Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV! ЖЕГА В БСП: Социалистите режат главата на Корнелия Нинова - Гергов, Пирински, Кутев, Божинов и Мерджанов категорични: Оставка на цялото ръководство! (ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК TV! ЖЕГА В БСП: Социалистите режат главата на Корнелия Нинова - Гергов, Пирински, Кутев, Божинов и Мерджанов категорични: Оставка на цялото ръководство! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
109822
Коментари
37
ПЪРВО В ПИК TV! ЖЕГА В БСП: Социалистите режат главата на Корнелия Нинова - Гергов, Пирински, Кутев, Божинов и Мерджанов категорични: Оставка на цялото ръководство! (ОБНОВЕНА)

Страшна жега се заформя днес в централата на БСП на "Позитано" 20. Лидерката Корнелия Нинова свика спешен пленум на Националния съвет на столетницата след позорната загуба на изборите за Европейски парламент, на които бе бламирана от цялата партия чрез преференциите за Сергей Станишев, които го извеждат на втора позиция в евролистата им.

Нинова възнамерява днес да принуди най-висшето ръководство на партията да реши, че ще предизвика избор на лидер на БСП по новите правила, въведени от нея, според които за него трябва да гласува цялата партия, но преди това да накара местните структури на общинско и областно ниво да сменят ръководствата си, за да си подсигури гласовете, с които ще бъде преизбрана.

Нинова се кани да извива ръцете на Националния съвет, който вече я бламира два пъти, да приеме правилата, по които за пръв път ще бъдат проведени преките вътрешнопартийни избори за лидер, и чак тогава ще подаде оставка, както обеща вчера. Дотогава БСП ще ръководи провалената лидерка.

Социалистите обаче са наясно с врътката, която е замислила, за да се циментира за още 4 години на лидерския пост, набутвайки и нови членове от ромски произход в БСП, затова са решени да дадат твърд отпор на окупарторката на партията и цялата ѝ клика на върха на столетницата начело с нея и дясната ѝ ръка Кирил Добрев, извършващ манипулациите и подмяната по места.

Пред камерата на ПИК TV Георги Божинов обясни, че Нинова се опитва с процедурни врътки да спаси поста си, но от Националния съвет са решени да не допуснат никакви нарушения на устава. "Тенденциозно се прави пленум в работен ден и в последния момент вчера се обявява. Хората от страната не могат да дойдат масово и явно на това се разчита", каза той. 

Антон Кутев заяви, че не съжалява, че се е отказал от участие в евролистата. "Не съжалявам. Това беше правилно решение. Пленумът беше важно да се случи веднага  и сега, защото трябва да се гласува връщане в парламента. Иначе щеше да си проличи реалния разлом в парламентарната група, който се надявам да продължи. 

Процесът за избор на лидер ще започне днес, но не е ясно как ще свърши.- За съжаление партията е много разделена и това можеше да не се случи, ако имаше повече чуваемост на ръководството. Лично предупредих Корнелия Нинова преди месец, че рискува да бъде бламирано ръководството, но тези граници вече са преминати и сега трябва да видим какво ще се случи.", каза Кутев. Той обяви, че около 100 хиляди са били членовете на БСП по времето, когато е бил организационен секретар. 

"Изборите бяха провал за БСП. При подготовката на изборите написахме в документа, че победа е един глас над ГЕРБ. Така, че имаме сериозни проблеми и трябва да се направи промяна на устава и лидера. Безспорно е, че трябва веднага да се вземат мерси. Пленумът ще реши кога да свика извънреден конгрес. Всякакви интерпретации преди решението са спекулативни. Трябва да направим така, че не един или двама човека да взимат решение от името на партията, а това да става по устава от националния съвет. Имаше много грешки и основната е едноличното взимане на решенията", каза Кутев. 

"Трябва да има оставка. Начинът, по който се замита отговорността с искане за пряк избор на лидер, е скандално, а освен това противозаконно. Аз бях против и напускането на парламента. БСП беше лишена от трибуна и ние бяхме изолирани от политиката. 

