Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
ПЪРВО В ПИК! Борисов отговори на предизвикателството на Нинова: "Кажи си за Ердоган"! Ето какво заяви лидерът на ГЕРБ (ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК! Борисов отговори на предизвикателството на Нинова: "Кажи си за Ердоган"! Ето какво заяви лидерът на ГЕРБ (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
91532
Коментари
44
ПЪРВО В ПИК! Борисов отговори на предизвикателството на Нинова: "Кажи си за Ердоган"! Ето какво заяви лидерът на ГЕРБ (ОБНОВЕНА)

Продължава предизборната обиколка на екипа на ГЕРБ и лидера на партията Бойко Борисов. Поредната "спирка" днес е Търговище. Пред събрали се симпатизанти на ГЕРБ лидерът на партията очерта основните акценти в програмата - дни преди решителната битка на 26 март.

Преди Бойко Борисов на трибуната говори бившият финансов министър Владислав Горанов. Той изтъкна, че по време на управлението на ГЕРБ е България става трета по икономически ръст в Европа. "Да, за да стигне до всеки един човек, ръстът трябва да е и по-голям. И ние знаем как да го постигнем. Затова в нашата програма ние сме направили прогноза, според която тези 650 лева минимална заплата и 1500 лева изобщо не са непостижими. Това не е обещание, а прогноза - ако по същия начин се управлява държавата, докъде можем да стигнем", коментира Горанов.

Той се пошегува, че ако избирателите държат на коректните обещания, ще гласуват за ГЕРБ "поне докато се построи автомагистрала "Хемус". "Искам от премиера Борисов да обещае, че ще позагърби Южна България и ще обърне внимание на Северна България", отбеляза Горанов. 

След него на трибуната застана Бойко Борисов, който благодари на хората, пренебрегнали хубавото време и почивния ден, за да се срещнат с тях.

"На предишните избори обикалях с Цветанов. Не че не го уважавам. Но сега обикалям с финансовия министър Горанов, защото с него пишем", пошегува се Борисов. Той сподели, че като премиер през първия му мандат е имал една основна задача - да направи кръговото край Търговище. "Тук беше пълно с паметници на убити хора", отбеляза той.

Бойко Борисов отново посочи, че инфраструктурата е един от основните акценти в предизборната програма на ГЕРБ. 

"Искам да ви кажа какво допълнително ще се направи в следващите години и то бързо. В Търговище сме изпратили един от най-компетентните и честни, прозрачни хора - Теменужка Петкова. За нея се подписвам с две ръце, че такъв морален човек трудно се намира. Не че ние не сме морални, но тя е талонът, по който се мерим!", заяви Борисов.

"Ще обърнем бюрокрацията с хастара нагоре!", подчерта той и добави, че доходите на младите семейства също са сред основните акценти в програмата на ГЕРБ. "Ние имаме възможност, без да счупим пенсионния модел, да помогнем и на пенсионерите. А техните деца да дадат повече брутен вътрешен продукт, за да се повишат и пенсиите... Затова се надявам, че като седнете със съседите да си говорите за политика, разяснявайте на хората какво правим ние и към какво се стремим", посочи Борисов.

Той изтъкна, че не иска да ни смятат за "послушковците на Европа". "Ние сме отличниците!", заяви Бойко Борисов и се пошегува още: "Аз не мога да ви обещая като госпожа Нинова, че ще ви направя деца. Има около 300 000 семейства с репродуктивни проблеми. Мъжете сме под стрес, той ни пречи, станахме крехки същества. Но тези семейства искат да имат бебета, това е съществен проблем. Затова - колкото пъти искат да опитат тези семейства да имат деца, толкова пъти ще им се дадат пари!".

