Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Проф. Драгомир Драганов специално за ПИК и "Ретро": Корнелия се скри под полата на Мая
Проф. Драгомир Драганов специално за ПИК и "Ретро": Корнелия се скри под полата на Мая
Дата
Дата
230953
Коментари
56
Проф. Драгомир Драганов специално за ПИК и "Ретро": Корнелия се скри под полата на Мая

Интересен народ сме това българите. Обичаме да преодоляваме трудности. А когато ги няма, си ги създаваме. За да има какво пак да преодоляваме.

И нали са си истински българи, така стана и със социалистите на последния им пленум. От месеци целокупното българско общество знаеше, че Манолова ще се включи в рулетката за кмет на София, само БСП „не знаеше“ до миналата неделя. Но ако перифразирам некролозите, след кратко и мъчително колебание на Корнелия Нинова партията й реши да подкрепи Мая.

Впрочем колебанията на другарката Нинова не бяха лишени от основания. Първо, оказа се, че поне до деня на столицата социалистите не бяха запознати с предизборната програма на Манолова. Просто защото такава нямаше с изключение на мъглявия принцип „да отвоюваме София“.

Вярно, че на тях терминологията от типа „да завоюваме“, „да отвоюваме“, „да защитим рубежа“ (или „да го превземем“) им е генетично любима. Но все пак понякога и тя се нуждае от конкретика.

Какво точно и от кого точно следва да се „отвоюва“? Столицата от ГЕРБ? След което да тръгне и „походът на Изток“, т.е. към останалата част на България? И кой ще го поведе – Манолова или Нинова?

Ами звучи несериозно. Науката многократно е предупреждавала, че една от основните грешки на политици, политолози и социолози е да се правят национални изводи въз основата на резултатите от местни избори.

В едните участват избирателите като цяло, т.е. те дават реалната представа за политическите нагласи в национален мащаб. В другите много често са намесени местни роднински, приятелски, локални икономически и всякакви други интереси, които нерядко водят и до странни коалиции на чисто локална база.

Та от тази гледна точка дори и да „отвоюват“ София от ГЕРБ (което ми се струва много малко вероятно), БСП и Манолова ще си останат само с това си „завоевание“. Още повече че преди време самата Мая патетично обяви, че „София не е България“. С което съм изцяло съгласен.

А и кое всъщност е София, която Манолова иска да „отвоюва“? Жълтите павета, по които от години тя местопребивава? Или и „Филиповци“, където най-вероятно дори не е и стъпвала?

Ако е първото, това си е явна заявка за активно участие и в политическата власт, върху които тя е концентрирана. От което идва и голямото притеснение на Нинова...

Второто пък означава да загуби електорат, осигурен й от един депутат от ДПС, който трябва да се разплаща с нея за предложението й да го направи шеф на ДАНС. Значи „тази София“ тя ще остави на мира, сиреч, без да я „отвоюва“. За сметка на другите столичани...

Впрочем не може да се отрече, че засега Манолова постигна една малка победа над Фандъкова, като успя да я вкара в обяснителен режим. Едната вика – това не е направено, другата бърза да изброи какво пък е направено. И така „битката за София“ се превърна в замеряне с разбити тротоарни плочки, „окървавени“ перки от акули по „Графа“, опашки от изнервени родители пред детските градини, вонящи отпадъци и каквото още ви хрумне.

И това, при положение че същинската надпревара още не е започнала. Направо не ми се мисли какво ни чака, когато тръгне...

Ами от тази гледна точка наистина ни очаква не честно състезание за местната власт, а потоци от помия, която ще се лее върху всяка една от двете основни конкурентки. И направо ми е любопитно как след това ще се изправят пред столичани.

Още по-любопитно ми е обаче какъв пирует ще направи след изборите другарката Нинова. Все пак най-накрая тя сръчно скри БСП зад гърба (или направо под полата) на „независимата“ Манолова. И независимо от резултатите от тях в навечерието на предстоящия партиен конгрес най-вероятно пак ще се окаже „цялата в бяло“...

А ние, „софиянци в повече“, пак ще си живеем с новия стар кмет. И с нереализираните амбиции на една също „софиянка в повече“...

