Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV: Корнелия Нинова лъсна в тайния заговор срещу властта - събра БСП в коалиция с военните заговорници от ДС на пленума (ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК TV: Корнелия Нинова лъсна в тайния заговор срещу властта - събра БСП в коалиция с военните заговорници от ДС на пленума (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
89767
Коментари
27
ПЪРВО В ПИК TV: Корнелия Нинова лъсна в тайния заговор срещу властта - събра БСП в коалиция с военните заговорници от ДС на пленума (ОБНОВЕНА)

След скандалите около съставянето на червената евролиста лидерката на БСП Корнелия Нинова заложи и още една неприемлива за голяма част от социалистите идея за днешния пленум на Националния съвет на столетницата.

Това е коалирането с 12 организации за подпомагане на социалистите на евровота на 26 май, след които е и Конфедерацията на обществените организации от сигурността и отбраната (КООСО). В нея влизат 22 паравоенни формирования на бивши военни и служители на злокобната държавна сигурност. А от своя страна тя е в пряка връзка с друга паравоенна структура "БРОД за България". По информация на ПИК, Корнелия Нинова е успяла да прокара тази точка и да бъде гласувано коалирането с тези организации.

В петък и събота всички тези паравоенни формирования се бяха събрали в хотел "Здравец" в Тетевен, където са редили бъдещия служебен кабинет на президента Румен Радев, провокирани от убеждението, че след европейските избори Бойко Борисов ще подаде оставка, както разкри ПИК TV на живо от Тетевен. Същите са и в основата на изграждането на бъдещата партия на Радев.

Речи пред бившите военни и тъмночервени куки от ДС са държали двама любимци на Румен Радев - академиците Георги Марков и Стефан Воденичаров, свързани със съюз "Единение", които се гласят за премиери в кабинет на президента.

На всичкото отгоре сбирката е била покровителствена от военното министерство, което поело масрафа на заговорниците в Тетевен. На нея присъствал и служителят на Министерството на отбраната Иво Антонов, който се оскандали още в началото на този мандат на Борисов, тъй като в нета се появи негова снимка, на която той отправя хитлеристки поздрав.

През последните месеци паравоенните формирования се събраха на обединителна сбирка, на която взеха решение за овладяване на властта. Шеф на КООСО е о.р. полк. Иван Иванов, бивш кадровик на военното ведомство, който напусна армията по време на управлението на ГЕРБ, като остро се противопостави на реформата, а след това стана зам.-военен министър в кабинета на Пламен Орешарски. На същия принцип на напускане и противопоставяне на властта президент стана и Румен Радев.

Паравоенните формирования не крият привързаността си към днешния президент. Ето какво се казва в тяхна декларация, подписана от Иван Иванов:

"Заставаме изцяло зад усилията на президента на Републиката и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили генерал Румен Радев да отстоява конституционните правомощия на президентската институция и да издига нейната роля като инкубатор на национални идеи и инициативи, свързани с изграждане на сигурна и просперираща България. Подкрепяме го не само защото е един от нас, а и защото лидерства в борбата за единство на нацията и за защита на суверенитета, независимостта и териториалната цялост на страната. Това се посочва в декларация на Конфедерацията на обществени организации от сигурността и отбраната (КООСО)".

Сред 22-те паравоенни структури в КООСО влизат и председателствани от Лазар Мурджев, който е син на личния телохранител на Тодор Живков ген. Мурджев, оскандаленият покрай пловдивския транспорт бивш общински съветник на БСП Ангел Батаклиев, о.р. майор Мирослав Писов, бивш шеф на блаогоевградските антимафиоти, които се прочуха покрай операция "Респект" и убийството на Ангел Димитров-Чората.

Социалистите са в ужас от разширения състав на КООСО, който веднъж вече е подписвал споразумение със Сергей Станишев, но тогава в него са членували много по-малко организации. Всъщност техен постоянен партньор е "Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва". 

Сегашната структура на КООСО обаче ги плаши не само със състава си, но и с намеренията си да щурмува властта чрез Румен Радев, партията му, която те градят, както и служебния му кабинет, заради който се събраха в петък и събота в хотел "Здравец".

Припомняме, че Корнелия Нинова натъпка централата на партията на "Позитано" 20 с бивши ченгета, които са овладели от архивите и счетоводството до охраната на входа. В техни ръце са всички лични досиета на членовете на столетницата.

В момента социалисти се опитват да пренаредят листата, като отново ще се гласува дали всеки един да даде вота си тайно или явно. Ако Нинова бъде бламирана, трябва да се приеме листата да се подреди по висшегласие, което ще означава, че ще има тотална промяна на евролистата. Все още не  ясно, дали и листата ще бъде гласувана анблок или за всеки кандидат.

