Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Проф. Атанас Семов посече Калпакчиев: Това решение бе нередно - поправянето на Полфрийман не е очевидно!
Проф. Атанас Семов посече Калпакчиев: Това решение бе нередно - поправянето на Полфрийман не е очевидно!
Автор: ПИК
Дата
Дата
18618
Коментари
13
Проф. Атанас Семов посече Калпакчиев: Това решение бе нередно - поправянето на Полфрийман не е очевидно!

"Поправянето на Полфрийман не е очевидно и смятам, че това решение на съда беше нередно". Това заяви конституционният съдия проф. Атанас Семов пред Цветанка Ризова по повод решението на шефа на Софийски апелативен съд Калин Калпакчиев да освободи убиеца на студента Андрей Монов - Джок Полфрийман. 

„Не разбрах, защо делото срещу предсрочното освобождаване на Джок Полфрийман беше насрочено за след 30 дни. Въпреки твърдението ми, че имаме много качествени съдии, това решение бе нередно. Поправянето на Полфрийман не е очевидно. Представата за морал, който съдебната система трябва да носи, липсваше“, коментира проф. Семов.

Той подчерта, че колкото по-бързо потърсиш защита на правата си, толкова по-вероятно е да я получиш. Той изтъкна важността на уважението на личността и зачитането на достойнството на индивида.

Напиши коментар »
(13)
1
кога как се е поправил такъв хладнокръвен варварин, оправдания от орезиления очилат корумпиран съсел на който даже и с погнуса името му не трябва да се споменава!
2
Само ти не си разбрал, че освобождаването на австралиеца е наредено от ББ, по съглашетелство с Австралийския премиер, за да може да получи ББ пжконо прш англиската кралица.
3
Борисов с един куршум убива два заека. Първият е Калпакчиев, който е против Гешев и вторият е да се стабилизират международните отношения с Австралия, съответно с к Кралицата.
4
Добре че беше ти с червеното ти вещество в мозъка да ни открехнеш на тая световна повърня!
5
Че какво може да се очаква от сина на един отявлен комунист, лизач на задника на правешкия говедар и масов убиец, главен редактор на "Работническо дело"? Какво друго, освен хули по един достоен съдия! Австралиецът, неуважаеми професоре Семков, е освободен предсрочно напълно законно! Според закон, предложен от ГЕРБ и силно подкрепян от "корифея" на правната мисъл - сегашният ви "правосъден" министър, с извинение! А задържането му в момента се третира в чужбина като отвличане! Отвлякла го е държавата на тримата дебелака!
6
Ненормалник,,които сам не си вярва,с една дума социалистически боклук.
7
А тоя ДЪРВЕН "професор", 'що се намесва в "независимата" съдебна система?! Казвайте платени ГЕЙберастки ГЪ30ВЕ.
8
отговор на коментар
Калтакчиев е достойно грантоедно корумпе.В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ СИ ,ДРУГАРЮ КАЛТАКЧИЕВ!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Версията на Полфрийман: Група от 16 души, сред които Андрей Монов и Антон Захариев, започват да малтретират бездомник и го повалят на земята, австралиецът се намесил, за да спре побоя и при самозащита убива Монов и ранява Захариев. Това се случва до църквата Св. Неделя в центъра на София където е пълно с камери. При следствието някои от записите мистериозно изчезват!!!???
11
https://www.youtube.com/watch?v=z2mzO3-6QTA
12
Този кой го пита като няма никаква правна подготовка
13
За първи път чувам правната категория "нередно съдебно решение". Наистина?! Благодарение на професора Семов младши.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?