Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов изригна срещу чудовищната лъжа за отнемането на деца от семействата им (ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов изригна срещу чудовищната лъжа за отнемането на деца от семействата им (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
28336
Коментари
20
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов изригна срещу чудовищната лъжа за отнемането на деца от семействата им (ОБНОВЕНА)

Очаква се правителството да приеме позиция за Северна Македония. Дневният ред на правителственото заседание предвижда да бъде обсъден проект на решение за приемане на доклад относно изпълнението на плана за действие за 2019 г. с мерките, произтичащи от членството на България в ЕС към 30 септември 2019 г.

Преди началото на заседанието премиерът Борисов даде думата на председателя на БАН акад. Юлиан Ревалски. Той обяви, че всички министри са поканени на тържествен концерт в Зала 1 на НДК по повод 150-годишнината от създаването на Българската академия на науките. 

"Знаете, че преди няколко седмици допълнително отпуснахме пари за годишнината на академията. С новия ресор, който България има в ЕС, с новите приоритети, с това, което открихме вчера като център на "Бош", това, което открихме във Варна, една от най-големите финансови групи дойде във Варна, за да действа на територията на цяла Европа, показва, че академията и образованието са на високо ниво, колкото и да ги критикуваме. Много хора се връщат, за да работят у нас. Поздрави на академиците, продължаваме да разчитаме много на вас. Като население не сме голяма държава, но точно в тези иновации и нови технологии българинът има много развито мислене. Суперкомпютърът още от сега трябва да го мислите как да го използвате на най-високо ниво. Още веднъж благодаря за покана, който може ще присъства", обяви министър-председателят по повод поканата на акад. Ревалски.

"Използвам медиите още веднъж да помоля за съдействие за тези не жълти, не кафяви новини, че ще се взимат децата на семействата. Как може да се говори така, чие съзнание го роди това? Как може да се протестира срещу стратегия, която я няма? Как може да се тиражира, че норвежците са ни платили, за да изнасяме деца? Не ми ражда главата как може да се роди такава лъжа", недоумява Борисов

"Единственото, за което сме говорили, говорим и няма да се откажем, е от борбата срещу домашното насилие върху деца. Сексуално, за съжаление. Още като бях главен секретар се включих в един клип на Каризма само заради това, че имаше много деца, които са насилвани. Кое е лошото на всичко това, кой нормален човек е против борбата срещу насилието на децата? Как може да им мине през акъла, че държавата ще взема деца и ще ги изнася!? Благодаря, ако ни помогнете в разясняването на тази чудовищна лъжа", заключи премиерът.

Министрите ще обсъдят и проект на решение за предложение до президента за издаване на указ за награждаване на Венко Александров с орден „Св. св. Кирил и Методий“ и на Христо Григоров с орден „За гражданска заслуга“ първа степен. Министрите ще разгледат и проект на решение за приемане на програма за дейността по създаването на Кадастъра и Имотния регистър през 2019 г. и на отчет за дейността по създаването на Кадастъра и Имотния регистър през 2018 г.

На заседанието ще бъдат разгледани и Проект на постановление за допълнение на постановление номер 181 на МС от 2009 г. за определяне на стратегическите проекти и дейности, които са от значение за националната сигурност, както и Проект на решение за предоставяне на безвъзмездна хуманитарна помощ на Албания. В дневния ред на правителството са е включено още и разглеждането на Проект на решение за учредяване на възмездно безсрочно ограничено вещно право – сервитут върху част от поземлен имот – публична държавна собственост в полза на „Додромонтаж“ ЕООД – София и „Юротим“ ООД – Петрич. Министрите ще обсъдят още и Проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи-трансфери за 2019 година. Във вниманието на министрите ще попадне и разглеждането на Проект на решение за утвърждаване на споразумението между Република България и Република Туркменистан за сътрудничество в областта на пощенските съобщения, електронните съобщения и информационните технологии.

