Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК! Цецка Цачева: Тоталитарното комунистическо ляво продължава да се преражда в задкулисните олигархични кръгове, дърпащи конците и на настоящия ляв кандидат
ПЪРВО В ПИК! Цецка Цачева: Тоталитарното комунистическо ляво продължава да се преражда в задкулисните олигархични кръгове, дърпащи конците и на настоящия ляв кандидат
Автор: ПИК
Дата
Дата
40644
Коментари
40
ПЪРВО В ПИК! Цецка Цачева: Тоталитарното комунистическо ляво продължава да се преражда в задкулисните олигархични кръгове, дърпащи конците и на настоящия ляв кандидат

Цецка Цачева започва битката за втори тур срещу Румен Радев. След като остана втора с около 4 процента разлика в полза на Радев, подкрепен от Инициативен комитет, кандидатът на ГЕРБ излезе и с първата си позиция. 

"До този момент пред българските гласоподаватели имаше няколко възможности за избор. След обявените резултати изборът на втори тур се свежда само до две възможности - това трябва да се разбере много ясно от всеки. Първата води към международна изолация, замразяване на европейски фондове, корупция, партизанщина, бедност и всички беди, които БСП причинява на България всеки път, когато се добере до властта. Втората възможност е България да остане в семейството на развитите европейски държави, да става все по-силна, все по-стабилна и просперираща. Като част от най-голямата дясно-центристка партия в Европейския парламент ние гарантираме, че този път на развитие няма да бъде променен", посочи Цачева. 

Българските избиратели трябва да си дадат сметка, че от тях зависи каква ще бъде тяхната родина и решително да се противопоставят на опита България отново да попадне в плен на тези, които рушат, вместо да съграждат, и разделят, вместо да обединяват. Нека загърбим тънките сметки и изчисления кой кого ще подкрепи, при какви условия и какво ще иска в замяна. Във всички избори досега сме печелили с гласовете на активните разумни хора, които вярват в собствените си сили и работят за България, посочва кандидатката на ГЕРБ.

Този път отново ще бъде така. Без никакви специални уговорки наши естествени поддръжници са всички противници на тоталитарното комунистическо ляво, което продължава да се преражда в задкулисните олигархични кръгове, дърпащи конците и на настоящия ляв кандидат. Резултатите от първи тур отново доказват, че ГЕРБ е единствената сила, която може да се противопостави успешно в тази битка.

Затова призовавам всички наши съмишленици и партньори в същата тази битка, които са част от демократичното дясно, да ме подкрепят, за да победим заедно. Помнете, че възможностите са само две: да позволим България да се върне в мрачното минало на идеологическите лъжи и подчинението на чужди интереси или с гласовете си да направим така, че тя да остане там, където е нейното достойно място - сред свободните европейски народи. Аз ще се боря непоколебимо за независима и просперираща България в обединена Европа! Заради това, като десен човек, отивам на среща с Изпълнителния съвет на Реформаторския блок днес.", каза още Цачева. 

Напиши коментар »
(40)
1
България мрази ГЕРБ
2
Леля Цеца,май не е запозната с Правомощията на Президента,а и Стара Комунистка да ни Плаши с Комунизъм,някак си не върви,по Достойно е да Приеме Резултатите такива каквито са
3
Още древноегипетския математик БРАХМАГУПТА е доказал, че по-голяма положителна величина, събрана с по-малка отрицателна величина е равна на положителна величина, по-малка с размера на отрицателната величина. Ако по-малката величина не е нито отрицателна, нито положителна, тогава сметката става твърде тънка, за да бъде вземана предвид. Така ли е, Цецке?
