Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов пред актива на ГЕРБ: Искат да ни върнат във времето на Тройната коалиция! Няма да се сравняваме с чеверме социалистите, строихме след тях всичко (ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов пред актива на ГЕРБ: Искат да ни върнат във времето на Тройната коалиция! Няма да се сравняваме с чеверме социалистите, строихме след тях всичко (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
117759
Коментари
113
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов пред актива на ГЕРБ: Искат да ни върнат във времето на Тройната коалиция! Няма да се сравняваме с чеверме социалистите, строихме след тях всичко (ОБНОВЕНА)

"Социалистите лъжат и манипулацията я издигат в основната на предизборната си платформа. Връщат ни към времето на Тройната коалиция. Министър-председателят, първата дама, зам.-министърката, дето не се знае защо я отстраниха - те ми говорят за Европа", каза премиерът Бойко Борисов по време на отчета на ГЕРБ  за провелия се в последните няколко месеца граждански диалог под надслов "Европа в нашия дом".

„Аз излизам и казвам, оставка за това и това. Ние не разбрахме тогава какво стана. Тези хора говорят, но ние нямаме един спрян фонд, една спряна програма. Ние нямаме един спрян фонд, те издигат манипулация за предизборната си кампания“, уточни премиерът.

„Тези сега в Южния парк ни плашат. Ама хич не ни е страх от тях. Ние грешим, което показва, че не сме идеални“, допълни още лидерът на ГЕРБ. 

Когато София била в "руина след синьо-червено управление" се наложило ГЕРБ да правят паркове, градини, абсолютно всичко, включително и НДК, каза премиерът. "Социалистически мечта - слушал съм я толкова много години", каза Борисов. Той заяви, че с финансовия министър работи перфектно.

"Няма да се разправяме и да се сравняваме с чеверме-социалистите. Цитирам Иво Христов. 

Да си спомним как панически бягаха след Тройната коалиция, когато направиха в мандата на БСП кабинета „Орешарски“. Как тези, които сега се заканват в Южния парк, панически бягаха и се пререждаха, през глава бягаха за Брюксел.

Караха се за 20-20, дали да е Курумбашев или друг. През глава бягаха да се спасяват. Приеха си закон да ги брани от преследване. Те излезли да говорят и да сочат нас с пръст“, заяви Борисов.

„Тоновете наркотици, които съм задържал при мои операции, не могат да ми преброят.

Нагли, грабежаджии, какви ли не - по техните управления рисуваха България с черепи и кости заради магистралните грабежи, а имахме магистрала до Пловдив", разгневи се премиерът.

"Не може Тройната коалиция да се съберат в Южия парк - прекрасен парк сме им направили. И там да говорят за борба с корупцията. То е смешно и жалко", каза Борисов. „Никога не е правено такива паркове и градини, направихме добри паркове, за има къде да се събрат БСП. Те ни връщат във времето на Тройната коалиция“, коментира още Борисов.

"За другата година сме планирали 360 млн. за увеличение на учителските заплати. Вече всички деца имат шкафчета в училища. Ние сме единствените в Европа, които имаме wi-fi във всяко едно училище. На Вълчев съм възложил да проверят състоянието на училищните автобуси и може там да разчита на още 20 млн. лв., и толкова за интерактивност“, добави премиерът.

Той заяви, че до края на мандатя ня ГЕРБ и патриотите АМ „Хемус“ трябва да подмине Плевен и да стигне до Белокопитово-Буховци. „Това не е предизборно“, поясни Борисов. По думите му опозицията ходи по улиците и мери фугите между паветата, а не признава направеното до момента. „До 26 април ще пуснем булевард „Левски“ във Варна. Искам всяка фуга да мине кметът и да я види.

Парите за „Хемус“ сме ги заделили. Във вторник правим 2 първи копки. При Ябланица почти пробихме планината.

До Плевен започваме две копки едновременно. Ударно започваме Шумен-Търговище да довършим. Наредил съм на Нанков - Мездра-Ботевград до две-три седмици максимум да стартира.

И обходът на Димово също, за да се подготвим излизайки от „Хемус“ да влизаме там. АМ „Струма“ въври добре, следващият месец ще подминем Благоевград и влизаме в тунела „Железница“. В рамките на следващите година и половина, две ще стигнем до Кресна - социалистическа мечта. Това е факт и ние ще го направим“, уточни Борисов. 

ГЕРБ близо два часа прави отчет за провелия се в последните няколко месеца граждански диалог под надслов "Европа в нашия дом". Инициативата стартира на 11 февруари тази година във Велико Търново и обхвана цялата страна.

Гражданските диалози на тема образование и регионално развитие обиколиха всички областни градове в страната, а в тях се включиха представители на образователния сектор, на бизнеса, на местната, изпълнителната и законодателната власт, както и хиляди граждани.

Целта на инициативата бе да покаже на широката общественост как българските населени места са променили облика си вследствие на европейската солидарност, какви инвестиции прави държавата в приоритетното си направление – образованието, и да даде платформа за дискусия между граждани и представители на институции с цел получаване на обратна връзка за работата им.

"Магистрала "Хемус" стана необратим процес", обяви при откриването на форума зам.-председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов. 

Това правителство направи максималното да се възползваме от структурните европейски фондове, заяви депутатът от ГЕРБ Александър Ненков. Над 70% от вътрешните инвестиции са идващи именно от тези фондове. Инвестициите са основно в пътна инфраструктура, водоснабдяване и канализация, енергийна ефективност. С основна част тези средства работи Министерството на регионалното развитие и благоустройството - всеки един от нас иска да има хубав дом, чиста питейна вода и да се движи по хубави пътища, посочи Ненков.

През тези два месеца се срещнахме очи в очи с хората, чухме техните проблеми, каза регионалният министър Петя Аврамова. Подобряват се водонадявянето, образованието, градския транспорт, енергийната ефективност. Милиони българи живеят и работят в подобрени градове, каза тя.

Безспорен приоритет при инфраструктурните проекти е магистрала "Хемус", която очакваме да ускори развитието на икономиката на Северозападна България. Реалистично е цялата магистрала да е готова до 2024 година. Ако теглим чертата, тази година ще бъдат в изпълнение близо 119 километра нови републикански пътища в България, съобщи Петя Аврамова. Очакваме с въвеждането на тол системата да получим средства за нови пътища и за рехабилитация на съществуващите, добави тя.

Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков отбеляза, че чрез реконструкция на подземните мрежи ще се подобри качеството на питейните услуги. За първи път от повече от 30 години стартира строителството на два водопитейни язовира, добави той.

За две години над 950 млн. лева в сферата на образованието бяха инвестирани над 950 млн. лева, подчерта председателят на образователната комисия в парламента Милена Дамянова.

Последователните политики водят до конкретни резултати. Политиката на ГЕРБ е за поставянето на учителя в основата на системата. Повишаването на учителските заплати не само повишава социалния статус, но показва, че образованието наистина е национален приоритет, каза Дамянова.

Диалозите показаха, че на тема образование може да се води смислен и положителен разговор, посочи министърът на образованието и науката Красимир Вълчев.

Показахме и при връщането на децата в училищата, че когато има политическа воля, нещата се случват. Образованието е бъдещето на нашите деца и от него в най-голяма степен зависи нашето развитие, особено с оглед развитието на технологиите. Ние сме система, която отговаря за бъдещето. Трябва да инвестираме в учители, както и всички деца да придобият т.нар. микс от необходими компетентности, заяви образователният министър, като отбеляза, че трябва да се наблегне върху това децата да са подготвени за предизвикателствата на дигитализацията на икономиката. 

Напиши коментар »
(113)
1
Ква Европа бе ШАЙКАДЖИИ.....требе АСАНСЬОР у секи дом....и водопровод с МИНЕРАЛНА ВОДА.....АНАДЪНМУ
2
Или в нашия дом Европа ,като гледам колко големи апартаменти имат тези от ГЕРБ
3
Герб към Народа: "За 10 години животът стана по-хубав"; Народът към Герб: "Блазе ви"
4
Българските населени места които останаха на картата особено селата така промениха облика си че човек не може да ги познае -Изоставени и пусти къщи плячкосани от цигани съборени огради разбити улици няма млади хора няма деца няма училища няма медицинска помощ няма полиция изоставени и необработваеми земи !!! От някогашните лозови ябълкови праскови кайсиеви масиви е останало само драки и бурени !!! Обаче бурените цъфтят много красиво също както ние цъфнахме особено през последните 10 години !!! Остана само ЕВРОПА ДА НИ ЧУЕ И ГЛЕДА КАК ВЪРЗВАМЕ !!!
5
Повсеместното разграбване на една дъжава в разруха и един загиващ народ! Да им приседне дано!
6
За 10години управление ГЕРБ тотално съсипа и унищожи България! Превърнаха я в най бедната и корумпирана страна в Европа!
7
Чухте ли братя ! 70%инвестиции идвали от Европа ! А ,защо тогава вдигат цените на водата ?!?Какво се вложили частните фирми и държавицата ? Май нищо! Само грабят ! Оставка -отрепки ! ОСТАВКА !
8
Да отчетат, че за последните 10 години са избили 1 200 000 българи! Такъв Геноцид не е имало даже под турско робство!
9
Мамиц....ата ви,крадлива шайка.
10
"Асансьорът в нашия дом"... Гьонсурати !
11
Работим за хората. Резултатите са видими. Извън всякакви класации сме. Богомил Бонев ще има много работа след 26 май.
12
Онзи ден зам.министър Манолев - ГЕРБаджийски престъпник от класа, вчера - прокурор от Благоевград, който, като съпартиеца си Манолев прибрал почти половин милион европейски пари за къща за туризъм, ама си я направил частна вила на три етажа, при това - на морето! Къде си бе, спец Гешев, къде си бе, хубавецо с бръснатата мутренска кратуна? Веднага отивай да ги арестуваш, но да не забравиш белезниците и прангите за краката, както и да не забравиш да ги държиш пет часа на мегдана за назидание! ГЕРБаджийските престъпници съсипаха България, ако не ги изринем, ще я досъсипят, а Цецу ще си закупи още един апартамент - осми по ред!
13
Каква вода, какви 5 лева, бе. На 60 км от София, водата е с цвят на боза. Ако имаш проблем с централна канолизация от " Кюстендилса вода" ти казват оправяй се сам, търси си майстори на частно, ние само събираме парите за сметките и данъците. Добре де, ама и майстори няма. Каква Европа, какви 5 лева?
14
Аз съм обикновен човек и съм доволен от живота в България.Работа има колкото щеш. Заплатите са добри за българския стандарт и вървят в възходяща линия.Ако на някой му е малка има право на избор и може да отиде в западна Европа без да му е нужна виза и да работи.Всички фирми изнасят продукцията си в Европа без да плащат мито,това е един плюс за икономиката в България.На някой ако му е мъчно за Русия да отиде да работи там,но като гледам кандидати малко.Великобритания гласуваха за напускане на ЕС но разбраха че сбъркаха и сега разбраха че са сбъркали.Така че иска работа а не писане по сайтовете.
15
В тази държава останаха само тъпунгерите. Не могат да разделят на две магарета сяното. Ще видите трагедията до 10-15 г.
16
Шайката на комунето-бандит Боко Тиквата си отива.
18
Провежда отчетно събтание за извършения геноцид над народа.Като им гледам ухилените мутри явно господарите им са доволни - добре са се справили с поръчката.
19
Нима и луксозните апартаменти си отчитат в Европа?Защото моя дом все още е ориенталски, с тоалетна на двора.
20
Ако всичко е както казва Тиквата, значи в България всичко е наред. За жалост не е заплатите се вдигнаха малко но инфлацията ги изяде. Българина предпочита да мие чинии в чужбина, отколкото да слугува на новодомците от Шайката. Институциите работят само след рушвет и то изключително бавно. За здравеопазването без коментар. Образованието.... Има още много какво да се прави. Но светлина в тунела има, от Юни.
21
Много е прав Борисов,след Тройната Коалиция,Построи Апартаменти на Всички от ГЕРБ,а на Цветанов,като Заслужил Деец,даже и Собствен Асансьор
22