Напиши коментар »
(27)
1
ГЕРБ УМРЯ
2
Има закон за забрана на комунистическата партия от 2001г, а в парламента 90% комунисти.
3
да знайти че в ГРОБ няма агенти на ДС !!!
4
Роднина-милиционер, роднина- милиционер.
5
Бойко Борисов беше телохранител на Тодор Живков
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
„И от фондацията не са прави, че Държавна сигурност си е отишла. Напротив - сега са децата и внуците на ДС. Даже по-силно работят сега. Но ние сме демократи и приемаме тези неща с усмивка". С тези думи министър-председателят Бойко Борисов опонира на представители на фондация „Конрад Адеанауер”, че с напредването на демократичните промени в България Държавна сигурност си е отишла. Това стана по време на честването на 25-годишния юбилей на фондация „Конрад Аденауер" в България.“ - 21.02.2019 г. (ttps://dnes.dir.bg/politika/borisov-ds-ne-si-e-otishla-no-nyama-da-pozvolim-bsp-otnovo-da-falirat-banki) ++ По данни от МнВР за последните две години, благодарение на мъдрото управление на г-н Бойко Борисов (член на БКП от 1977 г.), служителите на бившата ДС във Външно са намалели с цели двама човека и вече са 54 агенти на ДС. При този темп на намаление, след 54 години в министерството няма да остане нито един служител на ДС. Коментирайки тази официална информация от МВнР, г-н Бойко Борисов е заявил, че борбата му срещу комунистите и агентите на ДС продължава с решимост не по-малка от тази, с която всяко едно прасе се бори с тиква.
8
Ураааааа Урааааааааа наближава СВОБОДАТА за бедното,болното,изчезващото се бг стадо....долу долу долу чумата герб ЕООД ,никога повече РОБСТВО и ГЕНОЦИД от крадливи,корумпирани КАЛИНКИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИ-ТИКВИИИИИИИ
9
С какъв акъл мат'ряла остави бившия личен бодигард на Тодор Живков да управлява България 10 години....
10
„В Симеоново тогава имаше седем или девет щатни партийни секретари. Събраха ни в салона и ни казаха - другари, до днес бяхме комунисти, а от утре сме деполитизирани. Тогава им заявих, че понеже това е голяма глупост, няма да се деполитизирам. И напуснах (МВР).“ – март 2006 г., (http://old.segabg.com/article.php?id=261561) Прав е г-н Борисов да напусне МВР, за да остане член на БКП, защото народът е казал: „Веднъж комунист – цял живот комунист.“, а народният представител Александър Сталийски е заявил от високата трибуна на 36-то НС: „Бивш негър, бивша –урва и бивш комунист - няма !”
11
боклуциииии!
12
Съгласувано лъсна!
13
Амет и Асан от махалата за кражба на кило желязо и кражба на кокошка влиза в затвора...а тези крадливи,корумпирани,насрани КАЛИНКИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИ-ТИКВИИИИИИ ЗАЩО не влизат..крадат милионииииииииии,милиардииииии,кражба на 4 тона СУДЖУУУУУК,филе Елена,пастърми и какво правим с тези крадливи,корумпирани,насрани ИАЛИНКИИИИИИ+-СУДЖУЦИИИИ от Гепи хайдук Груп-герб ЕООД .....СВОБОДА за Иванчева и строг 60 години затвор за цецу айдука и другите крадливи КАЛИНКИИИ-СУДЖУЦИИИИ
14
Щом Ш@йката място не може да си намери,че Станишев не е в листата....значи Корнелия прави всичко както си му е реда...))))
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Днес в ГЕП бившите членове на БКП са повече отколкото в днешната БСП и са все на ръководни позиции.
17
Сеещ гнилост и зараза. Смрадливи журналист пошъл нечистоплътен собственик. Но скоро идва деня когато ще отидете на бунището в прекия и буквалния смисъл
18
Ще прескочим годините до навършване на пълнолетие. Той има офицерско звание „младши лейтенант от запаса“ от НШЗО „Христо Ботев“. Още твърде млад и зeлeн е станал чepвeн. Бащa му и двамата му дядoвци са били члeнoвe на БКП, той е от третoтo кoлянo. Дядo мy по майчинa линия е yбит от фронтовак не в затвора, където изобщо не е бил , а на мегдана в с. Хераково през м. май 1945 година. Задявал е жените на фронтоваците, откраднал е кон, той като пapтиен секретap на селото кмета и попа не са били мобилизирани. Макакът от Банкя е учил как да разпъва маркучите, как да пълни кофпомпа с вода от гьол и как да действа като старши на дясна задна кука в каросерията на ЗИЛ-130. През 1990 г. напуска пожарната за да остане член на БКП. Забелязан е от о.