Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК! Цецка Цачева: Убедена съм, че ще бъда президент на Република България!
ПЪРВО В ПИК! Цецка Цачева: Убедена съм, че ще бъда президент на Република България!
Автор: ПИК
Дата
Дата
17084
Коментари
20
ПЪРВО В ПИК! Цецка Цачева: Убедена съм, че ще бъда президент на Република България!

Убедена суъм, че ще бъда президент на Република България по най-малко по две причини – първо, защото в тази зала съм с 15 000 победители, второ  защото с вицеадмирал Манушев сме силен екип с разумни идеи за бъдещето на България. Това заяви кандидат-президентът на ГЕРБ Цецка Цачева по време на откриването на кампанията в зала „Арена Армеец”.

Искам да благодаря за доверието, което получих. Много пъти се видя и чу, че ГЕРБ е най-голямата и най-силна политическа партия на страната. За мен значи, че представляваме най-голяма част от активните българи на страната, допълни още Цачева.

Ние не поставяме разделителни линии, който прави това, остава в изолация. Затова имам основание да поискам доверието на всички български граждани, за да има единение. Време е да бъдем единни и това е моята голяма цел, заяви още Цачева.

Искам да бъда президент и на онези, които са разочаровани от политиците, от дребнавите ежби между политическите партии. Всички заедно трябва да стигнем до най-много граждани, които не гласуват, категорична е Цачева.

Аз редовно ще бъда в НС, за да го информирам за най-важните приоритети и компетенции на президента, в частност за избора на най-висши държавни длъжности.

Дълбоко вярвам, че не най-големите държави и народи могат да бъдат много големи в постиженията си, когато стъпят на триадата образование – наука – бизнес. Това ще бъде мой приоритет, допълни кандидатът на ГЕРБ.

Чест е да бъда съвместно със силната кандидатура на г-жа Цачева – тя е впечатляващ ръководител на българския парламент и съм сигурен, че ще е първата жена президент на Република България.

Това заяви кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ Пламен Манушев. Обещаваме да изградим една силна и достойна институция. Сърцето ми ще остане винаги в българските военноморски сили и армия, и няма да позволя корабът на България да бъде потопен, заяви Манушев.

Ще работим за силна, стабилна, просперираща, уважавана и мирна България. Очакваме честна кампания, но сме готови за битка, допълни още кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ.

 

Напиши коментар »
(20)
1
Мдаааа, и ние сме убедени, че си жена!
2
особено ако няма никакви други качества!
3
особено ако няма никакви други качества!
4
Чрез нахалство към прогрес
5
Цецко е! Не може да имаме по-подходяща фигура за президент! Като се изкъпе, като се избръсне и издокара - направо "свети", че и умен и строен, Цецко Цачев – президент!................А бе, вие луди ли сте бе..........
6
Ще си Президент на куково лято.Имай малко смирение,стига наглост.Нямаш ка4ества за президент и ти си като Мая Манолова.
7
Н НИЕ ПЕЧАТАРИТЕ ОТ КОСТИНБРОД ТРЪРДО СМЕ УБЕДЕНИ ЛЕЛЬО ЦЕЦЕ,ДАЖЕ СИГУРНИ СМЕ
8
Тя и Кристалина беше убедена, че ще е по-добър генерален секретар на ООН от Гутериш!
9
Някой много те е излъгал
10
айда. кристалинка да се стяга за бързо реагиране.
11
Иначе купуването на гласове било престъпление:)))))) За гербаджии обаче е начин на оцеляване !!!!
12
Цуре,поне не ти липсва чувство за хумор.Голям майтап ще стане ,ако не си първа,тогава "отрочето" ти ще трябва да подава оставка!!!
13
Професионалист и политик с ясна ценностна система - заслужава да е бъдещия президент на България!
14
НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ С ЖИВОТА НА ОБКНОВЕННИТЕ ХОРА ,АКО ТИ СИ ПРЕЗИДЕНТ!!ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПОТУЛВА, КРАДЕ И МАМИ!!-ЕБ......А МУ Е РАБОТАТА НА БЪЛГАРИНА!! НИТО ТИ ,НИТО БСП,НИТО ДПС И РАЗНИ АГЕНТИ ОТ ДС!!!!!!!!!!!ПАТРИОТИ И РОДОЛЮБЦИ ТРЯБВАТ ТУКА,А ВИЕ НЕ СТЕ!!!!!! ВИЕ МРАЗИТЕ НАРОДА СИ --ОБИЧАТЕ САМО ПАРИТЕ ,ПАРТИИТЕ СИ СЕБЕ СИ И ВОЖДОВЕТЕ СИ!!
15
Ептен с пилещкия си мозък и колтура че усирещ афторитето на енстетуцията ,къде е тотално разсипан след Чехъла, ерго Цецка Дамбовска е едно голямо г/вно което ако победи, жална ти макя народе ... Тя не поставяла разделителни линии, но ас поставям: а коя на харесвам ли? Тази, която дели з/ка на гербаджите на две. Оттам ще си го получат, бай Ст/ври вече точи ралото да им разоре нивата. Като стигнещ Мунтана, сички вади се оттичат в Дунава. Отсега ми се вижда импйичмънт на Крейзидента Цачева. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
16
ма тая си е повярвала ех мечтиииии мечти
17
Ако от всяко дърво става свирка и от свирка политик, то България щеше да е водеща в глобалната политика. В най ранната история след освобождението от турско робство с изключение на съединението и обявяването на независимост на страната през 1908г. ние нямаме други политически действия с които можем да се гордеем. Напротив през първата световна война армията ни печели битка след битка, но губи войната на масата на преговори от слаби политици и дипломация. И това до сега. Нашите политици и олигарси не защитават националните интереси, а остават предани на чужди, преди събитията от 1989г. на Москва, а сега на Брюксел и Вашингтон, чиито грижи за бъдещето се ограничава с желанието им да се запази материалното благополучие и управленските права на държавата под американски протекторат под красивата фраза демократичен преход към илюзорно бъдеще което никой не е виждал. Затова при нас ненормалното се приема за нормално и в 12 без 5 се обявява кандидат президентска двойка за която е ясно, че от трънката не се ражда смокини, а от тук следва - политици дипломати. Нормално е да има и такива изказвания от кандидатите, а именно: "Чест е да бъда съвместно със силната кандидатура на г-жа Цачева – тя е впечатляващ ръководител на българския парламент и съм сигурен, че ще е първата жена президент на Република България." Сигурно те си вярват, по важно е кой друг им вярва, народа едва ли.
18
Герберска тетка. Къде скрийте убавеца мистър Бийн...? Всички от коритото ГЕРБ сте за психото!
19
Брей тази 120 годишна партия много упорити/опорни/ драскачи има зад клавишите и всичките разбирачи,надявам се отново да коментират резултатите след избори-те,но да не изчезнат отново в гората като старите си предци щумкари.
20
платената измет е закараха на 9 -ти да се запознае с травестита
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?