Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК: Комисия "Антимафия" започна разследване на имотната афера на Румен Радев - викат президента и Десислава Радева за апартаментите и конфликт на интереси (ДОКУМЕНТИ/СНИМКИ)
ПЪРВО В ПИК: Комисия "Антимафия" започна разследване на имотната афера на Румен Радев - викат президента и Десислава Радева за апартаментите и конфликт на интереси (ДОКУМЕНТИ/СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
257980
Коментари
84
ПЪРВО В ПИК: Комисия "Антимафия" започна разследване на имотната афера на Румен Радев - викат президента и Десислава Радева за апартаментите и конфликт на интереси (ДОКУМЕНТИ/СНИМКИ)

Антикорупционната комисия КПКОНПИ е започнала разследване по сигнала за евтините апартаменти и конфликт на интереси на президента Румен Радев. Медията ни сезира по документи от имотните регистри и публикации разследващите органи от "Антимафия", които по закон трябва да проверяват имотите и произхода на парите на хората във властта (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Румен Радеви, настоящата му съпруга Десислава Радева и бившата - Гинка Кесякова, ще бъдат викани за сведения и обяснения от разследващите от антикорупционната комисия, разкриха пред ПИК юристи, запознати със закона за КПКОНПИ.

Президентът и сегашната му жена Десислава трябва да разкрият подробности за отношенията им като началник и подчинена по времето, когато тя е неправомерно назначена от Радев на два щата в качеството му на командир на Военно-въздушните сили. Ще им бъдат искани и сведения около проверките за плащан от ВВС наем на нейно жилище в София. 

По този повод разследващите от КОНПИ ще извършат и проверка за конфликт на интереси от страна на Румен Радев. Както и за евентуална злоупотреба със служебно положение по времето, когато е командир на ВВС, във връзка с факта, че е назначил неправомерно на два щата днешната си съпруга и тогавашна любовница Десислава Радева, чиито наем е плащан с държавни пари. Антикорупционният орган разполага и с всички налични по случаите документи, приложени от медията ни в сигнала. 

По повод закупуването на евтини апартаменти в София и Пловдив пък, ще отговарят пред антикорупционната комисия президентът и бившата му жена - банкерката Гинка, с която той е придобил първо ведомственото жилище от Министерство на отбраната в града под тепетата, а след това и имот в столицата, за който е видно от документите, че е платена по-ниска от пазарната цена, както и евентуалното спестяване на данъци.

Разследването на комисия "Антимафия" ще обхване и произхода на средствата, тъй като по време на сделката с жилище за 168 хил. лв. в София Радев е военен и трябва да се изясни, откъде се е сдобил с въпросната сума за жилище от 143 кв. м., за което е платил средно по около 600 евро на квадрат. 

Първо ПИК направи разкрития за двата евтини апартамента, купени от президента, като до момента той не е дал отговори за сделките. Затова медията ни сезира органът, който по закон трябва да разследва имотите и начина им на придобиване на хора във властта, както и произхода на средствата.

Припомняме, че президентът Румен Радев се уплаши от КПКОНПИ след разкритията за имотите му и отказа участие на разследващите в свикания от него консултативен съвет именно за борба с корупцията, като прати писмо да не идват в президентството.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ПО СКАНДАЛНАТА АФЕРА В ПИК! 

 

Напиши коментар »
(84)
1
Давайте вкарайте фатмака в затвора а след него ИМПЕКСовата КУРабия и Ленчето Милиончева!
2
Скоро идва възмездието за БСПдиирастите и ГЕЙбардака от ПОСРАно!
3
Дали ще видим червената кучка Милиончева да постъпи така морално, или да се очаква от една кучка близала сладоледа на СС Момата и сомалийските пирати, няма как това да стане.. Защо не пишете , че червения кмет на село ЧУПРЕНЕ, е от БСПдирастката Импексова партия, водена от Клепоухия Каун и Импексовата миризлива курабия, заедно с кучката Ел. Йо!!.......... Та , че червения кмет Ваньо Костин, е продал общинска земя над 300 декара, на (БАЩА си, МАЙКА си, БРАТ си и ЖЕНА си) на символични цени, където ще се строи бъдещия ски курорт Миджур. Ето това е типичен пример за за супер корупция, за която Клепоухото червено разгонено Говедо, и неговата Импексова господарка, се правят на пръднали!! ....................................................................................................................................................................................................... СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА ОТДАВНА Е В РЪЦЕТЕ НА ЧЕРВЕНАТА БСПДИРАСТИЯ, ЗАЩОТО ДЕДОВЦИТЕ ИМ ЗАЕДНО СА КРАЛИ МАНДРИТЕ ПРЕДИ 9ти 44г. А ИМПЕКСОВИТЕ ИМ ВНУЦИ ОТ КУЧКИ И БСПДИРАСТИ, КРАДАТ НАРОДА НИ СЕГА.
