Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV: Красимир Ципов се закле като депутат (НА ЖИВО)
ПЪРВО В ПИК TV: Красимир Ципов се закле като депутат (НА ЖИВО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
12713
Коментари
2
ПЪРВО В ПИК TV: Красимир Ципов се закле като депутат (НА ЖИВО)

Красимир Ципов се закле като депутат в Народното събрание, ден след като напусна МВР. Вече бившият зам.-министър на вътрешните работи зае мястото си в парламента, след като колежката му Снежана Дукова почина, а следващия в листата, избрана на последните избори бе именно той.

Красимир Ципов е завършил е Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ” и след това Юридическия факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Ципов беше депутат в 41-то Народно събрание, като беше член на правна комисия, както и зам.-председател на вътрешна комисия. В 42-то Народно събрание отново беше член на вътрешна комисия, а след това бе назначен за заместник-министър на вътрешните работи. Очаква се решение кой ще заеме мястото му в МВР. 

Гледайте на живо по ПИК TV:

Напиши коментар »
(2)
1
Google плаща $ 92 на час, като последната ми заплата беше $ 8400, работещи 10 часа седмично онлайн. Приятелката на по-малкия ми брат носи средно 18 хиляди месеци и работи около 24 часа седмично. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го опитах. Това е, което правя !!!!! Siguelo............>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m
2
Швестерите в НС станаха с един повече ! Сега с Димитър Лазаров ще могат да си ходят заедно в командировка !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?