Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Президентският Иво Христов цопна в кофата на БСП за отпадъци от "Дондуков" 2
Президентският Иво Христов цопна в кофата на БСП за отпадъци от "Дондуков" 2
Дата
Дата
100441
Коментари
33
Президентският Иво Христов цопна в кофата на БСП за отпадъци от "Дондуков" 2

Шефът на президентския кабинет Иво Христов цопна в кофата на БСП за отпадъци от "Дондуков" 2 след дълги години на държавна хранилка.  

Вместо да затвърди позициите си и да изглади методите се на работа почти по средата на мандата на Румен Радев, той получи оценка "Слаб 2 " и беше изгонен от "Дондуков"2, след което кацна отново на държавна хранилка, този път в червената евролиста на БСП, която приютява всички изхвърлени от президента.

Тъй като минаващият за интелектуалец 49-годишен журналист е на четвъртата избираема позиция в червената евролиста, той очевиидно ще се върне там, откъдето изобщо е поел житейския си и професионален път - в Брюксел.

Точно там той завършва средното си образование като син на съветника по политическите въпроси в посолството Христо Христов, който е служител на РУМНО, т.е. работи срещу НАТО и Европейския съюз в полза на социалистическа България и СССР. А заради принадлежността на бащата кадрови офицер от РУМНО, който изпълнява мисии по света, Иво Христов е роден в Истанбул.

Червената ченгесарска нишка преминава през целия му живот. Бил е изпълнителен директор на ВВТ, когато тя е собственост на сътрудника на ДС Петър Манджуков. Работил е и като редактор на предаването на Тома Томов, също дооносник на тайните служби, "Наблюдател" в БНТ. Там водеше и свое предаване - "Малки истории", за което с днешна дата никой не си спомня.

Автор е и в списание „L'Europeo“, вестник "Сега" и списание "Тема", които са крайно ляво ориентирани. А също и на остро проруското вече закрито издание "А-specto", където е редактор. Основател е и на крайно левия кръг "Солидарна България", чиято представителка Ваня Григорова, дефилираща и като експерт на КТ "Подкрепа" се кандидатира за независим евродепутат.

След разкритията, че изборът на Румен Радев е продиктуван от бивши родни военни и ченгета от ДС, насочвани от руския генерал Леонид Решетников, Иво Христов за ченгесарските си обвързаности се озова начело на кампанията му, а сетне стана и шеф на кабинета му в президентството.

Още при първата реч на Радев като президент в парламента стана ясно, че неин автор е именно Иво Христов. Новият държавен глава тежко се изложи пред депутатите и нацията с дълги крайно опозиционни приказки в стила на бившия комунистически орган "Работническо дело", който възмути народните представители, а когато те не скриха това, той им подвикна от трибуната "Остава ви една седмица" и ги взриви.

Радев продължи с опозиционното си говорене, в което стигна до падението да оприличава България с блато и да скача на управляващите за щяло и нещяло.

В актива на Иво Христов са записани гафовете на Радев с руския патриарх Кирил и продължителния отказ на президентството да предостави стенограмата от него заради позорните обстоятелства около поведението на българския държавен глава.

Към тях спада и пълната конфронтация на президента с всички извън БСП и отказа му да поеме подадената от Бойко Борисов ръка. На Иво Христов се дължи и идеята Радев да прави партия и да се събира с т.н. гражданска структура "Единение" като нейна основа, след което да направи обръщение към нацията, която постоянно разделя, за единство.

От президентството намесват името на Иво Христов и в проваления съвсем наскоро КСНС за корупцията, когато Радев безпрецедентно изпадна в пълна изолация от всички политици и институции, а накрая, след близо час пауза, прочете написано от Иво Христов слово, в която всяка дума беше обвинение към самия него и самопризнание, че самият той не е решение, а част от проблема с корупцията.

Отново на Иво Христов и връзките му с бившите военни, РУМНО и ченгетата от ДС, се приписва и идеята в основата на бъдещата му партия да залегнат именно паравоенните структури на бивши фуражки, чието сборище за съставяне на служебен кабинет в петък и събота в тетевенския хотел "Здравец" ПИК разкри.

Освен скандалите с президентската съпруга Десислава Радева, към която на всякакви нива има критична точка на непоносимост, е очевидно, че в дъното на поредицата от гафове на Радев и сриващия се рейтинг на държавния глава са абсолютно неуместните речи и съвети, с които Иво Христов го обгрижва. 

Изгонването му е ясна оценка за неговата несъстоятелност, която е напълно закономерна в биографията на всеки човек с непреодолими обвързаности с ДС, при които всички тайни зависимости се превръщат в явен проваал.