4
А за Грипените няма ли разследване?
5
Ало Гепи Груп ли сте. Поръзаха от президенството раирани костюми за всички от шайката. Пристигам да ви взема мярката
6
Аман от фалшиви новини!
7
Крайно време е да подпукат Фандъкова и герберското мнозинство в общината, където милиарди се изпаряват без нищо качествено да се прави
8
Оставка на Фатмака. Да бъде подпукан от прокуратурата и затвор.
9
Чакам със нетърпение как баш майстора ще замаже яйцето във стената и да видим дали ще мирише.....????А ще има ли ефект ....със сигурност ДА защото сега като се ''върнат'' на власт Комунетата както са гладни ще опапкат и тапетите от стените Ѝ наистина ЩЕ се размирише.......????
10
Ще му пръднете на уя...
11
Големият "мъж" Радев издържал любовницата си с държавни пари. Що да се набута андрешкото. Иначе иска да "лекува айсберга", а за Грипените е с двата крака за оставка. Няма сделка на СААБ-Грипен в света, която да не е корупционна.
12
Тази с Гърневски? B неговата глава кънтят cамо чукове и сърпове
13
Дайте '' Светлина '' в президенството . Иначе ще си помислим ,че е '' Блато ''......Нали '' прожекторите '' трябва да осветяват всички..???
14
Ще хванете на АВРАМАЧО ДРАМАЧО тъпи суджуци !!!
15
ВСИЧКИ ДА Е ЕДИН,АМА БИЛ ПРЕЗИДЕНТ БИЛ ПРЕМИЕР МИНИСТЪР-ЕДИН
16
според КАКА КУРИ ЩОМ НЕ СИ НА ВЛАС МОЖЕ ДА КРАДНЕШ ТА И ТЯ Е ПОСТЪПИЛА ТАКА ЛОГИКАТА НА КОМУНИСТА
17
За всички е ясно, че шайката се свлича по асансьорната шахта. Плъховете вече напускат потъващия кораб.
18
Питам , питам гугъла, тц, нищо не е започнало. Само тук я пише тази тъпня. Ще стане като с апартаментите му на генерала - и това ще мине!
19
Дали ще бъдат осъдени импексовите кучки и корвети, не е ясно, след като не осъдиха бащата на червения Клепоух Каун, че щеше да убие инвалид, как ли ще осъдят него!!!
20
Браво Пик. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ! Продължавайте в същия дух. Цялата партия ВСП са закононарушители.Така че имате много работа до 26 май. Те също не спят.Имат още лъжливи компромати и ги пазят за по късно.
21
Румен Радев е действал като турски милионер - купува апартамент на жена си , урежда любовницата си , може да е имал още някоя друга държанка. Машаала.Евалаа
22
Дебелото Лиле дето прахоса десетки миларди на халост само и само да гушнат половината от тях се сдобила с цял етаж апартамент и го писала на баща си, лярно ли е , кога комисията ще се заеме с не и фамилията и?!
23
Ха ха ха ха ха ха, Прдлко, като погледнещ в угледалото, не виждащ ли Иво Инджев? Колкото до Компитата, могат да не ходят на работа в този полуден за който насрочват изслущванията. А отделно на Мангасаркова ще й бъдат отчетливо обяснени някои работи на кафе в едно специфично звено. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
24
Покажете документа, който постановява начало на разследването срещу Радев и сие. Mокажете, че желаното от вас е реалност!
25
НАСТЪПИХА КОТАРАКА ЗА ОПАШКАТА ЗАРАДИ ЕДНА ТЕРАСА,А СЕГА ЩЕ ВИДЯТ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ.... ГОЛЯМ АВТОГОЛ СИ ВКАРАХА КОМУНИСТИТЕ С ТОЗИ ПЛАМЕНЧО.
