Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПЪРВО В ПИК! Бойко Борисов: Не се страхувам от Нинова, да не би да ме набие (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ПЪРВО В ПИК! Бойко Борисов: Не се страхувам от Нинова, да не би да ме набие (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
38532
Коментари
42
ПЪРВО В ПИК! Бойко Борисов: Не се страхувам от Нинова, да не би да ме набие (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов днес се среща с гражданите на Смолян, Девин и Хасково. По-рано днес той сподели тревогите на жителите на Девин, където че ГЕРБ действа с всички сили всичко да стане добре, както е обещано. 

Хората в залата коментираха, че Девин е бил един от най-изоставените градове в страната. "Ще се промени ли нещо? Понеже ГЕРБ печели винаги, надяваме се да се промени", попитаха жителите.

"Разбрах те с две думи! Ако е живот и здрава, ще стане. На 27-ми, ако сме били, те чакам при мен", отговори Борисов на бивш кмет на Осиково, който попита дали ще има промяна в положителна посока за родното му място. "Като дойда, ще има път, по който да мина. 2 милиона и половина, 160 хиляди, плюс за саниране няколко милиона. В Девин като правителство сме инвестирали бая пара. Ще го направим, както трябва", заяви Борисов.

"Как се създава фалшива новина? Някой, това е БСП, отива и казва така... Питат Девин дали ще си дадат минералната вода за Пампорово. Бацилът вече е вкаран, хората се заслушват. И от нещо изключително добро, направено от правителството, ходих сутринта да давам дума, че тази вода ще си остане за Девин. Колегите от БСП знаят, че нищо не са направили и нищо няма да направят, освен да изхарчат тези 14 милиарда, които ние събрахме в битката с контрабандата. Никога не е ставало дума водата от Девин да ходи до Пампорово! И сутринта хората ми ръкопляскат, все едно сме решили нещо и сме го променили. Това е парадокс! Ето това е фалшива новина - прихваната от медиите, раздухана. И става тема за разговори, на спорове - за и против. А то няма такъв въпрос!", подчерта Борисов.

"6 млрд. платихме за чужди вересии, защото хората гласуваха за други партии. 3 млрд за КТБ при финансов министър Чобанов, за това Нинова не иска да си покаже министрите”, припомни Борисов.

Той не пропусна и посещението на Нинова на Шипка. „Вчера се качи до Шипка, при толкова високопоставени гости, чак ти е неудобно, да си бяха оправили чинията на Бузлуджа. Аз съм любопитен дали финансов министър ще е Гечев, който фалира банките, или пък Чобанов, който е от ДПС, или Орешарски, който беше от БСП, пък после кандидат за президент от ДПС. Опорната й точка за дебатите е, че ме е страх, да не би да ме набие. Аз искам тя да си извади министрите, за пет минути само. Но да видя срещу моите, кои ще изпълняват тези фантастични обещания”, добави Борисов.

"Нинова говори срещу санирането и магистралите, но пред строителната камара друго говори, че ще продължи всички тези инвестиции. Искам да я видя като премиер, как отива и казва пред лидерите как поставя вето на санкциите срещу Русия. Как ще постави България в чудовищна изолация. Аз може също да не съм съгласен, но от там идват милиардите за България и Смолян", посочи лидерът на ГЕРБ.

Борисов добави, че благодарение на всички проучвания за петрол и газ у нас, България в следващите 10 години ще бъде абсолютно независима.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че в първото управление на кабинета „Борисов” брутният вътрешен продукт е бил около 80 млрд, лв., а днес е над 100. „Това е ръст на държавата, всички искаме да живеем по-добре. Ще ми казват, че са вдигнали пенсиите, но ако си спомняте Орешарски взе това решение точно в последния ден преди да напусне Министерски съвет, а ние плащаме. Да управляваш не е лека работа и сега имахме властта. Считам обаче, че този който управлява трябва да има подкрепата на хората. Ако народа иска ние сме заявила в какви конфигурации може да управляваме. Тя Нинова и за това може би не казва екипа, защото не знае ДПС кои министри ще й дадат”, допълни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отговори на въпрос от залата за реформата в съдебната власт и борбата с криминалните престъпления.  Той посочи, че 62% от осъдителните присъди са условни: "Аз ако съм в парламента, ще запитам - как за защитим хората от тези измамници?... Това сме го записали - тримесечен отчет на тримата големи в съдебната система. Считам, че когато в парламента започне да се дава отчет, институциите в съдебната система ще станат по-ефективни. Защото ще си готвят отчетите и ще отговарят на неудобни въпроси, както всички нас".

Борисов на шега коментира проблема с демографския срив. "Помните ли, когато БКП задължаваше всяко семейство да има по три деца?...Томислав Дончев е верен воин на партията, но има какво да отчете и той. Дариткова, не ми се подсмихвай! С приказки тия неща не стават".

