Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и Цветанов обявиха кандидатите на ГЕРБ за европарламента (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и Цветанов обявиха кандидатите на ГЕРБ за европарламента (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
86854
Коментари
62
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и Цветанов обявиха кандидатите на ГЕРБ за европарламента (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

Лидерът на ГЕРБ и премиер на България Бойко Борисов представя заедно с Цветан Цветанов и ръководството на партия официалния списък за евролистата на ГЕРБ. 

Водаческото място, както медията ни първа съобщи се определя за Мария Неделчева-Габриел. 

Цветан Цветанов представи евролистата на ГЕРБ и СДС:

17 място: Илия Лазаров от СДС - главен секретар на СДС, човека който е бил в най-близкото обкръжение на Петър Стоянов, човека който направи нещо много силно като жест, самият пожела да е 17-ти - за мен е смисъл и символ СДС да помогне на ЕНП.

16 място: Жечо Станков - зам.-министър на енергетиката, който работи сериозно и с неговата експертиза спомага за норвежката програма за 30 млн. лева газифициране на домакинствата.

15 място: Йоана Фильова - ново лице за националната политика, но със силно присъствие в Казанлък, завършила в САЩ и заедно с нейния съпруг решават да се върнат. Тя има три момчета.

14 място: Камен Костов - зам.-областен управител на Сливен. Той е за еко пчеларството, като е разпознаваем за пчеларите в цялата страна.

13 място: Николай Диков - млад човек в младежката структура на ГЕРБ, много активен. Той е автомобилен състезател, но никога не нарушава закона.

12 място: Младен Шишков, който за първи път е в 44-тия парламент, но с богат опит. Невероятна експертиза в сферата на строителството и е една добавена стойност, която имаме в експертизата на днешния български парламент, представител на най-голямата католическа общност в България.

11 място: Д-р Иво Ралчовски - прекрасен доктор, два пъти челен на БЛС, с очна клиника. Помогнал е на хиляди хора във Врачанска област, Монтанска и Видинска, общински съветник от Враца.

10 място: Марин Захариев - винаги усмихнат и много работлив, подкрепил администрацията в Смолян, подкрепил града да се възползва от всички европроекти и нямаме загубен проект.

9 място: Ивелина Василева - човекът който в началото на политическия път на ГЕРБ, когато спечели изборите в Бургас Николов, тя показа своята работоспособност и помогна на Николов да вдигне града.

8 място: Емил Радев - евродепутат в сегашния ЕП, човекът, който винаги работи като юрист, в Комисията за права и свободи в ЕП, един от най-активните поддръжници на реформите и в България съгласно препоръките на ЕК. Той е от Варна, но получи гояма любов и от Силистра където откри информационен център.

7 място: Лиляна Павлова - с огромен опит в сферата на финансите, зам.-министър в кабинета на Плевнелиев, след това министър на регионалното развитие, Лили Павлова беше министърът на европредседателството и направи всичко възможно за да може и днес да се говори за успешното ни представяне.

6 място - Александър Йорданов - депутат от Великото народното събрание, човек който никога никой не знае какво ще каже, но ясно заяви подкрепата си за Борисов като каза, че това е единственият премиер, който не е допуснал социалисти да ни управляват.

5 място: Асим Адемов - един прекрасен млад човек, учител, директор в едно от училищата в Гърмен. Човек, който винаги говори за етническата толерантност.

4 място: Ева Майдел - един от младите, хубави лица на ГЕРБ, но с огромен потенциал. Завършила Американския университет, това, което направи само за последните няколко месеца - гласуваният доклад за отпадането на таксите по преводите - спестени милиони на българските граждани по целия свят.

3 място: Андрей Новаков - човекът, който е разпознаваем с трибагреника по време на протестите за пакта мобилност. Бил е в работната група за годишния бюджет на ЕС, член на комисията по бюджет,. човекът, който се бори за повече пари и средства за България.

2 място: Андрей Ковачев - човекът, който има най-голям опит в ЕП, винаги защитник затова да имаме повече познания за това което причини комунизма, да защитава жертвите от комунизма.