"Избягвам да отговарям на уважаваната госпожа Нинова, но всяка дума нейна е лъжа. Била казала: "Кажи си за Ердоган". На нея няма да й отговарям, но на вас ви го дължа. Имах само една договорка с Ердоган - и тя е България да има нула натиск на границата. И през последните шест месеца на границата има нула мигранти. България беше заобикаляна от балканския път. В Гърция има 70 000 мигранти, в България няма. Сиреч - за едно-единствено нещо сме си стиснали ръцете и сме го изпълнили", подчерта Бойко Борисов. "Това, което се опитват да кажат, че ДОСТ ни подкрепили на президентските избори... ДОСТ и ДПС използваха първия тур на президентските избори, за да си преброят гласовете. Нито сме искали подкрепа, нито сега я искаме. И ние абсолютно осъждаме, защото България е Европа, и когато се нападат държави в Европа, е равносилно, че ни нападат и нас. И е недопустим този тон, който в момента има между Турция и ЕС", каза още лидерът на ГЕРБ.

"Още веднъж - поемам ангажимент, че това, което обещаваме, ще бъде направено. Всяка цифра е планирана. Единственото, което сме заложили като повишение, е заплатите на учителите. Целево започваме с тях. Нека мине 26-ти, да се мобилизираме. Не че после няма да се върнем пак. Но ще загубим две години. Предлагам да не си го причиняваме", заяви пред симпатизантите в на ГЕРБ в Търговище лидерът на партията Бойко Борисов.

