Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК: Борисов с гръмовен коментар за българската икономика (ГРАФИКИ)
ПЪРВО В ПИК: Борисов с гръмовен коментар за българската икономика (ГРАФИКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
70879
Коментари
53
ПЪРВО В ПИК: Борисов с гръмовен коментар за българската икономика (ГРАФИКИ)

Премиерът Бойко Борисов коментира за пореден път родната икономика, която в последните години бележи огромен и невиждан ръст.

"Не спираме да работим и усилията дават резултати. Положителните данни за българската икономика и днес са факт. През периода януари - август 2019 г. от България общо са изнесени стоки на стойност 37 900.9 млн. лв., което е с 3.8% повече в сравнение със същия период на предходната година. Расте износът за ЕС с 4.8%, както и този за трети страни с 4.3%", написа Борисов във Фейсбук.

"През август 2019 г. износът на стоки от България за трети страни нараства с 13.4% спрямо същия месец на предходната година и е в размер на 1 607.7 млн. лева", съобщиха още от НСИ.

През периода януари - август 2019 г. при износа на стоки от България за трети страни, разпределен според Стандартната външнотърговска класификация, най-голям ръст в сравнение със същия период на предходната година е отбелязан в секторите „Храни и живи животни“ (33.5%) и „Минерални горива, масла и подобни продукти“ (25.8%) (табл. 4 от приложението). Най-голям спад се наблюдава в сектор „Артикули, класифицирани главно според вида на материала“2 (17.0%), казва още статистиката.

ПЪЛНИЯ ОТЧЕТ НА НСИ ВИЖТЕ ТУК!

Напиши коментар »
(53)
1
алоУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ....БСП ....ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....вий ,ВИЙ ..ВИЙ СТИ ...И..ДИО...ТИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!
2
Виждаме го затова няма пари за нищо, и 90 процента живеят като просяци
3
Това е нищо. Само гледай, ако Манолова стане кмет, как ще ни направи всички софиянци милионери. За целта ще назначи другаря Румен Гечев за заместник-кмет по финансите.
4
Ти май си с тежък махмурлук? На кой ги разправяш тези простотии? От самата шайка вече не ти верват и ти си смеят! Твоите хора са това?
5
смешници! Какви са тези "стоки" Направо е възмутително!!!!!!!!!!!!!!! Хвърлена фраза в пространството, без никаква конкретика. Предизборна безполезна статийка! А зали не е и фалшива новина в крайна сметка? Опровергайте ме! КАКВИ СТОКИ ПРОИЗВЕЖДАМЕ, ЧЕ И ИЗНАЯМЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ
6
Едни ядем зеле ,други ядът месо - средно всички ядем зеле с месо.............
7
Едни ядем зеле ,други ядът месо - средно всички ядем зеле с месо.............
8
Абе, Бай Х.у.й.,. що всеки ден в Кочината БГ, средно на ден се самоубиват по 10-15 човека, ама слугинските ти медийки си мълчат, нали?От хубав живот тези наши съотечественици напускат доброволно живота, а цървул такъв?Къде виждаш работа в Кочината?!Закриват се всеки ден предприятия!А малкото работа, която се намира е САМО срещу връзки и пари! Не се ли чувстваш подлец и мръсник поне малко??Че народа ти всеки ден измира, а ти и шайката ти си живуркате като богове?Мърша такава!Бъди проклет!!!
9
НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИЗЪМ ИСКА БСП ...ВСИЧКИ РАВНИ ПО ВСИЧКО И БЕЗПРАВНИ ПО НИЩО !
10
Произвеждаме и още как. Дори и машини с ЦПУ се произвеждат и изнасят. Комунистите сте пълни кретени. За две минути се проверява структурата на износа ни, за още 2 се проверява и машиностроенето ни. Времето, когато научавахме „новините“ само от Работническо дело, отдавна се оттече.