 

 

Напиши коментар »
(56)
1
ГИНКА от Пазарджик: Как 28 Годишна К-УРВА от Село Крушовица си Купи ТЕХНОИМПЕКС ? Агента на ГРУ от Драгалевци САНКИН го Подари на КУРНЕЛИЯ по Заповед на МОСКВА ! ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗAДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА ! ИЗБИВAЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРEПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА ! 30 Години ФАЛШИВ Преход ! 75 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт ! КАЗАХ ! https://www.bulgarya.ga/communism.html
2
от булки, които са свикнали с миризмата на непрани дрехи. В центъра на София.
3
Двете съдийки от състава пуснал убиеца: Бойко лично се обади, той и Калпакчиев ни смазаха, за да подпишем... Двете обикновени съдийки от състава, пуснал австралийския убиец Джок Полфрийман, са споделили неофициално, че нареждането е дошло лично от Бойко Борисов. Първо председателят на състава – Калин Калпакчиев се опитал да и каже да подпишат каквото той е решил и че “по въпроса има решение отгоре”. Но двете жени – съдийки с дълъг стаж, казали, че подобно решение е абсурд, до момента не са пускали никога убиец така, и ще стане публичен скандал. Тогава Калпакчиев извадил телефона си, обадил се и след малко им го дал с думите: “Слушайте”... Отсреща бил лично премиерът, който бил ядосан, че го занимават с проблем, “по който вече се е разпоредил”. “Пускайте Джок, говорил съм за него с Морисън (премиерът на Австралия – бел.ред.) и с Джонсън. Кралицата (Елизабет – тя е кралица и на Англия, и на Австралия) няма да ме приеме, докато го държим в затвора. Няма да обърквате държавната политика, заради някакъв един убит българин. Пускайте го, и да не повтарям...” – били думите на Бойко. После Калпакчиев, който е близък с премиера, покрай психо-десните, обяснил че и да не подпишат, ще назначат други съдии и те ще подпишат. А те двете – отиват на трудовата борса. Затова и жениците дали съгласието си. Публично не са разказвали тази история, но я сподели във фейсбук известна съдийка, която след като бе уволнена от Бойко, в момента е активен коментатор по съдебни въпроси. 4udoslav published with write.as
4
Мая Манолова: Аз съм Трето Поколение Комунистка, Тоест ТЕРОРИСТКА и се Гордея с Това ! К-УРВАТА Мая Манолова е Вносител на чл. 417 от ГПК Който Приравни Правата на Банките с Тези на Държавата и Отне Домовете на Хиляди Българи ! АЗ КАЗАХ ЛИ ? Не е Толкова Важно да УБИЕШ Комунист или Милиционер, Колкото да ИЗБИЕШ Потомството му, За да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ ! Семейство Изсрало КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР е Бракувано Семейство, Некачествено СЕМЕ, от Него Нищо не Става и Трябва да се ЛИКВИДИРА за да не ИЗСЕРЕ Същото Л-АЙНО ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
5
Само теб да притежавам, айййй проф. Драганов
6
И съда и тиквоча са под соросистки контрол,така че не е важно кой е изпълнил заповедта. А и Полфрийман сигурно е резак-немюсюлманин.
7
ЗАЩО ИМА ИНФОРМАЦИОННА ,, МЪГЛА" ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА И КОЙ СЕ Е ОБАЖДАЛ НА ГЕНЕРАЛНИЯ ДИРЕКТОР НА РАДИОТО ДА РАЗКАРА СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА!!!!!????? НАЛИ СТЕ ,, НЕЗАВИСИМА" МЕДИЯ И СЕ БОРИТЕ ЗА ИСТИНАТА....ИЛИ САМО КОГАТО НА ВАС ВИ ИЗНАСЯ!!!!????
8
Водка с таратор !
10
Пука и на Мая Манолова,дали БСП ще я подкрепи.Това е тежест преди и след изборите!Даже отказа за подкрепа от Нинова ще докара повече гласове от други партии,движения и съюзи.
12
