Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК: Борисов откри Център за споделени услуги: Индустриалните зони се множат (ВИДЕО)
ПЪРВО В ПИК: Борисов откри Център за споделени услуги: Индустриалните зони се множат (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
10960
Коментари
10
ПЪРВО В ПИК: Борисов откри Център за споделени услуги: Индустриалните зони се множат (ВИДЕО)

"Чрез вас си правим най-добрата реклама за държавата. Положихме усилия, ако прочетете докладите на Световната банка за България, ще видите какви са оценките. Затова внимателно чета техните препоръки и оценки", заяви премиерът при откриването на център за услуги в "София тех парк" заедно с Управляващия и главен административен директор на Групата на Световната банка Шаолин Янг.

Той благодари и за работата на Кристалина Георгиева за оказаната от нея помощ и допълни, че има десетки примери на общи поректи, които имаме със Световната банка. "Но бих отчел вчерашния ден като най-виден. Една от най-сложните концесии за Летище "София", бе поверена именно на тях, за да е ясно на всички, че процедурите и поръчките се правят прозрачно", заяви министър-председателят.

Той допълни, че следващия голям проект е коридорът София-Скопие-Тирана и вече водят преговори със Световната банка да го финансира и да мине под техен надзор.

Борисов отчете и факта, че индустриалните зони се множат и още при откриването вече са запълнени.

"Не случайно суперкомпютърът, един от 8-те в ЕС, ще бъде именно тук и ще даде възможнонст 24 часа да помага на всички страни от Балканите", допълни премиерът.

Напиши коментар »
(10)
1
Тиквоча: Сега завод за полупроводници, до година завод за цели проводници!
2
Успех след успех....ТА-ДУФ, ТА-ДУФ, ТА-ДУФ, ТА-ДУФ, ТА-ДУФ, ТА-ДУФ, ТА-ДУФ, ТА-ДУФ. :-) :-) :-) Абе всичко е ПУНТА МАРА......ТА-ДУФ, ТА-ДУФ, ТА-ДУФ, ТА-ДУФ, ТА-ДУФ, ТА-ДУФ, ТА-ДУФ, ТА-ДУФ...... :-) :-):-)
3
То растеж, то цъфтеж Който не го вижда да се преследва като комунист и русофил. Ура другари гербари.
4
Икономика на услугите!Производство 0,00001%
5
Добре де Батко, растеж, невиждан наистина, само че Той си го вижда. Като всичко расте, зашо стандарта не ни расте? Нали е логично? В кратуната на този дървеняк има само личен интерес, никога не предприема нишо за държавата ако няма да има за него, никога!!! Приказва си ги и дали си вярва, май не, но с нещо трябва са се заблуждават плебеите. То плебеи не останаха, само платени клакьори като този оПИКан сайт, който не се срами да възхвалява дядката. Той е за посмешище на цял свят, но срам няма, такъв чук като премиер и в Африка няма!!!!
6
отговор на коментар
до 5:Как искаш да видиш стандарта като не виждаш по далеч от пъпа си.Как си представяш високия стандарт - по гръб и от небето падат кюлчета.Работа - яка работа трябва за стандарта - на никой не му го подаряват.Тези държави с които искаш да се сравняваме са се скъсали от бачкане и дисциплина.Ганьо иска да плюе на тротоара да си хвърля боклука от балкона защото плащал данъци.Ей за това ще мечтаеш за висок стандарт .Хората които работят и искат да живеят добре го постигат.
7
Ванчо, ти в България ши живееш или в чужбина? Ако си в чужбина разбирам но ако си тук, не. Дават ли ти гробарите нещо към пенсията или заплатата? Ако ти кихат кинти, разбирам, но да ми хвалиш тази разнебитени бричка държавата, което не само че този ръб я опоска и окраде, но я разби така, че се е разпаднала тотално. Защо бе Ванчо като имаме напредък сме забито на последно място по стандарт и на първо по корупция, смъртност и мигрсция? Скоро в болница влизал ли си? Без няколко хилядарки ще си пукнеш от грижите на този палячо, който ни резили по цвл свят с простотията и ганьовщината.
8
КОМУНИСТИТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИМ СЕ СЛУЧВА... ТОЗ БОЙКО МНОГО НАХЪСАН БЕ... ЧЕ ТОЙ АКО ОСТАНЕ ДО 2025год. ЩЕ ГИ УНИЩОЖИ 8О% А ДРУГИТЕ 20% САМИ ЩЕ ....
9
КАТО СИ ПРОСТ,МЪРЗЕЛИВ И НИСКОИНТЕЛИГЕНТЕН И ПАРЖОЛИ ДА ТИ ДАДАТ НЯМА ДА ЗНАЕШ КАК ДА СИ ГИ ХАПНЕШ.
10
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?