11
НСИ и НАП ----- НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ПАРТИЯ ГЕРБ.----- НЕКА КОМУНИСТИТЕ ПОРАСЪЖДАВАТ ВЪРХУ ТОВА... ИНАЧЕ Е ПЪЛНО С ХОРА КОИТО ВЕЧНО СА НЕДОВОЛНИ,ГЛУПАВИ И МЪРЗЕЛИВИ...
12
Тикво долна и проста, ти би ли могъл да живееш с 500-600лв на месец с цени на основни храни и продукти на цената не на златото, ами на платината??По-скъпи, отколкото в Лондон, Париж, Женева или Берлин?? Явно няма да можеш и ще оревеш орталъка, къвто си лигльо и плакалник!Само плачеш, че все някой ти е виновен...Я се виж ква мазна гъзяга и търбух си отпрал!Добре си похапваш, нали?Суджуци, муджуци, най-хубавото...А раята яде л@йна и боклуци на космически цениИма и много българи, които направо си гладуват!Гад мръсна!
13
Да икономиката расте най вече терасите, къщите за гости изнася ме тикви сметката ми е пълна излишъци колкото искаш тях на братчеда Ради. Цвъки милионер, Праси милионер Винкела послушен пудел, абе всичко в Шайката е наред. А за Дебилите ако има нещо Орешарски е виновен аз не. За награда всеки дебил симпатизант на Герб получава безплатна екскурзия до Турция за откриването на завода на Фолксваген. Гарантирано от ОПГ Шайка.
14
БЪЛГАРИЯ Не е била ПО – ДОБРЕ ОТ Никога До Сега !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Верно , че може и по добре да е Държавата ни ,,, НО НИКОГА до сега Не сме имали такова ФИНАНСОВО , КУЛТУРНО Развитие и Спокойствие ................................................................ НИКОГА до днес !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Който си мисли обратното е или Мързелив ПРИМИТИВ или Червен БОКЛУК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15
се гордее с икономиката си. Абсурд!
16
ТЕЗИ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ КРЕДИТНИЯТ РЕЙТИНГ НА БЪЛГАРИЯ СЪЩО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ... НО ИМА ХОРА КОИТО НЕ МОГАТ ДА РАЗЛИЧАТ АЛГЕБРАТА ОТ ГЕОМЕТРИЯТА ,КАТО ТОЗИ НАД МЕН, НО ДАВАТ АКЪЛ... Е ЗА ТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ.
17
Икономиката гръм я убил !
18
на джипката и беш у Сливен , че мангите ше ти подпалат дебелата дупара !
19
А ще се похвали ли с Фолксваген , с Хюндай , с къщите за гости , с тоновете подарен суджук , с комунистическото си минало , с мутренското си , със скандалите с агенцията по вписвания , с отнемането на деца , с ремонта на ремонтите , с жилищата с псалми , с персоналните асансьори , с Южен поток , с гьола Белене........Толкова е дълъг списъка му с хвалби , че май само той си вярва вече. За това можем и Цецко да питаме даже ! Да отиде сред обикновените хора в селата и малките градчета и да им говори своите мантри. На заминаващите за чужбина , на пенсионерите с 200 лева лекарства , на обираните от циганите възрастни хора ! Там няма да има ФАНФАРИ ы КАМЕРИ И СЛУГИ-ЖУРНАЛИСТИ ! Нека отиде ......
20
Импексовите БСПеерасти, водени от Кауня, Барсалата и Костинбродската уруспия, кръв серат и газ пикаят от такива новини!!
21
боко си прай ташак с питеците които ще му гласуват
22
Ръст от около 3% трудно може да се нарече "огромен и невиждан". Това е само "приличен" ръст в рамките на ЕС, особено в сравнение с ръста в съседна Румъния и с някои от останалите страни от ЮИЕ. Помним и ръст от около 6% на нашия БВП в годините преди 2008.
