Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ освободи с почти пълно мнозинство Цветанов. Борисов: Остава партиен член, да прекратим темата! Няма драматизъм. Но и милост няма да има за никого, иначе партията няма да я има (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ освободи с почти пълно мнозинство Цветанов. Борисов: Остава партиен член, да прекратим темата! Няма драматизъм. Но и милост няма да има за никого, иначе партията няма да я има (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
117555
Коментари
61
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ освободи с почти пълно мнозинство Цветанов. Борисов: Остава партиен член, да прекратим темата! Няма драматизъм. Но и милост няма да има за никого, иначе партията няма да я има (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов събра партията си на национално събрание, на което бе променен устава на партията и бяха избрани два нови членове на изпълнителната комисия, след като Цветан Цветанов и Румяна Бъчварова подадоха оставки.

На форума в Зала 3 на НДК да присъстваха 1067 делегати.

В началото на конгреса Цветомир Паунов, който е областен координатор и секретар на столичната организация на партията, даде минута мълчание в памет на зам.-председателя на ГЕРБ Снежана Дукова.

Председател Евгения Бисерова, Галя Желязкова, Красен Кръстев ще бъдат членове на комисията по кворума на конгреса, съобщи след това Паунов. Регистрирани са 1067 делегати на конгреса стана ясно след преброяването и бе даден старт на националното събрание.

Премиерът Бойко Борисов е заел мястото си в залата непосредствено до кмета на София Йорданка Фандъкова и Цветан Цветанов, който заема мястото си на зам.-председател рамо до рамо до лидера, въпреки бе вече бе свалено доверието от него като такъв.

С видео обръщение към лидера на ГЕРБ от страна на лидера на ЕНП Жозеф Дол започна конгреса. Дол похвали Борисов и заяви, че е доказал, че добър държавник може да работи за просперитета на страната си. В речта си той спомена и кмета на София Йорданка Фандъкова, от която имал прекрасни впечатления, както и похвали работата на еврокомисаря Мария Габриел. Спомена и отличната работа и имидж на евродепутатите на ГЕРБ и заяви, че Андрей Ковачев е пример за ЕНП.

След словото на Жозеф Дол бе обявено кои параграфи от устава на ГЕРБ ще бъдат подложени на изменения. Те бяха гласувани в зала анблок и бяха приети единодушно - с 1061 гласа за, без против и без въздържали се.

Въз основа на това Националното събрание прие промените в Устава на ПП ГЕРБ, които влизат в сила от този момент.

Освобождаването на зам.-председателя на ГЕРБ и председател на комисията бе следващата точка от дневния ред на форума. Бе обявено, че Цветан Цветанов е заявил на 30.05.2019 г. желанието си да подаде оставка от всички заемани постове в ПП ГЕРБ. Когато освобождаването е по молба на заемащия пост, решението влиза в сила от датата на подаването на заявлението.

Националното събрание гласува оставката на Цветанов - 1046 гласа, против 10 гласа и въздържали се 11.

След това бе гласувана и оставката на Бъчварова, която е подала молбата си да бъде освободена от постовете си в партията, за да стане посланик в Израел. С пълно мнозинство бе гласувана и тази точка, която беше под точка 3.

Следващата точка е избор на членове на изпълнителната комисия, които да заменят Цветанов и Бъчварова. Те ще продължат мандата на сега действащата комисия. Предложение за членове направи лично Бойко Борисов. Той предложи Цвета Караянчева и Тошко Тодоров, като заяви, че имената им са били очертани на събрание на изпълнителната комисия преди конгреса. "Той отговаря за регионите на Силистра, Дулово, Разград", уточни лидера на партията. Други предложения нямаше и се премина към гласуване. Отново с пълно мнозинство се гласува и това предложение.

В точка 5 разни не са постъпили предложения и се премина към речта на Борисов.

"Да поздравим новоизбраните. За мен е най-труден ден. Но това е животът. Цветанов си остава партиен член и ще си работи в първичната организация. Да не я коментираме тази тема повече. Достатъчно е болезнена.

