Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК! Борисов пак избъзика Корнелия: Не можем да ви обещаем като колежката Нинова да ви направим 9 милиона, защото това е биологичен процес (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК! Борисов пак избъзика Корнелия: Не можем да ви обещаем като колежката Нинова да ви направим 9 милиона, защото това е биологичен процес (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
33404
Коментари
42
ПЪРВО В ПИК! Борисов пак избъзика Корнелия: Не можем да ви обещаем като колежката Нинова да ви направим 9 милиона, защото това е биологичен процес (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

С аплодисменти и скандирания посрещна препълнената зала в Благоевград лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Пред събралите се симпатизанти на партията той изрази думи на благодарност и очерта основните акценти в програмата на ГЕРБ.

"Предай на канцлера Меркел, че България освен че пази добре границите на ЕС, има място и то при развитите държави в Европа. Благодарим, че по време на нашето управление, еврофондовете работеха. Вебер беше един от най-големите критици на България. Дори стигаше до крайност да не ни иска в ЕС. Днес той е един от адвокатите, моторите за това да бъдат чути едни по-добри думи за България в Брюксел и ЕНП", заяви Борисов, обръщайки се към лидера на ЕНП Манфред Вебер.

Борисов иронизира лицемерието на БСП: "Когато ни говореха за гнилия капитализъм, техните деца учеха в Лондон".

Той посочи, че един от основните приоритети в програмата на партията ще бъде борбата с бюрокрацията. И изрази самокритика, че има още какво да се работи в тази насока. "Най-важното в момента, което се чувства и хората искат да го видят и да не се настройват срещу държавата - чувството за ненаказуемост. И ние това трябва да го направим! Голяма, мощна партия като нас, ще го направим!", заяви Борисов.

Той посочи и успехите на правителството на ГЕРБ в борбата с контрабандата: "Контрабандата на цигари, когато дойдохме да управляваме, беше 34%. Сега е 7! Отличници сме в битката с контрабандата в Европа! И от събраните пари от контрабандата дадохме добавки за пенсионерите - за Коледа и Великден. Щом се получи повече прираст, веднага го разпределяме!".

"Когато спорите с нашите опоненти, попитайте, кога по време на управлението на БСП пенсионерите са били доволни от пенсиите. Когато си тръгваше Станишев, вдигна на последното заседание с 10% пенсиите. Но тези, които ги изплащаха, бяха правителството на ГЕРБ", заяви Борисов. 

"Не можем да ви обещаем като колежката Нинова да ви направим 9 милиона, защото това е биологичен процес", пошегува се Борисов, но вече сериозно заяви, че ин витро процедурите за бездетни семейства ще бъдат финансирани от държавата. "Убеден съм, че това ще даде повече прираст, отколкото да натоварят партийните секретари с тая работа. Защото на 23-я конгрес на БКП имаше и такава партийна повеля".

Борисов засегна и две сериозни теми - Турция и Русия. "Господин Вебер може да потвърди - аз съм прогнозирал как ще се развият тези събития. И когато бяхме против анексирането на Крим, знаехме, че след Косово, след Крим, България е застрашена да се случи нещо такова. Толкова ме е страх, че не искам да го произнеса на глас! Със създаването на ДОСТ, връщането на риториката на Възродителния процес, има риск след Крим! И затова ние толкова остро реагирахме и подкрепихме спазването на Минските споразумения - така, както направи целия ЕС. Тук социалистите пак излъгаха. Те излъгаха и за СЕТА. Оправдаха го, че Станишев и компания се объркали. Колко копчета имате в ЕС, Мандферд?! Две! Едно зелено и едно червено. Смятай, колко интелигентен трябва да си, за да объркаш зелено и червено копче!", иронизира Борисов политическите си опоненти от БСП. 