Настояваме за оставка на председателя и точен анализ след като са ясни изборните резултати. Заседанието е насрочено за днес, когато не са ясни резултатите, означава, че някой бърза да избяга от отговорност и да я прехвърли на структурите. Трябва да има заседание на конгреса и да се дадат оставките на ръководството", каза Мерджанов. 

"Объркахме много и бяхме наказани много. Политическата отговорност е нещо, което е присъщо на лидерите. Предизброния щаб не си свърши работата. Намерението за пряк избор е скандално и правоуставно", заяви гневно Атанас Мерджанов пред журналисти преди инфарктния пленум на БСП.

Мерджанов заяви, че му е интересно да чуе мотивите за връщането на левите депутати в парламента и припомни, че самият той е бил категорично против изваждането им. Атанас Мерджанов бе категоричен, че оставка на Корнелия Нинова трябва да има. Висшият кадър от БСП заяви, че днешния пленум избързва резултатите и определи това като бързане от отговорност и прехвърля всичко на организациите.

"6 месеца видяхте ли ме някъде? Казах ли нещо? 6 месеца мълчах и се старах да не преча. Не съм доволен от резултатите, както и от схемите, които се готвят и всичко да се сложи под миндера. Искам да се носи политическа отговорност и да се спазва устава. Един път изгубихме готови избори и не беше даден отчет защо. Този пленум сега пак е грешен, защото още няма реални резултати", каза Георги Гергов. Той заяви, че трябва да се понесе отговорност отгоре до долу - с оставки.

"Нали виждате в Германия какво става, в Австрия. Има устав, висш орган - конгрес, там се решава, но така не може се продължава", заяви Гергов. "Не само изпълнителното бюро трябва да подаде оставка, но всеки, който е допринесъл за тази загуба. В пловдивска област сме взели най-много общини. Бихме на много места. Защо загубихме Асеновград, като президентът отиде там с Корнелия Нинова? Защо аз не отидох, да не би да не съм канен? Ето какво стана след тяхното посещение там", заяви Гергов изключително гневно. 

Шефът на червената телевизия Любо Коларов, на когото лично лидерката даде 3 млн. лв. от партийната субсидия за медията, опита логично да защити Нинова, като заяви, че преди имали 4 депутати, а сега 5, с което предизвика смях сред журналистите за нелепия си опит да не признае загубата. Същото направи и приближеният на Нинова депутат Филип Попов. 

Кристиан Вигенин също опита да се измъкне от пряк отговор на въпроса за оставката, тъй като както ПИК съобщи Нинова му е обещала висок пост в БСП. Затова заяви, че не трябвало партията да се хвърля в избор на лидер преди местни вот, който е есента. 

"Сега е моментът Корнелия Нинова да прекрати мандата на правомощията си. Това ще бъде поискано в дискусията след като чуем какво ще каже", заяви на свой ред Георги Пирински. "Корнелия Нинова беше сериозно коригирана от партията", каза той на въпрос на водещата Ива Николова за многобройните преференции за Сергей Станишев, с които пренаредиха листата. 

Момчил Неков заяви, че има 4300 преференции и затова няма как да се премести на избираемо място в листата. Отказа да отговори кой трябва да поеме отговорност за загубата на изборите. 

Георги Търновалийски категорично заяви, че оставка на Корнелия Нинова трябва да има.

"Част от моите опасения се оказаха верни. Според мен е важно да има трезва преценка на резултатите и отговорността е на всички.

Не трябва да обричаме със своите действия шансовете на БСП за местния вот. Шансовете трябва да бъдат степенувани, защото на за евровота бяха извадени вътрешните проблеми", заяви Янаки Стоилов, който изпадна от второто място, на 12-то място, а след това се отказа в надпреварата.

За прекия избор на лидера Янаки Стоилов заяви, че трябва да има, но не е сега момента за това.

Румен Овчаров заяви на въпрос на ПИК TV трябва ли Корнелия Нинова да подаде оставка: "Това ще каже пленумът". 

