Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов разсипа Елена Йончева и защити Сергей: Защо тя не разследваше 4 години, докато беше в държавната вила под сянката на Станишев? Листата на БСП - шпионин, Държавна сигурност, шпионин, Държавна сигурност! (ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов разсипа Елена Йончева и защити Сергей: Защо тя не разследваше 4 години, докато беше в държавната вила под сянката на Станишев? Листата на БСП - шпионин, Държавна сигурност, шпионин, Държавна сигурност! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
140826
Коментари
77
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов разсипа Елена Йончева и защити Сергей: Защо тя не разследваше 4 години, докато беше в държавната вила под сянката на Станишев? Листата на БСП - шпионин, Държавна сигурност, шпионин, Държавна сигурност! (ОБНОВЕНА)

В края на представянето на европриоритетите на ГЕРБ, премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов влезе в залата в НДК под силни аплодисменти.

"В листата на БСП има само един, който може би разбира от европейска политика, другото е - шпионин, Държавна сигурност, шпионин, Държавна сигурност", каза премиерът Борисов. „Харесахте ми“ – това каза Борисов на кандидатите за евродепутати. „Сега разбирам защо и нашите опоненти искат да ни вкарат в компроматна игра“, коментира той.

„Сега като им видях листата - имат само един човек, който може би разбира нещо от европейска работа – г-жа Златева. Оттам нататък е шпионин, Държавна сигурност, шпионин, Държавна сигурност“, заяви лидерът на ГЕРБ. Според него дори и Русия няма общо с тази листа.

„Истината е, че някой иска да им се предложи, но не е наша работа да ги коментираме“, посочи Борисов. „Бях сигурен и щях да се обзаложа за Иво Христов и за това, че е в листата, защото видях как се гледат с Корнелия Нинова онзи ден. И как правят онзи КСНС в нищото, само за да се говори по темата“, коментира Бойко Борисов. 

"По всяка една тема показахте компетентност и няма шанс по нито една тема никой да ви надбори и да излезе по-добре подготвен. Затова съм сигурен, че ще започват и ще свършват с апартаменти и подобни тераси. Ние шамарите си ги изядохме, нашия урок си го научихме. Мисля, че всички са наясно на какво най-много реагират хората и това не трябва да го допускаме. Само знам, че заради часовата разлика в два поредни дни, на практика един ден, не случайно навсякъде където отидем, България се сочи за пример. Хората са ни признали - за това, което сме направили и правим", заяви премиерът.

Той коментира и новината за изнесения в София център на Световната банка. "В същото време в Пекин и съответно китайският премиер, заедно с мен, хванати за ръка, се взе решението глобалният мозъчен тръст на инициативата 17+1 да бъде пак в София. Владо Кисьов като дипломат може да ви обясни какво значи Пекин и Вашингтон да вземат решение офисите да са тук, не в Прага, Будапеща, Словакия...

В момента имаме българин на най-висок пост в света. Това е Сергей Станишев, лидерът на ПЕС - левият Манфред Вебер. Нашите социалисти нямат нищо общо с европейските. Това мога да ви кажа заради това, че не го сложиха в евролистата си", коментира Борисов.

"В същото време министър Кралев подписва в Солун за европейско първенство по футбол за нашето председателство. И защо не, след като България проведе прекрасно световно първенство по волейбол", заяви премиерът Борисов и отбеляза значението на българската киноиндустрия за издигането на престижа на страната ни, както и пълните и обновени театри и опери. 

"Няма да се задържам тук. Дойдох само да ви поздравя, защото този път ви гледах, бях притеснен за партията, но има вече много хора, които могат да теглят спокойно нагоре. Исках да ви дам тези параметри. На финала сме преди евровота. Ще мълчим, конкуренцията е голяма, но ние ще се оправим и ще финализираме успешно. А именно защото на Балканите създадохме такова усещане за значимост, нямащо го досега. Догодина Берлинският процес ще е в София. И колкото се отдалечаваме от европредседателството, Европа още въздиша по нашето председателство".

Борисов удари директно Елена Йончева, заявявайки: "Лесно е да се пишеш разследващ журналист, но защо не разследва когато се криеше в държвната вила? По тази логика и ние един ден като станем опозиция можем да станем разследващи журналисти".