1 място: Мария Габриел - момичето от Хаджидимово, което повишаваше своята образователна квалификация в Бордо, Франция, стигна до асистент професор, но предпочете да се върне и да работи за България. Два пъти беше евродепутат на годината - за развитие и за равенство между половете, зам.-председател на Жени - ГЕРБ. Винаги е защитавала интересите на страната, а това, което прави в дигиталния свят, като ресор, по неин доклад се предвиждат 9,2 млрд. евро, за да можем да имаме киберсигурност и дигитализация. Това е Мария Габриел - водачът на политическа партия ГЕРБ.

От своя страна Мария Габриел благодари за избора и доверието, на членовете и симпатизантите на СДС: "Благодаря ви, г-н премиер, за доверието да бъда водач на силната листа на ГЕРБ и СДС -  доверие към мен и всеки един от кандидатите. Днес заедно показваме, че зад думата обединение не се крие корист. Днес повече от всякога Европа има нужда от това, а ние можем да покажем, че България е и може да бъде обединител на каузи за цяла Европа. Ще се поддадем ли на фалшивите новини, които искат да променят генетичния код на обществото ни или заедно - с мъдрост и амбиция ще се противопоставим и ще отстояваме интересите на България заедно с общоевропейските такива".

Мария Габриел отбеляза още: "Днес Европа е тук и сега. Европейският съюз е идеи, диалог и конкретни решения. Днес повече от всякога имаме нужда да направим усещането за Европа по-силно. Важно е какви въпроси ще задаваме по време на тази кампания - каква Европа ще искаме, каква Българя Европа ще гарантира. Днес повече от всякога имаме нужда от диалог и доверие, за да можем ясно да защитим интересите на Българя в общоевропейските политики. Какво ще ни води - конфронтацията или разединението или диалогът, мирът и ценностите. Искрено вярвам, че европейската идея е жива и всеки един може да допринесе тя да бъде изпълнена със съдържание". 

Представителят на СДС Александър Йорданов заяви на свой ред: "Скъпи приятели, днес е един хубав ден за българската демокрация. Днес ние си подаваме ръка в името на едно още по-добро настояще и бъдеще за Европа и България. Господин Борисов, господин Христов, истинската политика е изкуството на привличането, на разширяването и обогатяването на една кауза. Тя ражда солидарност в името на националните интереси. Вие, лидерите на ГЕРБ и СДС първи осъзнахте тази  истина. Със съюзяването ни за предстоящите европейски избори ние, ГЕРБ и СДС показахме европейска и политическа зрялост, показахме национална отговорност. Защото ние сме тези, които трябва да се противопоставим на лошите сценарии за България и Европа. Към това ни призова и председателят на ЕНП. Аз желая да помогна на общата ни кауза и да изпитам отново победата над БСП. Демокрацията трябва да се защитава всеки ден и на всички избори".

"Случайно ли е, според вас, Корнелия Нинова да се кипри на кон? Но наш дълг е да направим така, че нейната партия да не може да яхне България. Защото всеки път, когато това се е случвало, родината ни се е превръщала в земя на страданието. Само ние можем да победим БСП на тези и предстоящите избори. Никоя друга партия, никоя друга коалиция не може да стори това. Затова ни е събрала нас съдбата", заяви още Йорданов.

