКАРЗКИЯ НАЦСОЦ НА БАЦО СМЕНИ НЕДУНОСЕНИЯ СОЦЯЛИЗАМ НА Т ЖИФКОФ.......ГОВЕДАТА С РААЗБИРАНЕ ГУ ПРИЕХА !......ГОДИНАТА Е 1944 !......ПАРТИЗАНИТЕ УТ СЕЛАТА СЕ СААБРАА У НДК.......МАНДРИТЕ БЕА АСФАЛТИРАНИ......ФАБРИКИТЕ ПУДАРЕНИ НА ЕВРЕЯ !.....ВИТОШКА СТААНА ШКЕМБЕЖИНИЦА !......МАРКУФ Е ЧЕСАН ЗА ШКЕМБЕ ЦОРБАСА !.......КУНГРЕСА НА ГЕРБ ПУКАЗА ГАНЬО КООЛКУ Е ЗАТАПЕЛ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ !........ПЕЕРАЗИТЕ СА СВУБОДНИ......КОМУНИЗТИТЕ СА У ГЕРБ.......ВОИНИЦИ СА ПО 200 КИЛА.......ЖЕНЕРАЛИ ИМА ПОУВЕЧЕ УТ ПРОУДАВАЧКИТЕ.....А МАИЧО МАНОЛЕТИ СТААНА НАРОДЕН ЦААРВУЛ !......БАЦО УТ СИЧКО ТВА НИШТО НЕ ПИЧЕЛИ ШО ЕВРЕЯ НЕ ГУ ПУШТА ОТПУСКА И САМУ РАБОТИ .....ПАРЕ ИМА МА НЕ СА НЕГУВИ....И У ГРЪЦИА НЕ МОЕ А ОТИДИ ЗА 5 ДЕНА.......ШО НЕ Е СВУБОДЕН !.......БАЦО Е ЕДИН МОДЕРЕН ИНТЕГРИРАН РОБ !......ТВА ГАНЬО РААЗБИРА ЛИ ГО ?.......МЕЖУ ДРУГОТО СИЧКИ ЦАЛУФКИ НА БАЦО У УИРОПЯ СА ДЕКОР !.......А ГЕРБ Е ПЕИЗАЖНА ПАРТИЯ !.....НАЧИ ИМА Я МА НА СТЕНАТА КОТУ ПЕИЗАЖ !........НЕ Е РЕАЛНА......ШО АКУ Е РЕАЛНА ЦРУ ША ТУРИ БАЦО У ТУРШИЯ !.......КОТУ ЗЕЛЕ !......НИШТО ШЕИ ТИКВА !.......ГЕРБ БЕШИ ИЗМИСЛЕНА УТ ЦРУ !......И ТВА КОИЕ СТАА С БСПЕ НЕ Е СЛУЧАИНО !.......А КУРНЕЛЕИ ЕДИН ДЕН ШЕ ИЗЧЕЗНЕ !.......
19
в типична партия от Северно-корейски тип в която решенията се вземат с почти 100 процентово мнозинство. Култътът към личноста на Бойко Борисов е сравним в световен мащаб единствено с този към Ким Чен Ун. Това са неоспорими факти.
20
Браво на Бойчето, че някой му отвори очите за този или го беше страх, че ще последва съдбата на Царя?!?... Бойчето да се пази с езика на говорене, да не запали война на Балканите и да избоде очи вместо да изпише вежди!!!
21
Втората мутра в кочината познава добре закона “Омерта”/който не мълчи,ще умре/ и началниците решиха да му направят едно НПО,на издръжка на чичко Шорош,за стари заслуги,защото за друго не става. Задачите на “умния анализатор” са ясни!
22
Абе защо само в тая мутренска държава всички неграмотници и примати правят центрове за анализи?! И какво точно ще анализиран с въпиющата си необразованост и тъпотия?!
23
Тоя сега пак ли е от нашите....Пик!? И вие сега не знаете какво да правите....да продължавате да го плюете или да почнетепак да го възхвалявате...)))) Тоя Борисов....на м@ймуни ви направи...))))