Премиерът нарече БСП "пропагандата на Гьобелс", "знаейки, че една лъжа сто пъти като се повтори, става истина".

"И сега на Консултативния съвет попитах - ако се крадат по 10 милиарда на година, както продължават да обясняват, то трябва да има откъде.

Миналата година капиталовите ремонти са 3 милиарда, сега 5. как е възможно да се откраднат 10 милиарда?

Второ - ако приемем, че е вярно, къде в бюджета са се намалили с 10 милиарда от времето на управление на БСП с премиер Орешарски?!...

Завчера още 50 млн. за медицинските сестри дадохме. Къде са били тези пари в бюджета на БСП - да ги видим. При тях 57 млрд. БВП, сега е 120 млрд., контрабандата е под 5 процента.

Значи те тези 10 милиарда, които са крали, искат да ни ги припишат на нас. Дори най-тежката истина за смяната на линиите по "Граф Игнатиев" бяха по тяхно време - подмяната за 200 хиляди, пак е заради това от тяхното време - тогава трамваят дрънкаше и се чуваше чак до Централна гара".

"Червените олигарси много добре са знаели, че като дойде ГЕРБ на власт, ще прави пътища. Затова навсякъде са изкупили земеделските земи. И в Белокопитово, и в Търговище, се разплатихме с местните земеделски олигарси.

Строим към Монтана, Ботевград - Мездра. Друго - възстановихме в Долна Митрополия военното училище и това се приема много добре.

Милиарди се дават за военна техника, трябва да има и наземна техника, и летци. Това са разкошни деца. Надявам се до края на април да го приключим и се надявам на 6 май военното училище "Георги Бенковски" да се представи", заяви Борисов.

"Много добре се представихте, има какво да се постигне.

Нанесоха ни тежък удар, сами сме си виновни, но убеждавайте хората, че както досега ще показваме и доказваме, че можем и ще бъдем по-добри.

Не обръщайте внимание - тези хора, които са там, така са научени в семействата си. Не случайно съм ви връщал към учебниците на КГБ -  така трябва да се направи компромат там, че да се отврати от себе си, толкова трябва да бъде гаден и фалшив.

Не случайно са възпитани в тези семейства, измислят си легендата, те дори си вярват, те са забравили всичко друго. БСП си вярват, че са бойци. Това е много тежък синдром. Мислят се за разследващи и си вярват. 

В много добро настроение съм като ви гледам", не скри радостта си премиерът и се обърна към Мария Габриел: "Заключи сега нещо".

"Това сме ние - България и ЕС, със силната подкрепа на премиера Борисов", заяви Мария Габриел.

"Днес има Челси - Ливърпул - сериозна работа. Желая ви хубав ден", заяви в заключение на шега Бойко Борисов.

 

Вижте форума във видеото на живо на ПИК TV:

Вижте речта на Борисов във видеото на живо на ПИК TV:

