Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов във Варна: Ако хакерът е невинен, да покаже сървъра и да му се извинят (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов във Варна: Ако хакерът е невинен, да покаже сървъра и да му се извинят (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
58094
Коментари
21
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов във Варна: Ако хакерът е невинен, да покаже сървъра и да му се извинят (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Много лесно вместо 2 милиарда за ВВС мога да дам за пожарникарите. Но не се прави така. На министъра Младен Маринов съм му разпоредил и да видим какво става в пожарната, колко пожарни, техника, оборудване има и да вдигнем доходите с 10 на сто. На 25 юли сядаме на разговор да вдигнем доходите на всичките. Няма как на едни да вдигаме, на други да не вдигнем. Това заяви премиерът Бойко Борисов във Варна, на среща с пожарникарите. Той показа на журналистите какви са били старите каски, с които той е служил. 

Еленков още ли е шеф тук, попита той и обясни, че му е бил състудент и са седяли заедно, така че имал особени отношения със синдикатите. Единият ден излизат пожарникарите, друг път медицинските сестри, военните и така нататъка. Но днес даваме 2 милиарда за военните, обясни премиерът. 

Между другото, ние карахме Шкода Мадара, произведени в Шумен по време на социализма, каза той на пожарникарите. 

Хакерът е пуснат под гаранция, защото щетата не е за тежка присъда. Най-човешки казвам защо не съдейства на служителите на ГДБОП и да разкрият кой е нанесъл щетата и да го оневинят, каза Борисов по казуса с изтичането на данни на 5 милиона българи от НАП. Това, което мога да кажа, е това, което говорят службите, че е намерено някакво лого. Молбата ми е, след като е невинен младежът, според някои медии, да отвори машините, да покаже сървърите на колегите и да му се извинят. И да се приключи, отсече той.

Аз съм тук заради пожарникарите, да чуя какво искат, каза още Борисов. 

Кметът Портних разведе премиера Борисов по знакови инфраструктурни проекти, като министър-председателят лично шофираше автомобила си и спираше за кратко, като поздравяваше гражданите през отворените стъкла на джипа. Разгледани бяха детски градини и спортни площадки. Кметът сподели за редки случаи на вандализъм, защото всичко е ново и осветено. Премиерът изрично се поинтересува дали това създава трудова заетост.

Борисов се поинтересува и за укрепването на активиралото се в града свлачище. Портних го увери, че е укрепено и че в момента се работи по естетизацията на района. А Борисов се пошегува, че сега около кръговото хората няма да имат желание да изхвърлят боклуци заради естетизираната среда.

В Западната промишлена зона се работи по пътната настилка, увери Портних. Той разказа за уникалната роля на местната Математическа гимназия, както и местните висши училища с над 40 000 студенти.

Борисов сподели с болка, че за добрите и големи проекти медиите не говорят, като даде пример с офиса на Световната банка в София. "Гледах специално новините в 19 часа, нищо не казаха, а там ще има 24 часа работа. Аз си знам как сме го постигнали", каза Борисов.