26
ЗА БОГА ДРУГАРИ НЕ МЪРДАЙТЕ,НЕ ШАВАЙТЕ ДОРИ ЩЕ БОЛИ МНОГО ПОВЕЧЕ-САМО ЛЕКИ И ПЛАВНИ ДВИЖЕНИЯ ЗА ДА Е ТЪПИМО ДРУГАРИ ЧЕ СЛЕД ТОВА СРАМА ОСТАВА ДРУГАРИ-да се прочете от любимите ни гласоподаватели винаги ваш КУТЕФФФ
27
Крайно време е да се освети и другаря президент и да се види и знае какви ги е вършил! Стига се е правил на велик и е рецитирал пламено речите на съветника си. Стига слугинаж на ДС и Решетников и на Импексова!
28
отговор на коментар
Няма такъв! Мечтииии и фантазии, които никога няма да се сбъднат. Ама нали и чурковците трябва хляб да ядат.
29
Май с президента ще духаме супата
30
...крайн време е да се докажат бакиите на този , който все се набира да ни чете морал! Крайно време е да си затъне в собственото си..."блато"!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Абе коя е тази комисия "антимафия"?! Към народното събрание ли е, към КОНПИ ли е към Министерски съвет ли е?! Към прокуратурата ли е ?!
33
ТРИЙТЕ, и ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ЛИЖЕТЕ TAШAЦИTE на Боко ТИКВАТА И Цецо ПИПОНЯ.......МАЛКО ВИ ОСТАНА.....БОКЛУЦИ.....
34
Браво на този сайт, в който работят няколко фантасти от клуба на Младите мечтатели, наречен на Рей Бредбъри! Четем в заглаеието, комисията вика, после щели да ги викат? Коя комисия, на Пламен или заместника му с агресивната му кучка? Или ще ги вика Гернето, който в омазан до уши още като кмет на Пловдив? Може и Цвъко да ги вика но къде, в новия апартамент или в някой от подаръците на тъста и тъщата? Смея се с глас като чета!!! Добре де фантасти, вие не сте виновни, а Чичката който ви плаща да пишете ненаучна фантастика, наричана на обикновен език, злепоставяне. Колкото повече се опитвате да омърсявате президента с неверни твърдения, толкова повече ще ви се стовари правосъдието за всичко това! Не разбирате ли, всичко има граници, които отдавна сте преминали. Всяко нещо се плаща, особено простотията и слугунажа!
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
НАДЯВАМ СЕ ПИК ДА ПОМАГА И ДРУГАРИТЕ ДА ОЧИСТЯТ СОБСТВЕНИЯТ СИ МРЪСЕН КАНАЛ...
37
На тази комисия шефът, си е купил апартамент с 400€/м² по-скъпо от Фатмака , като прецедента си свали "доверието" от него!
38
Аз които ви уча на Морал ще върна парите от комисионните за Грипените,за джиповете,от далаверките с апартаментите другия път
39
Здравейте ПИК,миришете и пишете като ДРИС.Давайте,колкото повече обслужвате ОПГ на мутромилиционерите- ГЕРБ толкова по-добре.Жалки сте, но пред закона всички са равни... Та ще дойде ден и ще си платите за лъжите,клеветите и фалшивите новини. Вие сте срам за журналистическата гилдия.
40
Когато змията умирга, най-отровно хапе! Мога да ви кажа от сърдце, дорижданееееее мишоци, гответе се за сериозни разследвания!!!
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Оставка на Лозан Панов ! Импийчмънт за Румен Радев !
43
Пик защо ме бастисвате. Покажете справка от имотния регистър за втория имот.
44
Радев - президента.Че България е блато ...ама от 1990 год. насам.Ама то и наш Радев е зелен жабок/заради зелените чорапки/ в блатото,бе.
45
Бойко извади го да пръдна
46
Фалшива медия на издръжка от управляващите герб!
47
Едно време , за което червените дебили си мечтаят , всички мразехме казармата , защото трябваше да ни командват тъпи фатмаци. Във военните училища влизаха тези ,които не ги приемаха никъде другаде и после си избиваха две години комплексите върху войниците. Явно освен тъп народ , нашият е и с много къса памет , след като си избра фатмак за президент.