Очакваше се голям драматизъм, но това е дисциплинирана партия и ние осъзнаваме какво изисква обществото. Ние продължаваме с промените, въпреки че сме спечелили изборите. Представяте ли си сега да кажа, че оттегляме тази точка и Цветанов няма да си даде оставката, както направиха БСП?

Но ние сме отговорна партия - всеки, който си е вдигнал ръката за освобождаването му, едва ли му е било лесно. Но животът е динамичен и това, което се очаква от нас, е да се променяме. Който не може, времето го изхвърля.

Преди 10 години беше достатъчно да кажеш, че Витошка ще стане пешеходна зона, за да се зарадват хората. Че ще има естакада на Лъвов мост, на Семинарията, че по Струма ще си ходят на море. Но това вече е факт", каза Борисов.

"Толкова много е направено през тези 10 години, че няма да смогнем във времето да кажем всичко.

Но нима аз трябва да се занимавам с отстраняването на кметове? Затова предложих тази Етична комисия. Защото, когато се концентрира власт, отговорност и решения в един човек, е абсолютно неправилно.

Така бяхме конструирали партията - аз, Цветанов и надолу. Искам в Комисията по етика да има много чисти морални хора. И когато получаваме във Фейсбук сигнали, първо ние да си ги проверим.

Ако ще е къща за гости или ще се говори в един град - някой взел минералната вода, първо ние да отидем и да проверим. И ние, каквото и да ни струва, да предложим отстраняване от партията. Както направихме с кмета на Хасково. Ние не носим отговорност за неговите действия. Защото нас ни гледат под лупа.

Не мога да я разбера опозицията. Но те, понеже са много коварни, не казват колко искат да са субсидиите - 3-5-10 лева. Но ето - 1 лев. На 2,5 милиона българия предложението е 1 лев. Ние приехме тяхното предложение. Така че - сега ще предложа Изпълнителната комисия да се събере и в следващите дни да кажем какъв ще бъде размерът на членския внос. Всеки на по-висок пост ще плаща повече, защото има по-голяма заплата", заяви Борисов.

А тези, които учат, пенсионерите също - за тях ще остане същия членски внос. Ако искаш да си партиен член, ако душа и сърце сме в ГЕРБ, както казвате - дали е лев или два, това дава възможност за чистота и прозрачност. А и при тази субсидия от 1 лев трябва да отговорим на възможностите, които партията има - с 90 хиляди членове досега.

Ключовата дума е "справедливост". Ключовата дума е важна, защото хората ни гледат. И това, което е позволено на другите - виждате, в БСП, този, който купуваше гласове, в Асеновград, стана член на Изпълнителното бюро.

Всеки един от вас трябва да разбере това. Помните ли, на предишната конференция говорих за едни сини и червени лампички. Не ме разбраха. Говорих и за къщите за гости. Не ме разбраха. Не ме разбра и в Пловдив въпросният кмет. Няма милост за никого. Защото иначе партията няма да съществува", категоричен бе премиерът и каза, че ГЕРБ трябва да дава справедливост на хората.

Той припомни, че всяка година изсветлява икономиката.

"В битката с контрабандата България стана световно име. БВП в последните години нарасна и тази година ще е 116-120 милиарда. И за това се позволяваме да вдигаме с 10% доходите, учителски, полицейски заплати, отбраната.

Тази седмица депутатите трябва да вземат важно решение относно въоръжението. Но пак казвам - всички като карат по "Струма", по Северната тангента, си спомнят какво беше.

Данче, тези млади хора, които сега са на по 20 години, дори не си спомнят какво беше на "Витошка" с мутрите, че нямаше един фонтан в центъра", припомни премиерът. 

Той засегна и темата за българското европредседателство и успехите, постигнати за имиджа на България пред света. 

"Ние бяхме фокус, защото избрахме най-трудната задача. На Балканите бяхме място на раздори. За пръв път променихме осите и София в тях влезе с важна задача. Ако Гърция или Македония бъдат председателстващи догодина, това си е един минисъвет...  Затова, Кате, така реагира моят приятел Ивица. Защото винаги оста е била Атина - Белград и България никога не е чувала и участвала в тези процеси.

