Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV! Стефан Данаилов откри предизборната кампания на БСП (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК TV! Стефан Данаилов откри предизборната кампания на БСП (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Дата
Дата
65597
Коментари
29
ПЪРВО В ПИК TV! Стефан Данаилов откри предизборната кампания на БСП (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

 Днес е вторият и последен ден от 49-тия Конгрес на БСП. Събитието безспорно ще остане като знаменито в историята на социалистическата партия, заради кардиналните промени, които бяха приети от червените активисти.

Лидерът на левицата Корнелия Нинова закрива Конгреса с реч пред всички присъстващи делегати в залата, предаде репортер на ПИК. "Заедно с народа трябва да променим България, благодаря ви, че приехте всички важни решения и ще вървим напред"!, каза Нинова.

Думата взе и актьорът легенда Стефан Данаилов. "Вчера беше приета платформа за нова България, каквато я заслужават българските хора. Днес беше важен ден защото доказахме, че БСП може да търпи и тя своята промяна. Това заседание е историческо", каза Данаилов.

Аз съм имал възможност да присъствам на много исторически конгреси, по времето на Живков, Пъранов, Станишев, но днес наистина е историческо, защото се оказа неправилно, че не сме узрели за промени. Аз смятам, че това което се случи днес е наистина забележително.

Моите вънения са огромни защото една победа ни кара да очакаме още една победа, тя може да се случи единствено само благодарение на всички нас, всикчки вас и социалистите, които ще повярват. За първи има платформа, която финансово отговаря, защото не веднъж сме обещавали много неща, а пък после все нещо ни пречи", каза още Данаилов.

Спомням си 2005 година, по време на кампанията се пишеха програми и обещавахме това онова, тогава дойде другаря Расмусен, който ни каза по-кротко, попитахме другаря по икономически въпроси, той каза спокойно има излишък, а като се състави кабинета, се оказа че няма грам излишък. В този случай ние конкретно говорим с какво и с какви пари ще се направи програма и това ми дава спокоствие да говоря открито пред хората, обясни Ламбо.Преди време казах на Нинова да внимава и още мисля така. Понеже тя вчера си позволи да цитира Конфуциий и аз ще го напрая - за тези които говорят зад гърба ти, това е знак че ти си пред тях, насърчи лидерката на червените актьорът.Сега се прибирате във вашите райони и градове, отваряте папките, изучавате платформите и програмите, те трябва да стигнат до народа, опонентите са ни страшни. 

Имам честта да закрия днешното заседание на 49-тия конгрес на БСП и да открия предизборната кампания на БСП за спелчеване на парламентарните избори, завърши Стефан Данаилов.

След емоционалната реч на Ламбо, цялата зала избухна в ръкопляскания, паралелно с които прозвуча изпълнение на марша "Тих бял Дунав се вълнува". 