Напиши коментар »
(62)
1
ГЕРБ тръгват по стълбите на долу от днес...
2
ГЕРБ е Истинския Наследник на ТЕРОРИСТИТЕ от БКП ! www.bnews.bg/article/215673 В Изпълнителното Бюро на ГЕРБ 75% са Бивши Членове на БКП, Тоест ТЕРОРИСТИ ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! АКО СИ БЪЛГАРИН: НЕ РАБОТИ. НЕ ГЛАСУВАЙ. НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ. ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 75 ГОДИНИ. ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
3
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
4
Нинова трябва да черпи !!!
5
Фондация „Аденауер“ е Пъпната Връв Между Майката БКП и К-опелето ГЕРБ ! Николай Гацев: 500 Тона Злато или Около Два Милиарда Долара на Името на Тодор Живков са Трансферирани Към Фондация „Аденауер“, от Там към Политическия Проект ГЕРБ ! ДА СЕ ЗНАЕ ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! АКО СИ БЪЛГАРИН: НЕ РАБОТИ. НЕ ГЛАСУВАЙ. НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ. ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 75 ГОДИНИ. ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ. ДА СЕ ЛИКВИДИРА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
6
Ще гласувам само за ГЕРБ. Достойни, умни, млади и доказали професионализма си кандидати. Те работеха най-много в евро парламента. Само с ГЕРБ напред.
7
Има една турска дума "гьонсурат" . Може ли след казуса с апартаментите да излезеш и да четеш морал! Дори всичко да е чисто в сделката /което абсурдно тук има престъпление/ хората едва ли ще повярват в кристално чистия морал на ЦЦ, след като в апартамента му влиза асансьор на цената на хиляди пенсии. А знаем, че ЦЦ не известен бизнесмен, който да разполага милиони. А тези които в момента му ръкопляскат, са бездарни хора добрали се до властта и ако са извън нея ще са никои. Жалко за Родината!
8
Поклон,дълбок поклон пред тези божии чеда!!!! Народе ,празнувайте!!!?
9
Кофа за боклук!
10
Е бан Рош ко ,добре, че го няма едноОКОТО магаре с магарешкия..Рахат ти е около а нала,а?
11
БСП-едерасите сега се гърчат от злоба. ГЕРБ ще ги омете на изборите през май. Никой няма да гласува за една дърта крадла и перачка на пари от КТБ
12
Сега ми стана ясно защо Цветанов не е в листата, тойказа че там ще бъдат само честни и неопетнени хора, И между другото този човек вместо да ссе скрие някъде ,той се изявява като герои
13
Че Цветанов обявява листата. След такъв апокалиптичен обществен и морален крах да пледираш за победа само тъп милиционерски мозък може да си позволи.
14
по-тъпи и по-прости! Като лидера си!
15
Ами че те Габриел и Майдъл не са балгарки.Какъв интерес ще защитават в европарламента като станат членове на еврогейския парла менте
16
Има ли наоколо някой надарен руски тираджия?
17
Ама нали водач щеше да е Габриел, после – Неделчева ? Сега пък чета за Неделчева – Габриел... Две в едно. Това на шизофрения ми прилича.
19
Онодената от ЧИТАКА Шайка се сбра за ПОСЛЕДНО ЛИСТА НА ГЕРБ ЗА ЕВРОИЗБОРИ-2019 1.Мария Гейбриел-експерт по бюрократски цифровизации и евроалабализми 2.Цецо Асансьоро-експерт повдигащи механизми и Фъ-16 3.Емо Кабабей-валия на Карловски вилает-експерт крадец-седераст на избираемо място 4.Тони Лудото-експерт-документалист 5.Гошо Харизанов-Тръбата-експерт отводняване и мръсни канални води 6.Цецка Рабфака-експерт-противозаконник 7.Вежди Рашидов-експерт високоалкохолна култура 8.Гейва Майдел-експерт дрън-дрън ярина 9.Андрогей Ковачев-експерт соросоид 10.Гошо Унгареца от Будапеща-експерт-доносник 11.Живко Маринов-експерт-кетъринг и суджуци 12.