Иначе Ивица ми е добър приятел. Но ги е яд малко. На Балканите завистта винаги е била едно доста силно изразено качество. Но ние за нашите братя сърби още и пак ще помагаме, в магистралата за Белград. И не ти дадох да подскочим силно, защото разбирам колко ги боли сърбите за Косово. Разбирам ги,обичам ги, трудно им е. Но в същото време - ако не се разберат с Косово, така или иначе няма перспектива за региона, за целия регион", коментира скандала от последните дни Борисов. 

Премиерът заяви, че ще има още промени в партията, но ще остави на събранията на партията да предлага такива промени.

"Ще правим срещи с обществеността, ще пращам хора от комисията, за да видим както мислят хората за нашите кметове и съветници. Защото колкото и да сме добри, трябва да се види дали не сме станали номенклатура, дали не сме се самозабравили, има ли справедливост. В момента, в който хората усетят това, партията няма да има. Има млади хора, които искат да участват в партията, но местните структури и феодали не го допускат, защото са им конкуренция. Не казвам, че трябва да изгоним кадрите, които са работили за партията, но трябва и да се обновяваме и да не се превръщаме в номенклатура. 

Правим сега магистрала "Хемус" и трябва да имам пълна подкрепа в Северна България. И само защото няколко човека в Плевен са се възприели като тартори, ние нямаме успех, въпреки толкова много направени от нас неща. Там трябва из основи да се отреже. 

Благодаря на Цветанов за лоялността и съм убеден, че ще бъде такъв и занапред и сценариите, че ще се леят кръв и сълзи, няма да се осъществят, защото сме демократична партия и преди всичко хора. Не бива да допускаме да не чуваме хората и да се свием до 10-15% и това да ни стига. 

Ние искаме ред, справедливост и постоянно завишаване на доходите. Това става само със силна икономика, която правим", каза Борисов и припомни данни на Световната банка, която показва развитието на България. Според нея има 14 години след прехода, когато е имало застой, а сега е само нагоре. "Само това ще помогне на България и на партията - високи доходи и справедливост, близко до хората", категоричен бе лидерът на ГЕРБ. 

"Всеки да си огледа какво прави и какво е правил и да работи с акъла си", призова Борисов. След това обяви, че закрива конгреса, защото е обещал да приключат до 13 часа и да се сложи край на драматизма. Премиерът заяви, че утре е в Сараево, където ще са и сръбския премиер и турския президент. 

"Днес сме фактор, движим добре енергийните проекти. В следващите две-три седмици, ще ги съобразим с ретроградния Меркурий, и ще ги обявим", пошегува се Бойко Борисов и пожела лек път и внимателно шофиране на делегатите на ГЕРБ на конгреса. 

 

 