Министрите ще разгледат и Проект на постановление за приемане на наредба за условията и реда за определяне на мерките за защита на информационните и комуникационните системи на стратегическите обекти от значение за националната сигурност и за осъществяването на контрол. Във фокуса на обсъжданията ще бъде и Доклад за одобряване на резултатите от участието на Република България от участието й в заседанието на Съвет „Общи въпроси“ в Брюксел през септември тази година. Друга точка от дневния ред е разглеждането на Доклад за одобряване на резултатите от участието на страната ни в неформалното заседание на ЕКОФИН на 13 и 14 септември 2019 г. в Хелзинки.

 

Още по темата
Вижте важните решения на Министерски съвет
Часовник
12:37
Близо 13,5 млн. лв. се отпускат за преодоляване на щетите от бедствия Правителството одобри допълнителни разходи в общ размер 13 484 783 лв. за изпълнение на дейности по предотвратяване,...
Напиши коментар »
(20)
1
могат жълто-кафявите соросоиидни агнешки кратуни в комплект оорртаци те им болшевишкиитее ггнииди това и правят,гннууссни маниипулациии и хааосс вв държавата
2
Само ГЕРБ ! Б*ат Бойко е нашият бог ! Дава ни да си берем свободно жилезо а ние праим чавета за родината. Да живее хилядолетният ГЕРБ ! пп. Айшето : Бойко-обичам та !!!!!!!!!!6
3
Браво на Борисов. Бой по тиквите на лъжците от БСП
4
отговор на коментар
Heди Heдиииии, и yмpял ще възxваляваш гaдjето си Бoко
5
Поредната Костинбродска конспирация на импексовата БСПдирастия, водена от Клепоухия Каун Шербетов, Кучката Йо, Импексовата Барсала и Общата костинбродска шафрантия... ............................................................................................................................................. Софиянци, какво може да очакваме от Костинбродска брантия, с Московска диплома за уруспия, със специалност как да обслужа устно, дърт и гнусен партиен болшевишки член, от политбюро! Тия болшевишки крадливи отрепки, са готови и с курабиите си да си правят пиар, както корветата на кмето вибратор, само и само до обслужат, червените олигарси и бандити, като братя Галеви, братя Диневи, Фози, Баневи, Ванко -1, 2, 3 и още легион крадливи БСПеерасти, готови да заграбят милиардите на София . Софиянци пак искат да ви цакат, с дърти корвети нов бардак да правят. Но ще допуснем ли да сменим, работен кон, за червена проскубана, кудкудякаща кокошка, не вярвам.. Само питам защо и е на Костинбродката Лая, да сменя 8 000лв. заплата с три пъти по малка, и държавни привелегии по големи от тези на Клепоухия Каун Румен Пъпката, ако не се кани със БСПдирастията да краде. Да не би и братя Галеви да са я снимали, как и навират вибратор с крак, както при корветата на Кмета вибратор, че да я изнудват сега, не е ясно. Но изведнъж да смени поведението си, от говорител на народа да стане говорител на червената номенклатура и олигархия, каквато си беше преди, е повече от странно...
6
На Борисов му е отказана среща с Тръмп, с Путин, с новия премиер на Гърция (върнаха го от въздуха), с Курц, с Ердоган, с президента на Сърбия, на Румъния… Премиерът на Северна Македония го „детронира“ от поста „лидер на Западните Балкани“, като пожела Гърция да поеме лидерството на Балканите. Държавният секретар на САЩ Майк Помпео умишлено заобиколи България, като не я включи в Балканския си тур. Нищо не е случайно и всички дипломати разбират какво означава това за България и нейните управляващи – The End!
7
от цялата свинщина с ромските деца се просмуква воня на ватенки.
8
Отпада съкратеното производство само за умишлените убийци. ГЕРБ остави съкратеното производство за всички останали престъпници - педофили, изнасилвачи, нанесли тежки телесни повреди, крадци и всякаква друга измет.
9