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
БАЦЕ КАЗА,ЧЕ АКО НЕ СПЕЧЕЛИ НА ПЪРВИЯ ВОТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЦАЧЕВА,СИ ПОДАВА ОСТАВКА!СЕГА ЗАЩО СЕ ОТМЯТАШ КАТО ПРОСТИТУТКА?ГЛЕДАХ СНОЩИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА ГЕРБ И СЕ ПОГНУСИХ ОТ ИЗКАЗВАНИЯТА НА ЦАЧЕВА, ЗАЩОТО ОТВОРИ УСТА КАТО МАГУРАТА,ПРИЛИЧАШЕ НА РАЗЯРЕНА ВЕЩИЦА,ПЛЮЕШЕ ПО НОМЕКЛАТУРАТА НА БКП И ГОВОРЕШЕ ЗА ТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМ НА БКП,ЗАПЛАШВАШЕ СЪС СПИРАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ,АКО ДОЙДЕ БСП НА ВЛАСТ! САМО,ЧЕ ТАЗИ СЪЩАТА/АМОРАЛНАТА/,КОЯТО ПЛЮЕ ПО БИВШАТА БКП Е БИЛА НАЙ-ГОЛЯМИЯ НОМЕНКЛАТУРЧИК НА БКП И СЕ Е ДЪРЖАЛА БЕЗОБРАЗНО-КАТО НОМЕНКЛАТУРЧИК,ЯЛА,ПИЛА И СЕ НАПИВАЛА С ПРИТЕ,КОИТО БКП СА И ДАВАЛИ И СА Я ИЗДЪРЖАЛИ,ДА СЕ ИЗУЧИ В РАБФАК НА СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ!ЗАБРАВЯ,ЧЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМЕТ НА БКП СЕ ПРЕХВЪРЛИ В ГЕРБ,ЗАБРАВИ,ЧЕ ЕВРОФОНДОВЕТЕ СА ДОГОВОРИРАНИ ОТ ОРЕШАРСКИ/ДА ОТ ОРЕШАРСКИ/,ПО КОГОТО ТЕ ПЛЮЯТ ДО ИЗЛИЗАНЕ НА ПЯНА ОТ УСТАТА ИМ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ЗАБРАВЯ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА И ВОТА НА НАРОДА КАЗВА КОЙ ДА Е НА ВЛАСТ,А НЕ ЕС,САЩ И ТУРЦИЯ,ТОВА КОЕТО ГЕРБ ГО ДЕМОНСТРИРА ДО СЕГА,ТОВА ГО КАЗА ТЯ ВЕЧЕРТА НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА ГЕРБ,ЧЕ ЕС НЕ ИСКА ПРАВИТЕЛСТВО НА БСП,А НЕ Е ВЯРНО,ЛЪЖА Е!НЕ Я ЛИ Е СРАМ ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА БЪЛГАРИЯ /58 ГОДИШНА БАБА/,БЕЗ ХАБЕР ПОНЯТИЕ ДА СИ ИМА ОТ ТОВА, ЗА КАКВО НИ ИМА ТАЗИ НАГЛА ДЪРТОФЕЛНИЦА?ПАРТИЯ ГЕРБ Е СБОРИЩЕ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ,ГЕЙОВЕ,ПРОСТЙТУТКИ,МУТРИ,ПРОДАЖНИЦИ НА НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ,КОИТО ДОКАРАХА НА БЪЛГАРИЯ КАТАСТРОФА-ПРОДАЖБА НА ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО МЯСТО НА ООН НА ПОРТУГАЛИЯ,ПРОДАЖБА НА ОБЕКТИ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ-ЮП,НАБУКО,АЕЦ-БЕЛЕНЕ,ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В СЪНДЖАК НА ТУРЦИЯ,РЕГИСТРИРА ПАРТИЯТА НА ЕРДОГАН-ДОСТ, ИЗТЕГЛИ 16 МИЛИАРДА ЕВРО ЗАЕМ-НЕЗНАЙНО КЪДЕ ОТИДОХА,ОГРАБИХА С ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И КОСТОВ КТБ-4.5 МИЛИАРДА,ПОДЕЛИХА СИ С ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ПРЕДПРИЯТИЕ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ-БУЛГАРТАБАК! БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИ,ДА ПОИСКА РЕВИЗИЯ НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА ОТ 1989 Г.ДО СЕГА И ВИНОВНИЦИТЕ ДА ОТИДАТ НА СЪД И В ЗАТВОРА,БЪЛГАРИЯ ПРЕЖИВЯВА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ЗАРАДИ МАФИЯ-ГЕРБ!