24
само прости хора като българина могат да пратят Елена Катебето в ЕП вместо в Сливенския
25
Център за анализи на цвички, гуменки и маратонки.
26
Имаме си ненаказан крадец на милиони анализатор, психопат анализатор, сега и физкултурник задочник става анализатор. На къде върви тази държава?! Депутатите дето правят закони и те пълни неграмотници и слугинажни овце....Катастрофата е тотална на всички нива
27
Ако ше викаме УУУУУУ СМЪЪЪРТ като за Кунгрезо, поне да е веднаж завинаги! Ама и Щкембевойводите да отидат при казионното БЗНС, да не ни продават чифутите Жамбаско за Президент. Щкембевойвода годинките му при 350 кг живо тегло са преброени. Вчера например, Андрей Слабаков го гримирал като жена, нахлузил му един парик на Ернестина вместо коса и го пуснал на съседите суринамци срещу две екстазита. Четохте ли какво е писъл вечерта? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!!
28
Яд ми е за Цецо, на кого ще го лапаме, с колегите БСПеерадски тролове сега?? Пък и бая курест си е, само ка ни пори червените дестки, още серем като свамосвали. Ха ха ха ха ха.Да!!!!!
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Днес в НДК, за 15 беше показана картината натюрморт "Тиква до Пипон" на Великия български художник ББ. Бяха поканени 1200 ценители на морала, дошли на народни разноски. За обикновения ценител остана въпроса: Реализъм или сюрреализъм?
31
Цецо ще го натъпче на Питека заедно с ташаците. В това съм сигурен. Heдялко - също. А бе Тиквата спомена в изказването си, че когато станал премиер " Витошка беше пълна с джипове на мутри". Това е най големият ташак за днес. Ами нали по онова време беше взривен джипа на приятелката му Цветелина, като са очаквали в него да е той. Представлявате ли си, мутрата говори за мутри. Eбax тоя гьонсурат в трътлестия гъз.
32
Цветанов е можещ чове и ще успее, независимо какво работи. Желая му успех в новото начинание!
33
Цветанов е съвременен Левски, и Апостолът не е бил идеален, но пък противниците му до един са с престъпен уклон.
34
кой ще го финансира този център и за чии интереси ще работи...
35
Ще си харчи откраднатите пари, а и кой знае в какви бизнеси участва. КАКВИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕНТРОВЕ, КАКВИ АНАЛИЗИ?? КОЙ ЩЕ ДАВА ПАРИЗА ТОВА. БЕЗРАБОТНИЯ ЦВЕТАНОВ ЛИ ТОЗИ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ВЗАТВОРА. МНОГО КОВАРЕН И ОТМЪСТИТЕЛЕН ЧОВЕК АКО СЕ ПРЕТРЪСКА ОСНОВНО ЩЕ МУ ЛЪСНЕ КРАДЛИВИЯ ЗАД--К
36
Около червеи 20-30 дебила цапат сайта с позитански фъшкии и днес всички са на линия начело с импексовото говно ГЕШ-ДЖЕНДЪРА,ЛЯВАТА МАЙМУНА ЗДРАВЧЕВА,БАЙ ИВАН-Н-ЕДОНАИБАН,ДЕДО ОВЧО-ГЛОВЧО, ЧОЧО-ГАЗОЧО, и разбира се представящия се червен педерунгелски трол за ББ който им е начуква кухите кратуняци и а-нуси на болшевишката смрад!
37
Всички бивши умници анализират и дават акъл. Кой им плаща за това? Държавата или външни субекти? Ако са външни, каква е целта? Държавата предполагам, че не отделя средства за допълнително финансиране на оттеглили се другари.
38
отговор на коментар
до 11:Цветанов е интелигентен човек въпреки определенията физкултурник и подобия.Оценен е в страната и в чужбина.Каквото иска може да работи.А ти драги можеш да продължиш да пасеш стадото - явно гънките ти не са достатъчни за друго.
39
Цвък е от интелигентните крадци.Краде и замита.Куче влачи рейс,диря няма.Тиквата го светна на тая измама,научена от крадливата еврейка -Цветелина Карагьозова.Ще висите по стълбовете на София,ще висите боклуци ! Края ви идва !