Гинка Върбакова-експерт-енергетик 13.Панайот Рейзи-експерт-еколог 14.Боил Банов-експерт телефонист 15.Тома Биков-експерт-измеКЯР 16.Спас Гърневски-експерт антифашист 17.Бойко Борисов-БАШ ЕКСПЕРТ 18.Свинетка Павлова-експерт-диетолог /първа резерва/ 19.Цвета Каравиетнамчева-експерт географ /втора резерва/ 20.Делян Джуков Добрев-експерт-математик по кръгове от Хасково /трета резерва/ 21.Десислава Атанасова-дуловски пекинез /предпоследна резерва/ 22.Ал Ександър Ибн Йордан-дебел фашага-/последно десет за ГЕРБ/......БОНДЖУАР......ТУКА ВСИЧКИ СМЕ ПАРЛЕ ВУ ФРАНСЕ.......АНАДЪНМУ Ве Шайкаджии
20
Нашето семейство и приятелите ни няма да гласуваме за продажниците от герб....България чака деня X Които ще бъдат отнети-конфискувани имотите на крадливите,корумпираните КАЛИНКИИИИИИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИИИИИ придобити с кражби и корупция.....преди сборите обещават светло и щастливо бъдеще пред бедното и болното стадо а се оказва винаги те са щастливите с огромнитееееее астрономически заплати,комисиони,премии,бонуси,имоти с ВИП асансьорчето.....СРАМ и ПОЗОР е герб ЕООД КОМЕРС с покупка-продажба на имоти .....
21
До един от БКП котило , без каквито и да било морални , християнски и човешки ценности и въртиопашки ! Чакай някой да мисли за Род и Родина ?! Само личен интерес !
22
Тези нямат шанс никакъв такъв шамар ще има на 26.05 че Бойко ще дава ОСТАВКА 3 още в 21.00 часа и ще има нови избори лятото
23
Щом Цецо крадецо е наредил листите то е ясно, че всичките са като него и си получават обещаното. Какво прави една Лиляна Павлова в листите за голяма заплата, като тя ощети държавата със ститици милиони и милиарди от магистралите, санирането и европредседателството?! Вместо да бъде разследвана те и правят подарък евродупетат!
24
Сашо Апашо, Лиляна Павлова и двете жени отказали се от българските си имена са в предните места на листата на ГЕРБ. Листата бе представена от Цветанов. Пита се във въпроса: Какъв човек ще гласува за ГЕРБ? Аз няма да гласувам за ГЕРБ!
25
На БКП и ДС потомците грабливи ! На майка си "лельо" викат !
26
Червени тролчета, що не замълчите? Във вашата листа освен руски граждани, агенти ня КГБ и ДС и провалени политици с гуши като пеликани други няма! Утре тичкайте с букети цветя за празника на баба Курнеляна - 1 април, денят на лъжата, е нейния професионален празник!
27
Не е водач Неделчева .Габриел е .Ха-ха
28
Горкият Борисов, още не може да разбере, че алчния и неграмотен Цветанов му е камък на шията и го влече към дъното. Българско чудо е, че такъв образ като Цветанов със задочно завършено ВИФ е 15 г във властта и консумира на воля позициите си, ощетявайки мизерните си сънародници
29
СРАМ и ПОЗОР ще е ако се гласува за тези продажници третополови индивиди на Асвалт паша-цецу Айдука.....отврат отврат отврат..Българиооооо събуди се и да изхвърлим мафията Гепи Груп на бунището.....НЕ НЕ НЕ на корупцията и на бедността
30
ИЛИЯ МИНЕВ СЕ СМЕЕ ОТ ОТВЪДНОТО ТЕЖКО И ГОРКО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩОМ БОРБАТА ЗА КОКАЛА Е МЕЖДУ ГЕРБ И БСП И ПАТЕРИЦАТА ДПС КОМУНИСТИ ЗА ПАТРИОТИ ДА НЕ ГОВОРИМЕ ТАКИВА НЕ СЪЩЕСТВУВАТ !
31
Ивке,изпразни ли се чедо? Хайде сега си прибери ушите и ходи да хапнеш една принцеска с дълго кафенце.До следващата пресконференция на Цв.цв.
32