Съдът го каза как строите. При Своге са вложени материали не отговарящи на изискванията. Крадете, а пътищата са ви убийци. Мафията винаги се е занимавала със строителство и боклука- най лесно се краде. Герб защо не съди Йончева, по бнт няколко пъти ги нарече мафия.
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Ей за това след 9.09.1944г е имало Народен съд. Имало е Белене. Имало е "Слънчев бряг" -Ловеч! Имало е конфискация на незаконно забогателите. ГЕРБ са същите управлявали до 9.09.1944г. Белене! Белене за тях.
25
Какви чеверме социалисти, бе, Баце? Аз видях само Цецо с цървули, калпак и носия да мъкне на рамо агне за чеверме. Социалисти не видях, освен ако Цецо не е социалист под прикритие. Иначе тези приказки, дето си ги изприказвал, наистина само пред гелб-активистите стават, другаде можеш да изядеш тоягата.
26
Айде от 1 до 25-слагайте памперсите и си лягайте-нямате пари а пък ги хвърляте от балконите-веднага да лягате-айде бе
27
Еднокнияжният е тотален простак! Нагъл, безочлив, циничен и отвратителен простак! Нищо, Боко, нищо! Радев е уредил да му изпратят сметките ви по екзотични острови, в Катар и другаде, където сте си скътали милиарди! Че не са ли ви много бе, Боко? Или ти си си поръчал ковчег с ремарке? Нещо, много притеснен си напоследък! Има защо!
28
Вижте какви хубави апартаменти построи на своите хора. А ние ще люпим тиквени семки в панелките....
29
Ха, ха, ха, като слушаш приказките на тези "умни"суджуци,оставаш с впечатление че живеят на друга планета, ама живот и здраве, в края на другия месец хората ще ги преземят!
30
20000000 БЬЛГАРИ ГИ НЯМА ТОВА Е ГЕРБ ББ
31
КОГАТО НЯКОЙ НАПРАВИ СЕБЕ СИ ЗА СМЯХ, ТОВА СИ Е НЕГОВА РАБОТА, АМА КОГАТО ЗАПОЧНЕ ДА ПРАВИ ЗА СМЯХ бЪЛГАРИЯ...БОЙКО БОЙКО НЕПОРОЧНО ЗАЧЕНАТИЯ НЕЩО ЗАКЪСНЯВА, АМ А ДА ЗНАЕШ, ТОЙ НЕ ЗАБРАВЯ И ЩЕ СИ ПРИБЕРЕ ВЕРЕСИИТЕ!
32
Искам женски КЕЧ Лилиту и други да видим кой е по-силен. А ПЪЛЗЯЩИЯ В СОБСТВЕНАТА си ДИКТАТУРА да е рефер.......
33
Кой е в коалиция с ДПС в момента , че да ви връщат ?
34
ДАЖЕ ДЪРПАТ ГЕРБ КЪМ ВОДОВЪРТЕЖА КАТО САМИТЕ ТЕ КАЗВАТ ,ЧЕ ГЕРБ БИЛИ КАТО ТЯХ ...ЧЕ БИЛИ КОМУНИСТИ И АНТИДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ ..САМОТО БСП Е ТОЛКОВА ПРОПАДНАЛО , ЧЕ САМИТЕ ТЕ КАЗВАТ ..“ АМИ ТЕ ГЕРБ СА КАТО НАС “...ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ СА ЧИСТО БЕЗПРИНЦИПНА ХУНТА ОТ БАНДИТИ , МАРГИНАЛИ И СИВ ОЛИГАРХИЧЕН СЕКТОР , КОЙТО ТРОВИ ДЪРЖАВАТА ..НООООО ГИ ХВАЩАТ .!
35
Бай Ганьо си харесва кочунизЪма и скоро боже би ЩЕ СИ ГО НАТРЕСЕ САМ!!!! Още на следващия ден ще каже: "Ох какво стана" (също като англичаните) .... Не се хващайте като кефали на въдиците на БСП! Помислете: За ЕНП ли ще гласувате или за ПЕС? Ето това е ВЪПРОСА НА ДЕНЯ!!!! Ще градим ли ЕС или ЩЕ ВРЪТНЕМ ЗАДНИКА КЪМ ПУТИН????
36
Искаме да върнем присъдите от преди 89г. И да Ви пратим в затвора. Всички в затвора.
37
Ти се връщай преди 89 г,аз не искам и да си помислям .Такъв живот живей ти.
38
Бойко,Бойко-о-о един от тези Макаци някакъв поручик ти дава ИДЕЯТА ние не разполагаме със Сибир но имаме много места във държавата във които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО -НЕМЕДЛЕНО трябва да се въддворят тези маймуни че става опасно.Те не се посрамиха през 1925 г та взривиха Църквата та избиха стотици хора между които и много деца та сега ще мислят.Трябва някой да проведе политиката на Царя ''На пролет НИТО ЕДИН ПАРТИЗАНИН''и трябва че на 10 ноември 'превратаджиите умело използваха това да не се случи,че някой трябваше да почне именно от тях.Ето идва-дойде Пролетта а няма нищо на среща предлагат само КЕЧ борби но са много Хилави и дърти.....А трябва ....Искам да има такава среща та да хвърчат сополи от Колхозните говеда.....и ще останем по малко НО по-качествен мат'рял........и ще има даже и за Нотр Дам......????
39
Колкото и да писукате БСП-ЕООД е обикновена, престъпна ОПГ с офшорки на Вирджините и Спонсори по арестите! Челният опит и пример на ръководителите на БСП-ОПГ се изпълнява по места!Не случайно лакомата Нинова иска още повече финансиране на червените общини, иска повече да "приватизира" от всякъде и от всичко!Биволицата е незаконно амнистирана за големите кражби, по сценария на Баневи,а Чехлю е последната инстанция за БГ гражданство и амнистия, естествено най-голям процент взема и е най-много е в далаверата, защото е безконтролен! За грипените също е интересно да се проследят финансовите потоци! Ама нали има имунитет не може да се пипа и си джитка далаверките!
40
обаче социолозите не казват че докато търсят да спрат някой да им отговори ,покрай тях преминават и не им обръщат внимание стотици хора ...ПИТАМ аз тези социолози , тези стотици граждани , които не спират на техните анкети , понеже бързат за работа или за други неща или изобщо не искат да спират, въпреки молбите на питащи те ги оторизирани за целта лица ...ТЕЗИ КОИТО НЕ СПИРАТ ТЕ В КОЯ ГРАФА ВЛИЗАТ ? и ЕТО ЗА ТОВА БСП даже “ подминавала “ ГЕРБ с половин процент ...АМИ ТЕЗИ КОИТО НЕ СПИРАТ , НЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ АНКЕТИРАНИ И ПРОСТО МАХВАТ С РЪКА ...АААА...?
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Не е ли странно това? Детската болница не носи големи комисионни, там пътеките били най-евтини. Затова wifi дава безгранични възможности. От апаратите, които могат да се надуят до месечните плащания за поддръжка и свързаност, като товарът на мрежата е малък, но пък е резервиран и платен голям товар. Не разбрах какво точно значи - двайсет милиона за училищни автобуси и още толкова за интерактивност, обаче много ми мирише на планиран грабеж. За магистралите с варовик вместо чакъл или радиоактивен чакъл от урановитв мини няма да говорим. Нагла мафия.
43
https://www.youtube.com/watch?v=zhockFEQes0
44