Двете съдийки от състава пуснал убиеца: Бойко лично се обади, той и Калпакчиев ни смазаха, за да подпишем... Двете обикновени съдийки от състава, пуснал австралийския убиец Джок Полфрийман, са споделили неофициално, че нареждането е дошло лично от Бойко Борисов. Първо председателят на състава – Калин Калпакчиев се опитал да и каже да подпишат каквото той е решил и че “по въпроса има решение отгоре”. Но двете жени – съдийки с дълъг стаж, казали, че подобно решение е абсурд, до момента не са пускали никога убиец така, и ще стане публичен скандал. Тогава Калпакчиев извадил телефона си, обадил се и след малко им го дал с думите: “Слушайте”... Отсреща бил лично премиерът, който бил ядосан, че го занимават с проблем, “по който вече се е разпоредил”. “Пускайте Джок, говорил съм за него с Морисън (премиерът на Австралия – бел.ред.) и с Джонсън. Кралицата (Елизабет – тя е кралица и на Англия, и на Австралия) няма да ме приеме, докато го държим в затвора. Няма да обърквате държавната политика, заради някакъв един убит българин. Пускайте го, и да не повтарям...” – били думите на Бойко. После Калпакчиев, който е близък с премиера, покрай психо-десните, обяснил че и да не подпишат, ще назначат други съдии и те ще подпишат. А те двете – отиват на трудовата борса. Затова и жениците дали съгласието си. Публично не са разказвали тази история, но я сподели във фейсбук известна съдийка, която след като бе уволнена от Бойко, в момента е активен коментатор по съдебни въпроси. 4udoslav
13
Това пиянде го изхвърлиха от БСП и сега плюе на поразия
14
ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ПРОФЕСОРЕ !!! Както винаги право в десятката! И честит празник!!!
15
Подлостта, двуличието, продажността, зависимостта, страха да не загуби властта си, както и международния си "авторитет" който изобщо го няма, са причините за поведението и властването на Бащицата. Всичко това в комбинация със Социопатията която отдавна носи в поведението ди показва едно, Него не го интересуват България, Българскив народ а как ще изглежда в очите на Западнив свят и Америка. Не разбира, че е са подигравка и присмех със смехотворната си лична култура и образованост, с поведението си на макак в музейна галерия! Този примат е обида за всички нас, изразявайки се така, за "Някакъв убит българин"!!!!! И ние го търпим!!!!!
16
...........ХА !.......ЕИИИИ 14......ГОВЕДАТА НЕМАТ ПРАЗНИК А ГЕРБ ИМА ПУДКИН ДЕН !.......ТВА Е И ДЕН НА КРАВАТА !.......А ТОЯ ПИСАТЕЛ ИМА ПРАЗНИК НА ВОДКАТА !........МНО ПРАЗНИКИ !.......И БАЦО Е САМ У КРАВАРНИКА И НЕМА ПРАЗНИК !.......ЗАТУВА АКУ ВИЕ СТЕ НЕЗАВИСИМИ НАЧИ НЕ СТЕ ЧЕРВЕИ ?.......НО !.......ВИЕ НЕЗАВИСИМИ ЛИ СТЕ ?........А НЕ ВИ ИЗРЕЖДАМИ ЗАВИСИМОСТИТЕ !........ЗАТУВА АКУ СА РАДВАТИ ДНЕС НАЧИ СТЕ ЛУДИ !.........И......ИГРАИТЕ ХОРА......НАИСТИНА ЕДНО ХОРО Е ОК ЗА ВАШТА ЛУДОС !.........ШО НЕЗАВИСИМИТЕ ИМАТ ДАРЖАВА !........ДОБАР ПРИМЕР ЗА ВАС Е УНГАРИЯ !.........МОЕ И ЧЕХИЯ......И......МААЛКУ РОМУНИЯ !........НО НЕ И ВАШТА !.......ШО ТВА НЕ Е НАШТА БУЛГАРИЯ........ОК ?.......
17
и уточни, че без БСП няма шанс за кмет софиянката на 6 месеца. Манолова се съдира да доказва, че не е комунистка. Е кога ще видим дипломата от СССР и защо Манолова се срамува от тези две неща: БКП принадлежност и СССР диплома? Корнелия е печеливша. Ако Манолова спечели / в сънищата си София/ БСП е ОК, победа. Ако загуби / най-вероятно/ Корнелия я е приключила и се е отървала от Манолова. Във всички случай Корнелия е победител в София.
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
.................ТАИБАУ ПРОФЕСА ТАИБА !.....НЕ ТИ И ЧЕТЕМЕ ВОДКИНИТЕ ЧИКИИ ЗА КУРНЕЛ И МАИЧО........И......ЗА ТВОИТА БОЛКА БСПЕ !.......ОНА УМРЕ БЕ ИДЬОТ !.......ШО ПИШЕШ НЕКРОЛОЗИ ?.......МАИЧО И КУРНЕЛ СА ЛАТЕНТНО ЖИВИЕ БЕ ПРОФЕ ИБАНО !.......ЛЕГИ ДОЛЕ А СПИШ ПОУСРЕД БЕЛИ ДЕН !.......ВОДКИН БАЛУЕФ !......ТВА СИ ТЬИ !.......СБРУКАН ЛЕФ ПЕЕРАЗ !.......АИДИ У ЛЕВОУ !.....