Напиши коментар »
(77)
2
Построихме най голямия завод за Буклук на Балканите но най големия Буклук остана на Пленума на БСП
3
Борисов не може да разсипе никой , аз поне не се сещам да мъжкарчето някога да е излизало очи в очи с някой опонент да го разсипе хахахахахахахахахахахаха
4
ГЕРБ ще сплеска БСП на тези избори с двойна сила. Кърмела Лъжа Крушовска си заминава, нейните ще я наритат здраво. Сбогом, Курни! Сбогом, Радев-Решетников, газ ще пикаш от яд след евровота!
5
построихте модела ало .... и още куп други модели за корупция , по този показател в свтовен майщаб трудно ще се намери някой да ви бие
6
НА МАРА МУ ПУНТАТА!
7
Браво Бойко. Мачкай БСП-едераската сган. С теб сме. Само с ГЕРБ напред.
8
Бочко може само да ми мачка топките с мекото си дyпенце
9
със специален закон, като вредна за държавата и националната сигурност.
10
за ГЕРБ ли говориш щот там останаха само дърти комунета начело с ония дето мачкаше ушите на Тодор Живков
11
Б.Борисов + Ц.Цветанов = ПИК!!!
12
ТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪП ЧОВЕК !
13
Шамарите не сте ги изяли,тепърва започват до отказ!
14
Кой бе БУДА Кой купи банка на Цветелина за един ден. Кой изби Мутрите с досието на БУДА. Кой е ръководител на ОПГ ГЕРБ пак Буда.
15
май Винету е притеснен, отиваш си с пунта марата, но ще трябва да си платите за ескперимента с нас
16
Ако бяхте приели закон за лустрацията, сега нямаше да го има този проблем.
17
ГЕРБ-СДС ПОБЕДА НА ЕВРО ИЗБОРИТЕ, ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ БСП В ЛИСТАТА ИМ ЗА ДА ОТЪРВАТ ПАНДЕЛАТА, С ТИЯ ГРОЗНИ И ЗЛОБНИ МУТРИ НЯМАТ НИКАКВИ ШАНСОВЕ ДА ИЗПРАТЯТ ЕВРО ДЕПУТАТ В ЕВРОПА
18
Народа ги плюееееее а тези горките КАЛИНКИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИ си мислят че вали дъжд. Никога повече РОБСТВО и ГЕНОЦИД от крадливи,корумпиранииии,насрани КАЛИНКИИИИИИИИИИИИИИ-СУДУЖИИИИИИИИИИИИИИИ от ОПГ Гепи айдук Груп-герб ЕООД
19
Както изглежда, листата на БСП е кошмар за Борисов.
20
В затвора агент Будааа. В затвора Мутро.
21
Бойко е комунист от 1978 година трябваше да присъсва на пленума и да се изкаже там
22
ОПГ Гепи Груп-герб ЕООД вече е политически отпадък и с тия крадливи,корумпирани КАЛИНКИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИ-ДЖЕНДЪРИИИИИИИИИ-СОРОСОИДИИИИИ къде е тръгнал
23
Ooooooo TИКВАТА е ЗАЩИТИЛ серГЕЙ....НИЩО ЧУДНО, ТОЙ ЗАЩИТИ И ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ.....Яснооооо ТИКВАТА е ПEДEPAC.
24
....КОЕ НАРИЧАТЕ ОЛИГАРСИ В ТАЗИ човекоядна и анархическа МИЗЕРНИЧЕСКА ДЪРЖАВИЦА - КОЕ ......!?.....СТОТИЦИ ПРАЗНИ ХОТЕЛИ.....ХИЛЯДИТЕ АПТЕКИ ЕДНО ДО ДРУГО или въпросните bензиностанции ПАК ПОСТРОЕНИ едно до друго - празно няма.....!!!.....ТОВА ЛИ НАРИЧАТЕ ИНВЕСТИЦИИ...И ОЛИГАРХИЯ......НА ОГНЯН ДОНЕВ АПАРТАМЕНТА ДО НАС - ДОГРАМИТЕ МУ ИЗГНИХА …...НЯМАТ И ПАРИ , ЗА ДА ПЛАЩАТ 70-80 МИЛИОНА ЛЕВА ДАНЪЦИ И РАЗНИ ОСИГУРИТЕЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ......???....на този МАРЕШКИ - САМО РЕКЛАМНИТЕ ТАbели С ЛОГОТО НА АПТЕКИТЕ мареши са негови.....ОТ КЪДЕ ВЗЕХА ТЕЗИ лица ПАРИ , ЗА ДА СТРОЯТ И ЗА ДА СЕ РАЗПОРЕЖДАТ....???.....от къде be.....???....РЕАЛНО НИ ОЩЕТЯВАТЕ ВИЕ ВСИЧКИ НАС.....ТАЗИ ГОДИНА МОЖЕ И ДА НЕ ВИ ВНЕСЕМ ИМОТНИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ......И НИЕ НЕ СМЕ ВИ ДЛЪЖНИ....ДЕПУТАТИТЕ РАЗНИ - ТЕ НЕ МОГАТ , ДА СИ КУПЯТ ИМОТИТЕ И НЕ МОГАТ И ДА ДОКАЖАТ РЕАЛНИ ДОХОДИ ТЕЗИ ДЕПУТАТИ-ДИВАНЕТА РАЗНИ....ЗАЩО , ДА НЕ ПРИСТЪПИМ КЪМ РЕАЛНОТО ЗАКРИВАНЕ НА ТОЗИ bg-парламент....в този му вид, с разните ДИВАНЕТА НЕВМЕНЯЕМИ ВЪТРЕ - ТЕЗИ ТАМ НЯМАТ РЕАЛНО bъдеще и те не са и ТЕГЛИЧ ЗА ИКОНОМИКАТА И ИНВЕСТИЦИИТЕ ….!!!
25