"Само преди няколко дни в ЕС се взе решение за удължаване на санкциите срещу руски граждани и фирми до 15 септември. И България беше "За". А госпожа Нинова щяла да тропа по масата. Щото те германците само това чакат - да им тропне по масата. Стават, козируват и изпълняват. Шегувам се, защото това е манталитет", заяви Борисов.

"България е прогнозируема, европейска партия. Оста ЕС - НАТО е неизменна. И - с прагматични отношения към Русия, защото българите не мразят руснаците. А що се касае до нашите съседи Турция, ние успяхме през нашето управление да спре балканския път. Той заобиколи България и мина през Гърция. 70 000 останаха в Гърция. България твърдо пазеше своите граници. И се справи - благодарение на дипломацията. Аз не се страхувах да се срещна с Ердоган и Йълдъръм. След което летях до Берлин и се срещах с Меркел. И на двамата им казах - границата трябва да се пази! На комшиите им казах - колеги, едно е да се говори публично, но вашият огромен стокооборот е с Европа. Вие имате толкова митнически облекчения, че България страда от тях. Запазете добрия тон!", заяви Борисов.

"Дай Боже в неделя всичко да бъде наред! Защото в понеделник българите трябва да са обединени. В неделя можем да се делим. В понеделник - обединени! За да можем да отстоим не само целостта, а лидерската роля на България на Балканите", заяви в заключение Бойко Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

 

