Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК: ГЕРБ пусна официално предизборния си клип (ВИДЕО)
ПЪРВО В ПИК: ГЕРБ пусна официално предизборния си клип (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
14985
Коментари
12
ПЪРВО В ПИК: ГЕРБ пусна официално предизборния си клип (ВИДЕО)

ГЕРБ пуснаха официално предизборния си клип, в който участват кандидатите на управляващата партия, както и коалиционния им партньор СДС. Освен тях на кадрите се виждат и премиерът Бойко Борисов с Жан Клод Юнкер и Манфред Вебер.

По традиция партията на Борисов пуска клипа си в последната седмица и го завъртат по 1 път сутрин и един вечер по телевизиите само последните 3-4 дни преди вота.

От ГЕРБ държат на семпла кампания, която акцентира на постигнатите успехи, без се натрапват на хората. За разлика от други партии, , които заливат денонощно ефира и пръскат огромни суми за тв реклама. 

Напиши коментар »
(12)
1
ПОСЛЕДЕН ВАЛС
2
КРАДЛИВИ ГЕРБАВИ БАКЛУЦИ
3
С клип и без клип губят изборите..
4
НИНОВА И ЙОНЧЕВА ГИ РАЗБИХА И ГИ НАПРАВИХА НА ПУХ И ПРАХ !!! И сега ако някой не е разбрал чия е къщата в Барселона или е дебил или бавноразвиващ се от училището във Вършец !!!Да пуснем на суджуците като промоция една бюлетинка 18 !!!
5
Доле герп
6
!!! ----- Който не направи поне 50 коментара срещу ГЕРБ и Борисов ---> НЯМА ПЛАЩАНЕ ---------- !!!
7
Както винаги, червения ГЪЗ на Хъкъмян Бибиткян се показа в цялото великолепие, при задаване на удобните и предварително подготвени въпроси, към двете крадливи и лъжливи дърти Импексови кучкики. Вместо да я пита за нейните офшорни фирми и къщи за гости, той разследваше с нея някакъв си измислен братовчед, и негова измислена къща за гости, а тя има лични 3 къщи. Но народа ни не е глупав, и ще накаже двете червени крадли, едната обслужвала Мавъра а другата СС Момата на 26ти!! .......................................................................................................................................... И тая гнусна Импексова курабия, с бившата крадлива кучка на СС Момата, ни говорят за морал. Наистина двете крадливи и лъжливи импексови курабии, живеят в паралелната държава на Румен Пъпката, и неговия дебилен електорат! Затова ГЕРБ поведе на Импексовата БСПдирастия, защото хората не са глупави!! ............................................................................................................................................. Питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана и СС Момата “защото са ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допряха до тоя мерзавец кокто и до, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносничели и с кого са изневерявали жените им!!
8
Никога преднината на ГЕРБ пред БСП не е била толкова голяма, колкото сега. Обаче позитанците са царе както на манипулациите в съзнанието на хората, така и на всякакви нечестни практики в деня на изборите и по комисиите. Много избори са фалшифицирали до сега, мами.цата им мръсна, още помня как ревеше Йоско Сърчаджиев, .....
9
Толкова е просто: Да МУ се снеме анамнеза и МУ се постави диагноза – КОРУПЦИЯ !!!! Но това при едно единствено условие, ако диагностикът НЕ Е част от шайката на ОПГ„ГЕПИ –Хайдук-Груп“ !!!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Излъчвате омаза,ненавист,защото сте крадци.Да идва есента и да ви изпратим,но се опасявам,че този път камъните няма да ни стигнат.Цецо е.а мамата на партията си с пословичната си алчност,Борисов търси умрялото куче в колибата на Нинова.Десет години кражби стигат.
12
Победа на ГЕРБ! Победа! Победа! Троловете са бесни!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?