Борисов не си види калинките в герб наредени една до друга, а критикува чуждите листи. А Елена йончева му е като трън в очите явно много го е изплашила.
26
Абе, Бочко, ти оправи държавата ни, направия "стабилно разрушена", оправи Бълканите - западните, източните, северните и южните, оправи Европа, оправи Света, сега си се заел и с БСП. Оправи първо тоя малоумник до тебе - Пунта Марата, че вече не се понася тоя нещастник, оправи цялата шайка, която създаде за 15 години, оправи всичките ти крадци, които ги отглеждаше като твои деца и ги научи на твойте мурафети в краденето, лъженето, корупцията, оправи се първо ти, че си го закъсал здраво и чак след това оправяй БСП-то. Затънахте в корупция до шиите си и надигате глави още, и още. Това е, защото народът блее и няма КОЙ да ви счупи празните чутури, които носите на раменете си.
27
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ПОЛУГРАМОТНИ ТРОЛОВЕ ДА ОТИДАТ НА ПОЗИТАНО И ЗА ЗАЩИТЯТ КУРНЕЛА ЧЕ МАЙ ТАМ КРЪВ СЕ ЛЕЕ КОЙ Е ПО-ПО НАЙ ЗА ЕВРОЛИСТАТА ИМ, ЧЕНГЕ ДО ЧЕНГЕ, ДЕБИЛ ДО ДЕБИЛА
28
Естествено е един агент на ДС Буда да знае кой е агент, кой шпионин. А шпионите на ЦРУ коя партия управляват, съответно държавата?
29
S izvinenie i ti ovartoli v mahlenski kliku i spletni - ne ti prilicha na takav forum da govorish za kolegite si ve pak - toia shpionin,toia DS,drugata k,,,a i t.n.a vseki moje da ti oponira po sashtoa nachin - edinia mutra,drugia kradec,tretata k...a, jenena v chujbina s ne balgarska familia i taka natatak. GROZNA POZICIA ot tvoia strana ......PUNTA MARA,BRATLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30
За педофилията нека радан Кънев говори отнсно цялата власт!Всички са обичали Бойко?!
31
Сутринта Драго Стойнев надълго и на широко разправяше как били демократична партия и хората подредили листите.Какво се оказва - битка между лобитата в БСП - само президента удари юмрук и каза Иво ще е.Корнелия не може да удържи напъна на всички мераклии да се наредят в листата - не удържа и лобитата на всчко крило.Надявам се да няма бой.И защото срама е голям не пускат журналисти - а били демократична партия.Борисов и ГЕРБ са друга работа.Открито пред камерите хората да гледат и слушат.ДС в БСП спусна завесата.
32
какъвто и да е, той е председател на полвината евро детутати, винаги може да помогне по националните интереси
33
ЮДАТА ВЕЛИЗАРИЙ хлЕНЧЕВ СЕ ПРОДАДЕ ЗА ПАРИ И ПЛЮ НА ИДЕИТЕ СИ, КОИТО ДЪЛГИ ГОДИНИ ОТСТОЯВАШЕ В СКАТ. ОТИДЕ ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ДЕТО РАЗГРАБИХА БЪЛГАРИЯ И ОБРЕКОХА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ НА ГЕНОЦИД !!!
34
„И от фондацията не са прави, че Държавна сигурност си е отишла. Напротив - сега са децата и внуците на ДС. Даже по-силно работят сега. Но ние сме демократи и приемаме тези неща с усмивка". С тези думи министър-председателят Бойко Борисов опонира на представители на фондация „Конрад Адеанауер”, че с напредването на демократичните промени в България Държавна сигурност си е отишла. Това стана по време на честването на 25-годишния юбилей на фондация „Конрад Аденауер" в България.“ - 21.02.2019 г. (ttps://dnes.dir.bg/politika/borisov-ds-ne-si-e-otishla-no-nyama-da-pozvolim-bsp-otnovo-da-falirat-banki) ++ По данни от МнВР за последните две години, благодарение на мъдрото управление на г-н Бойко Борисов (член на БКП от 1977 г.), служителите на бившата ДС във Външно са намалели с цели двама човека и вече са 54 агенти на ДС. При този темп на намаление, след 54 години в министерството няма да остане нито един служител на ДС. Коментирайки тази официална информация от МВнР, г-н Бойко Борисов е заявил, че борбата му срещу комунистите и агентите на ДС продължава с решимост не по-малка от тази, с която всяко едно прасе се бори с тиква.