Напиши коментар »
(61)
1
Не е възможно да има катарзис в партия състояща се отклиентелисти и мутри - просто трябва да я закрият ,ака се катарзисират.
2
БКП - БКП - БКП - ПОБЕДА - ПОБЕДА - ПОБЕДА !!! А предизборния щаб ще бъде оглавен от поредната пола намерена на някое кръстовище !!!
3
ПИКлювците са се наПИКали и насрали от вълнение! Все пак, това е конгрес на тяхната партия! Пардон - на техните престъпници!
4
Няма нито един положителен коментар за ГЕРБ, защото всички защитници тук са на конгреса ! ПАГУБНА ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ТАЗИ (всички но тази най-много) ПАРТИЯ ! ГЛУПАВА И НАГЛА, КАТО ОСНОВАТЕЛЯТ СИ ! СЕЛЯНДУРСКА С ПРЕТЕНЦИИ !
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
нa конгресa 2 те внучетa милярдерчетa срещу цвъки
7
Кой ще наследи немско-американският поданик Цвъко Пипоня, като заместник-председател на бандитската шайка ? Кого ще посочи, едноличния собственик на наемното антибългарска ОПГ(Организирана Престъпна Група) „ГЕПИ –Хайдук-Груп“, клон на ОПГ СИК, германо-американската колониална фондация "Ханс Зайдел"???!!! На събитието, което ще започне в 12 часа, ще присъстват 1200 - от „умно-красивите“ и цвета на нацията герберасти, които ще вземат 120 решения и ще направят 12 резолюции !!! Ще се гласува и нов химн „Цвете, цвете, чудно цвете „ГЕРБ“ и Цветница ще бъде предложен за официален „Празник“!!!
8
Аууууу...бандитската шайка и главатаря и се събирали??? Голям праз,голямо "събитие".
9
На гущера не трябва да му се реже опашката, а да Му се строши главата !!!
10
Както и да се въртите,Бойко няма алтернатива!След Бойко построеното остава за векове,след БСП остават фалити,обогатяване на червени спонсори и само шок и ужас,сътворен от мутрите БСП+деривати! За да сме добре,БСП трябва да умре,все пак 130 години е сътворявала само убийства,палежи,кражби,заменки,приватизации за без пари и терор!Дори и да умре БСП,това не е трагедия,а положително явление!БСП прокуди младите след престъпленията и грабежите на Лукановата,Виденовата и на Тройната коалиция,довършени от БСП-Орешарски и запечатани от БСП-Радев!Има ли едно управление на БСП,което да е положително за България и да не е фалирало поне една банка и да не е осъществило масови уволнения на всички нива за да назначи червени калинки?За да сме добре БСП трябва да умре! Страхът на Народа е БСП да не се върне на власт,особено с тази лъжлива лакомия Нинова!Видя се колко може крадливата мангалка,фалира БСП,както Импексите,иска и България да фалира по същия начин!Гъз глава затрива другарко Нинова,това че имаш голяма дупара,не е причина да ни яхнеш!Радев и той голям диференциал отгледа от нищоправене и интриги!
11
Събира Тиквата прасетата,да му се радват . Егати пародията,направо жалка работа.
12
Ще повярвам в катарзиса на Борисов, когато върне 1 милиард и 600 милиона здравни осигуровки, които отмъкнаха от Здравната каса. Крадци ненагледни! Правят се на умряла лисица!
13
Не Ви ли стана ясно,че Бойко няма да хвърли пешкира,докогато агент Радев е в Дондуков 2!Едно служебно на БСП-Радев правителство,ще загроби България по-зле от предното му!В Бургас и не само,първо чистка в МВР,за да се покрият спонсорите на БСП! Толкова ли сте късопаметни!Баневи фалираха много мастодонти и едни бързи пари от скраб!Това могат БСП-ОПГ млади и стари,само да рушат,след тях и трева не никне!Също прави курбан и за Миню и за Митю и за Ветко и за другите спонсори на БСП-ОПГ! Нинова бе обещала неподсъдност за далаверите,а Радев да ги амнистира,ако нещо се обърка!На Ветко Радев обеща посланическо място в Париж,защото имал много имоти там и бил много ларш в плащанията,само дето 11млн. кеш му конфискува Бойко и за пътища използва!
14
Що не се разпърди цялата трупа от сбирщина и кой от къде е ? А после и имотите и банковите сметки така !
15
БКП ! БКП БКП ! БКП-ЕНП ВЕЧНА ДРУЖБА ! БКП-ЕНП _ ВЕЧНА ДРУЖБА ! Боклука Бойко Борисов съсипа българската мечта за Европейски Съюз ! ДА СЕ МАХАМЕ ОТ ТАМ !
16
