Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК! Борисов зарадва русенци с важна новина за уникален манастир (СНИМКА)
ПЪРВО В ПИК! Борисов зарадва русенци с важна новина за уникален манастир (СНИМКА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
11623
Коментари
9
ПЪРВО В ПИК! Борисов зарадва русенци с важна новина за уникален манастир (СНИМКА)

Бойко Борисов зарадва русенци с важна новина за единствения действащ мъжки скален манастир "Св. Димитър Басарбовски". Стенописите там вече се рисуват, след като правителството на ГЕРБ одобрило 150 000 лева през 2016 , необходими за довършването на храма.Ето какво сподели още в личния си профил във Фейсбук Борисов:

"Стенописите в новата манастирска църква при единствения действащ мъжки скален манастир в България „Св. Дмитрий Басарбовски” вече се рисуват. След дългогодишен застой на строителството, през юли месец 2016 г. правителството одобри 150 000 лв., необходими за довършването на храма. Скоро жители от русенска област както и туристи ще могат да видят завършените стенописи в това важно духовно средище, датиращо още от Средновековието".

 

Напиши коментар »
(9)
1
ЕРДОГАН винаги е наричал предателя БОКО ТИКВАТА от ГЕРБ "МОЙ БРАТ"
2
За седем години Борисов успя да зарадва не само русенци, той направи така, че близо 80 % от населението да потъне в мизерия. Това е основната причина да бъде изгонен от властта, този път завинаги. Никой не се интересува от това , че успя да завърши направените от други правителства две магистрали, никой не се интересува от пречиствателни станции и от това , че успя да завърши покрива на зала "Арена-Армеец". Мизерията е тотална. За този глад прошка никой никога няма да му направи. Да го eбa в трътлестия гъз. Heдялko се съдра да хвали през пет минути, но щом Чекоджията от Банкя е стигнал до него, значи ще яде дебелия.
3
Boko turskata podloga
4
каква е тази новина - нещо издиша? Не каза ли че 'лично' го е издялал в какъка този скален манастир, а сега го дорисува?
5
Сега, чакам коментари ..... нещо от сорта "Ама ние манастири не ядем"! Хайде, червени тролове, почвайте... да плювате, че Илянчето гледа....!!!!!!!!!!!!!!
6
Петре, т Ъ п си като гАзъ на индийски слон!
7
Петре, толкова си ТЪЪЪП, че не можеш да разбереш колко си ПРОСТ. Също като твоя идол св. Тиквоний Великолепний, когото султан Ердоган нарича - мой скъп брат, а Кмета на Симитли нарича - моя ЛЮБОВ!!!
8
Колко вълнуващо! Просълзих се! 150000 лв отпуснати за Русе!
9
Добре , че е той да ни свежда добрите новини. Кой друг , ако не той - човекът монополизирал истината и добрината.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?