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV ОТ КОНГРЕСА НА БСП! Бламират Корнелия Нинова
Часовник
11:23
Делегат на БСП пробва да бламира лидера на партията Корнелия Нинова. При приемането на дневния ред на 49-ия Конгрес на партията един от присъстващите предложи да отпадне проекта за нов Устав. От...
Напиши коментар »
(29)
1
Бивш фактор на костовото сдс сега шеф на уж конкурента
2
Корнелия каквото обещае изпълнява! Махна всички стари муцуни от БСП дето 30г са депутати! Сега ще е Премиера на България и ще махне колите на депутатите,ще вдигне пенсии и заплати! А не като мутрата масажор на ушите на Живков и охрана,дето за 7г окраде България на колене постави хората,краде от магистрали,саниране,еврофондове от всичко комисиони,метрото...Бойко си купи 30 джипа всеки по 200000лв да го возят...да изброявам ли още далавери???
3
от БСП и Герб освен некоя нова лъжа друго не може да се очаква!
4
Та тя неможе да изяде дори една филия с мас как смята да ни управлява!?
5
старите ветерани да се приберат на топло и да помагат отстрана няма нужда да се бутат за депутати и да получават големи заплати така само отвраящават хората които няма да гласуват
6
2Julian mnogo si tap 4esno korneliika e edna dolna i gadna lajkinq i shte go razberem mnogo dobre ako spechelqt izborite ti kato si tap glasuvai za neq shmatka nasrana
7
преди време ламбо барбар със серьожа откриваха предизборните кампании в трамвай,а сега що така беее!
8
Вярвай си.С поставените хора на такива като Гергов,Златев чакай промяна.Кoлкото те вдигнаха заплатите на работниците толкова и БСП ще ги вдигне.Погледни пловдивския панаир заплилича на квартален пазар,това можете от БСП.
9
Трезвен ли беше?
10
Права си е Нинова,каква личност е ,че да е страх,само лае инак защитава мафията ....комунистите..те са заплахата на народа. Искаме си ТЕХНОИМПЕКС >>>> другарко КОСТОВА !!!!
11
Горкият народ. Няма избор. Или ГРОБ или БКП.
12
Тоя ходещ памперс, що се пъчи до дебелата и лъжлива шунда!!!
13
2Julian: Корни окраде това което нашите родители трябваше да получават като достойни пенсии. Борисов бил комунист.А Нинова на кого ушичките е масажирала та и се случи това синьото: При правителството на Иван Костов, за изпълнителен директор на „Техноимпекс” е назначена неизвестната, твърде млада – на 28 години и без никакъв управленски опит Корнелия Нинова.Тя е назначена и на поста председател на борда на директорите на ”Техноимпортекспорт”.„Техноимпекс” и „Техноимпортекспорт” са външнотърговските дружества. Петър Жотев, министър на икономиката и енергетиката при Костов, признава, че не е могло да се попречи на назначението на младата дама, защото „премиерът Костов му подал кандидатурата на Нинова като “тъмносиня”.
14
Тя е цялата мас бе БСПеераст недоклатен.
15
Стефчо каза още, че има мерак отново да бъде депутатин. Щото имал какво да даде. Интересно какво е то. Изкуфяла му работа.
16
Стефан Данаилов е стара номенклатура от семейство на отявлени комунисти! Все говори за социалното, за справедливото, за чествост и добруване на народа! Живее в лукс В Лозенец, все се изявява като огромен талант и ментор на Чорапа и все угоднически хвали лидерката недоносче със странното име!Не си спомням особено големи негови роли, а забравих той и сега си живее в на всеки километър. Привилегиите си не дава и не се свени все да поучава за морал, а той има ли такъв, ?В новия клип вероятно ще подкарат с Корни някой Спартан и ще отлетят при любимия Путин, заедно с миризливото чорапче Руменчо и неговата Деса поетеса! А дано!
17
А къде му е Ламбовски мазно то сако с железничарските копчета
18
Няма да Ви обиждам Вие само ГЕРБ бълнувате! Първо Нинова никога не е членувала в БКП за разлика от Борисов! 1996г няма вина БСП за фалита на банките и долара,а Костов и Сорос при 1 долар равен на 30лв,за 20 дни с измислени платени протести направиха така долара да стане 3000лв и банките да фалират,и на 10.02.1997г при Софиянски долара спадна на 1500лв как се прави това освен чрез манипулация! БСП и Жан и Гечев тогава бяха ПРОТИВ ПРИВАТИЗАЦИЯТА,а СДС "ЗА" и затова ги свалиха! Костов дойде и почна за 1$ продаде Кремиковци за още 1$ Балкан с над 200 самолета...Къде бяхте тогава??? Сега 7 години ГЕРБ и Бойко имаха цялата държава Парламент,Президент,Премиер и какво направиха...комисиони от нагласени поръчки от магистрали,саниране,метрото...да изброявам ли??? БСП с 37 депутати им пречело бе я се осъзнайте...
19
Като лидерката със странното име не е от БСП,какво прави там? тяси тъмно червена! Иван Котов беше премиер ,след огромни протести против управлението на БСП и правителството на Жан Виденов. Точно те са причината доларът да се движи с курс 3000 лева! Всички провали са на комунистите и техните правителства! Те носят винаги срината икономика, бюджетен дефицинт с високи нива и разбира се вигнаги обвиняват някой друг за некадърносттта си! Вижте кои са в ръководството на БСП итогава говорете за промяна в тази бандитска партия! Стефчо има казва да отворят папаките и да учат програмата, та да стигне до народа, моля се народът да прозре поредната им лъжа! Те отдавна другаруват с нея и с кражбата! Збрана и лустрация за тях и един Спартан към Русия!
20
балкан го продадоха за 150 000 долара а само от слотовете в чужбина евреите спечелиха милиони и накрая ни осьдиха в межд сьд в париж за още 200 000 долара а ние сме спасили уж евреите и те ни спасиха 4000 души на улицата
21
Ами кръстена е на двете си баби - Куува и Нела
22
ГЕРБ ОПРАВИ ФИНАНСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА, А ЧЕРВЕНИТЕ ЩЕДРО ЩЕ РАЗДАВАТ ! 27 ГОДИНИ ГРАБЕНЕ ЧАК СЕГА СЕ СЕТИХА, ЧЕ ИМА И ДРУГИ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА! ИЛИ ГИ ХВАНА ШУБЕТО ОТ СЛУЧИЛОТО СЕ В ИТАЛИЯ, САЩ, БРИТАНИЯ, РУМЪНИЯ И РЕФЕРЕНДУМА НА ТРИФОНОВ.
23
Била е маскирана от БСП-то като демократ и пратена при Костов, за да компрометира СДС! Комунистите много ги умеят подривните дейности и дезинформацията!
24
Когато управлява БКП има опашки. Дано не спечелят.
25
След когреса корни рапорт даде на деса поетеса, руменчо да пази като свой чорап ,много да го пази да не падне в трап!Деса не е лесна, лесно се не хваща тя на таз примамка, иска кабинета сама да нареди, та в него пост на вси чорапи тя да подари! Тук там и ченгета, може ли без тях, те са ,що ще държат изкъсо руменчувий страх! Румката ще литне с цяла тази сган към путин и русия еднопосочно на Спартан!Льотчика го може, знае таз посока, толкова години тя му е насока!Партията неслучайно го съзря, нищоне зависи от него тук сега!Скоро ще политне без да се завръща, та да бъде светло в българската къша!
26
Всички участват в една лъжа- че са полезни, а при всяко тяхно изобличение и провал казват, че не са знаели колко лоши неща правели другите от техните, но не и те! Сега пак лъжат , както през 1994 година.
27
Ламбо, докога ще се излагаш пред хората???????/
28
АКО УДВОИШ И ХРАНАТА, И ДВИЖЕНИЕТО, НАПЪЛНЯВАШ ... ето защо: http://www.zaveshtavamvizdrave.com/2016/06/bogat-asortiment-no-s-kalorijno-nedohranvane.html
29
toja kapyt oshe li ne e ymral vishte kakvi kapyti she vi ypravlavat brata kade ste se dvijili po magistrali napraveni ot komynist kade ste vidali sanirani blokove ot komynist da ste vidali zatvoren komynist samo gi privikvat gi osvobojdavat kakvo stana s milionite na maslarkata da deistvame po romanskija metod
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?