40
Ха, ха, ха, как присмехулно се подсмихва Цвъки и ако човек се вгледа по-внимателно в снимката, ще разбере коя е причината за това,защото се вижда малка част от едно, особено познато, "нежно ухо"и кока на "нежната красавица"от жълтото, платенопоръчковото, наведено сайтче-кенефче ПИК! Позната картина!
41
Червените болни мозъци,тук в сайтът и в Бйе Сйе Пйету не могат да се докоснат дори за миг с усещането за европеизъм,принципи,прозрачност и достойнство!!За червения Бай Ганю всичко е алъш вериш,демек кой кого прецакал,кой кого прелъгал,кой кого ограбил!И като няма дандания и “кръв и сълзи“ както се изрази премиерът,пак се почва с мантрите и опорните точки!Няма лошо,само че не вийте като оскубани вълци,когато за стотен път загубите поредните избори от ГЕРБ и не търсете виновни там където ги няма и не си измисляйте ту машинно,ту ръчно ,ту незнам какво си гласуване!!Ами внимателно се вслушайте в думите на премиерът,щото той контактува с елита на Европа,а вие контактувате с елитът на пловдивските прасета!!И най простия ще предпочете Мерцедес пред Москвич,макар,че за вас,червените,най важното е че и двете започват с буквата “М“!!!!На тия две марки коли мога да оприлича съответно ГЕРБ и БСП!Затова все повече най обикновенни и скромни хора ще гласуват за Борисов и партията на която е председател,а вие си правете псевдо спектакли с псевдо оставки и се надявайте на дебилите да ви пускат червената бюлетина,само че и те са на свършване!
42
СЪЗДАВАТ ТАКИВА ЦЕНТРОВЕ ЗАЕБИ Я ТАЯ ДЪРЖАВА! ТОЯ Е ДЕБИЛ!
43
Направо трепИ рибата - випусникът олиgоfрен он вършецкета академия прави център за анализи....,за анализи на пипоните и оlигоfрените. Направо дялан камък.
44
Щял да анализира...с център за незнам кво си Пълни измишльотини...но с големи доходи в лъскав офис .. Кой дава парата..на мъжката ПУНТА МАРА
45
Безразличен. Искате не искате герб партията де ще е вечна, както бе вечен и Живков. Поне живеем сред комунисти, всички преминаха в герб, а за хора лежали в Белене, изселвания и сие ги наричат утайки, престъпници, луди, крадци и сие, само и само вечно да са те комунистите от бкп в герб. Малко са анти. Виж царя кво го правят, ненавиждат го, а е над всички, същото е и с г-жа Анастасия Мозер.. Вещица Стара, а всички от дс.. В герб.. Георги Марков от дс, и.. От 1944 само те, и ако решиш всички срещу теб, само те купуват, строят, работят, с един удар и си в гроба от тях бкп герб, най-много да те вкарат в лудница, мвр, данс, митници, съд, общини, всичко е на комунистите. Виж кво я правят Нинова. Няма никога бкп да дадат мръвка на бсп.
46
Винаги се питам, защо все неграмотници и неуки се върлят да стават аналнилизатори? Даже някои са доценти и професори???? Кой им дава тези титли? Или колкото по-навътре си мушкаш езика в Съевата дупка на Наюолеона от Б, толкова по-висока титла се дава. Честно, комунягите отвръщаваха но тези от ГЕП са направо пълна тоалетна със смръдливи субстанция. А този полуи?еот от Вършец ще анализира политика, икономика, култура????? Помните ли, че се беше разсърдил, че не са го предложили за президент? Представете си ги в Брюксел, Тиквара, Цвъко и Барни Ръбъл заедно? Пълен та@ак и повод да се подиграват на България, която има достатъчно умни и образовани хора които да управляват. Йомчева е права, след време с погнуса ще произнасяне имената на един от тримата.
47
Това начинание на ПИПОНА не е БЕЗПЛАТНО...Въпросът е, КОЙ ПЛАЩА?