 

Напиши коментар »
(42)
1
Не, не, не е истина! Ама и вие от пик грешка нямате. Нямам време да прочета по колко новини за вожда пускате дневно. А какво ще стане, когато на 26 палачинката се обърне
2
Като управляваха два мандата от по две години, що не направиха нещо за Девин, ами сега го оплакват? Майсторът на фалшивите новини взел да се вайка, че другите, видиш ли... Ама верно големо перде излезе.
3
Почна да плюе като дърта баба без зъби наляво и надясно - няма какво друго да каже.
4
ГЕРБ се бори здраво третото място…
5
Най много фалшиви новини има в антибългарските бтв,бнт,нова,еуропа,онеър, евроком,бит.
6
фейсбук Бойко Борисов: Честит 3-ти март, българи! 139 години след Освобождението на България всички ние можем с гордост, но и с дълбоко уважение да си припомним подвизите, осъществени от прадедите ни, чиито стремежи и устрем са били в основата на възможността днес да живеем в независима държава. Животът и успехите на поколения българи са ярък пример и до днес за необходимите усилия и съпътстващите ги трудности, които трябва да се положат в името на националните идеали. Затова и днес обединението продължава да е силата, която ще ни помогне да постигнем стремежите си като народ. С усилията на всеки гражданин, на всеки българин, на всеки един от Вас страната ни е постигнала немалко цели, но ние трябва да продължим заедно, всички, обединени да работим, да се трудим и да надградим за бъдещите поколения. Честит празник!"???? - Освобождението от - ЛИПСВА?! Освободителката Русия - ЛИПСВА?!?!
7
Борисов, спри да споменваш тази г-жа ЛЪЖА.....
8
А,кого да споменава ,че да е все в медиите?Ц.Василев?
9
Защо да те бие,теб достатъчно те е бил господ по тъп управник до сега България не помни!
10
БОЙЧЕ СЛЕД МОНОЛОГА ОНЗИ ДЕН ПО ЛИЧНАТА ТИ ТВ НОВА ЦОЛОВА СПОДЕЛИЛА ЧЕ ДРЕХИТЕ ТИ МИРИШАТ НА ПОТ И НА МЪРША. ВЯРНО ЛИ Е. ВЧЕРА КАК БЕШЕ В СИМИТЛИ ТИ ЗНАЕШ ЗАЩО ТЕ ПИТАМ. ВЕЧЕ СИ В МИНАЛОТО ЗА ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ. ПОПРОЧЕТИ ФОРУМИТЕ И ВИЖ КАКВИ ПРИКАЗКИ ИМА СРЕЩУ ТЕБ. ТВОИТЕ ПОКРАЙ ТЕБ ОТ ПАРТИЯ ГРОБ ТЕ ЛЪЖАТ И ЗАЛЪГВАТ. СТАВАТЕ ДО НЯКОЛКО ГОДИНИ КАТО НДСВ. БОЙЧЕЕЕД. КАКВО НАПТАВИ БОЙЧЕЕЕЕ...
11
SECRET BULGARIAN COMMUNIST PARTY " AGENT BUDA " / BOKO TIKVETO / IS BRAVE LIKE " DUNG IN THE RAIN " ...!!! CONGRATULATIONS , COMMUNISTEN , BORISOV ...!!! BUD ZDOROV ...!!!
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Тиквата е уникално тъпа мутра явно представите за диспут се свеждат до боксово мачле .
14
Борисов, винаги съм гласувала за теб, но чак сега разбрах, че не милееш за бълг.народ. 1/да се справиш с престъпноста, 2/с политическите кражби, 3/здравеопазване, 3/който трябва в затвора, и не на последно място, обеща да построиш затвори-не го направи. Не за кокошкари, а за бандити и мафиоти
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
АКО МОЖЕШЕ ДА ГИ ВИДИ ОТ НЯКЪДЕ АПОСТОЛА ЩЕШЕ ДА ПОСТЪПИ С ТЯХ, КАКТО Е ПОСТЪПВАЛ С ОПОЗОРИЛИТЕ СЕ ПРЕДАТЕЛИ, НАЛАГАЛ Е НАЙ-СУРОВОТО НАКАЗАНИЕ - СМЪРТ. АКО ТИЯ НАГЛЕЦИ ПРОДЪЛЖАВАТ ТАКА ВЕРОЯТНОСТТА НА НАРОДА ДА МУ ПРИЧЕРНЕЕ И ОСКОТЕЕ СЕ УВЕЛИЧАВА НЕИМОВЕРНО И МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ПРИКЛЮЧВАНЕ И НА МНОГОГОДИШНАТА ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧНАТА В ДАЛЕЧНАТА 1923.НА МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ ЩЕ ИМ ХАРЕСА НОВИЯ ПРОЧИТ НА СТАРИЯ ЗАКОН ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА РАЗБОЙНИЦИТЕ - ПРЕСТЪПНИ ПОЛИТИЦИ, ЧИНОВНИЦИ, ТИКВОМУТРИ И ВСЯКАКВИ АЙДУЦИ.ДА НЕ ДАВА ГОСПОД АМА ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО.
17