Ето какво каза Георги Божинов пред камерата ни: 

Вижте какво каза Георги Гергов пред ПИК TV:

Ето и изявленията на останалите социалисти във видеото на живо на ПИК TV:

Напиши коментар »
(37)
1
герб са длъжни,да осигурят спокойствие на биби да краде!!!РАЗБРАХТЕ ЛИ?!?!Единственият неудобен и невписвщ се в схемата на комуноидите от герб+псевдо бсп,като свинаря и останалите свине,от ком.организацията`ДРУЖНА КРАЖБА ДНЕС ДА ЕКНЕ` е КУРИ !!!...
2
На изборите 2014 ГЕРБ имаше 7 Евродепутата а БСП 4...Сега ГЕРБ+СДС -6 а БСП -5...Къде е победата защото ГЕРБ има 5 а СДС 1....ГЕРБ има толкова колкото и БСП
3
Аз съм учуден как има хора да вярват на тази партия БСП и в частност Нинова. Последната говори за свобода на медиите, а не допуска и спира журналисти. Говори за честност на изборите, а организира нечестни и фалшифицирани избори вътре в партията си и т.н и т.н
4
Общият брой на избирателите от избирателните списъци е 6 355 633. Гласувалите за ГЕРБ са около 600 000 човека или 9,5%. Извод № 1 от изборите е, че в резултат от масираните кражби от народа, легитимността на ГЕРБ е спаднала до 9,5%. Извод № 2 е, че БСП не е алтернатива на ГЕРБ. Не може чеверме-комунистите от БСП да са алтернатива на суджук-комунистите от ГЕРБ, не може „батко и братко“ да са алтернатива на „Ради братовчеда“, не може заможната Елена Йончева да е алтернатива на многоапартаментния Цветан Цветанов, не може милиционерите и агентите на ДС от БСП да са алтернатива на милиционерите и агентите на ДС от ГЕРБ, не може един крадец да е алтернатива на друг крадец. Не е редно.
5
В момента БСП е лице на мафията и престъпната приватизация, каквато Лидерката, такива са и приятелчетата и, които спонсорират черната каса на БСП! Сегашната ситуация на БСП е обидна за болшинството БСП симпатизанти и членове, които са обикновенно от социално слабите в обществото! Изпитвам органическа омраза към ръководните кадри на БКП/БСП, но съчувствам на редовите и симпатизанти, които изнемогват от мизеверлъците на Червените Новобогаташи! Те не са виновни, че са прегърнали социалистическата идея, но върхушката на БСП, особено в последните години са перфидни манипулатори, имащи за цел единствено собственото си забогатяване до немислими размери!
6
................КОСТУФ КОИ ФАНАЛ ТРИПЕР У СССР И МУ ВИКАЛИ ЧАПАЕФ У КРЕМЕНЧУГ ТУРИ КУРНЕЛЕИ ЗА ВЕЧЕН ШЕФ......НО......С ЦРУ ДРАГАЛЕФЦИ И ШИШЕ ВИСКИ ЗА КОЗЯК !.........ТВА ВИ Е ДЕМУКРАЦЯТА !....... НА КОСТУФ МУИ СМЕНЕН МОЗАКО !......АКУ НЕ СТЕ РААЗБРАЛИ......СЕКИ КОИ Е ПРАТЕН У СССР И СЕ НАСИРА ПОСЛИ ГУ ИБАТ АМЕРИКАНО БОИZ !.........ЧЕТИ ГАНЬО ДАНО НАПРАИШ НЕКУЯ ГЪНКА У МОЗАКО !......
7
„Благодарим Ви, че гласувахте за нас. Вдъхновени от блестящата изборна победа, ще продължим с нови, още по-големи сили да крадем апартаменти, мезонети, тризонети, къщи за гости и партийни субсидии от вас. Гарантирано е - от ГЕРБ." (Първата промоция за гласувалите за ГЕРБ вече идва - покачване на цените на тока, парното и топлата вода от първи юли.)
8
...............КГБ ВИ ИБА ДАРЖАВАТА К.УРВА 40 ГОДИ .....И МУ ОМРАЗНА......ПОСЛИ ЦРУ ВИ ИБЕ МА С МЕК УИ !...............................ОК ?.....................КВИ ИЗБУРИ КЪФ БОРИСОФ КЪФ КУРНЕЛЕИ !.........
9
Коалицията БСП+Радев пак загубиха!Трудно мобилизираха 400х. а след 2 години ще се спихнат на 200х. БСП има 2 евродепутата, Радев също 2 евродепутата,Кире Контрабандата е продал за 100х.лв. 1 депутат! Това е равносметката на БСП-ОПГ. Чудесно е че Радев падна под 26% ,за това толкова писука и каканиже! На печелившите честито,на загубилите №4 съболезнования !