Ти беше там докато му отказваха, нали? Или Борисов не е искал среща, ама виждаш ли , те му я отказвали! Докато разчитате на това, да правите българите на "дебили", управлението на ГЕРБ им е гарантирано до 2030 година!
10
Като народ сме МАЛКО,но много ПРОСТИ !
11
Това за децата е вярно, предвидено е в директивата.България като член на ЕС е длъжна да я спазва независимо дали е ратифицирана или не защото ЕУ директивите са над националното законодателство.Това отдавна го има в Скандинавия, Холандия и Англия, така че скоро и у нас ще става.Идете и вижте как гордите викинги, покорили някога половин Европа, сега седят и реват и не смеят да гъкнат, когато им взимат децата. В Англия също ги вземат и то дори само по съмнение, че родителите не могат да се грижат за тях защото са бедни, млади или глупави.У нас циганчета и мюсулманчета едва ли ще се осмелят да вземат, но белите християнски деца със сигурност.За съжаление подкрепата на протестите на осъзнатите хора е нищожна и процесът върви тихо и бавно под килима.Вкарват се текстове в различни закони, уж за защита на правата на някого но те подготват почвата за директивата и регламентират бъдещите репресивни органи, които ще взимат децата, без да могат родителите дори да се противопоставят по съдебен път.То у нас не че има накакво правораздаване.Щом може убиец да бъде пуснат само след обаждане по телефона, то смятайте тези съдии кави решение ще вземат, особенно след грантова мотивация..
12
Да питам: Има ли по-голям ЛЪЖЕЦ от Боко ТИКВАТА?! Няма нали.
13
червени п,ростаци,крадци на ДДС и ало измамници сте тези които оплювате премиера!!Но цялата червена напаст сте като с,винята дето като ринела с муцуната и хвърляла по гърбът си!!Фиксирани сте с опорните си точки,пучите масали и два,три лафа от типа на “боко“, “тиква“ и нищо ново,което показва ниското ви интелектуално ниво!!Да те питам 12ти,теб какво ти обеща“боко“ и с какво те излъга,ама лично теб!!Да не ти е обещал заплата от 2000 евро и,че ще те слага да си лягаш всяка вечер и ще те дондурка с песенчицата “нани на“ и че ще те храни с лъжичка в устенцата?!Имаме за премиер достоен,почтен и работлив човек,но както знаем ние сме си гадно племенце и щом не можем да краднем,да кръшкаме и да мрънкаме,не можем да сме живи!!Като не ви харесва божествения път на нормалните хора,ще стъпвате в пътеките на Дяволът,а той умее да се майтапи с такива н,ещастници като вас!!
15
100% Герберски дебили, трябва да знаят, че мръсното сороиско обкръжение на премиера го лъже безобразно по тия въпроси.Той не е юрист и не е длъжен да разбира от това. Корифеите по международно право си мълчат, защото им се плаща яко.....Тук не става въпрос за червени и сини, нито за Путинофили и Путинофоби а за нашите права и нашите деца. Анадънмо бе, герберски олигофрени...
16
Не е важно дали ББ ИЗРИГВА срещу нещо , а това кога НАРОДА ще изригне срещу байганьовската му простащина и примитивизъм ! Постоянно е обкръжен от скандали , провали , недоразумения , психози , раздори , лъжи , за които той и шайката му носят основна отговорност. Психонатът обаче винаги изкарва други виновни в егоистично-нарцистичното си желание да изглежда като непогрешим бог.
18
Kato narod sme telqci deluk$$$$
19
Vmesto eni4ari 4e stavat peperudki ah ispusnah si klu4ovete kakva sam prostakei6a samo...
20
И хората изригват , когато ББ твърди , че НИКОГА не е бил комунист и че ги мрази , че НИКОГА не е бил мутра и че няма НИЩО общо с тях , че няма НИЩО общо със суджука и че имал високо кръвно........Аман от неговата способност да забърква каши и после ни лук ял , ни лук мирисал. Типично в неговия стил - кой ми сра в гащите ? Всъщност той ли е премеир на България и знае ли какво се случва в РОДИНАТА ни ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?