Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК: ВМРО подкрепя Фандъкова за кмет на София
ПЪРВО В ПИК: ВМРО подкрепя Фандъкова за кмет на София
Автор: ПИК
Дата
Дата
29861
Коментари
37
ПЪРВО В ПИК: ВМРО подкрепя Фандъкова за кмет на София

Областният комитет на ВМРО – Българско национално движение в София е взел решение на балотажа на 3 ноември да бъде подкрепена Йорданка Фандъкова за кмет на София.

Проведени са срещи с г-жа Фандъкова и екипа ѝ, като е постигнато съгласие за съвместна работа в следващия мандат на Столичния общински съвет по теми като подобряване на сигурността в града, благоустройство на кварталите и развиване на северните райони.

Позицията на ВМРО – София е, че в следващите четири години усилията на кмета на общината и Общинския съвет трябва да се насочат по тези теми. Логично е ангажиментите да бъдат потвърдени преди балотажа, каквато е била и позицията на представителите на ГЕРБ.

Председателят на областния комитет на ВМРО в София Владимир Митов потвърждава, че с екипа на Йорданка Фандъкова е постигнато съгласие по водещи за ВМРО теми, което е добра основа за споразумение, след като Фандъкова бъде избрана за кмет.

Общинският съветник от ВМРО и член на Националния изпълнителен комитет на Организацията Карлос Контрера смята, че подкрепата за Йорданка Фандъкова е логична. Според него с другия кандидат на балотажа в София – Мая Манолова, няма как да се постигне никакво съгласие. Тя обещава всичко на всички, подчерта Контрера.  Също така няма как ВМРО да работи в Общинския съвет с групата на Мая Манолова – съветниците от БСП.

Карлос Контрера е категоричен, че на балотажа ще подкрепи кандидата Йорданка Фандъкова.