35
Турската подлога пак изпълзя.Уууууу ,пфу
36
Евроснахите Майдел и Габриел се отказаха от българските си имена, задомиха се в Брюксел и се превърнаха в бездушни чиновнички, пет пари не даващи за България. А до тях сега се нареди и Лиляна Павлова (внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов), още една номенклатурна чиновничка, която трябва да бъде устроена на добре платена служба. Г-н Цветанов, г-жа Цачева, г-н Пламен Георгиев и някои други пък се уредиха с огромни суперлукс апартаменти на престижни места в София. А на тези, които им гласуват и за тях има по нещо - да се радват от старите си панелки на видимите финансови успехи на висшето партийно и държавно ръководство.
37
Да бяха вкарали поне един комунист ат Банкя, ей така за цвят.
38
Няма по тъп комунист от тоя тъпанар.
39
Приятно е да гледаш, кай комунизма си отива, как БСП загива...
40
Така е... г-жа Лъжа хвърля прах в очите на своята опозиция,много лъжа, много измама за руска връзка, pd разни служби- ама недействащи вече....голям смях, в листата - нереализирани, некомпетентни....дано дебилите в залата са по-малко, да разберат за схемата "Техноимпексова"...
41
С теб сме! Ще им покажем на червените мутри, че въпреки някои издънки на алчни кретени, пак ще победим! Ние сме много! Само ГЕРБ!
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
отговор на коментар
Кого е изплашила тая скрофа бе тъпако ? Тя е толкова злобна , че се трови от собствената си злоба.Заприличала е на бабичка.
45
Тиквата е прост циганин !
46
отговор на коментар
ГЕРБ са по малкото зло.Разберете това драги избиратели.
47
Ха ха, колко са жалъки Изкуромбашев и лъжливата СС Момата. Това за което Бойко го съжали и не му стори нищо, е на път да го стори Импексовата крадлива и лъжлива Барсала, заедно с крадливата му кучка, която му близка сладоледа години наред, но се окучи от друг ПЕС!! .......................... БРАВО КУPИ, ЧЕ НИ ОТЪРВА ОТ СС МОМАТА, НА КОЯТО ТВОЯТА КУЧКА МУ ГО ЛАПАШЕ ДО МАДАДАТА, СЕГА Е ТВЯ РЕД , ДА НИ ОТЪРВАТ ОТ ТЕБ!!
48
Болката и коментарите на Б. Борисов за Станишев са най-доброто доказателство, че Нинова е била права да го елиминира от листата на БСП! Продължавай Бойко! Продължавай бабо Ива, и недоклатенко!!
49
Разсипани скоро ще бъдат ПИК и ТИКВАТА барабар с ГЕРБ
50
Разсипани скоро ще бъдат ПИК и ТИКВАТА барабар с ГЕРБ
51
Ще прескочим годините до навършване на пълнолетие. Той има офицерско звание „младши лейтенант от запаса“ от НШЗО „Христо Ботев“. Още твърде млад и зeлeн е станал чepвeн. Бащa му и двамата му дядoвци са били члeнoвe на БКП, той е от третoтo кoлянo. Дядo мy по майчинa линия е yбит от фронтовак не в затвора, където изобщо не е бил , а на мегдана в с. Хераково през м. май 1945 година. Задявал е жените на фронтоваците, откраднал е кон, той като пapтиен секретap на селото кмета и попа не са били мобилизирани. Макакът от Банкя е учил как да разпъва маркучите, как да пълни кофпомпа с вода от гьол и как да действа като старши на дясна задна кука в каросерията на ЗИЛ-130. През 1990 г. напуска пожарната за да остане член на БКП. Забелязан е от о.з. старшина от милицията Милчо Бонев да рита камъните по улиците, безработен. Бай Миле го прибира, облича го, дава му бухалка и плетена качулка и го назначава за пазач на паркинга си пред хотел „Славия“. Година по късно го продава на Маргините. При тях Тиквата се издига до „десятник“ (ефрейтор). Големият Маргин става кръстник на щерката на Питека. Потръгнал е някак си живота му. Самоковeца предлага 100 марки на Маргините и откупува Шебека. Ползва го за муле, което да принася „бело“. Незнайно как, но много скоро Шебека става разсилен при Маджо. След