20
Ти на колко годинки си бе ,,писателю"? Хубаво съчинение си написал ,и даже си го повторил ,ама на това и малко дете и 100годишна баба няма как да повярват.Когато се лъже ,трябва да е с ,,пиниз",а не като децата в махалата,когато си измисляхме какво ли не за да впечатлим другите.Ех, тази ,,Шуменска партийна школа",много слаби кадри пуска бе!!!Поне се научете да лъжете така,че да ви повярва някой,смешковци невръстни!
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
До 3 и 12....Това са фалшиви новини, ала Бабикян. Борисов не се, а и не може да се меси, в съдебната власт. Калпакчиев е известен "грантажия" и това не е първото му подобно действие. И, Борисов не е уволнявал никаква съдийка. Имаше една подкупна такава, която я уволни ВСС, по сигнал от Френския посланик, защото икаше да краде или фалира някаква фирма. Същата мина към "умните,младите и красивите" грантажий, соросоиди.
23
Хайде Мая Божидарова Иванова (Манолова -защо ли??),да си покаже дипломата за снайперист ,за да разберат всички, какъв лъжец е!!!!!!
24
И под полата, червива слива миризлива с лилявия вибратор.
25
Некадърният опит на Корнелия Нинова да блесне с парафраза на призива на Фидел Кастро:„Изправете се и те ще паднат“,пали емоции сред партийния актив,но няма шанс да бъде чут и подкрепен от общественото мнозинство.И отеква в обществото повече като „Стани Да Седна“.Същият призив е на Мая Галева!Не трябва да се позволява на соросоидната паплач БСП+деривати,начело с едноуставника Радев,да се докосват до власт,дори за няколко месеца!След изборите,първостепенна задача е уволнението на семейство Деса и Чехлю Радеви от Президенството!Борисов не ги бави,не бъди милозлив,както с Осата Мая,която назначи омбуцман,а тя хапе ръката,която я храни!Дори и да ги уволнят,червените парцали са награбили достатъчно,а и в затворите не им трябват златни бидета,като на Баневи!
26
Така Е Ѝ така ще бъде,онзи който и купуваше черешите го захапа един Стършел май че бяха два по главата Александър Тасев повелителя на Локото и КОЙ ще И купува черешките и затова че се бори за Кметското место със всички сили кат снайпериска от ВСВ......????
27
Какво ли търси Корнелия под полата на Мая - като че ли не знае , че тя е продукт на същата одрусана слива червива
28
Ало, гербераст № 27 и подобни герберастки лакеи! И уличните псета знаят, че банкянският хитрец и този път, както на президентските избори, играе с двама кандидати! На президентските предложи посмъртно неизбираемата много грозна и противна партийна секретарка от Плевен - РАБФакаджийката Цецка, за да спечели другият комунист - льотчика! И льотчика си сапзва обещанието и ангажиментите към мафията на СИК - Банкя! Някой да го е чул ад каже нещо против Делян Пеевски, който ги върти всички на пръста си като синджирче? Да е чул мнението му за мутро-милиционера Гешевтаров? А за охраната на агент Сава ,която струва милиони годишно? Същата тактика прилага банкянската мутра и сега - играе с две комунистки, която и да спечели, за него е добре - мафията ще продължава ад управлява столична община! Ще продължават и чудовищните грабежи, ще продължават да назначават некадърни и неграмотни простаци, правилните фирми на СИК и хотел "Берлин" ще продължават да "печелят" поръчки! Нещо неясно?! Затова, българи, изберете арх. Игнатов! Той не е в мръсните им игри и никога няма да бъде!
29
тролчета,ако им плащат след избори ще са пълно КАПО
30
Пишман професорът на по колко ракии се изцепва?На 2 или на 3 бройки? Поради напредналия му алкохолизъм не вЕрвам след 3 ракии,че може да говори.
31
Е нищо де ;-))
32