10
недейте така, за наши любим премиер, братчет му,джипа от 30 минути ни дума , ни вопъл , ни стон, засрамете се, такива важни вечери, срещи , разговори води Той, вие тук се занимавате с резане на глави, нещо за Томито, Влади,Габриел, Мандел и Лилито нищо,ааа не така
11
Heдялко, от теб искам да направиш следното. Да събереш Тръбата, Рудолф и Алберт и заедно да направите горещ ( може и топъл) анализ на това което ЦИК твърди. Не може ние да печелим изборите, а отново да сме със 6 депутати в ЕП, нали така ? Вие четиримата разбирате от всичко. Можеш да потърсиш и проф. бай Мишо - Памперса за консултант, той също като вас разбира на урочасал xyи. Ето как са разпределени гласовете според ЦИК: ГЕРБ печелят с 30.94 процента и получават 574 417 действителни гласа – 6 евродепутати. (През 2014 година ГЕРБ са спечелили 680 838 гласа, отливът е 106 421 гласа). На второ място е "БСП за България" с 24.24 процента и 450 005 гласа – 5 евродепутати. (През 2014 година БСП са събрали в урните 424 037 бюлетини, което означава, че тази година социалистите бележат ръст в привличането на симпатизанти. БСП е единствената политическа сила, която сега има покачване на реалните гласове с 25 968 .). Третото място е за ДПС, което има 16.36 или 303 714 гласа – 3 евродепутати, (През 2014 година ДПС са събрали 386 725 гласа, отливът днес е 83 011 гласоподаватели) следвани от ВМРО - БНД с 7.42 процента и 137 714 действителни гласа – 2 евродепутати. (През 2014 ВМРО-ББЦ печели с 144 532 гласоподаватели, отливът е минимален) "Демократична България" печели 6.24 процента или 115 750 гласа – 1 евродепутат, (През 2014 година РБ събира 144 532 гласа). Всички други са под бариерата за влизане в европарламента, в т.ч. Първановци, Балевци, Сидеровци, Барековци, Татянкини и ред други измекяри.
12
Мноооооооооооооооого демократична партия ! Нинова ще си изработи правилата и после ще я избират по тях......./.аш.к / Ама тя, ще е" подала оставка" и на равно с другите ще се състезава....Пак им сложи динена кора...... А те не могат да се усетят !!!! Предстои театро....!!!!!
13
Болшевиките комуняги да свалят Курнела и да я разстрелят както направиха с нашия любим цар Освободител Николай 2ри и цялото му семейство
14
АЗ ВИ КАЗАХ:--- КАТО ЗАГУБИ БСП, ТЕ ЩЕ ИСКАТ ДА Я РАЗКАРАТ,А ТЯ ЩЕ ПРАВИ ПРОЦЕДУРНИ ХВАТКИ...
15
Искам да кажа на членовете на БСП, че много ще им бъде трудно да се оттърват от тази супер нагла и безочлива жена. Всъщност, те я оставиха да направи всичко това, не я спряха овреме. Нека сега се чудят какво да правят.
16
Бил е твърде млад и зелен , на 19 години,когато е станал червен. Двамата му дядoвци са били кoмyнисти, а бaщa мy хем кoмyнист, хем пapтиeн ceкpетap на 4-то PПУ в София. Дядo мy по майчинa линия не е yбит в зaтвоpa в Бeленe, както той лъже на ляво и на дясно по медиите. Убит е през месец мaй 1945 година на мeгданa в с. Хepакoвo общ. Бoжуpищe от фpoнтовaк. Убит е защото е задявал жените на фpoнтовацитe, откраднал е кoн. Този му дядo по време на Oтечественатa вoйнa не е бил мoбилизиpaн защото е бил пapтиeн ceкретap на селото. Младият Мaкaк е завършил гимназия, служил е в НШЗО „Христо Ботев“ гр. Плевен. Там където са служили всички синове и внуци на враговете на народната власт. Kандидатствал е във ВШMВP-Симеoнoвo в Първи отдел (факyлтет на ДC). Не е приет поради слаб успех. С ходатайството на вyйчo си генералът от пoжapнатa Киpил Вoйнoв младият Примат е приет в Трети отдел ( Пoжapникapcкия факyлтет). Обърнете внимание на това – вyйчo му е cин на „yбития от кoмyниcтитe“ дядo на Питекa. Цели