Герб е политически труп , двете Цъта : Цуца и Цвъки доказани данъчни престъпници ! Едно времежМафиотаАл Капоне са ги вкарали в затвора за Укриване на Данъци . да видим сега имали държава и съд или Герб и държавата са слети в едно тоест 100% мафията ни е завладяла . За мен не е нормално Данъчни престъпници изобщо да са в политиката ! Цветанов със заплата на депутат и жена му държавен служител които изобщо нямат никакъв бизнес си купуват апартаменти за милиони - от каде пари бе? децата им учат в чужбина кадето годишната такса е 40 000 от паунда , заплатите на Цвъки и жена му не стигат са покрият тази такса , а какво остава за храна и всички други разходи ! Цвъки обаче си поръчва в чужбина костюми и ризи с извезани неговите инициали кадето цената на един такъв костюм почва от 3000€ нагоре с той си има десетки , елементарната логика показва че Цвъки харчи десетократно повече от доходите които получава ! Цацаров като главен независим обвинител над който няма никой услужливо мълчи защото дължи писта си на ГЕРБ и. Цветанов дори да убие човек пред 1000 свидетеля Цацата ще каже че няма престъпление ,както и впрочем искараха едно дърво виновно че се е изпречило на моторната шейна на пияният Министър Московски и дървото е виновно за смъртта на дето му ,не министъра !!! Така че скъпи санародници искате ли още такова управление - внимавайте за кого гласувате !
33
ТАМ Е ИСТИНАТА ! ПРОСТ БЪЛГАРСКИ НАРОД.
34
отговор на коментар
Не е Габриел, а е Гаргамел!
35
Двете Цъта : Цуца и Цвъки доказани данъчни престъпници ! Едно време Мафиота Ал Капоне са го вкарали в затвора за Укриване на Данъци . да видим сега имали държава и съд или Герб и държавата са слети в едно тоест 100% мафията ни е завладяла . За мен не е нормално Данъчни престъпници изобщо да са в политиката ! Цветанов със заплата на депутат и жена му държавен служител които изобщо нямат никакъв бизнес си купуват апартаменти за милиони - от каде пари бе? децата им учат в чужбина кадето годишната такса е 40 000 е паунда , заплатите на Цвъки и жена му не стигат да покрият тази такса , а какво остава за храна и всички други разходи ! Цвъки обаче си поръчва в чужбина костюми и ризи с извезани неговите инициали кадето цената на един такъв костюм почва от 3000€ нагоре а той си има десетки , елементарната логика показва че Цвъки харчи десетократно повече от доходите които получава ! Цацаров като главен независим обвинител над който няма никой услужливо мълчи защото дължи поста си на ГЕРБ . Цветанов дори да убие човек пред 1000 свидетеля Цацата ще каже че няма престъпление ,както и впрочем искараха едно дърво виновно че се е изпречило на моторната шейна на пияният Министър Московски и дървото е виновно за смъртта на дето му ,не министъра !!! Така че скъпи санародници искате ли още такова управление - внимавайте за кого гласувате !
36
37
...Позитанските Помияри ще направят мазало из форума... Иначе добър избор , и всичките са хора които са се доказали! И щели да се борят с"Перачката" Елена? Позитанските питомци винаги са се опитвали да надделеят с ...агресивна простотия!
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Вие - БСПедерунгели , дето вашия Евродепутат - Иво Христов ви нарича ДЕБИЛИ ,,, НАПЪЛНО ОПРАВДАВАТЕ тезата ! АЗ ще ви кажа , че = ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА БСП са на 100 % ДЕБИЛИ ! за това че си харесват КУРИ - Импекса , Лудото Ленче - ОФШОРКАТА , Иву ДЕБИЛО , Кире Добреф - Трафиканта , Весела Лечева - ХАЛКИДИКИ , Жабока Жабляноф , Кутю Путеф - лизача на всякакви Дзадници .... СРАМ за ВАС !
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Ще отидат петима със много зор може и 4'ма.!
42
Ще отидат петима със много зор може и 4'ма.!
43
