Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Първанов: Калфин във всеки момент може да се обади на Лавров, на Клинтън, на Щайнмайер и всеки друг лидер по света
Първанов: Калфин във всеки момент може да се обади на Лавров, на Клинтън, на Щайнмайер и всеки друг лидер по света
Автор: ПИК
Дата
Дата
17070
Коментари
10
Първанов: Калфин във всеки момент може да се обади на Лавров, на Клинтън, на Щайнмайер и всеки друг лидер по света

"Има закачка: "Гласуваш за Калфин, получаваш Първанов". Аз казвам друго: "Гласуваш за Калфин получаваш повече от Първанов". Той има много контакти. Калфин може да вдигне телефона и да се обади на Хилари Клинтън, на Лавров, на Щайнмайер и когото щете от световните лидери", каза президентът Георги Първанов в предаването "120 минути" по Би Ти Ви. "С Хилари Клинтън говорих в края на моя минал мандат, когато тя беше държавен секретар. С Путин имаме добри отношения", допълни Ивайло Калфин. 

"Ние направихме всичко възможно, даже с компромиси, за да има единен ляв кандидат. Но това не се случи. Сега избирателите имат възможност да попрвавят това", категоричен е Калфин. "Добре беше да има единна лява кандидатура. Още по-добре на опозицията. Но в крайна сметка - нито отбраната, нито сигурността могат да са партийни. В тази политическа ситуация Ивайло Калфин е по-добрият кандидат", каза Първанов.

 

Още по темата
Ивайло Калфин: Ще си оправим демографията с по-високи заплати и безплатни детски градини
Часовник
17:55
„Решението на проблема с демографията е икономическо. Докато имаме ниски заплати, няма как да задържим младите хора да работят, живеят и раждат в България. Високите заплати обаче, не стават...
Напиши коментар »
(10)
1
Гоце маус
2
Кандидата за главнокомандващ чехъла Радев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано сексуално повидение. Накратко, поставеният парашутист е един напълно ненужен човек... Чехъла изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Видин кандидата за прецидент чехъл остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Парашутиста Радев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Видинският окръжен съд бил модел за България. Чехъла бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на тамошното БСП. Зевзеци от площада коментираха, че тоя шут, спешно трябва да се прегледа при известния видински психиатър, който лекувал комунето Миков след свалянето му с преврат, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на поредния говедарски митинг, кандидат прецидентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни червени бабета. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е седенката. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на Траверсата Йотова за вицепрезидент, БСПдеpаcmuте се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент, в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази льочика Рада от собствената му инфантилност и автентична тъпота..
3
В територията е важно да може да се обади на Баце.
4
Ти ли му даде телефонните им номера ?
5
Калфин ако беше наистина независим, щях да гласувам за него !
6
А на Дядо Мраз - може ли . Ако не може да изчезва къде Сиришник.
7
Той може да може да се обади и на Господ, но има ли българи, които могат да му се обадят и да разчитат на него? Едва ли.Калфин и Първанов са торба пълна с лъжи.
8
Може да се обади,ама няма кой да му вдигне телефона ! Господин Никой е вече....
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Става за телефонистка.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?