23
БРАВО,БРАВО!СЕГА ЩЕ ПОТЕКАТ РЕКИ ОТ МЕД И МАСЛО А ПОНЯКОГА И ЕЛЕЙ!ВСИЧКИ КЕ СЕ КЕФИМ В ПРОСКУБАНАТА НИ ДЪРЖАВИЦА.БАТЕ Б.РЕЖЕ ЛЕНТИ А НАВЪН ПСИХОПАТИ РЕЖАТ ГЛАВИ.ЧУДНО.МАЙ СКОРО ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ ПОЧНАТ ПАК ДА РАБОТЯТ,ЩОТО НЯМА ДА ИМА КОЙ.Б.Б.ОТВОРИ СИ ГУРЕЛИВИТЕ ОЧИЧКИ,АХМАКО!
24
Представяте ли си , че този човек е НАЙ - ДОБРОТО за България в момента ! ! ! Звучи много отчайващо , трагично и безнадеждно. При тази слаба и продажна конкуренция и опозиция , мястото на МЕ-кащия пожарникар е бетонирано години напред. Можем да видим и някакви позитиви - бай Ганьо на Алеко Констатнинов в модифициран вид , с безгранична самовлюбеност и самоувереност , вече в костюм , а не с калпак , потури и пояс с мускали. Прост , ама хитър !
25
От три месеца висветкам,че социалистите са озверели за влас. Ето виждате палежите на коли тази нощ в София. Те ще продължат да палят убиват,отвличат възрасни хора и невинни дечица ,ще крадат,лъжат и демагогстват,това са новите националисти. Разлика между социалис и хитлерис няма това са думи на Жельо Желев от книгата му Фашизмът. Не оставяите социалистите без денонощно наблюдение и контрол.
26
Да ми даде неговата заплата и аз ще говоря дивотии.Нема лабово.
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Просто продължава да си живее в свой собствен измислен свят! Отвращение! Срам и позор за БЪЛГАРИЯ!
29
По велик държавник не сме имали от. 681г. Това е Боико Борисов. Да е жив и здрав още 100 години.
30
Пак ли нещо гръмна гръмко? Тоя Бойко не може ли да говори като нормален човек?
31
" Гръмовен". Другото, което на изcpaли ме е срам да коментирам.
32
Бате съвсем се е самозабравил. Май вече и бълнува като не спи дори. Бързо да бъде прегледан от лекар, да провери дали вече не прекалява с Белото. Съвсем е изтрещял дядката. Прилича на самотен славей в изпепелена гора. Носят се трели, славеят пее, а гората пустош и пепел. Миличкият Бочко, живее в приказки от 1001 нощ, но кой ли го слуша и вярва?
33
Изнася Тиквата, златото изнесе, инженерите и лекарите сами се изнасят...
34
Бла бла, бла, това ми напомня за партийните конгреси на БКП, отчитат успехи, преизпълнели плавете си, имаше едни тъкачки от Марица - текстилния комбинат в Пловдив дето работеха за 2 петилетки напред и накрая дойде 1989 год. и всичко стана ясно, др. Луканов обяви мораториум по плащанията на дълга си, а на нормален език това означава - ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА, нека сега някоя мурзилка да ми обяснява колко завода сме имали, колко сме изнасяли и другите глупости дето се говореха - колко добре е било едно време, сега имаме по голям дълг, НО НЯМАМЕ ПРОБЛЕМИ С ИЗПЛАЩАНЕТО МУ , но това не означава че тази персона премиера има някаква заслуга , работя в частния сектор и от години не са ни вдигали заплатите, осигуряват ни на минимални ставки и така е от 17 години, държавата не си д=събира данъците и след години пенсиите ни ще са минимални,
35
разбира от икономика колкото свиня от кладенчова вода...
36
...с евтин цинизъм и Тролска помия Щатните Плювалници смятат ,че ще заблудят избирателите ! Докато разчитате само на лъжи и манипулации, Борисов ще управлява до 2030 година!
37
Предизборните глупости на база на тази стъкмистика да ги приказва на който му вярва. По-добре да се подготвяме за идващата рецесия ,която вече се усеща във водещите икономики. Преди месец и то БСК отчетоха забавяне на икономиката за последното тримесечие. 2020 ще настъпим мотиката.