Напиши коментар »
(44)
1
Аз съм Бойко Борисов тиквеника също като моите платени герберски тролове съм със обратна резба и си падам по мъже не по жени.
2
ГРОБАРСКАТА И БОЛШЕВИШКА БЮРОКРАЦИЙ-КОЛКО НАРОД ПОЩУРИХА,САМО "МАТЕРЯЛА" СИ ЗНАЕ!!!АЗ ЛИЧНО,НИКАКВА РАЗЛИКА НЕСЪМ,ОСЕТИЛ МЕЖДО ДВЕТЕ!!!ГЕНОЦИТ РАВНЯВАЩ СЕ ХИТЛЕРИЗЪМ!!!
3
Ау, Ау! Г-н Борисов, по леко с хастара да не се омотаете в него. Нали Вие създадохте бюрокрацията в такава степен, за да Ви служи на кражбите и корупцията? Знаете ли какви "Калинки" сте назначили, които няма да позволят да пипате нито бюрокрацията, нито корупцията, защото покрай Вас и те крадат. Докато са били камериерки в Испания са взели дипломи от Нов български университет и сега са кадри на ГЕРБ. Да са ви честити, затова ще изгубите изборите..
4
България да не би да ви е частен вилает...че да загърбва незнамкоя част за сметка на друга...виждате ли народе манталитета на тази пасмина и пак г връщайте на власт. Тръгнали са като прост.итутки от мясо на място да промиват мозъците на тъпия матриял...и тъпия матриял пляска ли пляска, като на партийно събрание... ей Българи докато не поумнеете и не се научите да се борите честн за забе си си заслужавате орисията си. Спрете да мрънкате за мизерните си пенсии и заплати и продължавайте да псувате пред телевизорите си. След като сте тъп народ хак ви е.... след като идват тези прос.титутки при вас питайте ги -1. какво ще стане с БГ след 2020 след като спрат ЕС фондовете, с каква икономика ще се изкарват парите? 2. След като се вдигнат емисионните такси за ТЕЦ-овете, откъде и колко ще струва на БГ електричеството или ще се къпете сега веднъь на месец а тогава веднъь на година. 3. Защо пътищата по селата и малките населени места са като след ядрена война? 4. Колко млади хора напускат месечно България и откъде утре БГ ще намери лекари, инженери, високо техн. кадри, химици, учени....или ГЕРБ ще ни раздава путури и цървули и сертификати за крепостничество. 5. Къде са стандартите на БГ за храни на населението, къде е БДС или има само офиси по София с клатещи си баджаците каки, къде са проверките? 5. Защо след ГЕН.ОЦИДА над народа се провежда и убийство на децата ни и младото поколенив чрез тяхната закрила над фирми за дрога и наркотици. 6. Кога един честен БГ гразданин мозе да си позволи да си купи жилище с мафиотски цени от над 1000 евро за кв.м.7 До кога ще продължава мафията вкл мафията в бели престилки и некъдърността на здравната ни система...питайте и питайте...и тогава пляскайте. Тъпи народе...ти сам си си виновен за съдбата си...
5
Ние сме безмозъщни гербери освен това сме много прости човешки създанив също като нашия вожд Бойко Борисов тиквеника затова се разбираме и обичане.
6
"Ние сме отличниците...." Е това е върха !!! Не разбирам защо политиците и най вече тези от ГЕРБ смятат че народа е по прост от тях. По кое сме отличници бе Бойко, Ако имаш предвид корупцията,образованието,смъртността,доходите,битовата престъпност и ............... каквото се сети; - да отличници сме, ама на последно място. На последно място сме даже и по магистрали. Да не говорим за тяхното качество.
7
Тикво кой изтегли шестнадесет милярда бе мършо.Колко още ще теглите и колко поколения трябва да ги плащат.Затвор за вас.
8
оглупява прогресивно. Отличници с най-мизерните заплати?!? Няма ли психиятри в тая държава?
9
Уважавам глупостта на Борисов, но защо чрез него тя иска да управлява?
10
Тиквата, губи изборите, КАТАСТРФАЛНО !!!
11
Г-н Борисов, умните хора разбраха какво направи ГЕРБ за България. Ограничените,злобните и прости хора винаги ще останат такива каквото и да направите. Здраве за Борисов,който ще е премиер.
12
Това лице от снимката вече ми идва в повече!
13
ГЕРБ води с 4% в изборите. Андрей Райчев и червен Кольо млъкнаха. Образованите хора подкрепят ГЕРБ. УСПЕХ!!!
14
А кога ще бъде де.бата между Борисов и Нинова?
15
тикво проклета,при кого беше регистрирана ДОСТ,кой прие постановление 208
16
ТОЗИ ГЪЗ НА СНИМКАТА ВЗЕ ДА МИ ИДВА В ПОВЕЧЕ
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Цензуриране на истина е престъпление.
19
това са обещания за циганска сватба. каквото и да се чудя, това са и основната част от гласоподавателите им.Единственото , което да очакваме от тях , ако дойдат на власт е да вземат заем от още 16 милиарда лева.
20