отговор на коментар
Искате да върнете лукановата зима ,когато ставахме в 5.30ч да се редим на опашка за 2 кисели и 1 прясно мляко за децата си,повече не давахте за да не забогатеем.Искате да върнете виденовата зима с 20долара заплата и 8 долара пенсия и затова си издигате корифеят на банковите фалити Гечев!МНОГО ДОБРИ СТЕ В РУШЕНЕТО,НО НИКОГА НЕ СТЕ МОГЛИ ДА УПРАВЛЯВАТЕ!
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
за коя троина коалиция става въпрос тя не е ли същата и днес сдс орхан не е ли е във воля кое е различното били сте строели след тях ама не даром нали
47
Много по-лесно е да "плюеш" на компа, отколкото да построиш нещо за хората! Всички се втренчват в апартаментите на реализиралите се хора....... Задайте си въпроса защо ВИЕ ДРАГИ не сте се реализирали? Защото сте на по-долно ниво, защото не Ви бива за нищо, защото сте доста по-простички, което не бива да Ви обижда - напротив, гордеяте се че сте обикновени хора и се разходете по красивия град в който живеете.
48
Колкото и да се пени истеричната Нинова,БСП отива в историята!Нали е куха и алчна лейка,Корнела бяга по пътя на Костов!Чрез нахалство и скандали към собствен прогрес, време е за сготвяне по Техноимпекски на Свинята лакома.Дори и пъцулчетата около нея не я понасят,но ги е страх,защото ако Нинова я сготвят,заминават и те като клакьори!Наздраве другари и Амин!
49
Апартаментите на герб са по-малки от червените. Тия хора не проумяват, че само с прекрасни абревиатури , с трудовашки напъни и призиви няма да стигнат далеч.С тая рахатулсунска администрация , дето специализира перфидно право и се интересува основно от ведомостите за заплати, тоже. Избора не е само пинг понг БСП -ГЕРБ , както си мислеха и навремето сините и досега се чудят. Изпълнете със съдържание тия абревиатури.
50
отговор на коментар
Селата не опустяха вчера, късата памет !.... Селата опустява, когато комунетата заграбиха нивичките на ,хорицата,опустошиха стопанските дворове, оставиха ги без животни и инвентар.... кой ценеше селянина преди 30 г. Подигравка е това което говориш ... Иди на село и питай кой е крив и кой е прав.... имах 20 дк ниви ,открадняхи ги по документи.... партийните величия дето сега говорят като теб...гроб да си копаят там дано...
51
отговор на коментар
Селата не опустяха вчера, късата памет !.... Селата опустява, когато комунетата заграбиха нивичките на ,хорицата,опустошиха стопанските дворове, оставиха ги без животни и инвентар.... кой ценеше селянина преди 30 г. Подигравка е това което говориш ... Иди на село и питай кой е крив и кой е прав.... имах 20 дк ниви ,открадняхи ги по документи.... партийните величия дето сега говорят като теб...гроб да си копаят там дано...
52
Може и да е амнистирана за кражбите си по давност, но КОНПИ иска да докаже легален произход на 4-5 апартамента и влоговете си! Не може вечно да се оправдава,че вече не краде, а само лъже прошляците като Вас и фамилията Ви активни борци против фашизЪма и капитализЪма! Това е основната причина Нинова да изпада в истерия,защото нищо не е забравено,нищо не е опростено! Голяма мъка, голяма лакомия, голям страх от възмездие тресе БСП-ОПГ и Румен Чехлю Шубето! Накупили си много тролове да им лъскат имиджа, ама те са прости, за да подхождат на Румен Кърмит Тъпото, прочел само устава на БКП и станал Пъпчив Червен ЧЕХЛЬО! За парата, изяждат си месата червените кхмери! Правителството на ГЕРБ и ОП много пари събра, особено от менторите на Нинова и Радев : Ветко,Миню, Митю,Баневи ....и още ще събира, мутрите си ги търсят от Нинова и Радев, защото Нинова бе обещала да яхне България и да узакони кражбите и нарко парите на спонсорите, а Радев се е заклел, че ще ги помилва, ако нещо се оплете!
53
Жанвиденовата зима се оказа Рай в сравнение с ДИКТАТУРАТА и РЕПРЕСИИТЕ УЗАКОНЕНИ ОТ БОСТАНА на ТИКВАТА и ПЪПЕША. До 52.Г-жа лъжа НЯМА.Има ДРУГАРЯ ЛЪЖА Боко ТИКВАТА, КОЙТО БЕ ОСЪДЕН за ЛЪЖА от Корнелия Нинова.ГЕЙберастки МАЛОУМЕН ПEДEPAC.
54
За всяка дреболия требе със зъби и нокти да дерзай човек Да си постигна правата ми трябва поне 2000 лв доход, да не работя нищо и да вися пожизнено в съда.
55
В страната на управляващите шофьори и бодигардове, стругарки с РАБФАК е рисковано да се говори кой успял, кой прост и кой умен. Да припомня, че успелият асансьорен собственик похарчи 100 милиона за слушалки, при положение, че в шпионски магазин джаджите почват от 30-40лева. Това означава тотално слухтене, дигитален тараш на пощи и компютри, на телефони. Заедно с феномена "ало Ваньо", "ало Банов" може да се каже, че успешен може да си само ако легнеш на управляващата мафия. Но дори като просто ИТ вземащо заплата като тази на цвъцко, пак не можеш да си купиш като неговия асансьор, щото цената ще е 2500-3500 евро на квадрат, а не 600 евро.
56
Ето кои МАЛОУМНИ КОМУНЯГИ управляват България: Боко ТИКВАТА - БУДА, бивш член на БКП, стигнал до ротен командир, пожарникар НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецка СТРУГАРКАТА, бивш секретар на БКП с фалшива диплома.НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецо ПЪПЕША, завършил ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ във Вършец, ШОФЬОР, ФАТМАК и физкултурник ЧЛЕН на БКП.МАЛОУМЕН И НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.караВИЕТНАМчева, малоумно недоразумение НЕ ЗНАЕ ДОРИ И БЪЛГАРСКИ....
57
“Държавата ,това съм АЗ” - Людвиг 14
58
ФАЙДА НЯМА ДА ИМ СЕ ОБЯСНЯВАШ БОЙКО... ВСЕ ЕДНО ДА ГОВОРИШ НА 100годишна КОСТЕНУРКА
59
Герб направили южния парк и ндк. Бойко, вие мъчите графа една година и нещо и 200 квадрата плочки не можете да наредите равно. Мълчи не се излагайте
60
Ето те......Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
61