Напиши коментар »
(37)
1
Ха ха ха Костинбродската музикантка, щяла да свири на тъмносините за да я подкрепят. Но както е казал мъдрият ни народ, "Гладна червена кокошка просо сънува". Кой измисли термина "Психо десни", не бяха ли Импексовите БСПдирасти на Костинбродската латерна... Костинбродското кречетало е нито ляво нито дясно, защото е крадлива и лъжлива червена Цоцаалистка... ............................................................................................................................................. Какво може да очакваме от Костинбродска брантия, с Московска диплома за уруспия, със специалност комсомолска Гейша, с профил как да обслужа устно, дърт и гнусен партиен болшевишки член от политбюро, освен лъжи и плюнки! Тия болшевишки крадливи отрепки, са готови и с курабиите си да си правят пиар, само и само до обслужат, червените бандити, като братя Галеви, братя Диневи, Фози, Вако-1 2 3 и цял легион от червени БСПдирастки олигарси, ограбели и грабят народа ни преди и сега... Само питам защо и е на Костинбродката Лая, да сменя 8 000лв. заплата с три пъти по малка такава, ако не се кани със БСПдирастията пак да ни краде. Да не би и братя Галеви да са я снимали в буната и младост като тяхна "сестра", и сега да я изнудват, не е ясно. Ясно е, че софиянци не са 80% дебили както ги изкара съветника на Румен Пъпката, и няма да сменят една читава учителка с една плямпаща повлекана. Работен кон за червена кокошка, няма как да стане...
2
А пък Волен ще гласува за Мая . Те двамата са толкова.....емоционални.....Борци за права и свободи....
3
МАЙООУУ.....КОСТИБРОДОВААААА...КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ДА МЯТАШ ..ЛА..ЙНА ВЪРХУ УЧИТЕЛКА ...ФАНДЪКОВА МОМЕНТАЛНО ДА ПОДАДЕ ЖАЛБА СРЕЩУ КЛЕВЕТИТЕ НА ГАЛЕВА ТАЗИ СУТРИН ПО НОВА ТВ , ЧЕ “ ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ СТОЯЛ ЗАД ФАНДЪКОВА “....ГАЛЕВА Е ЕМАНАТ НА ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ , КОЙТО Е ВЕЧЕ В ЗАТВОРИТЕ !
4
Освен крадливата фризьорка, за костинбродската брантия, с девиза "Кой крал крал, кой евал евал, как ви вече не е крадлива урва", ще гласуват: червените олигарси и бандити като, Ванко-1, братята и Галеви, братя Диневи, Пеевски кого лично посочи за шеф на ДАНС. Също за нея ще гласуват и финансират, червените подсъдими импексови олигарси, като Баневи, Арабаджиеви, Прокопитата, Цв. Василев, и още един куп червени милионери, обрали народа си като турчен не го е грабил!!
5
Пиянски изцепки на един алкохолизиран дупедавец, част от тия дето продават българско гражданство! Позор! Позор! Позор!
6
“ ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ СТОЯЛ ЗАД ФАНДЪКОВА “ ....ДНЕС ГАЛЕВА МА..СТИЕВА ..КАЗА ТАЗИ ГАДОСТ В ЕФИРА НА НОВА ТВ !
7
НИКОЙ няма да гласува за САМОКОВСКАТА КЕЛНЕРКА фанДУПКОВА.Да си взима вързопчето и обратно на село, защото на Боровец сезона започва, и имат нужда ОТ КЕЛНЕРКИ, КАТО НЕЯ.....хахахаха.
8
И са кво?! Русенския TYФЛEK TOPБATA с ЛAЙHA ШKEMБE войвода щял да гласува ЗА САМОКОВСКАТА КЕЛНЕРКА.Ама верно ли бе? :-)
9
Фандъкова победител с 90% във Факултето и Враждебна.Как ще работи за ликвидирането на гетата?
10
Подкрепям те Дано,със сичките си членове в София-15 човека! Само толкоз имам,но от сърце!
11
И cичкото cиган гласува за Фaндъка... Ще се наредят: войвода – циганин, войвода – циганин, войвода – циганин...
12
Едва ли някой е шокиран от решението на ВМРО, предварително се знаеше, че те ще са патерица на ГЕРБ. За това имаха и толкова пари за медийна кампания (и ПИК доста се облажи). Лошото е, че 4.8% взеха 4-ма общински съветници и с ГЕРБ правят общо 31 -това им трябваше на шайката. А имат и още 2-ма за "буфер" от Атака (с фамозните 1.8% взеха две места - страшна справедливост на разпределението)
13
Пазят пътя на парите,гащниците от МВРО.
14
Как ше подкрепя негроидът Контрерас, Фантата? Ще рита бабичката, или ще бозае под полата й?
16
ВМРО НЕ СЕ ПРЕЛЪСТИ ОТ ОБЕЩАНИЯТА НА МАЯ - " ВСИЧКО И НА ВСИЧКИ " А ИЗБРА ИСТИНАТА И БЪДЕЩИЯ УСПЕХ НА ФАНДЪКОВА--- ЖЕНАТА , КОЯТО НИКОГА НЕ ЛЪЖЕ.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Ох море гиди леле ако не бех забременел, щех подобар резултат да имам, ама тия гиди пусти зияфети...
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Социалисти,злобата ,ще ви сасипе. Бъдете сигурни.
21
всички от ВМРО-то и Факултето начело с Мето с BMW-то! Това е основния електорат на Картофелия ФандУпкова от Белчин баня!
22
Сичкото братя е зад гжа Фъндък, срещу 200 лева на калпак разбира се. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ
23
София е от остновните "касички" на Шайката. Зад миловидните усмивки на учителката се подготвя още по-голям грабеж от това, което беше до сега. При тази конфигурация на Общинския съвет нещата никак не изглеждат добре, но нека поне малко им развалим плановете.
24
Днес е празник и имен ден на всички ТИКВЕНИ хора ! И бат Бойко да ги почерпи по този повод !
25
С въпросната подкрепа за крадливата самоковска даскалица губите моя и на семейството ми гласове ВО ВЕКИ ВЕКОВ!!!
26
ВМРО ще прави всичко което им каже Сокола, иначе кранчето спира и шкембе войводата ще пита къде серат гладните
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Прекрасна е Юрданла, така мило се усмихва и още по-мило лъже, а как свенливо краде милиони, незаменима е!!! Тича по махалите с бандюгите да пазарува патладжани, обещава постове на парче патриотите, само и само да остане. Щото дойде ли Мая и ще има квичене и вой, щото ще се прави ревизия на гепеното! И става страшно за герберасткото котило в СО!!
29
Тия продавачи на паспорти голям късмет имат, че Ванчо Михайлов е покойник! Събрали се власи, шопи и един мексиканец да се правят на македонци!
30
То си беше ясно, че жужетата на Шкембе воевода са патеричка на ГРОБ. Обаче Гелето нещо се изложи, с голяма торба тръгна, мижав процент взе...
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Партията на менте патриотите тотално е провалена и компроментирана с далаверите от паспорти и гражданство, продажбите на военни имоти, светкавичното плащане на милиарди за самолети вместо за пенсии и заплати..., да те подкрепят такива ментета не е за гордост!!!!
34
Циганите са сигурния вот на руската филоложка, а тя пък си затваря очите за това, че изобщо не чистят и мият и така до като не хванем ние метлата Само дето едни 700-800 милиона от джобовете на софиянци Фандъкова ги дава уж за чистота и потъват и отиват при точните хора
35
Всички смотаняци подкрепят г.жа Ф.Усилията да удържи поста са неимоверни-впрегнати са даже и известни бивши спортистки-човек като свикне с едно лице,трудно се отказва,защото има и последствия-може и на теб после да откажат, да ти се наложи да поискаш нещо.от кмета...А Тя отива след това в пенсия и десет заплати,знаете ли колко прави това-как да се примири с "нищетата" която ще последва на обикновена жена пенсионерка,макар и с награден фонд от половин милион...
36
Гергей Карачон (кмет на Будапеща) изпрати видео-обръщение до независимия кандидат за кмет на София Мая Манолова .......... Кметът на Будапеща подкрепи Манолова за балотажа в неделя! http://epicenter.bg/article/zagotovka-3/197572/2/0
37
Хареса му на дебелият да е министър.Трудно се превива пред главният когато му се подмазва,но министър не се става всеки ден.Тази глутница,ще продължи да ограбва българите,докато им изсъхнат цървулите.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?