Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Първанов: Само АБВ говори за необходимостта от пряка демокрация
Първанов: Само АБВ говори за необходимостта от пряка демокрация
Автор: ПИК
Дата
Дата
3880
Коментари
1
Първанов: Само АБВ говори за необходимостта от пряка демокрация

Единствената формация, която говори за необходимостта от пряка демокрация, е АБВ. Това заяви във Варна председателят на партията Георги Първанов. Форумът във Варна бе на тема "За референдумите - с разум и отговорност".

„Имаше едно телевизионно предаване с наименованието”Виж кой говори”. Кой говори сега за пряка демокрация, кой работи за пряката демокрация? При положение, че 80% от българите сигурно са за засилване на пряката демокрация, за засилване ролята на референдума. Ние сме в режим на кампания за провеждането на референдум и поправете ме ако греша, но освен тази сбирка, аз не знам в публичното пространство да се е състоял друг диалог”, заяви Първанов.

Нещо повече, централните медии не отразяват това, защото видите ли, то не било част от предизборната кампания. Просто съм удивен, още повече, че имаме инициатор на този референдум. Някой да е чул държавният глава, президентът, да се е изказал в рамките на тия 20 дни и може би в рамките до края на темата за електронното гласуване той да даде отговор, или чрез него този отговор да бъде даден включително и на технологичните въпроси, защото хората трябва да гласуват мотивирано. Те трябва да имат отговор на всичките тези въпроси. Това не се случва, добави още Георги Първанов. 

Още по темата
Първанов: Кризата с бежанците е заради свалянето на Саддам Хюсеин
Часовник
22:20
Когато говорим за криза с бежанците, трябва да държим сметка за генезиса на проблема. Той бе заложен още при свалянето на диктатора Саддам Хюсеин, без да е ясно какво ще последва в Ирак след това....
Напиши коментар »
(1)
1
АБВ леви ил идесни са? Наясно л иса вече какви са и на кого са приятел? Още ли обичат Бойко Борисов и воще ли подкрепят малоумната му политика нау правление на страната?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?