38
тъпотия на мега простака от Банкя Боко Тиквата
39
Мутрата от СИК с фамозният прякор ТИКВАТА е "спец" по всичко...Бог да пази България ! След ГЕРБ и потоп.
40
България икономика вече няма. Не можем да задоволим дори нуждите на намаляващия ни вътрешен пазар. Козите, овцете и свинете бяха избити, внасяме млечни продукти и месо от Европа, плодородната ни земя пустее, младите и хората на средна възраст бързат да избягат навън, учениците вече почти не разбират български, защото са от друг етнос, а този се изтъпанил и говори за разцвет. ДЕМ...
41
Щом Булгаристан е кочина и ти живееш тук,значи си смрадлива червена свиня
42
На свинете в кочината им трябва свинар ! Трябва някой да им чисти говната.След простата Тиква ,Авгиевите обори ще са нищо ! Такива като теб ще ги ядат до живот,защото си прост като идола ти.
43
Икономиката расте като нова джамия в циганска маала......като банкова сметка на мутра........ А ти ривеш че си зле бе, дебил с дебил....
44
Тиквaта пак се е изср@л, за радост на дясната агитка.
45
освен София и няколко големи градове, няма вода с амортизиран водопровод, а ние купуваме самолети.
46
Има бесен износ на капитали от страната. Боко сигурно това го приема за износ? Кой лъже?
47
Само да попитам - къде се произвеждат тези машини с ЦПУ? Отдавна няма такова производство на територията. Жалки ибр икчии!
48
Имаш ли си представа какъв ешалон от производства е необходим за производство на машини с ЦПУ? Това не е далаверата купи-продай! Като не си в час - стой си в коневръза!
49
Лъхи лижи и пак лъхи.......Само консула във Валенсия ти вярва и тези които са на яслата.....на муфта...
50
bravo vernoe as lichno sum izumen ot profesionalistite v bg
51
Иди в онкология, в сърдечно, нервно, инфаркт след инфаркт покосява 30 годишни, коя с 2 дечица, рак на езика, устата. Днес погребват на боко колега от системата, детето му. На години е с Бойко бащата, оставя две деца сираци. Кутелов. Добри, скромни хора, те, родители, с работа в тракийски клуб, но без пари, с 2 дечица. Ако си болен, но без инфаркт смърт около 36 годишно. Психоза. Всеки се е заключил, а неговите имат по 10 жилища и никакви ги няма. Живеят за сметка на болни хора, млади, 30 прехот, бактън. И тръгнали от системата да агитират мохамедани да гласуват за герб. Аман, пишман популистЍ. Koleloto se varti nikoy ne e zastragovan ot nishto dnes. Ne si pozjelavame, no istinata e opisana takava, a ne lazhliva. Neka da e Gerb, no vie ste bogati, samo za bogatite. Uspeh da vi pojelaem, moje bi tova e voyna, hibridna, neznaem, kajete do 2030 Li shte e.
52
Да България ще стане богата. Примери много. Като умрат млади. Имаме по едно и само дето сме се мъчи ли всичко отива при деца на заможни и така ще цъфти и процъфтява България. Прав е и Симеонов от ОП, може да останем малко, но ще останат тук качествените. Виж протокола. Хората не искат много, но мъж да ти дават на ден 3 лева, е, това не мога, а и не всички могат навън да се справят, защото не е лесно. Влизаш или отиваш в една джунгла и сам. Сега било по лесно,, но преди 2003 на студентски бригади. И сам след завършване. Заможен човек никога няма да ти влезе в положение, а и не искаме нищо вече. Целта им е постигната. Удариха младите, нищо че преди 30 години са повечето родени. Сладък уикенд и кво дойде. Варели пълни от 30 годишните чорбаджии, цигането са окичени със злато, кога хвърлили забравили в джоб злато синджир на ръка гривна, пари, радват се, но бе преди години, сега 0.000001 ст на улица радост голяма.
53
Отдых в Степановке: https://www.stepanovka.top Лучшие базы отдыха для Вас!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?