Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК! Социологът Михаил Мирчев с нови скандални обвинения срещу ЦИК: Изтриха паметта от машините, преди да изтече срокът за обжалване
ПЪРВО В ПИК! Социологът Михаил Мирчев с нови скандални обвинения срещу ЦИК: Изтриха паметта от машините, преди да изтече срокът за обжалване
Автор: ПИК
Дата
Дата
48386
Коментари
16
ПЪРВО В ПИК! Социологът Михаил Мирчев с нови скандални обвинения срещу ЦИК: Изтриха паметта от машините, преди да изтече срокът за обжалване

Социологът проф. Михаил Мирчев отправи нови скандални обвинения срещу ЦИК. Това се случи, след като в края на миналата седмица обвини комисията в манипулация в избора на Радан Кънев за евродепутат и с това предизвика скандал в цялата държава. ЦИК излезе с опровержение на твърдението му, пред ПИК и проф. Михаил Константинов се обяви срещу обвиненията. 

"Новата председателка на ЦИК вероятно е "братовчедка" или на Цветанов, или на Делянчо от Хасково. Изтриха паметта от машините, преди да изтече срока за обжалване. Освобождават депутати, вместо това да го направи Европарламента. И така се подиграват с българските избиратели", написа в профила си във "Фейсбук" социологът. 

Ето какво пише проф. Михаил Мирчев в социалните мрежи:

И да завършим с тази ЦИК. Че вече ми писна от престъпните им малоумия...

Новата председателка на ЦИК вероятно е "братовчедка" или на Цветанов, или на Делянчо от Хасково...

5 дена преди изборите издадоха Методическите указания към СИК за машините. И хората се бореха с машините без да са обучени.

Изтриха паметта от машините, преди да изтече срока за обжалване. 

Освобождават депутати, вместо това да го направи Европарламента. И така се подиграват с българските избиратели

Дискриминират хората, които са гласували срещу всички партии. И после подаряват тези проценти на същите тези партии.

Просто безобразници. Новата госпожа председателка на ЦИК е връх на върховете.

Напиши коментар »
(16)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Тоя квази учен, че и професор, отломка от трето поколения комунисти, се пръкна да раздава непоискани мнения по въпроси извън ограничените му познания. А се и редуват със синчето си, който е подгласник на тати си!
3
Мачкай калинките Мирчев, мачкай и не са прости да знайш, нагли са, също комунисти след Девети, уния живеели в големи къщи, а тия сега в колиби ли са.
4
че не зная подробности за трудовете на този социолог-професор, но от това, което говори, непрекъснато обикаляйки студиата на медиите, ми се струва, че политическите му пристрастия вероятно надделяват над аналитичните му анализи. Да, вероятно нашият Изборен закон не е съвършен. Да, вероятно има допуснати грешки и пропуски. Да, вероятно избраните в последния момент машини за гласуване са дали дефекти. Да, вероятно има "купени" от тази или онази партия гласове на специфични групи хора. Но вече ми идва малко в повече непрекъснатото говорене за всичко това. И, ако този човек би искал повече внимание и уважение към неговата работа в областта на социологията, би трябвало да има "по-точни сензори" за търпимостта на обществото към негативизма. Видяхме, че "чернотата" не доведе до някакви съществени промени в нагласите на голяма част на населението.
5
Тук джиповете и лафовете не работят: Холандия пак ни спира за Шенген заради ГЕРБ
6
Само се чудя защо решихте, че кометарът ми е "нецензурен", след като беше подобен на горните, с които не мога да не се съглася. Цензурата по отношение на реални факти от живота е форма на лично отновение каквото проявява този професор към изборните резултати!
7
ДРУГАРЮ ПРОФЕСОР, МА МОГО СЕ ОСРААТЕ! КАКВИ ГИ ОБЕЩАВАХТЕ, КАКВА СТАНА? МА МНОГО СЕ РАЗМИРИСА БЕ!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Цялата ЦИК е соросистка агентура,назначена от БСП,ГЕРБ и ДПС.
10
Това, че всеки има право на мнение, не е много вярно. По-скоро е прав по- силния, а това е Мирчев, защото говори истини.
11
Някой съмнява ли се в тази територия че от ГЕПИ се манипулира вота на изборите. Що бързат да изтрият паметта от машините? Щото при една проверка ще излезе истината, как са излъгали.Назначените калинки в ЦИК слугуват на патологичния лъжец, който е и крадец, дето ще ви построи и ще ви санира и ще ви даде, Некадърните крадци оплюскаха 8,5 млрд. фискален резерв+1,5 млрд. от здравната каса + 16 млрд. нов дълг който ще го плаща народа.
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
отговор на коментар
Стига с тия милиарди ве цървул, вече дори и Милийончева не ги споменава. Впрочем тя къде изчезна, отиде да тегли аванса май !!!
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Ако гласовете са от машиният вот , значи са маниполирани ?
16
Създава се впечатление, че ЦИК никак не е неназивисима, а точно обратното. Защо избраха машини, които Холандия изхвърли защото били некачествени?!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?