Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов изригна: С кметовете ни със СДС, ако излезем на протест, ще се види какво значи много. Христо Иванов и Атанасов показаха, че са децата и внуците на червената номенклатура - озлобиха се заради "Грипен" и шпионския скандал (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов изригна: С кметовете ни със СДС, ако излезем на протест, ще се види какво значи много. Христо Иванов и Атанасов показаха, че са децата и внуците на червената номенклатура - озлобиха се заради "Грипен" и шпионския скандал (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
147911
Коментари
53
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов изригна: С кметовете ни със СДС, ако излезем на протест, ще се види какво значи много. Христо Иванов и Атанасов показаха, че са децата и внуците на червената номенклатура - озлобиха се заради "Грипен" и шпионския скандал (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов и партията отчитат резултатите от местните избори на национално събрание. Лидерът на СДС Румен Христов също е поканен на форума. В София и на много други места двете партии се явиха за пръв път заедно на местния вот.

"Възстановявам се, чувствам се добре, грейнала съм", отсече пред ПИК Цвета Караянчева, която заяви, че във вторник ще води заседанието на Народното събрание след катастрофата, която преживя. Това обаче не й попречи да се включи в предизборната кампания. 

Изкарахме силни избори, имаме 44 общински съветници, представихме се много добре на изборите в Кърджали, посочи тя пред камерата на ПИК TV.

В кино "Люмиер" хората са разделени по региони. Интересен факт е, че стар и нов кмет на Пловдив са седнали през четири места един от друг.

На мястото пристигнаха и министри, бившият президент Росен Плевнелиев, Менда Стоянова, депутати от ГЕРБ.

Малко преди 12 ч Борисов пристигна в залата и се ръкува с насядалите на първия ред гербери. Той разцелува победителката на изборите в София Йорданка Фандъкова. 

ГЕРБ отново е първа политическа сила, отбеляза от трибуната шефът на ГЕРБ-София Цветомир Паунов. ГЕРБ печели в 163 общини най-много общински съветници, БСП са трети, подчерта той. 

На миналите избори ГЕРБ увеличава общинските съветници с 80 нови - 1807 има в цялата страна. 

Кметовете на ГЕРБ, хората, които промениха общините и населените места, отново доказаха, че са най-добрите кметове и ГЕРБ увеличава от 130 на 140 кметовете си. Картата, на която се виждат кметовете не е много по-различна от тази с общинските съветници. Картите са сини, отсече Паунов. 

Той извика поименно всички кметове на сцената, а присъстващите ги аплодираха бурно. 

Паунов не пропусна да изтъкне, че кметовете на селата на Корнелия Нинова и на президента Румен Радев Крушовица и Славяново са от ГЕРБ.

От 2006 г., вече 13 години ГЕРБ печели доверието на хората на всички избори, с изключение на президентските избори. Поздравявам ви и знаете, че доверието лесно се дава, лесно се и губи и все повече ще бъдем в ситуацията, в която все по-трудно ще се дава доверие. Работете с лице към хората и в качеството на добри стопани, призова Плевнелиев от трибуната.

Невинаги съм дипломатичен. Минаха тежки избори. Много бяха тези, които говореха, че има огромни изборни манипулации и това бяха точно тези, които не казаха нито една дума и замълчаха тогава, когато бе извършено пред очите на целия български народ най-голямата изборна манипулация в съвременния живот Костинбродската афера. И президентът Радев, и Нинова, и Манолова, и Слави Трифонов мълчат и не казват една дума какво се случи в Костинброд, а имат наглостта да говорят за честни и почтени избори. А някои от тях бяха основните лица на тази афера. Нито един от тези хора, които говорят за корупцията не е дал нито едно работещо решение. Президентът на България от три години громи парламента и правителството, но не е излязъл с нито едно решение и нито една работеща идея по тази тема, каза Плевнелиев. 

Ако си спомняте премиерът на служебния кабинет на Радев се оплака, че над него е упражняван непрекъснат натиск от страна на президентството, припомни Плевнелиев. 

Онези, които говорят за режим и диктатура още не са дали оценка на тоталитарния режим в България. Нинова, президентът и Манолова мълчат и не дават оценка, като показват зависимости от тоталитарния режим. Същевременно громят измислена от тях еднолична система. А Нинова същевременно и днес открива паметници на Тодор Живков, каза още президентът.