се червени позитански тролове,сега е момента да серете тонове от болшевишката ви помия идиоти и олигофрени ,пак ще духате супата русофилски бсп-едерастки дебили!
17
Мъпет шоуто започна. Голяма уста гладен
18
Гербаджийска сган сър!!!
19
са тези в залата, а елитните мутри са в яхтите и палатите и дават наставления какво още де се краде. Ами да се намали грамажа на хляба и киселото мляко на пенсионерите и да се вдигне тока, че знаеш ли руските мутри колко по-големи яхти имат.... Отврат е това управление.
20
Рано си пуснаха една шепа дебилските тролове да серат от о-сраните си г-ъзове позитански фъшкии ,пребройте ги всички уроди боклуци които всекидневно мърсят сайта с червените си говна
21
Комунистите на конгреса на ГРОБ ли имал предвид?Само членове на БКП и обслижващ персонал на номенклатурата има там хаах
22
Този Паунов трябва да го разкарат като Цветанов. Келеш който беше никой, а сега се мисли за велик. ГЕРБ трябва да се чисти от такива боклуци.
23
Цвъки ще “приватизира” частната партия на Гл.мутра,чрез поглъщане. Ще прави нова партия.
24
ПИК събрали сте тая сутрин цялата червена тролска смрад в сайта ,да се насират червените мърши от яд и да духат ч-еповете на болшевишките им плющячи!
25
Абе , Борисов , как дишаш сред такава купчина от прости и елементарни важничещи нагаждачи , алчни мазници и безродници без вътрешен морал , интелект , образование и топки ! Вредни за Бълтария и гражданите ѝ , а и за самия теб !
26
от крадливи полуграмотни и алчни калинки. Това представлява днешната Организираната престъпна група /ОПГ/ ГРОБ в която са намерили пристан най-корумпираните бивши комунисти и мутромилЮционери.
27
До всички червени темерути.Това кога ще се случи в БК/СПто начело с Курнела Нунева.Тя коли и беси,но в скоро време ще и бият шута.Това ще се случи след местните избори.И спокойно може да си набие камшика при синчето в Америка да си харчи откраднатото или да си ходи в Крушовица да копа пиперо...най ще и подхожда на тая кобила.
28
..............КЪФ ГЕРБ БЕ ПУДКА БРУСЕЛ.......ТНЕ ХУ......КУИК УАН !......./ЕДНО БЪРЗО !/...... ...................................................ГОСПОДИ !......ВЪРНИ ГОВЕДАТА НА СЕЛО !................................................
29
......................27мо ГОВЕДО......ГЕРБ Е БКПЕ !.......
31
Еха днес хората на Нинова във форумите изкарват големи пари като вият срещу Борисов.Нищо няма да постигнат а и дали Нинова ще им плати?Борисов е железен!
32
Сбогом червени отрепки!!!Дните са ви преброени.Повечето дърти номенклатурчици измреха,а с тях жалката им партийка.Още малко ви остана да плюете по великия премиер.Ще ви остане само да лижете и целувате дупарата на Румен-ветото и да си правите коремни на к.ра на бате БОЙКО.
33
Идва време и на главата.
34
Какво да очакваш от БСП,която на Бузлуджа играеше кючек върху костите на загиналите за България! Има ли по-големи българофоби от червените кхмери,които взеха с преврат управлението на БСП?Тази година на Бузлуджа пак ще е Горан Брегович,но с Оркестър за погребения!На есен ще се прави помен на БСП,а Нинова парите от фалита на БСП, на Вирджините ще приведе!Големи надежди залагаше Нинова на Слави, почти колкото на Страхливото Каунче Всички трубадури на БСП напускат крайцера Аврора!Усетиха,че БСП - ЕООД Нинова и сие свършиха парите,къде от далавери,къде от командираване на Спонсорите по арестите! Трябва да си много голям наивник за да се бориш срещу избора на мнозинството Бойко Победоносец, единствен който бие червените кхмери!
35
Ти гледай женати с к-ура да не ти отреже топките щото не са ти нужни повече червен долнопробен швестер!
36
До 35 ия дебил и гербераста с транс името Atila чакаме те след пленума за..... И сега гръм и мълнии в нашият сайт кенеф Пиш от 1 юли Герб има нови членове Миков, СерГея и разбира се Свинаря от Пловдив. За Биков аут, за Харизанов да върне парите от тръбите който наряза, за Гърчевски има още малко време да напише стихосбирка за партията майка ОПГ Шайка иначе и той си заминава. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ
37