по малко от година за него възниква спор между Маджо и Пашата. Разбират се да го ползват заедно. При тях бившият пожарникар замогва. Прави съдружие с Пашата. Започва усилена контрабанда на цигари. Към тях се присъединява Цецилия Карагьозова ( Цветелина Бориславова). Основната им дейност е контрабанда на цигари, наркотици и насилие върху конкуренти. През 1994 г. бившият „десятник“ убива Стефан Деспотов. Година по късно джипът на Цецилия е взривен в центъра на София. Поставилите взрива под джипа са предполагали , че в колата е Тъпакпитека от с. Хераково. И така до 2001 г., когато генерал Бригадир Аспарухов го предлага за охранител на Симеон Втори. Аспарухов е оценил високо работата на Тиквата като охранител на Тодор Живков, за да го предложи на Симеон Борисов. Последният, вече като премиер назначава бившият пожарникар за главен секретар на МВР. Цената на това назначение е била 400 х. евра, осигурени от Сретен Йосич. През това време бившият чирак на бай Миле е слушател в Генералщабната академия „ Ахмед Демир Доган“. Удостоен е съз званието „Генерал от пожарникарските войски“ с укази подписани от президентите Петър Стоянов и Георги Първанов. Най после „ефрейторът“ е бил накичен с пагони, лампази, еполети и екзелбанти. Пет години по късно вътрешният министър Румен Петков предлага , а премиерът Станишев уволнява Питека. Умните софиянци обаче го избират за кмет на София. Питекът и о.з. сержант Цветанов правят партия, печелят гласовете на най умните българи в цялата страна през 2009 г. Двамата ни управляват до днес и усилено работят за хората. Резултатите са видими, ние сме след всички дръжави по света. Единият вече има 7 апартамента , а другият имоти извън страната за доброто на хората , разбира се. Него никой не го е видял и няма да го види на театър, на опера или на друго културно мероприятие. Бившжата му съдружничка Цветелина казва „ Бойко е неyk човек, той не става за премиер“. Той не владее нито един чужд език, на международни срещи никой не разбира какво говори, той също не знае какво му говорят. Той ползва нечленоразделна реч при това на диалект. Речниковият му запас има не повече от 10-15 думи в които преобладава буквата „ъ“, като преди нея винаги поставя „ш“.. Неговото IQ е едноцифрено, преживява като се ръководи от вродени и придобити рефлекси. Има само една настолна книга – „Винету“ , а в момента е стигнал до стр. 381 от книгата „Синовете на Великата мечка“. Гледал е два филма през живота си – руският „Тримата танкисти“ и полският „ Четеримата танкисти“. Многократно, публично е признавал , че е простак, в което никой не се е съмнявал. Въпреки всичко това Heдялковци не спират да се гаврят с него като го наричат: Световен лидер, дипломат № 1 в света, обединител на Балканите, визионер, който историята го заслужавала…. Иначе, по форумите в социалните мрежи е познат като: Еднокнижника, Питека, Тиквата, Мутрата, Шебекпитека, Шербетпитека, Фатмакпитека, Суджукпитека, Мутропитека, Фотопитека, Тъпакпитека, Фукльопитека, Пyткa Мара и т.н.
52
Ха, ха, ха, каква мъка и плач, че измъкнаха от суджучените уста дъвката за човека, които подкрепяше джендърската конвенция и нашествието на чужденцит и която ден и нощ щяха да дъвчат и да плюят тези, които категорично бяха против тези две антибългарски творения, но все пак изпратиха в Брюксел "скрития им аргумент"!Пак се прекараха и затова са тези просташки изцепки и вой!
53
Ето какво казва Питека от Банкя за царските имоти: "Аз вечерАх със царо и му казАх да оди да се опрай с ония ора, щот са рИшили да му земат имотите." А ето какво е казал на Ваньо Танов за Мишо Бирата : „Кат сам му казАл, че нЕма да го барам – нема да го барам“. Е на такъв лешпер му се казва Пунта Мара.