Аз съм дясномислещ и ще се обърна към градската десница. Вярвам в съзиданието, но трудно мога да изразя дълбокото си притеснение и унижението, което изпитах от това ръководството на ДБ да влезе в коалиция с Мая Манолова на балотажа, възмути се Плевнелиев. 

Искам да кажа в прав текст - толкова пъти искам оставки в десницата, но сега си мисля, че те направо трябва да си изберат Мая Манолова за шеф и да вървят напрезд, за да се знае кой кой е. А проевропейските, пропазарните и продемократичните избиратели да се замислят днес кой кой е в българската политика и да застанем на истински здрави фундаменти, посочи Плевнелиев.

Аз съм от Благоевград и ме боли за този град. Благоевград, въпреки огромната модернизационна програма, за съжаление не се създаде нито едно добре платено работно място. Днес, за съжаление, там е дъното на класацията за най-зле платени хора. Сигналът трябва да е ясен. Обикновеният човек е най-важен, перспективата пред него, семейството и децата му, това означава борба за всяка инвестиция, заяви още президентът до 2017 г. 

През 2021 г. ни чака най-тежката битка и тя ще бъде прожектирана от всичките тези герои Костов, Нинова, Радев...През 2021 година ще има генералска битка между генералът- премиер и генералът-президент. Останете демократи, разпознавайте истинските популисти и да продължим европейското бъдеще на България, успех, завърши Плевнелиев. 

Лидерът на СДС Румен Христов поздрави за изборната победа всички кметове и заяви, че те доказват, че десницата в България е първа политическа сила. 

Ето как изглежда "пропуканият" ГЕРБ, посочи Борисов кметовете зад гърба си, иронизирайки политическите опоненти. Сега тук с нас са Тошко от Пазарджик и кметът на Видин, с които бяхме опоненти, но те по изконната си същност са с нас, посочи лидерът на партията. 

Ще кажа на Делян Добрев, че по-добра реабилитация за него от тази, че спечелихме изборите в Хасково, няма. А няма ли ги на картата Кюстендил, Враца, Монтана, Ловеч, Свищов, Габрово....а само се говори а Русе. Много съм огорчен от нашите приятели и ние трябва да спрем да ги наричаме десница. Това са децата на червената номенклатура, посочи премиерът. 

Сега същата схема за Костинброд се прилага за София. Аз съм поръчал да се види как е гласувано на президентските избори. Мръсните работи ги работят само ромите, но ние сме осигурили децата им да са толкова образовани колкото нашите и да си извадят с честен труд парите, коментира обвиненията за циганския вот Борисов. Оказва се, че Радев го обичат повече - два пъти повече обичат него от Цецка. Така че, ако искат да говорим за корпоративен и всякакъв такъв вот, на нас още не ни е минала давността на Костинброд и като ни покажат автобуса с двойното дъно и чудовищната манипулация...Тези ли демократи се съешиха с Христо Иванов и Атанасов?! 

Искаш ли да ти кажа Росене, понеже си по-умен и интелигентен от мене. Това не е градска десница, това е опозицията вътре в комунистическата партия. Тя сега работи с нейните сателити. Кога те се озлобиха най-много - когато въпреки усилията на служебното правителство и почти купиха Грипените ние обърнахме и дадохме геостратегическата позиция на България. Това най ги вбеси. Кога станаха още по-яростни? Когато за първи път половин милиард вложихме и такива усилия положихме...и с Херо Мустафа ще ходим да видим как се строи интерконекторът с Гърция за втечнен газ. Тогава хептен се озлобиха. Но, когато службите и прокуратурата хванаха за шпионаж един по един няколко човека, те направо съвсем се озлобиха, заяви премиерът. 

Мутрата ли е Фандъкова или диктаторът е тя, възмути се Борисов. Днеска разбрах, че Нинова е казала, че имало репресирани хора в Благоевград и Пазарджик след изборите. Искам и я моля да ми ги прати тези хора репресираните. Ако се окаже, че е верно, във вторник аз лично ще им се извиня и този, който си го е позволил, ако не се наслагва манипулация, ще се види реакцията ми, заяви той. 

Ами ние, ако речем да пискаме за Кърджали, но пак се справихме добре, заяви Борисов. 

Да подкрепиш срещу десните партии опонента си, който защитаваше Орешарски, колеги, дотам ли паднахте...Аз като се почувствам виновен, подавам оставка и се скривам, и, ако не ме върне народът, си стоя у нас. Кое ги дразни толкова, че да предпочетат другите, попита Борисов за подкрепата на ДеБъ за Манолова. 