48
ванка, ВСИЧКИ виждаме как е оценен ПИПОНА....С ШУТОВЕ е изгонен от ГЕЙберастката партия на ТИКВАТА, може би защото е умен, а ГЕЙберастите начело с ТИКВАТА ТЪПИ!!!!!Най-вероятно това искаш да кажеш.Хора, които са оценени не ядат ШУТОВЕ, като ПИПОНА, а са уважавани.Сега ПИПОНА се чуди къде да се набута, и разбира се отива на нова АБСОЛЮТНО НЕНУЖНА ХРАНИЛКА на НПО-тата на Сорос.И както казва Боко ТИКВАТА ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА.Важно е да се краде.
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
I toia fiktiven kongre i tova izkliuchvane sa edin ogromen teatav - tarjestvo za bednite i gladnite. Samo te viarvat v nalaganata im istina.... A CECO, OH CECO SHTE PRAVI EVROATVANTICHESKI ANALIZI - KVI ANALIZI BE DJANAM,KVI 5 LEVA. Koi gi porachva,komu sa nujni,koi gi cherte???KOI
51
Появиха се първите лъчи на утрото и пастирът тръгна с овцете в посока към слънцето. "На тях никога не им се налага да вземат решения - помисли си той. - Сигурно заради това стоят винаги близо до мен." Овцете се нуждаеха единствено от вода и храна.Овцете се задоволяваха с вода и храна, това им беше достатъчно. В замяна щедро предлагаха вълната си, компанията си, а понякога дори и месото си. "Ако днес се превърна в чудовище и реша да ги убия една по една, те ще разберат това едва когато почти цялото стадо бъде изтребено - помисли си момчето. - И понеже ми имат доверие, са отвикнали да разчитат на собствения си инстинкт. Само защото ги водя до храната им."
52
Цицерона няма да се остави, ще търси реабилитация с всякакви средства. Боката е страхливец, параноик и удари ли го шубето, ще стане като Мишо Бирата. Кой ще удари първи ще гадаем. И двамата са примати, алчни за власт и пари, самовлюбени и егоцентрични. Интелигентност - нула, алчност за пари и власт, на мах. Големият цирк ще е, кой ще даде първи фира.
53
Конгрес на ГЕРБ или ретроспекция на конгрес на БКП. Така ги освобождаваше и Тато всички свои конкуренти, все втори хора в партията. Благодареше им, пожелаваше им успех в новата глуха линия, докато ... и него махнаха по същия начин. Та Бойко да има предвид това.
54
Цецо ще пази поведение заради децата :-)
55
Ей това е световна новина!!! Едва завършилият помощното училище във Вършец, след това физкултурната школа за войници към ВИФ в Правец, а после назначен в МВР към кадри, където е отговарял за слагането на конец към служебните карти на служителите, син на шофьора на ДС Григор Шопов, др.Цветан Цветанов създава "център за евроатлантическа дейност с анализи и прогнози по темата за сигурността"!!?? Ей това е да си вторият в ГЕРБ мултимилионер и собственик на Н-число имоти и банкови сметки по света и у нас, наричан с уважение от българския народ ЦЕЦО КРАДЕЦО!
56
Използван и захвърлен , защото Свободна Европа изкараха скритите му далавери. А ако не го бяха разкрили ? Щеше да се вихри на воля ли ? И това е само видимата част на ейсберга наречен ГЕРБ , а това което е скрито под повърхността и за него има омертата на мълчанието ?
57
Нищо пе е излязло наяве и нищо не е довършено докато не влезе в съда. Но както се усеща там вече има извънсъдебна споразумение. Едно Голямо Нищо .
58
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
59
Браво, Цветанов!
60
А бе, този червен червей ,Георги Петров, докога ще дращи глупостите си тук ? Той не разбра ли, че тук пишат интелигентни хора, хора,които го игнорират като посредствен екземпляр и не му обръщат внимание , но той продължава да вика : " Първи лимон , виждам земя!" . Гоше ,добре е да ти напомня какво ти е отговорил Първия лимон : " Трай бе, ла.йно !"