48
вие не можете да спите от мислене какво на другия ден да напишете против президента!! а за бб само мед и масло!!
49
Ся трябва да дава оставка.................кака Кури защо мълчи по въпроса ?
50
Цял един народ вижда АГОНИЯ. Агонията на ОПГ на мутромилиционерите ГЕРБ и обслужващият ги персонал. Народа прогледна и разбра и иска мутрите да са в затвора,а не във властта. ГЕРБ е мафия и на всички ГЕРБерасти дупе да им е яко. Скоро,много скоро ще усетят народната любов и циганските ласки в панделата...След ГЕРБ и потоп,бог да пази България.
51
Отврстително. ние сме плащали наема на апартамента на любовницата в който Румен Радев е изневерявал на жена си. А Деса е изневерявала на мъжа си. Тия двамата да се омитат веднага от Президентсвото че го одкверниха и оскверниха целият български народ.
52
А дали комисията ще посмее да публикува резултата от проверката или Иво Христов ще засекрети материала?
53
Да би мирно седяло не би чудо видяло.Ша са заяждаш с КОНПИ а видяли,ама май много Деса чете форумите и ти казва Румка целият народ стои зад тебе.Стои дръжки 5-6 пишат от името на 50
54
da se otmeni sabranata sa smurtno nakasanie ,i vsi4ki sozialisti da budar rastreliani ama vednaga bes pravo na objalvane---iskam da vidia bulgaria sviata durjava ,bes sozialisti
55
за колко си купи новия апартамент ? По колко евра му струва квадратния метър. Дайте данни да сравним ! И двамата са МНО ! за ко.ко стотин хи.яди .ева си закупи новия а ия апартамент и по колко струва квадрата. Дайте да сравним бе !
56
Оти пикаш по дуваро, баджанак, баджанак
57
Да днес по ARD най голямата телевизия в Германия и няма как да е платена от Герб нали са си дружки Тиквата и Меркел имаше репортаж за апартаментите на властта в България и най вече как бавноразвиващ държавен служител има 7 апартамента и един дори с асансьор като цената му занижена или каквато и да е била е космическа за такъв тип имот и с такава заплата трябва да работи 120 години за да го изплати много поздрави на Звездето и успех с разследването срещу Радев с дипломите му и образуванието на Радев дори е на загуба че не е купил целият блок, и до десидента има още много да мечтаеш Пендалко за сега се събират само материали за вас скоро ще започнат и делата колкото повече глупости пишете толкова по голяма ще е сумата от обезщетение то за уронване на престижа на президента и институцията Герб +Дпс не за България разбира се
58
toia deto mu vikat gripena ,sa6to ne e podal ostavka o6te ,iska da go ishvurlim nasila ot dondukov 2--i tova ke stane skoro--nego li go ojeniha na sila ot bsp-taka se govori ot horata
59
ШИРБЕТКО МЕТКО ..СЕГА С НЕГОВИТЕ КАМЪНИ ПО НЕГОВАТА ГЛАВА
60
А и 2007 Радев е никой няма власт да променя закони пример Травестита Цеци, или да оказва натиск на фирмата като изнудване и тн. Пример Бавноразвиващия Цвъки да с образуванието и опита му дори това е малък апартамент който е купил а Цеца с какви пари си го е купила Цвъки също по германската телевизия сметнаха че ти трябват 120 години с държавна заплата да го изплатиш и стандарта на живот на Цвъки не отговаря на доходите му за образуванието няма място за сравнение пример само в Бургас като обикновен моряк мой познат си купи апартамент 120 кв.м с заплата 5000 Евро на месец колко според вас взима пилот??? Но продължавайте в същият дух до Юни после наистина ще станете десиденти хахахйай Герб +Дпс не за България разбира се
61
И ВСЯКА ЛЪЖА Е ЦЕЛЯЛА СЪБАРЯНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА И УСТАНОВЯВАНЕ НА ДИКТАТ ОТ ЛИЦЕТО РУМЕН ГЕОРГИЕВ РАДЕВ ..АМА НАЛИ ИМ ВИДЯХМЕ ПРОТЕСТИТЕ НА БСП - ту ...криминално проявени протестират заради УЖ скъпия бензин ..., а същите протестиращи са без един ден трудов стаж и дори не са записани все още в бюрата по труда за да си търсят работа ...а Радев насърчаваше точна тези безработни мързеливи бандити да събарят държавата и терорът който установиха като затваряха магистрали и пътни кръстовища и деца плачеха в колите с часове ...а ние работещото общество и честните граждани и работодатели , бяхме наречени от същия този Радев , бяхме наречени БЛАТО ...блато което му плаща заплатата и глезотиите на екскурзоводката Деса .