Напиши коментар »
(42)
1
Аз съм Бойко Борисов тиквеника също като моите платени герберски тролове съм със обратна резба и си падам по мъже не по жени.
2
Когато ти регистрираш турски партии и сключваш сделки с Ятаган, ерго Ердоган, патриотите ходят да пазят границата с ограда и кпп с преграда. А герберите не сте българи без изключение. Отивай на границата бе мамум нещастен
3
Ние сме безмозъщни крадливи гербери освен това сме много прости човешки създания също като нашия вожд Бойко Борисов тиквеника затова се разбираме и обичаме.
4
Днес Скунксът (Бойко Борисов) е не просто уплашен Той е вцепенен. Парализиран. Смръзнат. Изправен пред бездната на своя неизбежен провал, неизбежен като собствената му политическа смърт, той е в тежко паническо разстройство, обзет от ужас, ръмжи, рие, съска и насъсква своите верни хиени. Скунксът е природно спекулативен, надарен с прелъстителния чар на простащината. Скунксът лъже, както диша. Денем и нощем. Насън и наяве. Лъже, клевети, позори, хули и мърси всеки почтен, талантлив, просветлен, достоен и храбър човек. Той други оръжия няма. Това е неговият вонлив арсенал. Арсеналът на подлеца, на бездарника, на безграмотника, на недостойния, на страхливеца, на позьора.
5
а твойта щерка къде живее бе каунь
6
Всички които сте сте се изказали сте олигофрени.Не не сте олигофрени,а ГОЛЕМИ ОЛИГОФРЕНИ.
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Ти беше в СИК, Мачкаше ушите на бай Тошо и далавереше с Цветелина в офшорките. Само дето тези истории си ги затрил от архивите. Маджо знае и ще си го каже рано или късно. Пашата, трактора и те няма да мълчат безкрайно. Бъди готов да вдигнеш кръвното в неделя.
9
Това е ЧОВЕК ! В миналото е бил КОМУНИСТ , но случайно , а сега си е 100 % демократ и плуралист !
10
БОЙКО Е КОМУНИСТЧЕ В ЧЕТЕТ ИЛИ ПИТАЙТЕ ГО КАК ОТ ЛЕЙТИНАНЧЕ В ПЖАРНА ПРЕСКАЧАЙКИ НАТРУПА ЗВЕЗДИЧКИ БЕЗ СТАЖ А ПОСЛЕ ГО ОКИЧИХА ХАЙДЕ МИСЛЕТЕ КОИ С ПАГОНИ КОИТО НЕ ЗАСЛУЖАВА И КОЙ ГО НАПРАВИ ГЕНЕРАЛ ДОРИ ЦАРЯ И ПЪРВАНОВ НИМА ТОВА Е НАРОДНА ПАРТИЯ - ТЕ ГО ЗНАЯТ ДОБРЕ НО НИЕ В СЕБЕ СИ НЕ ВЯРВАМЕ НА ЧОВЕК КОЙТО ПОСТОЯННО СЕ ХВАЛИ ЗА ТОВА НЕ ГО ИСКАТ ВЕЧЕ А КОХОРТАТА КОЯТО СЕГА БЛАЖИ УТРЕ ПЪРВА ЩЕ ГО ИЗОСТАВИ - КАЗАХ
11
"Голям бъзикчия" - прост като селянин от с. Банкя, кух като тиква...
12
Бойко или се е объркал или лъже.Това за което говори го правеше неговата партия,тази на баща му и на майка му-БКП
13
Бойко или се е объркал или лъже.Това за което говори го правеше неговата партия,тази на баща му и на майка му-БКП
14
Шефът на проруските и про-БСП тролове Стефан Пройнов, чиято дейност бе разкрита в разследването на инициативата "Чист Интернет", е бил осъждан за притежание на наркотици и иманярство, съобщи Mediapool.bg Управителят на компанията "Булпресс", която стои зад над 85 000 манипулативни публикации в социалните мрежи през последната година, е имал сблъсък със закона през 2010 г, когато по сигнал за иманярство полицията нахлува в къщата му в град Плиска. Служителите на реда очакват антики и намират 30 археологически ценности и два самоделни детектора за метал. И за тях обаче е изненада близо петте килограма марихуана и малко количество хашиш на обща стойност 28 000 лв. Отделно са намерени две гранати и пистолет.
15
Тиква-хуморист, само каква комбинация
16
Боцко, Боцкоо, ти си всестранно развинтен. Освен от държавно управление сега и от биология и изкуствено опсеменяване почна да грееш. Шо не помолиш Рдаев да ти даде и едно самолетче и да зафъркаш на майната си! Имаш още 4 дена и половина!
17
Боко ТИКВАТА ще РОДИ от КМЕТА на СИМИТЛИ
18
Бойко,ти не можеш да запазиш и останалите тук със алчността си и всеки,който има поне малко мозък никога не би те допуснал отново на власт!До ,такава степен си уверен,че народа е прост и владееш положението,че чак е обидно на останалите здравомислещи,които милеят за България!Страхливец си,изплаши се от една жена,а по твои думи ти не спориш със жена,защо бе ,Боко,не ни ли мислиш за достойни и равни?!Ще ти кажа,защото знаеш,че нямаш речник,достоен даже и за кметски наместник,а искаш да управляваш държава!!!