6
нека всички българи оставим партийните си пристрастия, да се обединим и да гласуваме за по-достойния кандидат за президент на Република България - ген. Румен Радев! Журналистът Любомир Кольовски написа във Фейсбук за кого ще гласува. Ето какви са аргументите му: АЗ, ДЕСНИЯТ ЧОВЕК, ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ защото: ПРЕЗИДЕНТЪТ ТРЯБВА ДА Е ЛИЧНОСТ, а в тази кампания, само той покрива представите ми за ЛИЧНОСТ; защото ДЯСНОТО ПРОСТРАНСТВО има нужда от знаещи, от можещи, от компетентни, от образовани, които не се страхуват да поканят в екипа си по-образовани и по-можещи... защото ЩЕ ГО ДАВАМ ЗА ПРИМЕР НА ВНУЦИТЕ СИ, без да се страхувам, че се налага да крия неговата диплома. защото В ТАЗИ КАМПАНИЯ НЕ ГО ХВАНАХ ДА ЛЪЖЕ НИТО ЕДИН ПЪТ; защото ДОРИ НАЙ-ВЪРЛИТЕ МУ ОПОНЕНТИ не намериха нито едно петънце, което да развеят в публичното пространство. защото: ПРИЕМА членството ни в НАТО и ЕС като стратегически избор, но не отхвърля Русия; защото ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЧОВЕК, КОМУТО СЕ ВЪЗХИЩАВАМ.
7
Все пак не забравяйте че пилота е в комплект с Индиана Идиотова
8
Ма тая чичо Цецко е много нагла! Тя да ми говори за комунизъм?! Партийната секретарка и РабФагаджийка?! Гнусно!
9
Много е смешно. Т.нар. десни кандидати и патриоти са продукт на БКП. Левите нкандидати - не са. И сега ме убеждават, че точно продуктите на БКП ще ни избавят от грозящия ни тоталитаризъм. Всичко ли е сбъркано в Бг?
10
Много е смешно. Т.нар. десни кандидати и патриоти са продукт на БКП. Левите нкандидати - не са. И сега ме убеждават, че точно продуктите на БКП ще ни избавят от грозящия ни тоталитаризъм. Всичко ли е сбъркано в Бг?
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Боже, Боже прибери си вересиите, барабар с Цецка! Тая чува ли се какво говори? Отврат!
13
комунисти - ти травестите на ГРОБ си бкп подлога, а шефът ти - мутрата тиква като е бил пазач на Живков какъв е като са го допуснали толкова близко до него. Тоталитарни подлоги!
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
МАМО ЦЕЦЕ-ЧЛЕН НА БКП,КОЙТО КАЗВА ЧЕ НЕ СЪЖАЛЯВА ЗА ТОВА НЕЩО ДА ПЛАШИ,С ТОТАЛИТАРЕН КОМУНИЗЪМ.....Е ПОВЕЧЕ ОТ НАГЛО И ЖАЛКО!!!!КАТО СЕ ИМА ,ПРЕДВИТ ЧЕ ГЕРБ Е АВТОТАЛИТАРНА И ТОТАЛИТАРНА ПАРТИЯ-КОЙ С КАКВО ПЛАШИШ!!!АМИ НАЛИ ТИ СИ ПУСНАЛА САМА МОЛБА,ДА СТАНЕШ ЧЛЕН НА БКП И ЗА ТОВА ТРЯБВАХА ДВАМА(2) ГАРАНТИ КОИТО ЧЛЕНУВАТ В НЕЯ !!!! КАТО ГОВОРИШ-МИСЛИШЛИ КАКВИ ГИ ДРЪНКАШ??? ОБАЧЕ СЕ ПОЛУЧИ ПАРАДОКС-БЕСПАРТИЕН КАНДИДАТ ПОТКРЕПЕН ОТ БОЛШЕВИКИТЕ ИЛИ БОЛШЕВИК ОТ ТОТАЛИТАРНО "ЦЕНТРИСКА"ПАРТИЯ ПЪЛНА С ТЪМНО ЧЕРВЕНИ И ЧЕРВЕНИ ГЕРБЕРИ????А СЕГА НАКЪДЕ БРАТЯ И СЕСТРИ?????
16
РАДЕВ ВЪРВИ В КОМПЛЕКТ С ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ОВЧАРОВ, ЯНКОВ, СТОЙНЕВ, УЗУНОВ.... НАЧЕЛО С ЛИДЕРКАТА НИНОВА ПРИСВОИЛА СИ 37 ОТ ВЪНШНО ТЪРГОВСКОТО ПРЕДПРИЯТИЕ. ТЕЗИ ХОРА СЕГА ЩЕ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ НА КУКЛАТА РАДЕВ.
17
Тоталитарната кариеристка Цецка да ни говори кое е добро и лошо.4овек без морал ,кариерист не заслужава никаква подкрепа.Тя урежда само себе си .
