Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК! Борисов с високо отличие - вижте какво признание получи (СНИМКА)
ПЪРВО В ПИК! Борисов с високо отличие - вижте какво признание получи (СНИМКА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
26739
Коментари
23
ПЪРВО В ПИК! Борисов с високо отличие - вижте какво признание получи (СНИМКА)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се похвали с ново високо отличие. Той е получил висока оценка от Израел за търговските отношения между двете страни.

"Благодаря на президента на Двунационалната българо-израелска търговска камара Авиноам Катриели за добрата оценка за усилията, които положихме. Ще продължим да работим за развитието на двустранните ни отношения с Израел в редица сфери като туризма, където имаме голям потенциал за сътрудничество", написа експремиерът.

 

Напиши коментар »
(23)
1
С колко са "наградили" Борисов с 20 г. ЗАТВОР или с 40 г. ЗАТВОР
2
лично не вярвам на даровете на данайците. То пък и едни дарове.....
3
През последните месеци КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАНИЕ на Българите рязко се промени. Хората поумняха и безусловно разбраха, че с това корумпирано, некадърно и авторитарно управление на един полуграмотен индивид-ПОЖАРНИКАР обсебил трите власти и медиите, четвъртата власт, България много скоро ще катастрофира безвъзвратно и никакви Европейски Оперативни Програми няма да могат да я спасят. Отново са актуални думите на Патриарха на Бг. литература Ив. Вазов „ И в няколко дена, тайно и полека НАРОДЪТ ПОРАСНА с НЯКОЛКО ВЕКА„. Благодаря Ви Българи за правилния избор на 26 Март 2017! Победа за България!!!
4
Корупцията остава проблем за българското герберско правителство на Борисов, обяви САЩ. Cлужители във всички клонове на правителството му са замесени в корупционни практики безнаказано. Корупционните практики включват подкупи, конфликт на интереси, сложни схеми за присвояване, нарушени поръчки и търговия с влияние, присвояване ха еврофондове . Въпреки че законът предвижда наказателно преследване на корупцията във властта, българското герберско правителство на Борисов не прилага закона ефективно. Това се казва в доклада на Държавния департамент на САЩ за състоянието на правата на човека през 2016 година. https://www.state.gov/j/drl/rls/hrrpt/humanrightsreport/index.htm#wrapper
5
а лъжливата кобила с какво я наградиха
6
Мислете за 1 долар = 3000 лева (1996 г. - управление на БСП). Промяната е със Стефан Данаилов ( 75 годишен ), Тома Томов ( 75 годишен) и Румен Гечев ( 15 фалирали банки за 15 дни - 1996 г.
7
ЗА ПОКЛОНИЧЕСТВО КЪМ ЧИФУТИТЕ!!!
8
ТИКВАТА колко пъти е ПРОДАЛ и ПРЕДАЛ България за една грамота??
9
на които е вързвал обувките, ще го наградят. Да му се радват идиотчетата около него.
10
да нужен им е ,затова го потупват,постановление 208
11
Браво, Пръднелия нека да изпуска газове, вече никой не и вярва.Но скоро мисля да и ремонтирам червената амбразура, за да спре с лъжите, защото е нещо като Елена Потодорова, докато не излъжи и не открадне, не може да заспи!
12
Бойко показва отличията си докато лъжа нинова дето излъга че е избрана за 38 вицепрезидент на социнтерна ,я няма в списъците, ей червени кратуни пукайте се от яд Борисов е уважаван българин и в чужбина и в БГ, а вие си лъжете колкото си искате така ставате от смешни по смешни
13
Отличието на ТИКВАТА му е връчено на личния му празник и е заради предателство на НАЦИОНАЛНИТЕ интереси.
14
Бойко е разединител на гражданите. Постоянно настройва хората срещу някакви негови комунисти, които даже и не съществуват всъщност, и се подмазва на турците. А и 2 думи не може да върже, дразнещо е да слушаш човек, които гледа само как ще прозвучи отстрани. Всички разбрахме, че си е признавал грешките, ок, какво от това... Има хора, които не са грешили....
15
Поздравления!
16
Наградиха и Плевнелиев и Борисов за добре вършена работа, а унищожават собствения си народ.
17
Радва се като ,че белиш яйца и му даваш черупките... Каква "награда" само- равнява се на Оскар или Нобелова награда...Радаст,радост!!!
18
НА ФОНА НА ИЗБОРА НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЗА ЗАМ. ШЕФ НА СОЦИНТЕРНАЦИОНАЛА, МУТРАТА СЕ СДОБИ С ЕДНО ХВЪРЧАЩО ЛИСТЧЕ С БЛАГОДАРНОСТ ЗА НЕЩО, КОЕТО ТАКА И НЕ РАЗБРАХ КАКВО Е. НЯКОЙ РАЗБИРА ЛИ КАКВО ТОЧНО Е НАПРАВИЛ ВОЖДА И УЧИТЕЛЯ НА ГЕРБЕРСКИЯ НАРОД И КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ЗА БГ ДЪРЖАВА, ЗАЩОТО ТАКИВА БЛАГОДАРНОСТИ МОГАТ ДА СЕ ОТПРАВЯТ И ЗА ЗАСЛУГИ САМО КЪМ ДРУГАТА ДЪРЖАВА И ЩЕТИ КЪМ НАШАТА. НЕКА ДА ЗНАЕМ С КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕМ КАТО НАРОД И С КАКВО ТОЧНО СЕ ХВАЛИ ТОЗИ НЕГРАМОТЕН ЧОВЕК.
19
Тия философски излияния от къде ги изкара ? Отзад ли ? Като се знаете колко сте тъпи , поне си мълчете ! Наистина е дразнещо цял ден да четеш в нета глупости , псувни и обиди , за лъжи да не говорим !
20
Какво е търгувал?
21
Честит празник на всички жени, включително и въпросната . Егото му било голямо инструмента малък мозъчният капацитет нулев . Оставетв го на мира дасе порадва заедно с прислугите си на грамотата , даже в SNN сутринта съобщиха тази важна новина.
22
Високо интелигентният червен ТРОЛ №21 не знае ли, че американската медия е CNN - спелирам: Си-Ен-Ен. Помолете Краднелия Лъжнинова да ви плати по едно курсче по английски. Предполагам, че и руски не знаете, макар да се правите на големи русофили Едно време ние, русофили, ферманофили, франкофони, учехме задължително руски, но ни караха да научим и езика на главния враг Сега понаучете и вие вражеския език
23
Чуждите с каквото искат да го награждават. По-важното е българския народ с какво ще го ДАРИ. Видяхте добре ШАМАРА на президентските избори , нали ? Е , това е мнението на повечето хора. Преди 6-7 години ЧОВЕКА от Банкя имаше около 50-60 % одобрение. А сега ??? Около 25-30....Това е резултат от ОТЛИЧНО управление ли ? И виновникът е 1 човек и шепа БОЙКОизбрани хора около него.Трагично е , защото НАРОДА е основния потърпевш.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?