Като видиш една хартийка, ще минеш да я вземеш, като видиш паднало дърво, метни го на гръб. Хората трябва да видят, че милеете. Ако има опасна шахта, докато дойде фирмата, ти застани до нея. Те ти дават доверие и ти трябва да покажеш и дадеш всичко от себе си, призова кметовете си Борисов. 

Славяново, Мизия, Кюстендил - навсякъде, откъдето са опонентите ни, имаме категорична победа, завърши Борисов и се пошегува, че както са се сърали толкова много, могат да спретнат един голям протест.

Спечелихме седем общини на първи тур, хората ни подкрепиха и подкрепата им беше ясно заявена, вероятно това имаше предвид премиерът. За хасково имаше какви ли не спекулации, но се видя, че хората виждат какво се случва в нашата област. Трогнат съм от това, каза пред камерата на ПИК TV Делян Добрев. 

Не сe се чувствали в разговори и преговори, за да се чувствам излъган от градската десница, заяви пред камерата на ПИК TV лидерът на партия ГЕРБ.

Менда Стоянова заяви пред ПИК, че няма най-облагодетелствани от бюджета. Хубавото е, че продължаваме политиката по доходите и няма как тя да е надолу с увелечението на миминалната работна заплата даваме тласък и на другите заплати с натиск отдолу. Натиск има върху частния сектор. Продължава политиката в сектор образование и догодина по програма трябва да стигнем до удвояване на средствата. 400 милиона има повече в бюджета на НЗОК, от които 200 милиона отиват за болнична помощ. В момента се водят разговори и средствата трябва да стигнат и до сестри, фелдшери и лекари. начинът, по който парите се разпределят, остава в прерогативите на всяка болница. МЗ изготвя наредба за съотношения, допълни тя. 

Запитана дали културата е на последно място по дотиране от държавата, Менда Стоянова заяви, че тя има сериозен тласък. Има и повече пари за филми и те нямат място за оплакване, но винаги отвсякъде се иска още.

Бюджетът е разчетен точно на база на очакваните приходи и за първи път няма да има дефицит, а ще има балансиран бюджет, а и продължаваме да намаляваме дълга, посочи Менда Стоянова, която обяви, че отива на бюджетна комисия за обсъждане.

 

 