18
Цецка Цачева Е била член на БКП, Бойко Борисов Е бил член /до колкото знам още Е/ член на БКП!!! За сравнение генерал Румен Радев е безпартиен и никога НЕ е бил член на БКП, Корнелия Нинова НЕ е била член на БКП! Въпрос: Кои са комунистите?
19
Напълно е права, гербавите комунисти и ченгета трябва да бъдат изметени. Стига гербава комунистическа диктатура.
20
БОЖЕЕЕ. ОПАЗИ НИ ОТ ГЕРБ И ТЕХНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ. ТАЗИ ПАРТИЙНА СЕКРЕТАРКА ГОВОРИ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКО ЛЯВО И ПОСОЧВА ЗА ТАКЪВ ЧОВЕК ЕДИН БЕЗПАРТИЕН ОФИЦЕР ОТ БА. ТАЗИ СМЕШНА ЖЕНИЦА ДА БРЪКНЕ В ДЖОБА НА СВОЯ ГЛАВАТАР МУТРАТА ББ И ДА МУ ИЗВАДИ ПАРТИЙНАТА КНИЖКА. ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ ОТ ОПГ ГЕРБ НЯМАТ НИКАКВО ЧУВСТВО НА СРАМ, ПЛЕЩЯТ ГЛУПОСТИ И ПОСЛЕ ТВЪРДЯТ, ЧЕ НЯКАКВИ ХОРА ХВЪРЛЯЛИ КОМПРОМАТИ СРЕЩУ ТЯХ. ЕГАТИ ИДИОТИТЕ.
21
Аман бре! Пишман политици! Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия. То ясно , по ясно е , че сте бивши. Но изминаха близо 25 години от "падането", и все същите лай...а сте в управата. То като не се къпе човек , а се пръска с парфюм , това не значи че е чест. Така и ВИЕ, стари вълци наметнати с агнешки кожи. На стодато трябва ВОДАЧ, А НЕ ДОЯЧ! Не се ли налапахте! Все някой де на някого ще ми приседне, защото това е народ с история , която Вие се мъчити за затриете. Историята не започва от Вас , а и нито свършва с Вас.
22
При всичка й злоба днес към 50% от българите, как ще обединява нацията утре, ако стане президент? Да, до вчера имахме такъв президент и не ни трябва друг такъв!
23
Намерил кои да го каже ,защо снощи не дадохте пресконференция с шефа ти и да благодарите на малко останалите ви избиратели ами се криехте като мишки из партината ви централа . Нема що големи политици трябва да се научите и да губите, а журналистките че се надвикваха из коридора.
24
И това доживяхме - бивша комунистическа номенклатура да ни плаши с тоталиризъм
25
От 20 ч на 6.11.2016 Цачева не се чува какво говори.
26
Вие правите ли разлика между комунисти и социалисти? Комунистите са се борили за идеи, а социалистите, по-конкретно част от ръководството и активът на социалистrте – за постове и пари.Вие самата сте била партиен секретар на ППО на плевенската областна администрация. Сега се борите за президент. Т.е., селянката от с.Драгана, първо стана депутат, сетне председател на НС. Сега пък , по думите на един певец от не толкова близкото минало, май че Кофи Бабоне се казваше: „Бонго ще влезе в парламент, а после Бонго ще стане и президент!” Е, случва се Бонго и да се спъне понякога…
27
щ ни е отново БСП и ДПС да направят правителство Орешарски2
28
Ц.Цачева бие камбаната: "До този момент пред българските гласоподаватели имаше няколко възможности за избор. След обявените резултати изборът на втори тур се свежда само до две възможности : Първата води към международна изолация, замразяване на европейски фондове, корупция, партизанщина, бедност и всички беди, които БСП причинява на България всеки път, когато се добере до властта.” Г-жо Цачева, хайде да не вадим „скелети от гардероба” . Тази партия е член на ПЕС –партията на европейските социалисти. Нейният доскорошен председател С.Станишев е лидер на ПЕС, а зам. председателят на ПЕС – Х.Шулц – е председател на ЕП…
29
КАКВО СЕ ОКАЗВА,ЧЕ ПРЕБОЯДИСАНИТЕ В СИНЬО ЧЕРВЕНИ СА МНОГО ПО-ОПАСНИ ОТ НЕПРЕБОЯДИСАНИТЕ ЧЕРВЕНИ
30
всичко, което Радев е казал до този момент и цялото му поведение до тук е една верига от лъжи. Той е създание на олигархията в БСП, която по времето на управлението на Борисов започва да губи много от възможностите да продължат да грабят народа си. Това е сламения човек , който иска да превърне България в страна от типа на Северна Корея - това ще е нейното настояще и бъдеще, след като той оглави президентството. Защото има едно нещо, което се нарича международна политика - откъсването от европейската общност и политическата преориентация, ще унищожат усилията на поколения по посока на днешното място на страната. Вече идват първите сигнали от публикации в европейския и американския печат, които съвсем не са добри.