Както се ОЧЕРТАВА МНОГО РИТУАЛНИ самоубийства ще има по време на изборите и Червеногъзите макаци по дърветата чувствително ще намалеят.....Ще ми Е интересно какво ще пишат Геш, фалшивия поручик БЪЛГАРИНА от долината Циган Индия и още плеада писатели на свободна практика...????
62
Виждан, че само моята история е чел Бойко Борисов, за това си мисли, че е номер 1 , но дали я е дочел докрай и какво е разбрал....., Нещастни Българи като си избирт то австралопитек за "главатар". Жална Майка България.
63
Каквото човек сам до направи, никой друг не може да му го направи. Стара мъдрост. Най-лошото е, че чичо Борко не разбра едно, IQ то му е ниско и с едни и същи "умозаключения" от преди 10 години, вече е бебетата не може да излъже. А с обидите към т.н.социалисти, които изобщо не са такива, се закопава сам. За обижда, да даде данни които да показват, че живота ни е станал по-добър, без корупция, със свобода на словото, без ужасяващите кражби от ЕФ и държавните поръчки, с независимата съдебна система, с оптимизирано образование, добро здравеопазване и увеличение на рсждаемостта. Хел Чичо Борко, детска болница няма, детски градини нвма, спад агне пид 7 милиона, над 2 милиона вече са навън. Да не говорим за циганските опустишения, поради които цели региони са пустиня. Гърчи се чичко Борко, разбира, че губи властта, а този език и доводи показват безсилие, страх, паника. Примитивният му начин на изразяване е типичен за него. Защо подценява българите? Нима не усетихме жилото му, тотален разпад на държавността и морала? И напоследък наглостта на обкръжениети му, забогатели зверски без да мислят, че обществото е тотално отвратено от всичко това!!!!
64
Ей, престанете с тези апартаменти искам да се покажат декларациите на всички тези журналисти които от сутри до вечер набиват за „евтините апартаменти„ нека видим как са декларирани техните апартаменти, дали има един поне да си го е декларирал на реалната покупна цена защото съм на 100% сигурна че всичко е декларирано на данъчна оценка и така и техните ще се окажат от евтините, нали, хайде да се поразровим в публичните регистри и да намерим поне един който е декларирал на истинската цена, било то строител или клиент, защото е пределно ясно, че и двете страни са губещи. Повече от ясно е че това е просто „сготвяне на герб„ Дано Бойко не се подведе и да „хвърли кърпата„ каквото и да се случи след тези избори. Тези червени мераклии за властта ще трябва да разберат че ще се наложи да почакат до парламентарните избори и че колкото и да скимят за властта това зависи от Бойко, ако той направи грешката да подаде оставка /пази боже/ при евентуална загуба на европейските избори така че корнелата ще и се наложи да почака и евентуално да ги спечели, иначе ще скимти като помияр „искаме властта„,
65
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
66
Още твърде млад и зeлeн е станал чepвeн. Бащa му и двамата му дядoвци са били члeнoвe на БКП, той е от третoтo кoлянo. Дядo мy по майчинa линия е yбит от фронтовак не в затвора, където изобщо не е бил , а на мегдана в с. Хераково през м. май 1945 година. Задявал е жените на фронтоваците, откраднал е кон, той като пapтиен секретap на селото кмета и попа не са били мобилизирани. Макакът от Банкя е учил как да разпъва маркучите, как да пълни кофпомпа с вода от гьол и как да действа като старши на дясна задна кука в каросерията на ЗИЛ-130. През 1990 г. напуска пожарната за да остане член на БКП. Забелязан е от о.з. старшина от милицията Милчо Бонев да рита камъните по улиците, безработен. Бай Миле го прибира, облича го, дава му бухалка и плетена качулка и го назначава за пазач на паркинга си пред хотел „Славия“. Година по късно го продава на Маргините. При тях Тиквата се издига до „десятник“ (ефрейтор). Големият Маргин става кръстник на щерката на Питека. Потръгнал е някак си живота му. Самоковeца предлага 100 марки на Маргините и откупува Шебека. Ползва го за муле, което да принася „бело“. Незнайно как, но много скоро Шебека става разсилен при Маджо. След по малко от година за него възниква спор между Маджо и Пашата. Разбират се да го ползват заедно. При тях бившият пожарникар замогва. Прави съдружие с Пашата. Започва усилена контрабанда на цигари. Към тях се присъединява Цецилия Карагьозова ( Цветелина Бориславова). Основната им дейност е контрабанда на цигари, наркотици и насилие върху конкуренти. През 1994 г. бившият „десятник“ убива Стефан Деспотов. Година по късно джипът на Цецилия е взривен в центъра на София. Поставилите взрива под джипа са предполагали , че в колата е Тъпакпитека от с. Хераково. И така до 2001 г., когато генерал Бригадир Аспарухов го предлага за охранител на Симеон Втори. Аспарухов е оценил високо работата на Тиквата като охранител на Тодор Живков, за да го предложи на Симеон Борисов. Последният, вече като премиер назначава бившият пожарникар за главен секретар на МВР. Цената на това назначение е била 400 х. евра, осигурени от Сретен Йосич. През това време бившият чирак на бай Миле е слушател в Генералщабната академия „ Ахмед Демир Доган“. Удостоен е съз званието „Генерал от пожарникарските войски“ с укази подписани от президентите Петър Стоянов и Георги Първанов. Най после „ефрейторът“ е бил накичен с пагони, лампази, еполети и екзелбанти. Пет години по късно вътрешният министър Румен Петков предлага , а премиерът Станишев уволнява Питека. Умните софиянци обаче го избират за кмет на София. Питекът и о.