Чичо Боце е от 15 години във властта. Чувахме и продължаваме да чуваме едни сладки обещания, розови картини за Светлото ни бъдеще, което все така се отдалечава от нас. Чичо Боце си а патологичен лъжец, кой не го е разбрал? Обещава на хорицата там, само и само да се докопа до някаква пизиция, защото за него това е някаква сигурност. Защо за 7 години не направи необходимото да усетим, че живота ни се подобрява? Имаше пълната власт. Времето отлетя в кражби и далавери, в крадене и пазаруване на вестници и телевизии, в насаждане на калинки на всички възможни места. Корупцията му е оценена като N 1 в ЕС, далаверите и разрухата също. Българинът разбра, от чичката нищо не може да очаква. Като наеита плоча е, колко ни дал, колко направил но все някой му виновен. Жалко за България! Когато падне от власт или бъде свален ще ни трябват 10 години за възстановяване. Изгубихме заради него 15 години. Прехода трябва да започне отначало.
18
Рядко се ражда такъв палячо а хората му повярваха и го избраха за премиер. Сега им идва да се захапят не знам къде.
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
А, бе що не вземете да се опраскате най-накрая, като толкова много се обичате! Така: единият в единия край на РъБъ, другият в другия! Така и баба знае, ама любов от разстояние не любов, а лъскане на бастуня! Пък и не знам защо ама имам странното усещане, че някой ще си остане недоклатен! И кмета на Осиково ще има да чака нормален път докато не си смени вярата и не се пребоядиса!
21
Срамно и унизително е да слушаш ББ, крайно време е да се ограмоти и цивилизова. Само бой и лъжа са му в устата. Толкова е ограничен и простоват, че го е шубе на един диспут да се яви, че ще се изложи тотално и всички ще разберат какъв профан е управлявал държавата 2 мандата
22
Сиреч една голяма куха тиква
23
Този нахалник и потенциален лъжец къде беше на 3 март защото не се появи никъде където имаше тържества Но един приятел ми каза че той не ходел никъде където не можело да му целуват ръка и да открадне някое милионче Но със сигурност е прескочил до Симитли
24
А бесепарските прасета за нищо не са виновни! Света вода ненапита, да вземат властта БСП, но за последно! Гласувайте за светците им!
25
слагай кожения шлифер,вземай бухалката най ти приляга тикво
26
Аз съм Бойко Борисов тиквеника също като моите герберски тролове съм със обратна резба и си падам по мъже не по жени.
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Трябват свестни хора и светли идеали ! Не евро утопия и пе.дерастия !
29
Че ще го надговори,ще го надговори,защото Тиквоний никога не е имал научен капацитет,а капацитет на циркаджия.Ама като гледам Корнелия каква е ячка като нищо ще го и набие - хората казват,че и като "каратист "Тиквоний "никога не е участвал в истински двубой ,а само в уговорени предварително мачлета.
30
Само така, Вожде! Всичките лумпени от махалата сме с тебе. Да се свети името ти, сега и forever. Нашльокай Ги!
31
Имах честта да приветствам бъдещия министър председател на Бъгария Бойко Борисов в Смолян.Да живее ГЕРБ.
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
А бе не знам дали ще те бие, ама като гледам как е яхнала жребето си е бая за страх, а баце?
34
КОМУ -НЯГИ И ГЪЗЪ ПО АСФАЛТА ДА СИ ОСТЪРЖЕТЕ ПАК БОЙКО ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА
35
Този само от бой разбира и за това казва че не се страхува от Нинова,защото видите ли-тя не можела да го набие?!
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Тоя тип боко е много жалък простак.Една що-годе смислена фраза не може да съчини.
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Борисов, не взимай насериозно онази простакеса, която се чуди какво и кого да възседне, за да направи впечатление.......след като с ум никого не е впечатлила досега!!!!!!
41
Прав си ! Не се плаши от Нинова. Тя поне ти е явен противник. Трябва да се страхуваш от тези до теб - от кол и въже са , посредствени , с нисък капацитет и съмнителни човешки качества. Част от лошия МАТРИЯЛ - по твои думи. Те ще те закопаят.Всъщност вече го правят не и без твоя помощ.
42
Гледам на снимката само цигани и беловласи старци! ГРОБ ще загуби катастрофално на изборите.....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?