62
С жалките си опити да оплюете президента! Саво че нищо нередно няма в документите му, нито е купил нещо за вилиони като Цвъ ки и шефа на КОНПИ,..така че няма страшно, Радев ще ви запуши устите, жалки подмет ки! Тук 3 трола на управляващите пшшат по 5-6 малоумни и злобни коментари и още повече отблъскват хората от тая партия! 1,2,3 и 4 са болните тролчета, дето трупат парички от плюене и злобеене, както и с цинизми! Нещ аст ници, нямате моз ък!
63
отговор на коментар
60:Като командир на ВВС Радев е имал в;аст повече от всеки друг в държавата - нали се сещаш само с една заповед какво може да се случи? Това се казва висок държавен пост.
64
Мастаркова е долна проститутка
65
ЗАПОЧВА , РАЗПЛИТАНЕТО НА ЧЕРВЕНИТЕ СВИНСКИ ЧЕРВА ---- ЗАДАВА СЕ , ЧЕРВЕНА СМРАД ---- ВСИЧКИ ЧЕРВЕНОГЪЗИ КОМУНЕТА СА ОБЛАЖИЛИ , НИЩО , ЧЕ СА В ОПОЗИЦИЯ. ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП , НИНОВА - ИМПЕКСА , ЙОНЧЕВА - КТБ то , ЖАБАТА , СВИНАРЯ - ГЕРГОВ И ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ЧЕРВЕНИ БОЛШЕВИКИ . КАЗАХ !
66
Какви ги бил вършил Радев? И какви бе, глуп чо 27, поровината арвия офицери си купиха апартаменти от МО, защо не и той, а и не е имал идея, че ще е президент 1 ден...та при 25 годишен стаж един генерал, а не физкулту.ник с помощно училище да не може 1 апартамент да си купи! Оня купи 6 апартамента и ке отърва, жал ки сте! То бива тъ пи хора като вас, направо избихте рибата...ама това сте им симпатизантите- прос ти ка линки, какво да очакваме!
67
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
68
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
69
пoнежи има ca ибa мaмито и ся дай и ни да въртим фалшиви новини за апартаменти за да отвъpнем на удара
70
ДРУГАРЯ ФАТМАК ДО ШИЯТА В Л---А, НО НАЛИ Е ТЪП И ПОВТАРЯ КАКВОТО ГО НАКАРАТ, ТА МАЙ СЪВСЕМ ПОТЪНА ? ТРАЙ СИ БЕ ГОВ.ЬО!
71
Какви са тия ЗАПЛАТИ на ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ в най-бедната страна в Европа? Къде другаде за 5-10 години държавен служител става ШЕЙХ от ЗАПЛАТА?? Как може Румен Радев да говори за разлика в доходите 8 пъти, след като 1-2 милиона бивши трудещи се, сега пенсионери- са с пенсии 200-300 лв. А заплатите на куп държавни служители са 8-10-15 000 лв- демек 30-50 пъти /а не 8 пъти/ по-високи!!?? Къде е учил математика другаря Радев? И какви са тия официални доходи на държавни служители в най-бедната странa
72
отговор 10 Април 2019, 14:58 https://www.webcafe.bg/webcafe/svyat/id_1041513676_Harem_razgulni_partita_i_dekadentski_razkosh_-_sultanat_koyto_iska_da_naloji_sheriata_v_stranata_si Харем, разгулни партита и декадентски разкош - султанът, който иска да наложи шериата в страната си Webcafe по CNN 0
73
Г-н Шербет Грипенов да излезе (немедлено) в дългосрочен отпуск, заедно с "първата дама" за да може да НЕ ПРЕЧАТ на оторизираните власти да осъществят разследване!!!! В противен случай ОСТАВКА ВЕДНАГА!