идната неделя ще е твоя видовден .... ще осъзнаеш тогава всичката любов на народа, наречен от теб "матрял" .... най-големия и долен лъжец си на тази територия, която ти обезличи като държава - анатема не теб и шайката ти !!!!!
21
Мутрите от ГЕРБ отново ни ЛЪЖАТ, че тоя път НЯМА ДА КРАДАТ, че ще ПОТЕКАТ МЕД и МАСЛО отвсякъде, че по ДОХОДИ ще ЗАДМИНЕМ Люксембург, че ще има вече РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ, че ще се СПРАВИ С ОГРОМНАТА ПРЕСТЪПНОСТ тероризираща ни, че ще има средства за ОБРАЗОВАНИЕ и ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, че МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ НЯМА да БЯГАТ в ЕС, че БЪЛГАРИЯ НЯМА да се ТОПИ ВСЕКИ ДЕН, че ПОВЕЧЕ НЯМА да ЗАКРИВА БОЛНИЦИ, УЧИЛИЩА и НАСЕЛЕНИ МЕСТА, че ако изберем Бoko отново НЯМА КАТО СТРАХЛИВЕЦ ДА БЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ....НО ВСИЧКО ТОВА СА ЛЪЖИ И ШМЕНТИ-КАПЕЛИ
22
Отиде си ЗАВИНАГИ нашият лидер, Борисов- едно психично болно божество, което управляваше като един съвременен Робин Худ - крадеше от БЕДНИТЕ и даваше на БОГАТИТЕ, а себе си направи МИЛИАРДЕР. Ние от ГЕРБ мислехме, че Нашият Лидер г-н Борисов е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА и въпреки, че е ПРОЧЕЛ САМО ЕДНА КНИГА, той е дипломат, полиглот, икономист и политик, но се оказа, че той е ТЪП ГАЛОШ, ПРОСТАК, КРАДЕЦ И МУТРА, и с простотията си ИЗПРАТИ ПАРТИЯ ГЕРБ В МРЪСНИЯ КАНАЛ НА ИСТОРИЯТА.
23
Борисов да не обръща внимание на госпожата, подвизаваща се под името ЛЪЖА.........нека да не пада на нивото на тази крадлива и лъжлива фурнаджийска лопата - ту от СДС, ту от БСП...и т.н.
24
От много добро управление - СОФИЯ НАЙ ЛОШ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ В ЕВРОПА!!!!!
25
Росси, каква е разликата между "ту от СДС, ту от БСП...и т.н." И ту от БКП, ту от ГЕРБ"
26
До 23 .- Ross Толкова си тъп, заради такива като теб Мутрата ни счита за матриал
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Всички спинозни червени сифилистици по ПИК се катерят. Хайде, касата на позитано затваря вече, ще останете без хонорари, тролове проклети!
29
Днес една немощна старица с протрита торбичка от която стърчеше връзка пресен лук,обута с цървули(не е шега),облечена с протрити дрехи,влачейки краката си и с тъжен поглед,се прибираше в санираното си апартаменче...
30
Ако Курни дойде на власт и ме изгони от работа лично ке я уважа. Обещавам да гледате КОННИКА БЕЗ ГЛАВА. ПОСЛЕ ЩЕ ОТИДА ДА Я ИЗЛЕЖА В ПАЗАРДЖИШКИЯ ЗАТВОР. ИЧ МИ НЕ ДРЕМЕ! Имотите и колата съм прехвърлил на когото трябва, ако нямам доходи нейните родншни ще ми вземат дедовия. Ще си жуля ракия в Пазарджишкия и ще ми дреме . То така и така в тази държава е по-добре да си престъпник.
31
Корнелия да се отрече от предшествениците си. От 12 след 1989 г. БСП е участвала в 7 правителства, 6 с недовършен мандат: 2 бр. Луканов – „Сполука за България” мораториум на външния дълг и празни магазини, Д. Попов - за бога братя не купувайте, Л. Беров, Ж. Виденов фалират 16 банки и 1$ -3000лв, Станишев - безброй заменки и криза, П.Орешарски – фалит на КТБ. Станишев е автор на фразата „Бедни сме“. От тази фраза човек трябва да се срамува, да работи, а не да я тръби, и да се замисли за личната си отговорност и отиде в Брюксел.
32
Защо бе хора да гласуваме за един страхливец,един нарцис.Два пъти не изкарва мандата си и хвърля държавата в хаос Първия път си подаде оставката от страх, втория път от самоувереност Искаше да уплаши хората ,че ако не гласуват за Цецка ще си подаде оставката.Човек с голямоЕГО. Един манипулатор , крадец,лъжец ,един недостоен политик.
33
Да живеят КПСС и БКП, които не построиха комунизма! Да живее „Дружинната ръководителка“ лъже-маже-мрази-Нинова, Да живее „Каруцарският речник“ на лъже-маже-мрази-Нинова! Да живее „Националната предателка“ лъже-маже-мрази-Нинова! Да живее „Руската олигархия“ на лъже-маже-мрази-Нинова! Вие сте каруцари, нискообразовани! Давайте все така просташки!
34
Били сме трети по икономически ръст в Европа! Само,че Горанов селяка не уточнява дали отзат-напред след Албания и Македония.Колкото повече се изказват неподготвени, толкова повече се отдалечават от народа.
35
Нинова г-жа Лъжа си мисли каде ас, Боко Рапона от Банкя не моа се эба у питчката поне неам питчка ,убаче се лаже. Ас се эбем у газо откаде излизат бивщи телещки пърщолки от тигано на Кмето на Сипмпитли. Убаче след това се качваме у спалнята на Кмето на Симитли сас грътска музика на бели чарщафи Кмето на Симпитли ми го ръга у дебелио гъс и ас квичим като сфинкя ...