Едно е , да те назначат за омбудсман и ти да врякаш и да вдигаш патардия, съвсем друго е със врякане ,да искаш да се докопаш до някой пост! Прав е професорът , представяме си каква помия ще се излее от устата на Манолова преди изборите!
33
Деса Радева трябваше да се кандидатира за НАЧАЛНИК на НСО ..и с оня другарка охранителка ЕЛИСАВЕТА ТОЛЕВА да си направят собствен охранителен бизнес наречен БОЕЦ с ПОД НАЧАЛНИК ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ бияча на журналисти от КАНАЛ 3 !
34
кмето СЕДНАЛ до Мая стършила или Мая стършила седнала до опозорения ШИБЕК - кмето ..ВСЕ ТАЯ ...важното е да съм в инвалиден стол и МАЯ да е до мен !
35
Завчера шайката на Лозата Панов, в лицето на Калин Калпака, пуснаха предсрочно убиец на българин, както навремето Мая Костинбродска измисли закон, за предсрочното освобождаване на изнасилвача и търговеца на наркотици Ванко 1, но както винаги дебилите мълчите, като комуняци на разпит, но за едно убито куче ореваха орталъка. Ега ти скапания импексов народ, наистина ще излезе, че е 80% от дебили, както каза съветника на Румен Пъпката!! .............................................................................................................................................................................................. Нормално за Импексовата брантия, преди се скри в дюкяна на Румен Пъпката. Иначе браво за Импексовата курабия и адмирации за действията и.!! Само тя и никой друг, може да приключи с тая крадлива и вредна за държавата партия. Давай Импексова, изкоренявай до дъно, защото Аз не правя разлика между, крадливия Гуцанов и контрабандиста Кирил Добрев, нито от комисионера Румен Пъпката и пиандето Миков приватизирал ТЕЦ Видин, както от червения крадлив шаман Ю. Асланов и още по крадливия шаман Червен Непознал Колю, както и между червената вещица Дърева и гологлавия лешояд Симов!! Ха ха ха, импексовата барсала на Кон, Румен Пъпката на колело, Кучката Йо с вирнат кучешки пърдялник, а Костинбродската брантия яхнала метлата!!
36
Голяма ирония и майтап, върхът на наглостта, е меракът на Великата Мая Галевокостинбродска, създател на аферите Костинброд, "Ванко 1" и Д. Пеевски- Шеф на ДАНС, която, като Омбудсман, се оказа "Калинка", защото няма ПРАВНА квалификация, а ще става Кмет на София. Калинката "Омбудсман", уж защитавала ПРАВАТА на гражданите. Подведе Парламента, обществото, а и Борисов, на чието рамо плака за прошка. Никакъв професионализъм. Затова, когато водѝ, уж люти битки с Топлофикацията за сметките, длъжниците и частните изпълнители и закони, уж пѝса, се получи "напънала се планината и родила мишка", то дори и мишка няма. И, сега "Калинката", иска да е Кмет на Столицата, най-богатата, но и най -образованата и претенциозна Община и за пореден път да измами гражданите, като в съюз с овълчените "червено-синьо-зелената и джендерската" антинародни паплачи, да потопят хоботи в бюджета на Столицата. Пари! Пари и Власт!
37
Ха на здраве професоре, на голо или тоя път с мезе?!
38
спокойно, другари форумци - столичани никога няма да изберат сестра галева за свой градоначалник. ние не сме селяни нито комунисти.
39
TAKA LI TI NAREDIXA DA GOVORI6 KATO OTPLATA ZARADI TOVA 4E NETE UVIOLNIXA OT UNIVERSITETA ZNAE6 MNOGO DOBRE ZA KAKVO STAVA
40
Най-опасни са микуващите комунисти като теб. Поради какво се срамиш от Партията БКП/БСП? Докато е време Корнела да издига друг да губи, та да види Манолова един балотаж на 4-5 -то място.
41
В барчето на Н -ския университ,пиян до отказ,ти беше под масата,като те показа камерата която ненавиждаш и до днес.Превърнал се на професионален трол,този индивид заработва грешни пари които му дава партията "Майка".Пари, "издърпани"от джоба на бедният и обрулен от живота българин.