как позволяваш всякаква комунистическа измет да плюе тука, хайде им кранчето! Виж ДИР-а, като не им е удобно и махат коментарите!!! Демокрацията минава през диктатура и единствено Диктатурата на Бойко ще донесе демокрация!
38
Разликата между конгреса на Ким Чен Ун и този е, че не хвърлиха Цветанов на пираните.
39
Боxлуците много ги е яд на Борисов и ГЕРБ, че им пречат на клептоманията, и газифицират яко нета. Айде, няма ли да обядвате бе, ко откраднахте снощи?
40
Тошко от Силистра, с пурата. ЧЕ кой го не знае него!? Той е по голям схемаджия от цецо, а и до сега той държеше черната каса на герб за този район. Следете му развитието..много брyталон момченце
41
ЧИСТИ И МОРАЛНИ ХОРА В КОМИСИЯТА !!!!!!ТОВА ЗВУЧИ , КАТО ВИЦ!!!!
42
Интересен конгрес, над хиляда питека са се наредили да им пуснат малко от баницата. И кой им пуска, Баш Бандюгата, който не е спирал да гепи още от кметското кресло. Спиране няма!!! Няколко тлъсти мазника намазаха, най-много Цицерон, който ще направи гроб 2 и ще размъти водата на Питека от Б. Чудя се, колко нагъл трябва да си за да си член на този конгрес, да виждаш Питека и сив как крадат и изнасят и да подкрепяш думите, че България се развива и има растеж!!!!! Едно време БКП отвръщаваха с конгреси и пленуми, тези са същите. За тяхно съжаление в техните редици е пълно с Бекапейци и агенти на ДС, да не ми се правят на демократи. Не може да връщаш времето на БКП, един Вожд, една партия и един народ. Като им знаеш вожда, че на 18 са го приели в БКП и бърсал з/ка на Бай Тошо, какво повече да кажеш.
43
Боклук до боклука,мила моя майнольо ! Най отпред Тиквак ага,прост и нагъл,но за сметка на това ,крадлив и отмъстителен.Бог да пази България !
44
Дървеняци не разбрахте ли огромната разлика между ГЕРБи БСП!!!!! Червените са ЧЕРВЕНА БУРЖУАЗИЯ!!! ОЛИГАРХИЯ !!! ИЗМЕT!!!
45
Интересно! Днес преобладават противниците на GЕП-и ОПГ. Gепаджийските tролове са събрани в НДК,което показва,че тук sерат ограничено количество постоянни gепаджии.
46
ГЕРБ е пълна пародия на партия!!! Битер БКП преди 10ноември!!!! ГЕРБ е мафиотска структура с главен мафиот ББ.(спомнете си как Дани тъпото понечи да му целува ръка като го назначи за правосъден министър.Ами преди години на трибуната нали имаше върволица да му цлуват ръката начело с ЦвъЦвъ,ГеоргГеоргиев)Само при мафиотите целуват ръка на Боса.Срам,срам!!!!!!!!
47
Появиха се първите лъчи на утрото и пастирът тръгна с овцете в посока към слънцето. "На тях никога не им се налага да вземат решения - помисли си той. - Сигурно заради това стоят винаги близо до мен." Овцете се нуждаеха единствено от вода и храна. Овцете се задоволяваха с вода и храна, това им беше достатъчно. В замяна щедро предлагаха вълната си, компанията си, а понякога дори и месото си. "Ако днес се превърна в чудовище и реша да ги убия една по една, те ще разберат това едва когато почти цялото стадо бъде изтребено - помисли си момчето. - И понеже ми имат доверие, са отвикнали да разчитат на собствения си инстинкт. Само защото ги водя до храната им."
48
Кури: - Бойко, извади го да пръдна бееее!
49
...стегната организация,и юркане да работят...това е схемата на Борисов, и тя си е печеливша! И комунистите от Позитано и през ум не им минаваше, че пари могат да се изкарват и с работа и резултати, а не само с крадене! Добро или лошо, но всичко построено от ГЕРБ се вижда и може да бъде посочено с пръст! Нека припомним, за 2007-8 години , бюджетния излишък беше...9 милиарда лева! Някой да може да ми посочи нещо построено с тези пари! Само частни хотели и много бетон по морето! Борисов за 2 милиарда излишък , и задели 1.4 за магистрала Хемус! То не може само да се краде, трябва и някаква работа да се свърши!
50
