Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Първанов: Гласувах за хора с характер, воля и опит
Първанов: Гласувах за хора с характер, воля и опит
Автор: ПИК
Дата
Дата
3830
Коментари
2
Първанов: Гласувах за хора с характер, воля и опит

Гласувах затова да има силни кметове-професионалисти. Това каза Георги Първанов председател на ПП на АБВ след като упражни правото си на глас, предаде агенция „Фокус”.

„Гласувах за хора с характер, воля, опит и в крайна сметка добри управленци, защото нашите общини имат нужда от това”, каза Първанов. Попитан за това какви са очакванията му от местните избори, той заяви: „Очакванията ми са да има успешно представяне на онези формации, които са водили балансирана кампания на аргументите, а не агресивна кампания на омразата”.

„Надявам се хората да гласуват с разума си, а не само с емоциите си”, заяви Георги Първанов.

Още по темата
ЦИК: Гласуването за местна власт и за референдум става в една кабина
Часовник
11:31
В една кабина се гласува и за местни избори, и за референдум. Това дали питат избирателите, или не ги питат ще гласуват ли за референдум не е никакво нарушение. Това каза говорителят на ЦИК Камелия...
Напиши коментар »
(2)
1
ИСТИНАТА -Държавен вестник; брой№80 от 16.102015. ; Указ№198. -ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА ЗА БЕЖАНЦИТЕ,КОИТО НИ ПРЕВЪРНАХА В ГОРЕЩА ТОЧКА! Бойко отново ЛЪЖЕ КАТО ЦИГАНИН, ама е пич и лелките в климактериум се се подмокрят отдолу като го видят и чуят.Истината е друга , по предложение на МС, парламентът гласува искането на Баба меркел , Територията българия да стане ГОРЕЩА ТОЧКА.тук е и ИСТИНАТА -Държавен вестник; брой№80 от 16.102015. ; Указ№198. -ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА ЗА БЕЖАНЦИТЕ,КОИТО НИ ПРЕВЪРНАХА В ГОРЕЩА ТОЧКА.САМО ПЕРЧЕНЕ И СТОЙКИ ТУКА , А В БРЮКСЕЛ -ПОДВИТА ГЪРБИНА И РАЗТВОРЕНИ БУЗКИ.Днес е денят , в който гласувайки даа ви е.ем майките ,предатели, боклуци , потурнаци !
2
И в крайна сметка, чий интерес обслужва АБВ, че се надява на такъв успех?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?