Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК: Нови екшъни на червения пленум – БСП бламира Корнелия Нинова
ПЪРВО В ПИК: Нови екшъни на червения пленум – БСП бламира Корнелия Нинова
Автор: ПИК
Дата
Дата
97537
Коментари
29
ПЪРВО В ПИК: Нови екшъни на червения пленум – БСП бламира Корнелия Нинова

Напрежението на инфарктният пленум на БСП, който тече четвърти час се нажежава с всяка изминала минута, научи ПИК от присъстващи. Социалистите бламираха лидерката си Корнелия Нинова и тя не успя да събере 2/3 от гласовете за предложението си евролистата на партията да се гласува явно.

Вотът ще бъде даден от членовете на Националния съвет на столетницата тайно. Гласуването започна до минути след което ще се броят от комисия. Според източници на ПИК от пленума е, че вероятно предложената от Нинова евролиста ще бъде бламирана.

Напиши коментар »
(29)
1
ДА СЕ ЗНАЕ ! ГЕРБ и БСП са Двете Крила на БКП ! ГЕРБ-ЯШАР-и на Живков и БСП-ТКЗС-ари на Луканов ! Виж Кой те Управлява! Всички са Деца на ДС и Стари Комунисти, Тоест К-ОПЕЛЕТА ! http://vchas.net/57588/ Задунайския КЕНЕФ 75 години се Управлява от Комунисти и Милиционери, Тоест Терористи и Убийци и от Децата и Внуците на Тези Терористи и Убийци ! Срещу Терористи и Убийци се Действа САМО със Средства на ТЕРОР и УБИЙСТВА.Комунисти,Деца на Комунисти,Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
2
Преди 30г. Изпуснахме да ИЗБИЕМ Комунистите и Милиционерите, Децата им Няма да Изпуснем ! http://vchas.net/57588/ Спа-сението на България е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на МВР - ИБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на ДС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
3
ПИК е фабрика за лъжи на ГЕРБ
4
orestuona partia
5
prestupna partia
6
Как е гласувал за др.Станишев или против не за друга ама ако е гласувал за Станишев Нинова ще го забие в десета глуха-и нашите хонорари ще овиснат
7
Нше направихме най голямия завод за Буклук на Балканите , но най големия Буклук остана на пленума на БСП
8
Ха ха, колко са жалъки Изкуромбашев и лъжливата СС Момата. Това за което Бойко го съжали и не му стори нищо, е на път да го стори Импексовата крадлива и лъжлива Барсала, заедно с крадливата му кучка, която му близка слакдоледа години наред, но се окучи от друг ПЕС!!
9
Юоще езно доказателство, че БСП е тай-демократичната партия .Може ли да си представите това на пренум на Г е рб, а? Друг път, гласуват под строй, както и в ДПС и в патриотите..Факт, авторитаризмът е другаде, усвоен от първоизточника- бай Тошо .всички знаем кой се е учил от него- ха, отречете , де:)
10
Демократичната..в бързината грешно написано
11
Корнелия, нито сърцето, нито душата ти са социалистически. Вземи си Збогом и по живо, по здраво!
12
отървава правосъдието.
13
Комунистите/социалисти/фашисти , краят им се вижда! Сигурно някога в ГЕРБ ще има още по- добри политици! На този етап ГЕРБ са чудесни! На пук на троловете във ФБ.
14
Комунистите/социалисти/фашисти , краят им се вижда! Сигурно някога в ГЕРБ ще има още по- добри политици! На този етап ГЕРБ са чудесни! На пук на троловете във ФБ.
15
Хайде,,забийте и го четвъртит на синята гадина Корнела!!!!!!
16
Едно време Нинова нямаше ли взимане даване със СДС!
17
Не си прав. Заветната мечта на Нинова е да коли и беси в България. Няма значение кого ще свали, и как. При нея целта оправдава средствата. Душа да ни е яка ако БСП начело с нея дойдат на власт. При нея жаждата за ВЛАСТ вече е идея фикс, диагноза. Тя няма и е нямала никога морални задръжки, да не говорим за елементарни ценности.
18
Само това ли Е а товарищ а тъй на кому писалката държиш тук И защо не си на този прословут Пленум та да станеш като демократ и да дръпнеш една реч за прослава на ''достойната'' листа предложена от Менторката ти и ще видиш КОЙ СА ФАБРИКАНТИТЕ във България.....????
19
Точно, но е силна по схемата "грабене и унищожаване", и си е една истинска Пунта Мара... заглавичква вътрешната опозиция с руското влияние...самата тя, и не само тя, си е соросоидна приближена,еврейска връзка...с една дума си е г-жа Лъжа отвсякъде!
20
Кат гледам листата на комунистите съм вече 101% уверен,че ГЕРБ ще ги отнесе на евроизборите с едно към гьотере....!
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
отговор на коментар
Иванова , и ти ли си от Вършец ?
23
Красавицата Ива Николова няма ли да вземе интервю от С.Стан.?
24
отговор на коментар
Защо просто не си пиеш хапчетата, барсалак?
25
КЪДЕТО Е НИНОВА ------ ГЮРОНТИИТЕ И ЦИГАНЯЩИНАТА Е ГОЛЯМА. В ПАРЛАМЕНТА ?? РЕИТИГЪТ МУ Е НИСЪК , БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЯ . СЕГА СЕ ОЧАКВА ЗАГУБА НА ИЗБОРИТЕ --- БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЯ.
26
отговор на коментар
За каква демокрация говориш. Структурите на БСП в градовете не разпознаха нито едно лице от номинираните, с заключение на Йончева, която беше задължителна. Беше ни забранено да казваме на медиите колко номинации имат. Казвахме само Станишев и Йончева, познай от първия път защо? Бедни сме, защото нашите номинации нямат значение, Симо си губим времето като правим партийните сбирки.
27
Всеки член на БСП трябва да премине през задължителна кастрация. Само тогава ще спре размножаването на такива изроди.
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?