19
На всички ТРОЛОВЕ до № 8 включително,след изборите ще ви се подари по един портрет на Цар Боко и тогава да видим каква песен ще запейте.Но трябва да си дадете адресите за да може да получите ПРАТКАТА........?????Ще ви се спукат балалайките от ужас.....?????
20
Докато напиша прошението те станали ОСЕМНАДЕСЕТ БРОЯ.......????
21
Кво има да избъдзикаш една лъжлива проста утка, усрана отвсякъде!
22
E, шундите мноого го харесват тоя Боко, умрат да се снимат с него и направо се подмокрят от кеф.
23
Шегаджия е Оцеола. Духовит и интелигентен. С паметта има разминаване. Но пък сега не е модерно да си БИВШ комунист. Макар че , ако след време пак е актуално , сигурно ще се гордее с членството. Казват , че търсил гума за триене , но никъде не продавали гуми за триене на МУТРЕНСКО минало. То пък как се оказа , че нашия Винету е бил приятел и ортак с цялото бандитско войнство от онези години ! Е, как стават тези работи ? Че дори на Цветелинка джипа й го гърмяли ! Лелееее.....как така , че и точно на НЕПОГРЕШИМИЯ ? Ама че провокация към човечеца !
24
Има едно проучване, но то никога няма да види бял свят по обясними причини. В момента БСП води на ГЕРБ с 8,7 процента. Плюс минус 1 % социологическа грешка. И именно то е реалната социологическа прогноза, защото: На хората им дойде до гуша от Борисов и неизпълнените му обещания. Дойде му до гуша от наглост и лъжи! От тупане в гърдите, където кънти на кухо. От метани и продажба на националните интереси и достойнство. Затова днес един лозунг обединява последните надежди на изстрадалите българи: Свобода или…ГЕРБ!
25
Началникът на "бригадата" проруски и про-БСП тролове Стефан Пройнов е осъждан за иманярство и притежание на наркотици с цел разпространение. Това установи проучване на Mediapool за самоличността на човека, който стои зад една от кампаниите по разпространение на фалшиви и ксенофобски новини и коментари в българското интернет пространство. Пройнов и управляваната от него фирма "Булпресс" бяха разкрити в разследването на инициативата "Чист интернет". Разследването установи, че 20-годишният Адриан Димитров от Шумен е може би най-активният трол в българския Фейсбук, специализирал се в разпръскването на проруска пропаганда, фалшиви новини, реклама за БСП, ксенофобски послания и анти-ГЕРБ послания в огромни количества. За две години тролът е навъртял над 85 000 публикации. Де юре Адриан Димитров се води собственик на фирмата "Булпресс", но във Фейсбук за управител на компанията се представя именно Стефан Пройнов.
26
чакаш какво ще ти наредят от запад. За това и държавата се разпада....
27
ДА НЕ Я БЪЗИКА,ЗАЩОТО ПО ТАТОВО ВРЕМЕ ВСИЧКИ ИМАХМЕ ПО 2 ДЕЦА И БЕШЕ ЗАБРАНЕН ДОБРОВОЛЕН АБОРТ ,АКО ИМАШ 1 ДЕТЕ ПРИ 2 ДЕЦА РАЗРЕШАВАХА И БЯХМЕ 9МЛН
28
Ако съм на мястото на Тиквата и прочета тези 20 коментара отразяващи "голямата народна любов "към мен ще се скрия и откажа от всякаква политика но той притежава такова завидно и рядко срещано нахалство и гьонсуратлък каквито не е показвал никой политик от времето на прехода
29
Посрещнеш с гол г@з народната любов ти ама де да видим. Бориш се за охрана от НСО, щото без нея сретен ще те срита. И сипеш простотии наляво и дясно. Ние сме ти свикнали с дебелашкия премиерски хумор, но ме е срам че съм българин когато ти си около чужденци. Същите нелепици сипеш и изпотяваш преводачките. Слава на бога че освен опростен Банкянски друг език не владееш защото голям срам ще берем.
30
тъп, по тъп, най тъп,,,,, познайте КОЙ е той ---нарича се Тиквоч,, един от най големите предатели и обирджий на бълг;. народ,,,,доказан мафиот и престъпник
31
Борисов да каже за срещата на Томислав Дончев с кървопиеца по (неговитедуми)Коритаров човека на Местан.За каква коалиция става дума.Чакам отговор.