54
Ясно е, че Борисов вижда края и с премерените си изказвания се държи като удавник за сламка. " шпионин-ДС-шпионин-ДС" Е вие какви сте. Забравихте ли.
55
Па Посрано ще останат само пенсионираните мечти на избирателите им! ПОСЛЕДНО ТАНГО!
56
До 50,51,52 и 53... Колкото мръсотии и глупости да пишете тука няма да промените мнението на хората за кого да гласуват на тези и следващите избори... Жалки нищожества За да гласуваш за тая пасмина от крадци и некадърници оглавявана от Нинова трябва да си финансово обвързан с тях или пълен дебил... Няма да видите власт повече.... Всички виждат как държавата тръгва нагоре,въпреки неистовите ви усилия да съсипвате и дезорганизирате за да се доберете до управление. България има нужда от силна лява партия която да е опонент и коректив на властта и даже и да управлява,но не и от сегашната пасмина която е превзела партията сега...
57
Елена Йончева не е лъжица за устата на агент буда от банкя.Тя е интелигентен човек,водещ журналист.А бойко е бандит,случайно добрал се до власт.
58
Батальона се строява за последен път старото се уволнява асансьорните техници ревът
59
Батальона се строява за последен път старото се уволнява асансьорните техници ревът
60
Когато Цецо ви се изплю в суратя с неговата пословична алчност, да осигури щерките си с по две-три жилища,личен асансьор и още идиотщини, когато народа се гъне като глистей,за да върже двата края,всички се правихте на глухи и кьорави,днес се ровите в листата на опонента ви бсп. Ще запомните 26-ти май,защото ще бъдете жестоко "прегазени" от отегчения до отказ български народ,с който Цветанов се подигра за пореден път."Агентите",днешните агенти са между вас.Оси.....о,вонята идва откъм тях,не търсете при Нинова нещо,което го имате в изобилие.
61
Да бе 57 багабонтин.... Много е интелигентна тоя Елена.. Писала си е и усвоявала над 12 000 лв заплата от офшорката на Цв. Василев....На месец... От крадените пари.... И тая ще води листата на партията ви .... Рядко съм виждал толкова нагъл и неприятен човек като тая особа... Разчитате,че народа е прост и ще ви се връзва на манипулациите. Това не е 1994 година.... Ще видите какво ще стане другия месец на изборите.... За пореден път ще гледате като малоумни дебили и няма да ви се вярва какво ви се е случило-поредната загуба...
62
освен Боко Тиквата, който на 18 години е станал член на БКП!!!
63
Лошо нещо е най-младият член на БКП да завижда на шпионите и Държавна сигурност. Може-би го е яд че е бил изпреварен от някои от тях? Но да попита неговите съпартийци така ли е? Между тях има премного от горната категория хора.
64
Горкият Борисов, пак слезе на нивото на пик
65
БОйКО Е АГЕНТ БУДА И ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН ЗА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО ВРЕМЕ НА "ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС".
66
Борисов реве за Станишев защото играе за него и разби БСП, но не успя да я унищожи. Станишев няма място в евролисите, ако иска Борисов да си го взима този джендър
67
А листата на мутроидите-слуга,тиква пунда мара итн......
68
Бойко Борисов е един от хората, който е бил обект на особено внимание от страна на американската резидентура в София още от времето, когато е бил кмет на София и все още е бил далече от политиката. Активно и подробно се изучава миналото му, като се обръща особено внимание на участието на Борисов, както те го наричат в „сериозни криминални деяния и структури”, или още като „периодът на сенчестите му връзки”. Събрана е голяма по обем информация, която посланик Джон Байърли (John Beyrle) на 5.9. 2006 г. изпраща със специален Доклад до Вашингтон, посветен изцяло на Бойко Борисов. WikiLeaks публикувайки телеграмата с Доклада на Байърли, ни дава възможност да разберем каква голяма игра се играе – игра на прикрито лицемерие, преднамерена двойнственост и демагогия. Играта на американските дипломати спрямо Бойко борисов се играе още от времето на посланик Джеймс Пардю. http://razuznavane.com/?p=16939