Напиши коментар »
(21)
1
Когато раздава някакви милиони на който си иска без да са планирани в БЮДЖЕТА .Тодор Живков 2. Коко съм
2
Пожарна, джип, влак, катер, а скоро и на Ф16 !!! Рамбо пасти да яде. МатрЯлът ще цвили от възторг, като ще гледа в захлас, как скоро Буда Амфетаминов Бухалков ще укротява усурийски тигри, ще гали акули по главите и ще учи жеравите да летят !!!
3
Колко ли измислени срещи требе да направи Tukвата в тоа петък във Варна, за да може да топне безплатно маkakckuя си зaдник събота и неделя в Резиденция Евксиноград
4
Я, върна се към стaрата си пpофесия:( мyлтифункционална интерконтинентална T И K В А :Я, върна се към стaрата си пpофесия:( мyлтифункционална интерконтинентална T И K В А :(
5
Обещаването ,не е като даването, да го имате в предвид
6
Той можел да даде!!!!!УЖАС!!!!Да не говорим за сървара !!!!Този човек вече се взе са напальон !!!!
7
ТОДОР ЖИВКОВ СЪБИРАШЕ 12милиарда И 60% ОТ ЗАВОДИТЕ БЯХА ГУБЕЩИ... БОЙКО БОРИСОВ СЪБИРА 120милиарда И САМО РАДИОЗАВОДА ВЪВ ВАРНА Е ГУБЕЩ И ПРЕД ФАЛИТ....СЕГА ВИЖДАТЕ ЛИ РАЗЛИКАТА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ...
8
Борисов "дава" и "раздава" защото не е послушна марионетка без собствени мнение и воля като всички премиерствали досега. Дори и Кура неможе да дава и раздава, тя само взeма.
9
КОЙТО НЕ ОБИЧА БОЙКО БОРИСОВ НЕ Е ПАТРИОТ. БОЙКО БОРИСОВ Е БЪЛГАРИЯ И БЕЗ НЕГО КОГАТО УМРЕ, НО ТОЙ НЯМА ДА УМРЕ НИКОГА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА, КАКТО И НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА ДО ПОЯВАТА НА БОЙКО БОРИСОВ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ.
10
НЕ ПИШИ ОТ МОЕ ИМЕ ЩОТО МНОГО БЪРЗО ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ ЧЕРВЕНКО
11
Трудно е да разбереш изказванията на нашия премиер, колкото и да са редактирани, особено пък по теми , в които не е врял и кипял, като за хакери, сървъри, логове и т.н. Явно не е стигнал още до тези понятия. Но има време, нали е пожизнен началник на всичко.
12
Патриоте, да не си работил в Работническо дело? Само там се пишеше така! Славеха Бай Тошо и тези около него така, че народа го намрази. Същото е и сега, 30 години след 10.11.89, един вожд, една партия, един народ. Тогава минаваше но Бсй Тошо не крадеше като сегашния бай Ганьо, който ни е злепоставил пред цял свят, с тъпотата и корупцията, смъртността и продажността. Който ни е пожелал, веднага ни е продал, като преди това си е допълнил сметките.
13
Хакерчето работело в комплекса, където живее Горанов в апартамента на кума си. Независимо от глупостите, които ръси Наков, няма нищо подпъхнато и фалшифицирано. "Логото" според Бойко се е случило, защото от линукс машина вероятно на хакера е архивирана windows машина вероятно на НАП. Тук идва странното - уликите са върху отдалечената windows машина, която вероятно е в НАП. "Логото" е на отдалечената windows машина, за да заключи файл за потребител Kris. Ако тази машина е в НАП се поражда въпроса има ли хакера акаунт в НАП, че да го открият толкова бързо. Дали великите проекти на хакера, за които са му завиждали не са архивиране на всички регистри, за което държавата даде милиони. Дали е хаквал или просто архивирал със слаба парола или пробито криптиране, което пази архива когато се качва в облака. Това, че Горанов е съсед на фирмата по сигурността прави още по-вероятно това предположение. Възможно е затова Бойко да възкликна - магьосник е, то едни защити... Оляли са се тотално. Не можеш да повериш сигурността на страната на хлапе - то няма образование, няма опит. Ако хлапето е много умно може да е част от екип, ама наистина правителството е малоумно.
14
БОЙКО!! Не се ядосвай ни с НОВА ни с БТВ ни с никой!!На времето един старец ми викаше,за нормалните и възпитани хора има ЛЕКАР,а за говедата има ВЕТЕРИНАР и той се нарича доктор коли,режи и яж!!Така,че червените говеда разбират само от ветеренария!!
15
Мачкай непослушните, кради милиарди, загробвай род и Родина и после се извини и посети луксозните си имоти придобити по престъпен начин!
16
Тоя хакер да не вземе да покаже дубайската сметка вместо сървъра бе. Ей от три дни не можем да спим защото и Шкодата Мадара няма да помогне.
17
Идиот - и ако е невинен (а той е!), само с едно "извинявай" ли ще минете, бе куха Tukво?!!!
18
Аз, такова та пак да питам: - Какво не успя да постигне др.Т.Живков за 36 год. управление на държавата, което ББ успя да постигне за по-малко от десетилетие? Отговор: - Да накара обикновения човек да заобича "социализама и комунизама". :)))
20
отговор на коментар
Изпий си хапчетата,зомби...
21
Простотии от прост индивид.Господ да пази България !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?