з. сержант Цветанов правят партия, печелят гласовете на най умните българи в цялата страна през 2009 г. Двамата ни управляват до днес и усилено работят за хората. Резултатите са видими, ние сме след всички дръжави по света. Единият вече има 7 апартамента , а другият имоти извън страната за доброто на хората , разбира се. Него никой не го е видял и няма да го види на театър, на опера или на друго културно мероприятие. Бившата му съдружничка Цветелина казва „ Бойко е неyk човек, той не става за премиер“. Той не владее нито един чужд език, на международни срещи никой не разбира какво говори, той също не знае какво му говорят. Той ползва нечленоразделна реч при това на диалект. Речниковият му запас има не повече от 10-15 думи в които преобладава буквата „ъ“, като преди нея винаги поставя „ш“.. Неговото IQ е едноцифрено, преживява като се ръководи от вродени и придобити рефлекси. Има само една настолна книга – „Винету“ , а в момента е стигнал до стр. 381 от книгата „Синовете на Великата мечка“. Гледал е два филма през живота си – руският „Тримата танкисти“ и полският „ Четеримата танкисти“. Многократно, публично е признавал , че е простак, в което никой не се е съмнявал. Въпреки всичко това Heдялковци не спират да се гаврят с него като го наричат: Световен лидер, дипломат № 1 в света, обединител на Балканите, визионер, който историята го заслужавала…. Иначе, по форумите в социалните мрежи е познат като: Еднокнижника, Питека, Тиквата, Мутрата, Шебекпитека, Шербетпитека, Фатмакпитека, Суджукпитека, Мутропитека, Фотопитека, Тъпакпитека, Фукльопитека, Пyткa Мара и т.н.
67
Като се говори за синьо -червено управление не се ли визира СДС?Нещо не разбирам !Сега ГЕРБ не са ли в коалиция с СДС!Какъв хубав ден за българската демокрация !Сам да се плюеш!
68
Винаги съм казвал ,че на премиера по време на избори ,не трябва да му се дава да говори !Европа във нашият дом !Само питам за апартаментгейт ли става дума?
69
Единствени ГЕРБ до сега направиха най-много за България. Не са само магистралите. Има милиарди бюджетен излишък, увеличават заплати. Доходите са удвоени, откакто управляват. Ще направят конектора с Гърция и вече няма купуваме скъпо гориво от Русия. Ще влезем в Еврозоната и под надзора на ЕЦБ мафията вече няма да може да се финансира и да пере пари. Коя друга партия е направила това?
70
Още веднъж доказвате ,че сте дебили,както каза професора от БСП, щом на това което се вижда с просто око отричате .Истината е,че от както управлява ГЕРБ се построи много и продължава да се строи,а не когато управлява БСП е разруха и мизерия ,опашки за храна,купони за основни потребности.Затова тролове на Кутев престанете с просташките си писаници,а кажете нещо за МилиЙОНЧЕВА ОФШОРКОВА И КУРНИ ИМПЕКСОВА ,не че не знаем ,защото документите се виждат ,както се вижда всичко построено от ГЕРБ.
71
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
72
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
73
Уроди мръсни,бял ден да не видите.
74
Слушах го. Когато човек и спокоен и уверен в победата, не би трябвало да губи нерви. А той ги изтърва. Нещо по въпроса?
75
Какъв Стахановски труд ги тресе Позитанските Помияри...Няма вече обири на банки , няма и инфлация ,няма заменки за милиарди , няма заробващи дългосрочни заробващи енергийни договори! Оставиха и най- голямото престъпление на прехода ...изгонването над 2млн. млади и кадърни българи, и сега тези мародери тръгнали да обвиняват ГЕРБ? Ужас...с две недоклатени лелки , с подплатени тролове и един примитивен Фатмак и тръгнали да превземат властта! Комунистите са най-гнусната мутация на човешката природа!
76
Злобата ни като българи ще ни погуби! В яроста си ще върнем БСП на власт и после какво?????? Смятате ли, че ще живеем по-добре ???? Никоя държава управлявана от комунисти не е прозперирала и ние при тях няма да цъфнем и да вържем. Принудени сме да гласуваме за по -малкото зло и това в момента е ГЕРБ, защото знаем, че има от лошо по-лошо.
77
Ислямската държава одавна победи у нас . Направи си ог- ромен брой хареми . Пълна харемизация на съдийската част от съдебната част от държавата. ВКС всъщност е кодовото наименование на Високо-Квали- фициран Сарай , т.е. - харем, действащ под прикритието, на действуващия под прикритието на юридическото лице със същото наменование правораздавателен орган, който постоянно, по един тарикатски, но противо-конституционен начин (натресен ни от чуждите ислямистки служби), се пълни със постоянно обновяваща се свежа женска плът . От 72 (седемдесет и два) броя граждански и търговски съ- дии , 58 (петдесет и осем) от тях са жени и само 14 (четири- надесет) са мъже, с един султан (или султанат, то е все едно) над всички тях . Точно такова е съотношението жени / мъже в харемите на ислямистките държави . 58 наложнички, или заложнички (не знаем каква е разлика- та межу двете думи), 14 броя, щъкащи край тях създания от мъжки пол, които ги обучават на нуждите на султана(-та) . Сега разбрахте, защо в този ни писмен акт, за заемащите съдийската длъжност човешки създания си служим с жен- ския род на думата – „съдийки” . ( Мъже няма !) Още по-харемиризирано е положението например в Мон- танския Окръжен съд – 6 : 0 (жест на нула) в полза на же- ните . Същото е това катастрофално за мъжете съотношително положение във всичките съдилища в страната . - А как става номерът с харемизацията на Върховния харем и постояния приток в него на свежа женска плът, с такива „перфектни” юридически и граматически познания, та чак децата от втори-трети клас са в потрес от актовете на ИВСС, с които той е констатирвал колосалното празног- лавие и пълната непригодност (недееспособност) на някои от тези прелестни създания ? - С командировки ! - Командировката му е майката ! УВАЖАЕМА Г-ЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ , Тъй като Парламентът не е предвиден да работи само с половината си депутати , другага половина избягаха, кое- то напълно