Я се скрий бе тикво асансьорна такъв червен кyp ще ядеш на изборите че ум ще ви зайде на цялата турска шайка крадлива
44
Вярно няма такава подлога като Р .Христов.Само се хили като малоумен.
45
С тази листа от експерти и чисти неопетнени хора ГЕРБ ще отнесе БСПдеерастите като куцо пиле сламка! ГЕРБ ще има над 50% на изборите и след тях ГЕЙбардака на ПОСРАно се разпада!!!
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
С тази листа Цв. закопа ББ. И що тъй Лилиту след АлЙо!
48
Какъв "червен кур" мъчи комуноидния ти мозък! В гнездото на Позитанската Кукувица единствената която с набира за мъж е ...Корнелия!
49
Червените дебили са много активни. Ама Вие наистина ли вярвате, че ако злобните свраки управляват страната, че ще цъфнете и ще вържите? Да може би като 1996 г.
50
Нема да ви мушам глас без пари с таквиз манджурски кандидати.
51
Трябваше Банов да сложат на 1 - во място
52
Край с ГЕРБ. Не става така - всички провалени крадци и хоп я посланици, я в ЕП.
53
отговор на коментар
Към №24-и аз и моето семейство и моите приятели.А те също имат приятели.Някой да е учил математика,за да разбере какво значи това.
54
ЛИСТА НА ШАЙКАТА ЗА ЕВРОИЗБОРИТЕ-бърз разбор 7 място: Свинетка Павлова –Чантата експерт ДИЕТОЛОГ 6 място – Ал Ександър Ибн Йордан-Кюфтето обикновен ФАШАГА 5 място: Асим Адемов – некъф НЕИЗВЕСТЕН ТУРЧИН 4 място: Ева Майдел – неква АВСТРИЙКА експерт дрън дрън ярина 3 място: Андрей Новаков – ТОЯ пък КОЙ беше 2 място: Андрей Ковачев –ОБИКНОВЕН СОРОСОИД 1 място: Мария Габриел – неква ФРАНЦУЗОЙКА-експерт евроалабализми и цифровизации
55
отговор на коментар
НЕМА КАК...ЩОТО ПАК ГО ЕБЪТ.....
56
отговор на коментар
ЧАКАЙ СИ ГО...АМА...ЩЕ МУХЛЯСАШ .......
57
КРАЯТ НА ЕДНА ЕПОХА. НА 26 05 19. ЩЕ ИМ ВИДИМ ФИЗИОНОМИИТЕ КЪМ 22ч
58
Цветанов как се дереше отвратителна картинка
59
отговор на коментар
ТОВА Е ЛЪЖА! ЗЛАТНИЯТ РЕЗЕРВ Е ИЗНЕСЕН ПРЕЗ 60-ТЕ г. с едноличното решение на Т. Живков в трезора за Москва, с което е изплащал заемите. В един момент на Живков вече не отпускат заеми и след години "живот на заем", резултатът е: Обявен мораториум (невъзможност да се изплащат външните заеми), фалитът и разграбването на държавата; Лукановата зима, празните магазини и т.н. Когато някой правят изказване "при бай Тошо беше по-добре", имам въпрос "за кого". Защо държавата фалира? Както се казва "НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД"!!!
60
отговор на коментар
РЕЗУЛТАТИ: Фалирана и разграбена държава. Над 100 млрд. $ изнесени през 90-те., банковият фалит, приватизацията: Румен Гечев; Импексова; милионерите от комунистическата партия, 55-60 млрд. $ изнесени по време на управлението на Станишев и Тройната коалиция и замразените еврофондове. Комунистически продукт: Разграбване, корупция, мутри, олигарси. Колко жалко, че има хора, не осъзнали действителността. ДА МЕРИМ С ЕДИН АРШИН: Апартаментите на Импексова, Милиончева, хасиенди, хотели, офшорки. Очудващо е, че ап.на Цветанов е по-важен от ТЕЦ-а на А. Доган за 3 000 лв.? Наистина ли сме дебили? България ще върви напред, когато се отървем завинаги от вредната за Б-я партия БКП/БСП. Ако имах вълшебна пръчка, щях да заменя бълг.дебили с истински европейци от Швейцария или държава по избор. Как да вървим напред, с толкова много дебили на едно място? Дори не го осъзнаваме. Съзнавам, че не на всички изнася, НО ИСТИНАТА Е, ЧЕ ГЕРБ Е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я. ДОКАЗАХА, ЧЕ МОГАТ.
61
ПОСЛЕДНОТО РЕДЕНЕ НА КАРТИТЕ!!!!
62
Да живее Боко тиквaта!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?