Напиши коментар »
(53)
1
Представяте ли си какво всенародна радост, веселие и празненства ще настанат, когато "хвръкне главата" на омразното на цял народ чудовище на снимката вляво?! Идея си нямате!
2
Първите глави трябва да са на разделената плевенска организаця на ГЕРБ.
3
От КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗРОДИ власт и от ЧУМАВАВА СВИНЯ мас се вземат само с яко дране ! Така че , г-н Борисов , действайте смело , всички средства и методи са позволени в името на България и за смачкването на крадливата червена пасмина !
4
Аз пък си обичам ГЕРБ и особено Борисов . Имам много мили спомени от времето , когато бяхме съ мишленици и преди да ме изрита на боклука .
5
Бойко една отглавите на провалени ваши кандидати трябва да е на Дочко Дочев от гр. Левски! Вечния кандидат за кмет....но никога не взима повече от 800-900 гласа! Смях в залата! Дори и не послуша теб и централата ви да подкрепят десния кандидат за кмет на града а отново се съюзи със БСП! И за пореден път града ще се управлява от червени! И преди 4 години пак се съюзи с червените само и само да го направят председател на общинския съвет! Крадец от класа е той, беше и длъжник към НАП със фирмата си за близо 2 милиона....ама тогава го уредихте и вече е чист като сълза! Теб Бочко май вече почти никой не те слуша какво говориш! Гледат те мигат на парцали и като си тръгнат правят каквото си искат! А ти си мислиш че те слушат! Губиш мой човек, губиш почва под краката си!
6
Карай си ТИРа и минеш ли границата не се обръщай назад даже във огледалото за обратно виждане Не поглеждай,та белким освободиш ефира за някой по умен от теб но не и джендър и АЗ ще ти подаря Вибратор да скимтиш като куче във кабината........????
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
По диктаторски:всички могат да бъдат заменени само Вождът Слъце-не!Бетер Северна Корея са тия от ГРОБ,а квичат,че борели комунистите.
9
Вдиннските гербаджии гласуваха против кандидата на Герб за кмет,и се радват за згубата му представяте ли си какви хора са това.
10
Трябва ли да се спазват законите? Ако ДА, защо тогава в МК правят каквото си искат? Защо комисията избра за културния център в столицата на Брекзит 69 годишна дама, да е жива и здрава, които вече е работила законните 8 години. И защо тази дама започна представянето си с това, че сегашният и предишният посланик я подкрепяли. Пък и всички пуснати видеозаписи на последните конкурси са фарс в техническо и художествено отношение.
11
Ако съм в някоя партия, и трябва да присъствам на национално събиране като това, дали не трябва да си взема отпуск от работата? Тук всички работят, на държавна работа, как така отсъстват по партийни причини, това да не е като във времето на БКП?
12
ГЕРБ е най-кухият филиал на БКП,съставен от малоумници.Цялата гняс на комунягите е събрана там!
13
Двете стрини от БКП котило , замогнали се като от лотария на народен вкл.и европейски гръб , пребогато имотни в страната и чужбина , се посадили на първа линия !
14
Некадърният опит на Корнелия Нинова да блесне с парафраза на призива на Фидел Кастро:„Изправете се и те ще паднат“,пали емоции сред партийния актив,но няма шанс да бъде чут и подкрепен от общественото мнозинство.И отеква в обществото повече като „Стани Да Седна“. Плагиатства Нинова,свикнала е да краде,както изплагиатства Визията си от Сполуката на Лилов! Процесите и настроенията в държавата не са тъждествени с какофонията във фейсбук и мечтите на БСП лузерите.Това, че някой привижда „пожара на бунта“,пребивавайки в собствения си „балон“ в социалните мрежи,не означава,че извън него бушува революционен подем.Свобода или Социализъм!Свобода или Ниновизъм! Свобода или чалгаризация!Свобода или Маргинализъм!Добруване или Галевизъм!Жена с тъмно минало,престъпно настояще и незавидно бъдеще,няма бивш негър и бивша социалистка,острие и говорител на ДПС!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Бойко не си ли на работа, това е партийно мероприятие и се прави събота или неделя, това се отнася за всички там
18
ББ е прекалено великодушен и се връзва на врътките на провалени политици!Змията ММ кожата си смени,но още повече отрова насъбра против ББ,който я подкрепи след изгонването от БСП и дори омбуцман я назначи за да не мисли за болеста си!ММ употреби за куха кауза рейтинга,който получи,благодарение на ББ!На бясно куче,бесен прът,а не да се охранва змия в пазвата!Това ако може да направи ББ,още 10-15 години няма да има алтернатива!
19
БКП отвсякъде:)))
20
ГЕРБ=БКП ,ооообаче ! ГЕРБ е най-лошото и провалено от БКП и техни слуги и обслужваш персонал, но българският народ бавно но сигурно осъзна това. След ГЕРБ и потоп...Скоро,много скоро ще дойде време да си платят. ГЕРБерастите могат само да крадат,убиват,лъжат,манипулират и мамят. За да има България добро бъдеще всички производни на БКП-ГЕРБ,ДПС,БСП.НДСВ,АТАКА,СДС,ВМРО и пр. боклуци трябва да отидат в историята,а най-добре в затвора...Бог да пази България !
21
Аз тия двете на първия ред ,бих ги евал ,само отзад ! Големи чу"ми са в главите
22
Самоков,г градът на циганската кралица , спечели БСП.
