Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Проф. Любомир Халачев: Обезверени млади хора напускат България, за да търсят бъдещето си другаде
Проф. Любомир Халачев: Обезверени млади хора напускат България, за да търсят бъдещето си другаде
Автор: ПИК
Дата
Дата
9396
Коментари
2
Проф. Любомир Халачев: Обезверени млади хора напускат България, за да търсят бъдещето си другаде

Когато Ивайло Калфин ме покани в надпреварата, ми каза, че би искал в работата на президента да има специална програма, посветена на духа, културата и образованието. Това каза проф. Любомир Халачев, кандидат за вицепрезидент, издигнат от коалиция „КАЛФИН – ПРЕЗИДЕНТ“ под номер 15 в бюлетината, по време на официалното откриване на кандидатпрезидентската кампания на коалицията, съобщава „Фокус“.

„България винаги е била държава на духа. Погледнете сега какво става – агресия по магистралите, агресия в градовете. Обезверени млади хора напускат България, за да търсят бъдещето си другаде“, заяви проф. Халачев и попита дали хората искат това.

„Ние искаме образование, което да дава шанс на младите хора да се реализират навсякъде по света, ние искаме наука, която да помогне на икономиката. Ние искаме култура и духовност“, заяви проф. Халачев.

„За да го направим не е нужно специално да се молим, въпреки че който иска да се помоли, не е грешен. Трябва да направим така, че всички българи да получат просветление на 6 ноември“, посочи проф. Халачев.

Още по темата
БСП удря на камък при АБВ за вота на недоверие за сигурността
Часовник
11:09
БСП най-вероятно ще удари на камък при търсенето на подкрепа от АБВ за вота на недоверие за националната сигурност, който обяви, че иска да внесе срещу правителството. Днес социалистите се надяват...
Напиши коментар »
(2)
1
бате боико каза.......след деветия му мандат ша съ опраим....,демек ша свикнем
2
А умника Калфин затова направи реформа на пенсионирането, и закова българите да работят до 67г. Младите като безработни няма да създават семейство , деца и дом. Няма големи инвестиции и нови работни места . Това са 2млн работни места няма други. Възрастни ще работят а младите през ТЕРМИНАЛ 2.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?