31
От където и да я погледнеш си личи, че е бивша комунистка, и изгледа и, и приказките и, и държанието и. Не зная от кога стана дясна, о да откакто се напапка. То аман от лапачи в България, ще работела за обществения интерес да ама не. Ще работи за личния си интерес, а делата и до сега го показаха.
32
Няма ли най-после да изметем всичката тая гнусна паплач алчна за власт и пари?! Като погледнете списъка с кандидатите за президент (и вицепрезидент) не си ли задавате въпроса : Това ли наистина е елитът на нацията? До там ли я докарахме - да сме принудени да избираме по-малкото зло?! Къде са личностите, лидерите?! Жалко! Нема такава държава!
33
Цецо, когато БСП се добра до властта през 2005-2009 г. увеличи БВП с 26% за 4 г., а сикаджяиата за 6 г. не може да достигне общо 4%, Станишев намали външния дълг наполовина, а сикаджията го увеличи с 20 милиарда, Станишев увеличи пенсиите 2 ПЪТИ, увеличи заплатите с 60%, за 4 г. се родиха повече деца, отколкото през 6-те години на "управлението" на ГЕРБ и т.н.
34
не забравяите как бе унижена хубавата ни родина с избора за оон такьв позор няма да се забрави така че да изберем ген радев и така да започне промяната
35
Промяната е задължителна и закъсняла.Мястото на мутрата е в кауша,има и други,бол.Все пак трябва да се започне,което неминуемо ще стане.Гласуваме ли за мамата-избираме БУДА,цвъки,прасето и........
36
ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХМЕ НА ПЪРВИ ТУР ЗА КАРАКАЧАНОВ, МАРЕШКИ ОЗНАЧАВА ЧЕ НЕ ИСКАМЕ ГЕРБ И ПРОСТАТА БАБА ЯГА, ЗАТОВА НА БАЛОТАЖА ВСИЧКИ ДА ПОДКРЕПИМ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ И ДА СЕ ГОРДЕЕМ С УМЕН, ИНТЕЛИГЕНТЕН ,ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МОЖЕЩ И ЗНАЕЩ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ П Р Е З И Д Е Н Т
37
заклинанията на баба, извинете "мама цецка" как всички беди на земята ще се стоварят върху бедната ни държава - спиране на еврофондове, корупция, международна изолация, бедност!! - забележете и партизанщина очевидно са насочени да впечатлят хора , които не са в състояние да мислят със собствените си глави, а послушно изпълняват партийните мантри. Боже, каква посредственост - достойна за бивш БКП партиен секретар, но останал такъв в сърцето. Засрами се лелко и приеми с достойнство факта, че народа не те иска и е отвратен от теб и твоите съратници. Бедност, а сега какво е , уважаема комунистка данговска? цъфнал герб, цъфнал герб.......
38
Това че г-жа Цацева изтрещя е разбираемо.Но ако иска на балотажа да загуби с по- малка разлика, трябва незабавно да озапти яростните си "защитници" -Младенов, Ненчев ,Кунева ,Москов и неподражаемия Андреев.
39
кацнала герберка на трънка/па захванала да дрънка....не гласувайте за радев - той е лош, той е червен, той не е политик, той е генерал, той има две жени, той си бърка понякога в носа, европа ще го отсвири, юнкер не го е прегърнал нито един път досега, нито един папа не го е галил по главата, ще ни направи много бедни, ще се появят много партизани / герберски верни синове/, ще има много корупция - не се сещам какво още. Затова гласувайте за мене - най - вярната и последователна поддържничка на ВОЖДА И УЧИТЕЛЯ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - БАЦЕ!!! АЗ и само АЗ ще ви изведа в обетованата земя. гласуваяте бе, гласувайте за мене, какво се ослушвате и аз ще ви направя мнооого богати, ама много ей.
40
Цеца ли е, меца ли е, обаче тази невмвняема леличка не ми харесва въобще. Много ми простее нещо.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?