36
Султан Ердоган нарече ТИКВАТА - мой любим брат!!! ГРОБарите регистрираха неоосманистката партия ДОСТ за да им е патерица в парламента и на президентските избори, където Тетка Цацева спечели в кв. Столипиново, Генчлербирлиги, Ескишехир, Кочбайрям и др. ТУРСКИ градове. ТИКВИТЕ са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!
37
33 не пиши и повтаряй простотийте на простакесата Деса и простска Боко.ГЕРБ СЕ ОТИЧА В МРЪСНИЯ КАНАЛ ТАМ КАДЕТО И Е МЯСТОТО ИМ.
38
ПИК, услужливо сте скрили изцепката на Боко , че евродепутатите на БСП били гласували за спиране на въгледобива , а той милеел за миньорите....само , че се отнасяло за въгледобив в Арктика..........шоуто е пълно !!!
39
В едно село от софийска област по същия този европроект за подобряване условията за живот в селските райони трябва да се поставят плочи на тротоарите. Ама там кметът е преди години е постлал асфалт. И плочите отиват на една крайна улица, по която хора почти не минават, доскоро без тротоар. За градчетата по черноморието трябват пречиствателни станции за мръсната (отпадъчната) вода - ПСОВ, та да не се плацикат чужденците във фекални води.. И в МС вземат мъдро решение в почти всички градове да има ПСОВ. В повечето градове няма чиста питейна вода, ПС за питейна вода от десетки години не са строени, ама по повелята на МОСВ и Баце се изграждат ПС на ОВ! Градче с население 21 хил. човека се „снабдява” с ПСОВ за 12 млн.лв, като за целта се тегли заем от порядъка на 6 млн.лв! А питейна вода хората си купуват от трите магазини – минерална вода Горна баня, Баня, Девин, Михалково и т.н. … Много много бързо от ГЕРБ „усвоявате” парите по европроекти. А се появят такива , веднага изчезват. И което е по-интересно – поне 30-40% от тях се вземат за доклади и обосновки от експерти, които са чиновници от МЗХ и техните областни служби. Ама както е тръгнало , вече яма йок!
40
Каква инфраструктура бълнуваш бе, човек ?! Обърни си внимание на крадливите кметове по малките градчета и най-вече в селата! По европроекта за селските райони стотици от тях се окичиха с „къща за гости”, ама построена в двора на кмета! „Къщата” е палат на два етажа и струва към 250-300 хил.лв, с ламинат по 35-40 лв/м2, плочки качество „лукс” , камини на всеки етаж и всичко това го ползва кметът. Той си осигурява и „гостите”. След 4 години къщата за гости става собственост на кмета. Така се откраднаха десетки млн. лв. Ами „горските хижи” в селата в Дунавската равнина! Те пък струват двойно по-скъпо и в тях кметовете от общините си правят банкетите. А ти ми говориш за патриотите-гербаджии, чисти като роса и популистите, продажните бесепари! Цецо, та вие с БСП сте братя, бе! Ти, Б.Б., Цуца Цачева, Менда, Кр.Велчев не сте ли бивши членове на БКП?!
41
Навсякъде в цивилизования свят избирателите са тези, които чрез избори определят държавното си ръководство и съответно просперитета на държавата си, а правилният политически избор зависи единствено от качеството на избирателите. Е, тогава възниква въпросът: Какво е качеството но българските избиратели, та сме най-бедната държава в Европа. Отговорът е лесен: В България има два вида избиратели: 1. Избиратели-европейци, 2. Избиратели- изчадия на комунизма и цигански примати. Точно заради втория вид избиратели честните хора у нас страдат в бедност и мизерия вече 27 години от кремълския преход към Евразия. Братя българи, време е да се събудите! избирател-европеец
42
Красимир Велчев отишъл на предизборна агитация в пернишко със собствения си самолет..Ех,на някои парите не им стигат за хляб,но за други са им стигнали за самолет.С кой акъл гербавия кандидат е отишъл със самолет и какво очаква на изборите след тая изцепка не знам,но се досещам.
43
Единствена алтернатива на ГЕРБ е БСП. Та въпросът ми към плюещите ББ е: нима очаквате БСП да направи живота в страната по-добър, доходите по-високи, пенсиите по-високи? Не бъдене глупави и наивни...Това БСП го обещава от десетилетия. И какъв е резултатът: луканов, виденов, Беров, Станишев, Орешарски...Посочете едно читаво, успешно червено правителство и тогава плюйте!!! На избори се избира винаги най-малкото зло...А червените са най-голямото!!! Така, че имате избор, само не червените...
44
Дори и Цецо Гьобелса вдигна ръце от простата тиква! Мноо тъпа тая тиква е, брато!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?