Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Първанов иска прошка от жители на Белене
Първанов иска прошка от жители на Белене
Автор: ПИК
Дата
Дата
4946
Коментари
0
Първанов иска прошка от жители на Белене

Георги Първанов, президент на Р България /2002-2012/ и председател на ПП АБВ, поиска прошка от жителите на Белене заради нереализирания проект за ядрена централа. На среща с хора от общината той коментира, че за целия период на прехода по-значим проект от АЕЦ „Белене“ не е имало и заради това ПП АБВ продължава да търси начин за реализацията му. Първанов е категоричен, че ако не искаме българската енергетика да изпадне в още по-дълбока криза, мерки трябва да бъдат взети незабавно, информират от партията му.

В дунавския град Георги Първанов представи отново пред жителите на общината кандидата за кмет на ПП АБВ Красимир Грунчев. „Човек, почтен. В държавното и местно управление на всички нива почтеността е дефицит и не присъства в характеристиката на българските политици“, коментира председателят на АБВ.

Кандидатът на ПП АБВ за кмет на Белене определи себе си като „пожарникар по професия и призвание“.

 

Още по темата
Ще бъде открита кампанията на АБВ в Община Плевен
Часовник
16:32
На 26 септември (събота) от 17:30 часа ще бъде открита кампанията на ПП АБВ в Община Плевен, съобщиха от пресцентъра на партията. На събитието ще присъстват председателят на партията и президент...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?