Ето, давам пример. Според Джамболина трябва всеки ден преди работе требе да си бръсне брадата и мустаците, а па не е мъж. Ужким е от стар цигански род, а е метросексуален. Ами щом е така, вчера го гримирах и дадох на съседите от Суринам да си поиграят с него. Сутринта отворили вратата, гледам на единичен матрак по трима. Аз матраците дормео съм ги складирал у Джамби, защото тука е по-тесно и по-евтино, пък и нали той ми е жена. Ще пробвам да им продам един два ама дали ще купят, че каквито са мизерници... Берлускони е като Джаамбазолино. Обръща ми гръб и спи на другата страна. Аз я вземах втората зелена таблетка в кафетерията като се чекирах за работа. След половин-един час ДЖАС! Излизам да пуша и гледам Сасуоли. Почваам да му говоря, да го прегръщам ама не знам защо казва, че не говорел диалект, продължавам да му говоря и да го прегръщам, ми вика не говорел римски. Е какъв си италианец, като не говориш римски диалект. Най накрая ми вика порка порка и се разбрахме да поркаме. Ще ударя Джамби в земята дето се прави на много ербап и голям политик. Кариеристче. Не ми говори, сърдит ми е, че цела вечер си маза xaлκаτа с некво обезболяващо мазило мълчи и се цупи, гримът му се размазал, май е плакала. Затова казвам, че тука има жени дето им никнат бради и мустаци.
51
Напоследък гледам по една ТВ програма почти еженощно документални филми за Хитлер, идването му на власт, режима и ВСВ до 1945 г. Намирам страхотно голямо сходство между този най-голям сатрап в историята на човечеството и Бойко Борисов, както и между развитието на обстановката в Германия от 1933 до края на войната и днешна България. И това е наистина наша национална трагедия.
52
Защо на този велик и неповторим форум не си назначил в ръководството на твоята партия ГЕРБ бележитите ти съратници и радетели за унищожаването на РБ другарите ти СерГей ДмитриевиЧ СтаниШеФ, Георги Гергов, Михаил Миков, Димитър Дъбов, Бригадир Аспарухов, Янков, Кутев, Дърева, Жаблянов и Пиринска, т.е. така наречената "Банда на Десетимата"? Те достойно биха заменили Цветан Цветанов и цялото останало твое Политбюро...Пък и нали само това правят да докарат БСП до коалиция с твоята партия и да доограбят заедно остатъците от едновремешната НРБ.
53
Kolko malko vi triabva,za da poviarvate v istinata na tozi teatar. Sega batko vi CECO shte si kupu i samolet,za da moje da obikalia stranata i sveta,izgotviaiki svoite nenujni analizi,s parite ot subsidiata na GERB si nakupi vsichki bitovi ekstri-asansior,apartamenti i prochie i kakvo oshte mu triabva na choveka, Za tova GERB ne sa protiv namaliavaneto na subsidata,zashto vsichki do tyuk se oblajiha ot neia i sega si kiutiata....
54
Няма МИЛОСТ за Цв Цв , ама има АПАРТАМЕНТИ ! И то незнайно количество жилища !
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
57
погледнах в диагонал и освен че герб не били като бсп на всяка втора дума друго не мернах, а стила на изказване - кръчмарско говорене, не се разбира този умник какво иска да каже. Политиката на герб си остава - надупени на еврогейските католически ценности на западна европа и либерастката политика на демократите от сащ финансирани добре от бандитите демократи милиардери - сорос бесос и прочие,т'е. унищожаване на православие, семейство, опозиция, русофили, подкрепа за миграция, взимане на домовете и къщи за тях, за "бедните" цигани и увеличаване на пенсионната възраст за да се издържа таза маса хрантутници, отнемани на деца за да се давит на цигани и джендъри за отглеждане, геноциде над най тежко болните инвалиди, заслужавате си герб, нека е, българи на тази територия нйма да останат а ще бъдат заменени с "други", толкова от герб, нека е....
58
не вярвам на нито една дума на борисов
59
Другари като видим Бойко Борисов ни остава само едно нещо- шок и ужас ! Докога бе Бойко ще ни переш като маче у дирек ! А сега и парите ни взе мръсника му нееден ! Явно ще го бием на предстоящите избори ама в някой друг живот ! Как Нинова сега ще ни превози до Бузлуджа ? С каруци ли като едно време ?
60
Цвъки-мъки Боко моко ама Герб кога ще ни пусне малко фандък пак да управляваме другари ? Май май скоро няма да е ! Другарко Нинова кога ма ? Земи направи още една телевизия пък може да ни се отвори сдрания парашут ама пари нема...
61
професура и ще оглави Института за евроатлантически анализи и сигурност.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?