74
Съгласно Приложение No 3 към чл. 2, ал. 2 в Постановление на МС от 2013 за изменение на Постановление на МС № 86 за заплатите на военнослужещите основната заплата на Бригаден генерал (бригаден адмирал) е 1442 лева. Другаря Радев е бил на тази основна заплата за бригаден генерал към 2010 година (като заместник-командир на ВВС) когато е закупил втория апартамент в ново построен блок кв. Гео Милев за 600 евро/кв.м. (с 400 евро/кв.м по малко от Георгиев шефа на Антимафия от когото сне доверието си и които при това е закупил стар апартамент в същия квартал). Длъжността му не изисква да лети и не му се полагат летателни. За властта която има към 2010 г. като заместник-командващ на ВВС свързана с финансови средства по закупуване на въоръжение и техника и обществени поръчки за горива, оборудване и ... може да изискате длъжностната характеристика на заместник-командващ ВВС от МО. За справка ежегодния бюджет на ВВС е около 300 милиона без допълните средства отпускани от народното събрание за въоръжение над 100 милиона. Затова като държавен служител с висок ранг свързан с управление на финансови средства попълва ежегодно декларация за притежавано имущество. Само ПИК отразява информацията по имотното състояние на Радев като изключение направи само телевизионния канал България 24. По всички други медии пълно мълчание и филтриране на коментари свързани с Радев - такова досега не се е случвало. Явно другаря Решетников и всички олигарси притежатели на медии в България са впрегнали всички сили да преметнат отново народа.
75
отговор на коментар
ЩЕ СИ ОХАПЕШ ГЪ,ЗА КАТО ТОВА СЕ СЛУЧИ,А ТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ И ЕВАЛА ИСТИНАТА ЗА ГЕРОЯ,ПРЕВЪРТАЩ СЕ НА ЛОСТ,ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА-ЦАРЯТ Е ГОЛ,ама той не го осъзнава.
76
" Експериментът пенсиониран фатмак да работи като президент се оказа неуспешен.Време е фатмака да се преквалифицира на пазач на паркинг или охрана на банка. Ще може да си залепи снимки на бай Тошо и на Путин в кабинката и ще се успокои. "
77
Ало ПИК,какво ще правите сега ы това не ви е слави. Бягайте Че катюшите идат.
78
Ха, ха, ха, нашето "смело",бузесто, бургаско"мъжкарче",сайбийчето на сайтчето-кенефче ПИК за пореден път пак се скри зад фустата на "поразяващото перо" на кенефа, ама това не учудва вече никого,защото опре ли работата до някое членче на НК, "смелчачето"винаги залага и се крие зад някой от подчинените си!
79
Аз не вярвам да произлезе нещо сериозно от разследването на комисията "Антимафия", защото червените крадци ще получат заслуженото си единствено при Новия световен ред, когато тия кучи синове бъдат изправени пред Военния трибунал.
80
А КОЙ ЩЕ МУ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА,ЧЕ И ТОЙ Е УЧАСТВАЛ В УНИЩОЖАВАНЕТО НА ВВС С УНИЩОЖАВАНЕТО НА ГОДНИ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ САМОЛЕТИ!КАК ПРЕЗ 2008 ГОДИНА СА УНИЩОЖЕНИ 54 САМОЛЕТА МИГ 23 С ДОСТАТЪЧЕН РЕСУРС ЗА ПОЛЗВАНЕ ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ!ВСИЧКИ ОТГОВОРНИ ЗАТОВА ЗАЕДНО С РАДЕВ СА ЗА ЗАТВОРА!
81
Започва нещо много хубаво за България,въпреки че не е по най-печелившият и заслужаващ уважение начин,прекрасно е че се свлече маската на иженарицаемия президент с травестита Годзила,с която дружно и нагло ни срамят пред целия цивилизован и не толкова цивилизован свят.Народе,събуди ли се вечеее.
82
Ами каквото почукало такова и се обадило!!!Ама трябва да разследват и ""антикомунистите"" от 97г - 2000г за масовата им приватизация, и не само за Техноимпекс предобит от 28г млада дама о село Крушовица, и кв.Драгалевци дето живее ""антикомуниста""!!!!!
83
Пълни глупости на търкалета,що не си намерите друго поприще или мутрата плаща добре.
84
отговор на коментар
Тъпак,офицера не е фактмак!!!!!!!Фармация са старшините със средно образувание или текезесарите направени старшини.Много си ПРОСТ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?