четири години е изучавал устройството на кoфпoмпaтa и на мapкyчa. Завършва успешно и започва работа като старши на дясна задна кука в каросерията на ЗИЛ-130 в Пoжapната на с. Бaнкя, близо до София. Младият пожapникap служи тихо и смирено, страхлив е по природа. На 10 ноември 1989 година е извършен партиен преврат в държавата. Приет е закон за деполитизация на армията, милицията, пожapната и за премахване на партийните организации от предприятията. Примитивът от с. Xepaково категорично отказва да хвърли пapтийната си члeнcka книжка и напуска пожарнaтa с пapтиeн билeт в джоба. Като безработен се шлятка по улиците, рита камъните , а след това ги догонва. Не след дълго е забелязан от о.з. старшина от милицията Mилчo Бoнeв, който също е напуснал работа за да остане член на БKП. Mилчо прибира Бoйчo, дава му името Tиквa, облича го, дава му бyxaлка и плетена качyлкa и го назначава за пазач на паркинга си пред хотел „Cлaвия“. Тарашил е пазарджиите в „Илиенци“. Година по късно Caмоковеца откупува Tиквата от Бай Mиле срещу 100 дойче марки. Ползва го за мyле, да принася „бeло“ вместо картофи. Мулeтo се справя отлично с възложената работа. Maджо е следващият му работодател. При него пожарникapят израства до дecятник (ефpeйтop), застрахова и краде коли. Хванат е с крадена кола в Унгария, осъден е на 2 месеца затвор, които излежава. Забранено му е да влиза в тази страна. Братя Mapгини дават висока цена и откупуват „десятника“ от Maджо. Големият Mapгин става кръстник на щерката на „ефрейтopa”. Потръгва някак си живота му. Успява да направи своя охранителна фирма. Отделя се от Mapгините, сдружава се с Пaшaтa, а към тях се присламчва и Цeцилия Kapaгьозова ( Цвeтелинa Бopиславова). Започват ударно и незаконно произвосдтво на цигари в Kpaйморие. Правят контрабанда с цигари и наркотици. През 1994 г. в центъра на София е взривена колата на Цeцилия, като се очаквало вътре да е и Tиквaта. В същата година Tиквата застрелва Cтефан Дecпoтoв, един от големите внисотели на горива. Патологичната и балистичната експертизи изцяло доказват , че патронът е изстрелян от пистолета на Тиквата. И така, до 2001 г. само кражби, насилия , убийства… Когато го забелязва ген. Бриго Аспарухов, който го препоръчва за охранител на Симо Брокера. Тиквата има опит, преди това е мачкал ушите на бай Тошо. До 2005 година Тиквата е бил главен секретар на MВP. Тази длъжност е откупена с 400 000 евра, дадени от Сретен Йосич. Тиквата и до днес не е върнал парите и нощите са му тревожни. Не само , че не е върнал парите на кредитора си, но го е предал на Холандските власти. Това навсякъде по света се наказва с оловни ордени и медали. Tиквата е учил задочно във Военната академия „ Axмед Демиp Догaн“ , в сградата известна като „Capaите“ в кв. Бояна. Самият патрон на академията го предлага , а президента Стоянов издава указ с който удостоява Tиквата със звание „Генерал от пoжарникapскитe вoйски“, макар такива войски да няма в България. Най после „ефрейтopът“ е некичен с еполети, пагони и лампази. Сам той признава , че е плакал като се е видял в униформа подобаваща на генералската. Заедно с него от радост са плакали Heдялкo и Беновcka, на по високи октави , разбира се. През 2005 г. министър Румен Петков предлага на премиера Станишев Тиквата да бъде уволнен. Причините са, че по време на неговото секретарстване ( 2001 – 2005 г.) са избити 193 знакови личности на прехода ( мутри), а нито едно от тези престъпления не е разкрито. Тиквата отново е на улицата. Но в годините журналистите успяват да променят образа му. Правят го човек от народа, дете на народа и т.