Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК! Делян Добрев: Има и хубави закони, а един такъв ще въведем ние! Ето какво още каза топикономистът в Смолян - гледайте НА ЖИВО
ПЪРВО В ПИК! Делян Добрев: Има и хубави закони, а един такъв ще въведем ние! Ето какво още каза топикономистът в Смолян - гледайте НА ЖИВО
Автор: ПИК
Дата
Дата
14585
Коментари
12
ПЪРВО В ПИК! Делян Добрев: Има и хубави закони, а един такъв ще въведем ние! Ето какво още каза топикономистът в Смолян - гледайте НА ЖИВО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава предизборните си срещи в Родопите. След Девин той се срещна със симпатизанти на ГЕРБ в Смолян. 

Преди да влезе в залата, Борисов поздрави всички събрали се граждани, които с нетърпение очакваха лиреда - бившия министър-председател. 

С първи думи към събралите се симпатизанти се обърна Даниела Дариткова. Тя изтъкна, че основни приоритети на ГЕРБ са реализирането на проекти в подкрепа на здравеопазването, центровете за спешна медицинска помощ. Акценти в програмата на партията са образованието и културата в региона. 

"Гарантираме, че в рамките на нашите усилия това ще се случи. Ние сме област с традиции. В сферата на социалните услуги ще заложим на нов вид социални услуги. За да може всички граждани, които имат нужда от такива, да усетят индивидуално плана за подкрепа на всеки", посочи Дариткова. 

На трибуната са кандидат-депутатите на ГЕРБ Владимир Уручев, Томислав Дончев и Делян Добрев. 

Делян Добрев изтъкна, че приоритетите на партията са изключително амбициозни. "Сигурен съм, че ще ги постигнем заедно. За да се случат обаче, трябва да имаме развиваща се икономика. Смятаме обаче, че можем да постигнем още. 3,6% е икономическият ръст на страната през последните три месеца от нашето управление. За съжаление, с предсрочните парламентарни избори, темпото на растеж на икономиката се забави. Затова се надявам да имаме едно стабилно правителство, само след 20 дни, което да повиши отново икономическия ръст на страната. Ние ще прибавим още три нови приоритета. Първият - ние искаме да променим начина, по който държавата комуникира с гражданите си. Ще прехвърлим тежестта върху администрацията, като целта е да избегнем бюрократичните сложности по пътя. Ние не трябва да се превръщаме в куриери на държавата. Бюрокрацията не трябва да пада върху хората и бизнеса. За това има администрация и тя трябва да поеме тази тежест", посочи Добрев.

"Вторият ни приоритет е развитието на икономическите зони и насърчаването на инвестициите", посочи той. 

"Обикновено всички мислят, че законите не са хубави, но този е много хубав. Ако някой ще строи предприятия, по закон, имаме право да му построим път, да му върнем осигуровките за първите 2 години, както и 30% от инвестициите под формата на пари", даде пример Дончев. 

"Третата точка е капиталов пазар. Господин Дончев ми каза - не говори за това, защото е много сложно. Да, сложно е, затова който има въпроси по тази точка, ще му отговоря лично след това", заяви Добрев.

На свой ред Томислав Дончев каза, че е респектиран от броя на хората в залата. "Благодаря ви, че сте тук, приятели и че сте си отделили от времето в празничен ден. Приемам го с благодарност. Но това и задължава", подчерта Дончев.

"Изборите са си избори. Но ние трябва да пазим държавата, защото друга няма. Искам да обърна внимание на нещо друго. Единственият шанс държавата да има повече пари да инвестира, икономиката трябва да произвежда повече. Хората искат повече доходи. Да, икономиката трябва да произвежда повече. И това е нормалният път, който познава всеки от вас. Който иска да си построи къща, откъде почва - от основите или от покрива?... Единственият въпрос, който си задаваме е, дали не е могло да извървим този път по-бързо", коментира Дончев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! И Бойко Борисов с честитка за 3 март
Часовник
09:14
Честит 3-ти март, българи! 139 години след Освобождението на България всички ние можем с гордост, но и с дълбоко уважение да си припомним подвизите, осъществени от прадедите ни, чиито стремежи и...
Напиши коментар »
(12)
1
„Тиква сред кратуни” - актуална басня от Алберт Декало
2
И какво? Цъфнахте ли след като герберите управляваха два мандата, сиреч, вече 7 години? Усетихте ли подобрение в доходите си и повишеня стандарт на живот?
3
фейсбук Бойко Борисов: Честит 3-ти март, българи! 139 години след Освобождението на България всички ние можем с гордост, но и с дълбоко уважение да си припомним подвизите, осъществени от прадедите ни, чиито стремежи и устрем са били в основата на възможността днес да живеем в независима държава. Животът и успехите на поколения българи са ярък пример и до днес за необходимите усилия и съпътстващите ги трудности, които трябва да се положат в името на националните идеали. Затова и днес обединението продължава да е силата, която ще ни помогне да постигнем стремежите си като народ. С усилията на всеки гражданин, на всеки българин, на всеки един от Вас страната ни е постигнала немалко цели, но ние трябва да продължим заедно, всички, обединени да работим, да се трудим и да надградим за бъдещите поколения. Честит празник!"???? - Освобождението от - ЛИПСВА?! Освободителката Русия - ЛИПСВА?! ?! Това не тревожи ли най-много хората???
4
Може да не сме цъфнали след управлението на ББ,но след комунистите става по зле .А ти ако очакваш Корнелия да ти оправи живота .да ти дигне доходите,да ти дигне стандарта,ще си останеш с чакането .
5
Този Б.окллук още.ли не е в ЗАТВОРА?
6
Грабливи Ехидни Разоряващи България
7
Ти си вече на 55 и ставаш само за политик.Аз не мога да храня деца с 2 бона заплата като депутат.Приятелите ми станаха милионери....кой на кого го казва?
8
Кажи в чия полза ще са тези хубави закони?при беден народ какви инвестиции,какви пет лева?инвестира се ,където има пазар,колега топ финансист на ГРОБ!
9
Тези Мафиоти и ГРАБители на снимките СЪСИПАХА икономиката
10
Делян Добрев топикономист,не бе ли най добрия енергетик.ПИК взехте пак да се опикавате?
11
А до сега чий го крепехте, та не го въведохте ? ? Нали първо да се накрадем, пък ако остане нещо --за Раята .....-.---
12
Е щом Делян Добрев ви е ТОП икономист работата е ясна. Никакви кадри не ви останаха.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?