42
Не знам столичани какво мислят за Мая кречеталото ,дали ще е техният кмет ,но на мен ми се струва ,че след резултатите ще се наложи да я повозят в инвалидна количка .
43
Ха, ха, ха, Драго ,"вечния трезвеник",изглежда пак свърши "горивото"и таратора за мезе и реши малко да се поразтуши с писане на глупости,макар като учен човек да знае,че на трезва глава и липса на "вдъхновение"в нея, резултата и винаги плачевен и смешен! Продължавай все така, Драго', в този тъжен и скучен живот малко смях не е излишен!
44
отговор на коментар
Лъжеш,Бабикянче,Пеевски е наредил на Импексова,тя се е обадила на любовника си Гаргамел,че ще каже на кака Ленче и той е наредил на шорошоидните драгалевски съдии.
45
отговор на коментар
До 3 Ааа:Я си пий хапчетата редовно!
46
Ами ако Бойко им се беше обадил да се хвърлят от 16 етаж на плочникът,щяха ли да се хвърлят съдийките,много ми е интересно да проучиш случая и да го докладваш!!Ма то излиза,че цяла България не диша,ако Бойко не им нареди,даже не ядат и не спят!!Тез коминтерновски мантри и пучи масали ги лансирай на учредителните събрания на БКП,ама не и тук във форум с интелигентни хора!!Ма той Бойко ви крив даже ако имате запек и не сте ходили 3 дена по нужда??!!
47
48
И ПРЕДИ БЕШЕ ДОБЪР НО НИКОГА АНАЛИЗИТЕ МУ НЕ БЯХА ТОЛКОВА ТОЧНИ И ИСКРЕНИ ВСЕКИ ЩЕ ГО ЗАБЕЛЕЖИ.
49
Професоре НАЗДРАВЕ, пак си прекалил с шалякавицата. Внимавай май ти е увредила мозъка. Ти го остави Педялко той лапа кинти, а ти се излагаш.
50
все така професоре ....точно в целта .Напук на комунистическата гмеж .
51
отговор на коментар
Като какъв даваш подобно мнение за личности, които не познаваш в близък план. Поне да се беше потрудил, за да научиш българският език-писмено и говоримо. Не зная кой си, какъв си, от къде си, факт е, че наглостта ти е голяма, щом си позволяваш да коментираш бг политици, професори и т.н. в чужда държава. Думите ти вървят преди мисълта. В твоята държава коментирай (ако имаш това право), но да пишеш в държава, която ти е подала ръка, в която ядеш хлябът, храната е наглост да си позволяваш подобни изказване на мнение. Ако не си доволен, не ти харесва, напусни и се върни да твориш в собствената си държава. Вероятно там е още по-зле и няма свобода на словото. А в Б-Я СИ ПИЗВОЛЯВАШ ДА СИ ИЗБИВАШ КОМПЛЕКСИТЕ! Никой не е длъжен да чете йероглифите ти, които само ти си знаеш какви са. Писна ми от разни тъпи, неграмотни и с липса на уважение нашественици. Или по-скоро е въпрос на възпитание и ниска култура. В тази държава съм родена, израснала, тук са децата, внуците, пра внуците ни и НИКОЙ ОТ НЕЗНАМ КЪДЕ СИ, НЯМА ПРАВО ДА ОБИЖДА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ДЪРЖАВАТА. ВСЕКИ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ, НО Е ДЛЪЖЕН ДА СПАЗВА ЗАКОНИТЕ, ДА СЕ ОТНАСЯ С УВАЖЕНИ, ДА УВАЖАВА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО УПРАВЛЕНИЕ!!!
52
Професоре, кога ще изтрезнееш бе джибро?
53
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
54
Драго, трябва да смениш ичкията брат. Тая де я изпикаваш сега галиба е твърде силна за теб. Погледни си патъците дали има петна от изгаряне.
55
драго НАЗДРАВЕ
56
Един, много точен и добър коментар от проф. Драганов. Не е необходима тази злоба, агресия и подигравка към един човек. И, като сте трезвеници, написахте ли нещо смислено в повечето писания тук? Не го видях. Смисленост в няколко. Дори си мисля, че, за да се пишат такива помии, някой май повече, ама доста повече трябва да е дръпнал. Все едни и същи умници ми раздават акъл! Такива, с лопата да ги ринеш!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?