23
Цвета Караянчева беше ли с долно бельо тоя път?
24
Големия секс почва!
25
В ГЕРБ има повече комунисти от всички останали партии взети заедно! Сега се събраха заедно. По въпроса за изборите,наистина трябва да си много наивен да кажеш,че си победител! НАРОДЪТ Ви разкри и резултатите са налице! При машинното гласуване след трето място!
26
...са смешни троловете на психодесните! Все се напъват да набедят ГЕРБ за комунисти, пък търчат да гласуват за Мая Манолова! И леви и десни комунисти ги лашкат за 15-ти път на избори, а те все квичат ,че малко им било! Като се има предвид ,че някои списват от другия край на дъгата, значи вече са привикнали!
27
Направи от ГЕРБ Ромската на десница.
28
МОЗЪЦИ ФАШИСТКИ .
29
МОЗЪЦИ ФАШИСТКИ .
30
Вярно е Самоков е мангасарски.Те са навсякъде където и да се обърнеш-нагли, нахакани, безотговорни. Ходил/а съм веднъж, няма да повторя.
31
Значи цялата администрация да излезе на улицата
32
комуниста, човека завършил училището за репресии на комунистическия режим, водач на партия съставена от комунисти от третия и втория ешелон на БКП , от агенти на ДС и криминални типове, трябва да си си загубил ума за да го кажеш,
33
И аз бях там ,но те много пърдят, и си тръгнах
34
Родил се,расъл,пораснал в обятията на твърди комунисти,днес той главният началника на племето.българско,говори за други деца на номенклатурата,изключвайки себе си.Всичко в говоренето от началото до края,е демагогия,долна лъжа.75-80% от българите,живеят на ръба на оцеляването.Много от пенсионерите,си отиват от белия свят,защото са болни и нямат пари за елементарни лекарства,да не говорим за животоспасяващи.Да се пъчиш пред своите,да говориш за някакъв просперитет на нацията ни,е нагло,подло,НЕ ХРИСТИЯНСКО отношение към себеподобните! Изборите идват и си отиват,остават простаците,които са си избрали начина на живот.
35
"Цигaнитe много обичали Борисов на тези избори. Те имат основание да го обичат. Направихме толкова много за тях. Осигурихме им работа,вкарахме 50 хиляди от техните деца в училище. Живеят си добре при нашето управление. Така че се радвам на тяхната обич". КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН НАЛИ?
36
Борисов зове за гражданска война, къде спи ЕС и САЩ
37
Над обществото стабилна власт имат само идеите, а не думите.
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
децата на комунистите а в герб всички са отрочета комунисктически то лилито то деса то цецка и още и още
42
Чудя се ,като не ви харесва тази статия,защо я четете и пишети безкрайни тъпи неща и се излагате с което показвате ,че сте големи дебили.Азсъщо съм била член на БКП И С УДОВАЛСТВИЯ ПРИ СМЯНАТА НА ТОТАЛИРИЗМА СЪС ДЕМОКРАЦИЯ с удоволствие не се пребоядисах в БСП.Вместо да пишете глупости вижте какво направи ГЕРБ .Няма нужда да изброявам,достотъчно е да се види МЕТРОТО,магестралите ,спортните зали ,чистотата и санираните ни градове ,новите транспортни средства в градския транспорт и т. н.
43
Да мен най много мангалите ма обичат за 200 лева на калпак разбира се. И Пендалко всички други са виновни аз не. Не ритам мачле в работно време, не ходя да чупя дъски и да лъжа че някой ще инвестира в България. Не купих изборите в София за да спася Данка от пандиза. Не си избрах Гешев, както и не плащам на Пендалко да ма хвали. Не спазвам етикет щото съм прост посрещам гости с навити ръкави. И най вече за всичко лошо е виновен Орешарски. ГЕРБ +Дпс иначе вдигам кръвно.
44
Браво г-н Борисов!Дерзайте и мачкайте комунистическата твар!Тези ,които драскат тук дали знаят какво е комунистически репресии или са били някъде в ген материал на бащите си.Как бързо този народ забравя. Поздравявам Ви г-н Борисов и за новия участък на магистрала Хемус!Простор и красота!
45
Абе ! Защо на простата Тиква му редактирате бълвочите ! Копанарски мангал .Една българска дума не може да каже !Прост,тъп и нагъл отрепляк !
46
И нито един кенеф.....като теб !
47
...така и не разбраха, че само с помия и Ср'...не власт не се печели, ама на изгладени мозъци няма как да го обясниш!
48
Как е изригнал? През задника или през устата и какъв цвят беше изригнатото? Жълт или кафяв като сайта?
49
само така Бойко, дръж властта и кради докато можеш, също давай поръчки на Делянчо и на Ахмедчо. После ГеШеф ще раздаде правосъдие и ще остане само вестник ДиК да ни информира.
51
И бай Тошо лъжеше и плещеше дивотии,ts9 но тази лоена тиква или Пунта марката, както му казваха сикаджийте, задмина всички по ташункосапска простотия и ганьовдки лъжи!
52
България никога не е имала за премиер такъв лъжец, примат, първосигнален човек с тъмно престъпно минало. Колко пъти трябва да го осъдят за лъжа, че да спре да ръси простотии ала разбор на работата в мутренските му години?!
53
Не е нужно да излизате на улицата "другарю" Борисов,просто ДАЙТЕ ДАННИ за това КАКЪВ ЧЛЕНСИ ВНОС на месец СЪБИРА Вашата "партия" !!! Нека всеки български гражданин ,направи САМ свойте изводи,от тези ДАННИ!!! А,що се касае за "сдс" ,при тях всичко е ЯСНО,ТЕ ВСИЧКИТЕ са на СНИМКАТА!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?