затормозява работата на този най-висш и осно- вен държавен орган : Молим да ни командировате (30-40 човека) за работа като депутати в Народното събрание ! Сама виждате, какви комплексни качества притежаваме и с наша помощ Парламентът бързо ще дръпне напред , и ще си приема законите качествено и в срок ! Ние сме общински съветнички, имаме правото да използ- ваме местната законодателна власт, така, че може да ни командировате на едно по-високо ниво на упот- ребление на народната законодателна власт – цен- тралната такава . УСЕЩАМЕ, ЧЕ ИСКАТЕ, ДА УДОВОЛЕТВОРИТЕ МОЛБАТА НИ, АМА НЕ МОЖЕТЕ ! Конституцията не е предвидила и не позволява такъв „ко- мандировачен” начин (способ) за сдобиване с правото да бъде използвана принадлежащаща на суверена (народа) (централна) законодателна негова власт . - Ами тя не е предвидила и не позволява и такъв „команди- ровачен” начин (способ) за сдобиване с правото да бъде използвана принадлежащаща на суверена (народа) вър- ховна-съдебна негова власт . - Но точно по такъв узурпационен начин са се сдобили с правото да я използват три-четвърти от върховните съдий- ки, които са станали такива през последните десет години, поради, която фактическа узурпация на тази част от нашата власт и поради, която брутална дискриминация на мъжете, Ви обещаваме мощни и безкрайни протести с палатки, с басейни, яхти, таксита, магарета, мулета, бикове, расо- ви коне , кучета и котки, тигри и лъвове от мъжки пол до падането на този узурпационен модел, за кражбата на нашата съдебна власт и за връчването й все в женски ръце . Като от командированите да се сдобиват с върховната ка- сационна длъжност човешки създания, ДЕВЕТДЕСЕТ про- цента от тях са от женски пол и само десет процента са от мъжки пол . Така се осигурява постоянния приток на свежа женска юри- дическа плът във върховния харем . Главатарите на ВКС са все мъже и те си командироват на върховните съдийски длъжности все жени . Тези Върховни Главатари надали биха си „дръпнали” за съдийки жени, които не споделят мирогледа и щенията на върховните Главатари . И тези жени в знак на благодарност служат първо на миро- гледа и щенията на върховните Главатари, като например - печелят СЛУЖЕБНО делата на приватизаторските и други актуални в съответния момент сили, и чак след като свър- шат всичко това, АКО ИЗОБЩО МОГАТ, служат и на зако- на .
78
Кога строихте НДК не разбрах .Ами НДК си беше построен по времето на Людмила Живкова и по нейна идея.И какво по- точно сте направили в Южния парк не мога да си спомня? Смешници! Много ме развеселихте!
79
Вече сме по-малко от седем милиона. През последните десет години управлява ГЕРБ. Ако толкова много е направено за държавата и народа, както се опитват да ни натрапват с хвалбите си управляващите, защо ли сме най-бедни, най-болни, най-нещастни. Защо хората бягат? Какво БСП, какви пет лева, герберски промити мозъци.
80
То бива простотия ама то като българската няма -винаги недоволни
81
Монобиблиотът винаги удивява със граматика и словоред, взети вероятно от езика на питекантропите, и се зъби като всеки алфа мандрил.
82
И притятелят на Пеевски чинно до Борисов! Кога масонът Гоанов ще си понесе наказателна отговорност за имотите, които все още успява да скрие с други имена
83
Ако не бяха крали милиарди като за последно тези неграмотници от мутренската шайка бълг.народ нямаше да бъде беден и мизерен,неграмотен и болен
84
Да си начело на държава вече близо десет години,да гледаш как твоите спътници лапат тлъсти обществени поръчки,богатеят,един жилищен ненормално алчен рецидивист, поведе "хорото" на което се хванаха все власт имащи хиени,ето това срина и ще продължи да срива "устоите" на пп-герб.Тук и сега е важно как живеят българите,които се изнизват като пясък в пясъчен часовник,заминавайки по света за по спокоен и заплатен труд,който да им гарантира статута на хора живеещи в 21- век.45 хиляди сънародници,миналата година са напуснали България.От поредния луксозен апартамент с личен асансьор,станал притежание на индивид от най високия "връх"в държавата,тръгна надолу доверието на което се радваха членовете и симпатизантите на пп-герб.С това преля чашата и този път,прошка няма да има. Г-н Борисов,не търси ключа от бараката в колибата на Нинова.Той сигурно е в една от многото соби на оня апартамент.
85
През последните 30 г. Социалистите управляват 5 пъти България, от които два пъти ни доведоха до нацоонални катастрофи т.е започнахме от 0000. Коя източнаевропейска държава държава допусна това?????? Е затова сме най-бедните, защото другите вървяха напред, а ние бяхме доведени до фалити (при Лукановото правителство и при Жан Виденов). Ако сме късопаметни и повтаряме една и съща грешка многократно ще продължаваме да сме на опашката. А ако се надяваш, че сегашния финансовия мозък на БСП Румен Гечев, който при Виденов ни докара до 5 долара заплата и 3 долара пенсия ще ти подобри положението, тогава глаувай с две ръце за тях и тогава ще видиш какво е истинска беднотия!
86
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
87
Целият Централен Комитет на ГЕРБ в Белене!
88
Ние знаем за суджук-герберасти.... Апартаментаджии... Само за БСП ще гласуваме масово..
89
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
90
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
91
Ako БКП БСП с ДС успеят да направят преврат,то ще бъдат сперни всички ЕС пари и ДС ще ни извади от ЕС и НАТО и след една година сме в Сибир и степите на съветская...в мизерията и студа!И комунизЪма...
92
ГЕРБ - СОЦИАЛНАТА ПАРТИЯ, С ГРИЖА ЗА ВСЕКИ В БЪЛГАРЯ. БОРИСОВ СЛОЖЕТЕ ТОЗИ ЛОЗУНГ ЗА ДА НАТРИЕТЕ НОСОВЕТЕ НА НАГЛИТЕ КОМУНИСТИ. ГЕРБ Е МНОГО ПО-СИЦИАЛНА ПАРТИЯ ОТ БСП.
93