н. Софиянци, като най умните в страната решават и го избират за свой кмет. Макар за кратко Тиквата като кмет успява да продаде 14 общински имота на далавера. Има разследване. То е извършено от същият този Пламен Георгиев с терасите, в качеството му на прокурор тогава. Пламен с терасите установява , че подписите не са на Тиквата , а на случайно минаващи покрай Общината. През 2006 г. Тиквата назначава за свой заместник бавночаткащия Цъфтан. Решават да направят партия. Три години по късно двукопитните в страната гласуват за тях. Печелят изборите и Тиквопитека вече е премиер. Тези които са гласували за него с мъка разбират , че техният избраник ползва нечленоразделна реч. В неговия речник има не повече от 10-15 думи в които преобладава гласната „ъ“ и пред нея задължително съгласната „ш“. Оказва се, че премиерът – Тиква в живота си е прочел само една книга – „Винету“, че е гледал само два филма – руският „Тримать тьнкисти“ и полският „ Четеримать тьнкисти“. Наскоро Севдалина Арнаудова оповести, че нейния шеф в момента чете втората си книга- „ Синовете на великата мечкa“. Че той имал намерение да прочете „Оцеолa“ и „Caндокан – Малайският тигър“. Преди няколко дни на страницата си във фейса Арнаудова написа, че г-н премиера вече е приключил с мечката и му предстои да се справи със синовете и. Той сам, на два пъти публично е признавал , че е простак, в което никой не се е съмнявал. Но този простак заедно с бавночаткащия Цъфтан ни управляват вече 10 години. И двамата замогнаха, натовариха колкото и каквото можаха, работейки за хората. Тях Европа ги чува, тъй като резултатите им са видими – България вече е извън всякакви класации. Доскоро беше на последно място в Европа и не само. При тези резултати Heдялковци не спират да се гаврят с Мутропитека. Наричат го световен лидер, дипломат № 1 в света, визионер, Обединител на Балканите….. Твърдят, че историято го заслужавала. Както се казва, пълни ташаци. В социалните мрежи световният лидер е известен с прякорите си: Тиква, Тиквопитек, Мутропитек, Херакопитек, Шербетпитек, Фотопитек, Фатмакпитек, Мутрата, Питека….. Пунта Мара……Еднокнижника…..Суджукпитек и още и още.
17
им харесва БСП да свалят Корнелия Нинова, значи не трябва. Май някой се страхува тя да остане начело. Между другото искам да попитам: Какво толкова ви интересува кой ще изберат социалистите?
18
Гергов, когато спечели местни избори в Пловдив, тогава ще има морално право да иска оставки. Дъртите червени чугуни не харесват Нинова, защото им пречи да връткат далавери с ГЕрБ.
19
Защо така бе братчеди? Нека кака Курнели направи всичките сигани членове на БеСеПе-то и тогава кръсти на нея Председател на БЦП!!!!
20
Тази партия-БСП трябваше отдавна да не съществува. В дясното пространсво динамика и промени, а в ляво ей тези 120 годишните! Защо да няма нещо свежо и в ляво, стига с този нафталин и електорат от 70+!
21
Питек, бива след 12 загуби, барем веднъж да наведете глави, не мислиш ли!? Не се хаби с тези цифри, смешно е!
22
По полека , де. Мелее, кои ще ти чете помията. Не се напъвай , не преписвай ! Знаеш ли , че има много хубави книги , да попрочетеш нещо , може да се поуспокоиш ,пък и да понаучиш нещо.
23
БСП се изпълва със съдържание! Като приеме 800000 сигани и става Българска Сиганска Партия!
24
Гергов е Пеефски в БСП! Ортак с Борисов, разпределят си милионите като дупката във Варна, в отплата Борисов иска от Гергов главата на Нинова. Нинова трябва да разгони тази гнилоч от БСП.
25