32
Поздрави по точно надали може да бъде описан този изрод . Дано нормалните хора вече да са разбрали за какъв комолексиран изрод са гласували и ни е излагал в целият свят години наред.
33
Тиквоня както винаги с просташко държание и куп лъжи.Вина за загубата на милиарди има неговото некадърно правитрлство и лично той.Ако не беше послушал запповедта наХилари да затворим аец белене сега може би щяхме да сме пред пуск, при лошото упраеление на Орешарски Боян Боев изпрати писмо до ЕК зарешение на въпроса занеправомерна държавна помощ на американските централи ,но после "кадърната " Теменужка не отговори за дооточняване натози въпрос на писмо наЕК.Ето защо от мързел вместо заполучим 2 милиарда от тези централи ние платихме 1 милиард,по въпроса за КТБ вместо да се оздрави банката герб я фалираха.При първото правителство на ГЕРБ те я фаворитозираха, наляха огромни държавни пари в банката,после другите виновни.След "лошата" тройна коалиция фискалният резерв бе повече от 8 милиарда ,а външният дълг около9 милиарда. След "кадърното"управление на герб сега фискалният резерв е 12милиарда(част от дълга за който децата ще плащат лихви) и 27 милиарда външен дълг.Ако народът пак се подлъже на лъжливите обещания на герб България лети към дъното на пропастта.
34
ОЛИГОФРЕНИ! ИЗБОРИ НЕ СЕ ПРАВЯТ С ОПЛЮВАНЕ НА ДРУГИЯ, А ВИЕ САМО ТОВА ПРАВИТЕ! НЕ СЕ НАУЧИХТЕ, НО ТАКАВА ВИ Е ДАРАТА!! НИЩО НЕ КАЗАХТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ, КАК ЩЕ ГИ ОПАЗИТЕ, КАК ЩЕ НАПРАВИТЕ ДА ЖИВЕЯТ ПО-ДОБРЕ, КАК ЩЕ ВЗЕМАТ ПО-ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ, КАК ЩЕ СЕ ГОРДЕЯТ, МЕ СА ЕВРОПЕЙЦИ - АМА И ТЕЗИ ДЕТО ВИ СЛУШАТ ПО СЪБРАНИЯТА СА ГЛУПАЦИ. ЧОВЕК , КОГАТО ИСКА ДА ПРАВИ НЕЩО ГО ПРАВИ. ВИЕ 20 ГОДИНИ НИЩО САМО ВИ ИЗБИРАТ, А ВИЕ ЛЪЖЕТЕ ЛИ , ЛЪЖЕТЕ ЛИ -БЪЛГАРИЯ УМИРА И ТУРЦИТЕ ИДВАТ
35
Христо Аексиев:Спираме процедурата на кконцесия на летище София.В сделката не се защитава добре държавният интерес.Има много слабоости.Това се дължи или на некадърност или на корупция.Това е цялото управление на герб.Некадърност и корупция
36
" Открита е причината за бездетност. «Недоносените деца често се оказват безплодни. Такъв извод са направили американски учени, изследвали съдбата на 1,2 милиона родени в Норвегия в периода от 1967 до 1988 година. По данни на изследващите от Медицинския център при Университета Дюк (Duke University), около 60 хиляди деца, родени през този период, са се появили на свет преждевременно – до 37 седмица на бременността. Впоследствие момчетата, родени между 28 и 32-та седмица на бременността на майките, са ставали бащи с 30% по-рядко отколкото родените в срок. Момичетата са се оказвали бездетни с 19% по често от родените навреме." При родените на още по-ранен срок рискът за безплодие се увеличавал . Момчета, родени между 22 и 27 седмица на бремеността на майките, са ставали бащи на 76% по-рядко, отколкото родилите се между 37-40 седмица. Момичетата, родени между 22 и 27 седмица, се оказали бездетни на 67% по-често, отколкото родените в срок, съобщава ръководителя на изследването Гита Свами.
37
Б може да роди от ЕрдоГаньо, а Цв от Метаньо!))))
38
Ние ще те Избъзикаме на 26 март,като гласуваме за БСП. Видяхме и Поли как те галеше... Щастливо семейство...
39
простак
40
"България е прогнозируема, европейска партия." ????? Колко трябва да си се самозабравил, за да се отъждествяваш с държавата?
41
Този Тиквоч е толкова далеч от реалността и зальгван от близачи протежета и лакеи крадливи пьлнещи джоба му с нашите милиарди от Великите му Магистрални Грабежи че е загубил всичко и всеки в изборите Долу Крадливите ГРОБари
42
Умнико Загубен, не си научил добре, това е и здравословен, социален, въпрос на сигурност и др. Но Боко лъжльото не ги разбира! Време е да го изритаме!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?