ГЕРБ - СОЦИАЛНАТА ПАРТИЯ, С ГРИЖА ЗА ВСЕКИ В БЪЛГАРЯ. БОРИСОВ СЛОЖЕТЕ ТОЗИ ЛОЗУНГ ЗА ДА НАТРИЕТЕ НОСОВЕТЕ НА НАГЛИТЕ КОМУНИСТИ. ГЕРБ Е МНОГО ПО-СИЦИАЛНА ПАРТИЯ ОТ БСП.
94
ДРАГИ БЪЛГАРИ, /КОМУНИСТИТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ, А РУСКИ ШПИОНИ/, НА ЕВРО-ИЗБОРИТЕ ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ, ЗАТОВА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ. САМО ТАКА ЩЕ ЕЛИМИНИРАМЕ ЕВРО-СКЕПТИЦИТЕ, КОИТО МРАЗЯТ ЕС, НАТО И НАЙ-МОГЪЩАТА ИКОНОМИЧЕСКА И ВОЕННО-КОСМИЧЕСКА СИЛА В СВЕТА- САЩ. българин
95
Трол, хем призоваваш да не гласуваме за комунистите и русофилите, хем искаш да гласуваме за комунистите и перачите на пари на руската организирана престъпност от ГЕРБ !?
96
отговор на коментар
Кой ти е брат на тебе бе шумкарско шиле освен пищещите тук неграмотни позитански тролове я отивай да сучеш от на КУРНИ-то вмирисания задник!
97
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
98
Боко виж си казанлъшката корумпирана кметица?!! Краде като за световно....
99
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
100
Това за времето на тройната коалиция най-много ме трогна. Та точно по това време Бойко Борисов е бил виден деятел в НДСВ (водач на няколко листи), член на полит. кабинет на Кобурга, гл. секретар на МВР и пръв приятел на Доган. От архива на в. Стандарт:Генерала изненада с чаровно кутре лидера на ДПС за 50-ия му рожден ден. Очарован от подаръка, ДОГАН КРЪСТИ КУЧЕНЦЕТО БОЙКО. И Сокола, и гостите в Бояна се радваха на малкия палавник. Каква идилия само !
101
Човекът си е интелектуален великан , незапомнен по нашите земи. Истинско национално богатство. Във всеки критичен и кризисен момент той излиза и заговаря и.....всичко се преобразява. Все едно не живеем в България , а в някоя друга страна. Дори се налага да излезеш на улицата и да се огледаш , за да се увериш. Но как иначе да е щом стратегията на тоз наш полубог е - Вярвай На Каквото Ти Казвам , а Не На Каквото Виждаш И На Каквото Е ! Имаме си един истински Остап Бендер и модифициран бай Ганьо - величав , хамелеонски , приспособим и размазващ с чар и непреднамерена простота.! Полубог - получовек......
102
Бoko : БСП ни връща във времето на Тройната коалиция. Те разчитат на къса памет и ниско образовани хора.:))) .....Защо ме атакуват ?? Нима забравиха, че АЗ съм техен човек, че ген.любен гоцев ми беше ГУРУ, че бях и член на БКП- и си запазих членството и напуснах Симеоново ..За КОГО работех , като обикалях с бухалката и лепех лепенки , когато пазех нашия генерален другар Т.Живков, кои съветски паметници не давам да се пипат ? Ами, кой , друг иска , като ТЯХ и МЕН -4 млд. лева за тръбите на тав. Путин и АЕЦ- да закопаме задружно България със съветския самовар ?? Кой плати на Гергов , нашия , 43 милиона лева - за една дупка във Варна,при оценка от 18 милиона ?? Кой друг , освен АЗ и ТЕ- се прави на ампе - за данъците на ЛУКойл ?? Кой се прави на ампе - за Камчия- базата на КГБ или пристанището на ЛУК - където български крак НЕ стъпва , нищо че земята е българска ?? КОИ сме аз, Цецо и цялото ръководство на ГЕРБ ?? Ами все наши хора сме , си ..Настоящи и бивши членове на БКП ..Ами нашият общ ГЕН- родители, жени съветски,КГБ другари, и т.н.., не ги ли защитавам, назначавам.... ЗАЩО ме атакуват и нападат тези мои другари от БКП !!?? Те будалкат , сега , че са социалдемократи, а АЗ будалкам , ча съм десен, дясна партия ..И какво лошо има в това ?? Ще се сменяме във властта, ще будалкаме народа български и все ние , от БКП ще си бъдем на власт ..Какво по- хубаво има от това ??
103
Искаме си отново БСП и ЗАДЪЛЖИТЕЛАНАTA купонна система. Стига с това неравенство !!! Другарски съдилища, затвор и РАЗСТРЕЛ за богатите - ЗА ДА СМЕ СИ ОТНОВО ВСИЧКИ ЕДНАКВО БЕДНИ както преди !!! Вън от ЕС и НАТО !!! Искаме да сме като дугарите в Северна Корея !!! Слава на БКП и лично на другарките Нинова и Йончева и на другаря Радев !!! Слава и на другаря Ким Чен Ун !!!
104
Другаря Борисов, член на БКП, какво казва по въпроса ?
105
вижте как са променени цифрите в анкетата в дясно
106
АКО ТЕ ВИДА,ЩЕ ТИ ЦЕПНА Д-У ПЕТО ТЕСНО,ЗА ДА А-К-АШ ПО ЛЕСНО.
107
И АЗ ОТ МНОГОТО ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ СЕ ЧУВСТВАМ ПРЕДАДЕН ТЕЗИ ОКОЛО НЕГО ЦЕЛЯТ ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ НО НЕ СЕ СПРЯХА ДА СЪЗДАВАТ НАПРЕЖЕНИЕ,СТРЕС И ДА МАЧКАТ, КАТО ЕДНИ ЕНИЧАРИ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ. ДА СИ АРЕСТУВАТ, КОЙТО ТРЯБВА и т.н.
108
Бензинът отново поскъпва шоково... цена за масовия бензин А 95 достига и до 2.26 лв., а диелзът 2.35 лв. https: www.segabg.com category first page benzinut otnovo poskupva shokovo
109
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
110
Нашият Лидер г-н Борисов е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА !!! Toй е ГЕНИЙ..На специална, СЕКРЕТНА сбирка на групировката ни ГЕРБ, ТОЙ каза : " ВСЕКИ ОТ BАС, (без мен, защото съм безгрешен) МОЖЕ ДА КРАДЕ И БЕЗЧИНСТВА, КОЛКОТО МУ ПОЗВОЛЯВА ПОЛОЖЕНИЕТО, НО КОЙТО СЕ ИЗДЪНИ ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИЧНО ПОРИЦАН И ИЗХВЪРЛЕН ОТ ГРУПИРОВКАТА, БЕЗ ПРАВО ДА ПОЛУЧИ ОБРАТНО ПЛАТЕНИЯ РУШВЕТ.
111
Всички срещу БСП иначе България отново става руска провинция задунайска губерния с генерал губернатор пРезидент Радев Българите не са крепостни поданици на путиновия режим и петата колона русофили в България
112
Вижте къде са парите и къде живее червената буржуазия!!!!!!!!!!!!!
113
Еднокнижника, Питека, Тиквата, Мутрата, Шебекпитека, Шербетпитека, Фатмакпитека, Суджукпитека, Мутропитека, Фотопитека, Тъпакпитека, Фукльопитека, Пyткa Мара- КОЙ Е ТОВА.ПОЗНАЙТЕ ОТ ТРИ ПЪТИ!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?