61
Интересно ми е , този "център" за евроатлантически анализи от КОЙ и КАК ще се финансира??? От чичко Сорос или от посолството на САЩ?? А първоначално може би с комисионната от Ф-16??? Знаете ли колко са 10% от цялата сума??? Наглоста на фатмака няма предел!!!!
62
Център за АНАЛИЗ на недвижими имоти , къщи за гости , жилища в строеж , подземни гаражи и персонални асансьори ли ? Колко ли още тайни , нередности и далавери са скрити под повърхността ?
63
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
64
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
65
БЕГАЙ СЕ СКРИИ В ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ БЕ! ВЗЕМИ И ФЛОРОВ С ТЕБ! ЗНАЕМ КАКВИ ГИ ВЪРШИТЕ!
66
Сега като не съм партиен член ще взема да стана инкасатор в енергото...като fоня дългия от БСП
67
БИЛ СЪЗДАВАЛ ЦЕНТРОВЕ....С ЧИЙ ПАРИ БЕ ПЪПЕШ???
68
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
69
ПРОСЛЕДЯВАЙКИ ВРЕМЕТО СЛЕД 10 НОЕМВРИ 1989 ГОДИНА СЕ ПОЯВИХА МНОГО СЪВПАДЕНИЯ КОИТО ИСКАМ ДА ГИ ПРИПОМНЯ ЗА КОМЕНТАР, КАТО ЩЕ ПОСОЧАСАМО НЯКОИ ДЕТАЙЛИ- ДО МОМЕНТА ПОЧТИ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИ ПАРТИЙ (БСП ) ЗАЕМАЛИ НЯКАКВИ ПОСТОВЕ ОТ РАНГА НА ЗАМЕСТНИК-МИНИСТРИ, ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ, ПРЕЗИДЕНТИ И ДРУГИ СЛЕД РЕДОВНО ИЛИ СКОРОПОСТИЖНО ПРЕКРАТИЛИ ДЕЙНОСТТА СИ СА БИЛИ НА "ПОКАНА НА ЗАКУСКА" В САЩ ,А В ПОСЛЕДСТВИЕ ОСНОВАВАТ НЯКАКВИ ЦЕНТРОВЕ ЗА ГЕО-ПОЛИТИЧЕСКИ АНАЛИЗИ, ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ АНАЛИЗИ ИЛИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И Т.Н.!!!!!!!!! ТОВА НЕ МИРИШЕ ЛИ НЕ НЕЩО? КОЙ ГИ ФИНАНСИРА ИЛИ ПРЕДОСТАВЯ ХРАНИЛКАТА НА ТЕЗИ ЕКИПИ И КОЙ ПОЛУЧАВА ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ТЯХНОТО ИЗСЛЕДВАНЕ И АНАЛИЗИ?
70
Шеф Манджев Обедно меню на конгреса:1 крем супа от тикви 2. Пълнена тиква със свинско. 3. Рачел от тикви. Поради недостиг на тоалетна хартия ползвайте непрочетените страници от В_инету. Те са в изобилие
71
СЛЕД ПЪРВОНАЧАНО НАТРУПВАНЕ НА КАПИТАЛА, КЪДЕТО ЧОВЕК ЗА ЧОВЕКА Е ВЪЛК, НАШ ЦЕЦКО ЗАПОЧВА С НОВ ЧИСТ БИЗНЕС - СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ОТ КАСАТА НА ГЕРБ - ИЗГОТВЯНЕ НА ФАЛШИВИ АНАЛИЗИ! ЧИСТА И ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА ! ЧЕСТИТО ЦЕЦКО!МОЛОДЕЦ!
72
Цецо Вифаджията и анализи. Голям цирк. Сигурно ще анализира дължината на дълъг скок и височината на висок скок. С една дума ще ги измери с метъра.
73
Комукани/бал/изма при импексовите комунета продължава. Не, че ми е еня за А. Путеф или Жаблянов, които са бетониpани болшевишки спинозни манерки, ми като гледам с какви пухкави БСПдирсчета се заобгражда, Импексовата курабия, от типа Крумчо и Яворчо, явно е решила да ги вкара всичките, в г/ей парада при СС Момата!!
74
Спри да се показваш кълвач!
75
Спри да се показваш кълвач!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?