69
Има разлика м/ду истински комунист и член на БКП. По времето на СОЦА много ставаха член на БКП, което даваше предимство за децата в детските градини, кандидатстване за работа и във висше учебно заведение. Дъщеря ми беше на 6 месеца, когато подадох за детска градина. След 5 г.на шега проверих и ми отговориха, че още не ми е дошъл реда.Номер 8, като говориш за "топки", явно страдаш от комплекс, че твоите са малки. Всички вие дебили, не го мислете БОЙКО. Личност с авторитет пред всички европейски лидери, докато Радев е в изолация. За вас е гордост, че ви откраднаха пенсионният фонд! Гордост, че 1-ва в листата е обв.Йончева за неправомерно получени 25 млн.евро (пари на вложителите)чрез офшорка с Цв. Василев! Гордост, че 2-ма с руски паспорти ще представляват Б-я в ЕП! Гордост, че обвиняемите Иванчева и Банева също ще се кандидатират! Не се ли срамувате да ви представляват бивши агенти на ДС? И ОЧАКВАТЕ ДА РАБОТЯТ В ИНТЕРЕС НА Б-Я? КАТЕГОРИЧНО НЕ!!! Личности с руски паспорти ще работят за руските интереси и излизането на Б-я от ВС и НАТО! И след това Б-Я НАКЪДЕ!!! ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я Е ГЕРБ И ЛИЧНОСТТА, КОЯТО НЕУМОРНО РАБОТИ В ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРИЯ! СПРЕТЕ СЕ, Б-Я СТАНА ГЪСТО ПРЕНАСЕЛЕНА С ПАТРИОТИ. С КАКВИ ОЧИ Б. АГЕНТ НА ДС, ДНЕС МИ ЗАЯВЯВА СИЛНИТЕ ДУМИ "ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ"? УЖАС И БЕЗУМИЕ! Но като виждат какви дебили и аборигени си имаме, които им дават баницата, ще си хапват безотказно. УСПЕХ НА НАЙ-СИЛНАТА ПАРТИЯ ГЕРБ И ББ!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ! МАЧКАЙТЕ ТЕЗИ, КОИТО ФАЛИРАХА, ПРИВАТИЗИРАХА И РАЗГРАБИХА Б-Я !!!
70
СТАНИШЕВ РАЗСИПА БСП,хората го мразят!Имаме ли право на разместване на кандидатите?Предложен е от Дъбов.Всички оядени старчоци изхвърлени от софрата от Нинова,застават зад благодетеля си Станишев и не ги интересува какво мислят хората.Тояга за старчоците-лапачи!
71
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
72
А твоята кочина -мурва , дебил , мурва ....
73
Борисов е спечелил изборите вече дори ги е спечелил и на местния вот за кметове в България .БСП освен да инспирират тормоз престъпност над МИРНА БЪЛГАРИЯ и да настройват маргинални групи и лумпени друго няма да правят да местните избори за кметове .НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИ ..БСП ЩЕ ТОРМОЗЯТ МИРНИ ГРАЖДАНИ ЧРЕЗ АГРЕСИВНИТЕ ШОФЬОРИ ЧЕ ЧАК ДО БИТОВИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КРАЖБИ И НАСИЛИЕ ВЪРХУ МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ ..
74
има ли милионер - журналист в цял свят ..?...и втори въпрос като факт....представете си че общинаря от БСП БЕНЧО бенчев БЕШЕ например от ГЕРБ ...какво щеше да каже президента тогава ..както знаем и до ден днешен Радев мълчи по този ГОЛЯМ И ОГРОМЕН политикомутрински скандал за укриването на очите в Турция. и то от общинар от БСП ..ха сега кажете ми че няма двоен аршин при Радени вълнения .
75
присмела се кука на криво дърво
76
След близкото установяване на Новия световен ред от NASA, със сигурност ще има нови избори за Евро-парламента, а по това време всичките ни руски шпиони ще се укриват в делтата на Амазония. Така че бате Бойко напразно се безпокои за тия кучи синове...
77
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?