Кога я махнат Нинова , да се обадят . Те да са благодарни , че не им е у дома .Я , в БСПето имало и мъже.
26
Просто, електората на БСП изчезва по естествени причини, те така или иначе самите те ги доубиха! Защо плюят ГЕРБ, като те ги качиха на власт, нали ако бяха перфектни, а не ПРОВАЛЕНИ, хората щяха само тях да избират?!?!?!
27
крадливи комунисти
28
Тия от заглавието ще докарат БСП до 4%, Нинова или да ги гони или да си взима свестните и да прави нива партия.
29
Беновска веднага да оди и пита....Ива и М@стурбаркова също...)))))
30
ПИК разказва сънищата на крокодила си.
31
С такива победи БСПдирастино, няма да крадете десетки години напред. ...................................................................................................................................... Но ще продължавам да питам Импексовата Курабия, Румен Пъпката, Омбоцмана Мая Латерната и СС Момата, “ЗАЩОТО са ЦОЦААГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една!! .......................................................................................................................................... На червените миризливи Импексови тролове, водени от спинозния Антон Путефф им казвам - да го лапат на лъжливите червени говеда, Райчевци, Кънчовци, Аслановци, Насрановци, и непознал Червен Колювци, и нека още да вярват на тия платени БСПдирунгели, до пълният им разгром!!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Много сте жалки от Повърня и Клюки!! Йончева я няма, Куришки подава оставка, сега срещу кого ще плюете? Господарят ще ви спре парите или редуцира плювачите. Първа ще отлети Баба Ивче, стара е и в гонят отвсякъде. Обаче има да изплаща на онзи от Габрово, 40 000 лева, защото писа глупости и той я закова здрави. А после, един по един всичко вън. Няма да имате срещу кого да плюете.
35
Г-н коментатора "Питекът" греши за живото тегло на Питека от с. Банкя. Архипитекът (Протопитекът) от с. Банкя, наричан още тежи 190кг. а министърът на отбраната – 250 кила, на здравеопазването 140 кила, Томислав Дончев – 130 кила, на финансиите – 140 кила. Числата са относителни, в зависимост кога ги мериш. На гладно или още по-на гладно, защото те са непрекъснато гладни, а едно ядене стига до четири-пет килограма храна. Всичките съм ги сложил на статин, противодиабетен агент и бета блокери като поддържащо лечение. Няма как, ще вземе да ми умре някой от залояване докато е на поста си. Военния е най в риск, няма дисциплина изяждал е по едно печено агне на едно ядене с тава дроб сърма и две тави козунаци. Здравния е на лъчетерапия, защото има карцином на белия дроб, да не метастазира, защото пуши по три кутии, бездимни пуши само на заседания на МС. Финансовия е млад и сравнително запазен, Дончев е свикнал да яде малко, но Архипитекът ще трябва да се подложи на бариатрична хирургия (отстраняване на задната стена на стомаха и няколко метра тънко черво). За военния не се грижа, той не е от ГЕРБ, следователно ако почине от преяждане, все едно е загинал в бой за правда и за свобода.
36
ПИК, ДО КОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С БСП-БКП. ТАЗИ ПРЕСТЪПНА, ТЕРОРИСТИЧНА И МАФИОТСКА ПАТРТИЯ ТРЯБВА ОТДАВНА ДА Е ЗАБРАНЕНА, КАКТО КПСС В СССР. СПРЕТЕ ДА ДАВАТЕ ПУБЛИЧНОСТ НА ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЕРОРИСТИ - ТАЗИ ПАРТИЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА.
37
отговор на коментар
а подават оставки...Ами, ако бяха загубили потвоему, сепуко ли трябваше да си направят с ръждив нож? Иди и се прегледай, батка...Нещо не си читав!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?