з. старшина от милицията Милчо Бонев да рита камъните по улиците, безработен. Бай Миле го прибира, облича го, дава му бухалка и плетена качулка и го назначава за пазач на паркинга си пред хотел „Славия“. Година по късно го продава на Маргините. При тях Тиквата се издига до „десятник“ (ефрейтор). Големият Маргин става кръстник на щерката на Питека. Потръгнал е някак си живота му. Самоковeца предлага 100 марки на Маргините и откупува Шебека. Ползва го за муле, което да принася „бело“. Незнайно как, но много скоро Шебека става разсилен при Маджо. След по малко от година за него възниква спор между Маджо и Пашата. Разбират се да го ползват заедно. При тях бившият пожарникар замогва. Прави съдружие с Пашата. Започва усилена контрабанда на цигари. Към тях се присъединява Цецилия Карагьозова ( Цветелина Бориславова). Основната им дейност е контрабанда на цигари, наркотици и насилие върху конкуренти. През 1994 г. бившият „десятник“ убива Стефан Деспотов. Година по късно джипът на Цецилия е взривен в центъра на София. Поставилите взрива под джипа са предполагали , че в колата е Тъпакпитека от с. Хераково. И така до 2001 г., когато генерал Бригадир Аспарухов го предлага за охранител на Симеон Втори. Аспарухов е оценил високо работата на Тиквата като охранител на Тодор Живков, за да го предложи на Симеон Борисов. Последният, вече като премиер назначава бившият пожарникар за главен секретар на МВР. Цената на това назначение е била 400 х. евра, осигурени от Сретен Йосич. През това време бившият чирак на бай Миле е слушател в Генералщабната академия „ Ахмед Демир Доган“. Удостоен е съз званието „Генерал от пожарникарските войски“ с укази подписани от президентите Петър Стоянов и Георги Първанов. Най после „ефрейторът“ е бил накичен с пагони, лампази, еполети и екзелбанти. Пет години по късно вътрешният министър Румен Петков предлага , а премиерът Станишев уволнява Питека. Умните софиянци обаче го избират за кмет на София. Питекът и о.з. сержант Цветанов правят партия, печелят гласовете на най умните българи в цялата страна през 2009 г. Двамата ни управляват до днес и усилено работят за хората. Резултатите са видими, ние сме след всички дръжави по света. Единият вече има 7 апартамента , а другият имоти извън страната за доброто на хората , разбира се. Него никой не го е видял и няма да го види на театър, на опера или на друго културно мероприятие. Бившжата му съдружничка Цветелина казва „ Бойко е неyk човек, той не става за премиер“. Той не владее нито един чужд език, на международни срещи никой не разбира какво говори, той също не знае какво му говорят. Той ползва нечленоразделна реч при това на диалект. Речниковият му запас има не повече от 10-15 думи в които преобладава буквата „ъ“, като преди нея винаги поставя „ш“.. Неговото IQ е едноцифрено, преживява като се ръководи от вродени и придобити рефлекси. Има само една настолна книга – „Винету“ , а в момента е стигнал до стр. 381 от книгата „Синовете на Великата мечка“. Гледал е два филма през живота си – руският „Тримата танкисти“ и полският „ Четеримата танкисти“. Многократно, публично е признавал , че е простак, в което никой не се е съмнявал. Въпреки всичко това Heдялковци не спират да се гаврят с него като го наричат: Световен лидер, дипломат № 1 в света, обединител на Балканите, визионер, който историята го заслужавала…. Иначе, по форумите в социалните мрежи е познат като: Еднокнижника, Питека, Тиквата, Мутрата, Шебекпитека, Шербетпитека, Фатмакпитека, Суджукпитека, Мутропитека, Фотопитека, Тъпакпитека, Фукльопитека, Пyткa Мара и т.н.
19
Абе ПИК, ти с ДИАНЕТА ли искаш да се събере! Много си умен! Дерзай Недоклатко!
20
Тук, у нас всички знаете , че Пyткa Марата от с. Хераково страда от интелектуална недостатъчност. Днес го видяхте на нашето сборище. Разходи се по сцената като намазан пехливанин с едната ръка в джоба и съсипа присъстващите с лакардии. Някои му подхвърляха по два лева за ташак. Впрочем , какво можете да очаквате от тъпанар който на въпрос за царските имоти отговаря: "Аз вечерАх със царо и му казАх да оди да се опрай с ония ора, щот са рИшили да му земат имотите." А на Ваньо Танов казва за Мишо Бирата: „Кът сам му казАл, че нЕма да го барам – нема да го барам“.
21
отговор на коментар
Пазеше го от другарите ,тези които после поеха "реформите"!
22
глупостите. Тия дъртаци ще правят преврат.
23
Най-четена щото всички искат да я псуват Най-четена щото всички искат да я таковат И всички продажни сътрудници. Да не говорим за собственика.
24
… дневния режим, предписан им личните лекари !? Тръгнали да пътуват извън собственото си населено място и даже хванали гората. И са консумирали забранени храни и напитки. Извън контрола на своите баби-началници, деца и внуци.
25
… дневния режим, предписан им от личните им лекари !? Тръгнали да пътуват извън собственото си населено място и даже хванали гората. И са консумирали забранени храни и напитки. Извън контрола на своите баби-началници, деца и внуци.
26
Тоя с голата глава на снимката горе е изключително прост и нечистоплътен човек.Хубавото е ,че е елементарен и дребен крадец и му личи като гепи нещо.Много тъпо говедо.
27
отговор на коментар
Умрял ти е тъпанарино,ама ти още не си усетил,защото си абсолютен дебил
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?