Напиши коментар »
(33)
1
Не е важно БСП да спечели, повече важно е ГЕРБ да загуби
2
Ако Иво е цопнал в кофата за отпадъци, то вие от сайта плувате в море от 'айна и 'овна!!!
3
Гледайте днес сутрешния блок по Бтв , как Ленчето унищожи турската корумпирана шайка ГРОБ
4
С такъв език и злоба сигурно ще ви разкажат играта Еремето ви както и на Тиквата Цецо и на цялата шайка подкрепяна от вас идва
5
PIKочи, след изборите ако не започнете да правите MИHETИ на БСП, с вас е свършено.....Вие обаче точно това ще направите, и въпреки всичко няма да ви се размине.БОКЛУЦИ.
6
Произходът на Heдялко е шумкарски, а в същото време бълва срещу социалистите. Това е чист кypвaджилъk.Дядo му е бил пapтизaнин, цели двe години се е препитавал с кaшkaвaл в гората около Aйтoc. Три-четири месеца преди съратниците му в София да вземат властта на 9.09.1944 г. той е предал на полицията четирима от своята чета. Те са : братята Ивaн и Тoдop Чeнгeлиeви, майка им Kaля и пoeтa Aтaнac Maнчeв. Четиримата са разстреляни на 21.05.1944 година на площада в гр. Aйтoc. През 1950 година той иска от ЦК на БКП да го признаят за активен бopeц против фaшишзмa и кaпитaлизмa. На същият плeнyм присъства и сepкpeтapят на ЦK на БKП Гeopги Чaнкoв, който казва следното: „ Другари, сред се намира един пpeдатeл. Той иска индулгенции, а предаде четирима наши дpyгаpи, които бяха разстреляни за да спаси кожата си. Ако вие не ми държите сметка, аз бих го застрелял веднага.“ Бaщaта на Heдялкo е бил член на БКП цели 28 години. Предал е тази партия през ноември 1990 година. Преди това е написал 167 стихотворения за правилната Aприлска линия, за възхвала на БКП, за прослава на Съветската apмия и т.н. Днес техният внyк и син Heдялко иска да оправя политика в България, да ни поучава, да ни назидава, вместо да оправя на магарето кypa, което най му приляга.
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Heдялко нечестивецо , за колко се продаде на сатаната ?
9
Ха ха, един дебил по малко. Само колко са жалъки Изкуромбашев и лъжливата СС Момата. Това зuа което Бойко го съжали и не му стори нищо, е на път да го стори Импексовата крадлива и лъжлива Барсала, заедно с крадливата му кучка, която му близка сладоледа години наред, но се окучи от друг ПЕС!!
10
.ivo.xristov.pak.se.oredi.korni.sled.izbornata.zagyba.kade.ste.hodi
11
Мамицат ви да ева болшевишка и фашистка, цял живот сте на държавна хранилка, сега и на европейска, изроди долни да ева!
12
Червената армада напада нямате удържане.Не ви ли притеснява като гледате разни ченгета,подсъдими и на опашката един откачалник дето и той не знае от кои е.Не знам от кои сте от заблудените или от възнаградените, погледнете си листата с изключение на Я.Стоилов всичко друго хвани единия удари другия
13
Ха, ха, ха,драска ,щипе, боли и болезнено сърби включването на Иво Христов в листата, "милите умничета-интелектуалчета"от сайтчето-кенефче ПИК, изпаднаха в ужас и с пяна и една доказват, че избора е правилен! Пийнете нещо успокоително кенефаджийчета и си пазете нервите за по нататък, защото изненадите, които ще ви "радват"предстоят!
14
Ми щото в листата на герб са все хубавци и хубавици и честни и чисти като седемте рилски езера
15
колко сте жалки, беснейте си на воля, от вас нищо не зависи така или иначе.
16
ПИК, не го мислете Иво Христов. Мислете след някой ден, като се обърне палачинката, какви ще ги дъвчете. Аз пък, много високо ви окачествих - ПИК и мисъл. По-скоро ПИК и поръчка.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Отлично №: 16! Поздравления пред строя!!!
19
Само бой по мутренско-соросистката сган!
20
Ами доносниците не преминаха ли отдавна в ГЕРБ? Малко хора могат да се гордеят с такава биография като на Иво Христов. Но това е неразбираемо за “ интелектуалците” пожарникари и физкултурници ,които ни управляват.
21
курнела трябваше да предложи на избираемо място и иван костов, лабораторната му мишка радачууу и без това ще гласува за тях
22
боклуциии!
23
Те нямат с какво да се похвалят, освен с компромати. Много готино е да се закачиш със знамето на разследващ журналист, но въпросът е какво разследване си направил, като си бил в сянката на премиера. Като си раследващ журналист, трябва ли да биеш по човека, който е спрял отвличанията и контрабандата. Защо като си разследващ журналист, не разследваш нищо?
24
Той сега трябва да се нагажда на тамошната храна , на тамошната заплата ! Просто ,ужас ! Все пак той е по-възрастен от Бареков , от Джамбазки , от Станишев , които бяха свикнали на лишенията там и дори се натискат в името на България да бъдат избрани отново.
25
има нещо шпионско. Защо се предлагат такива хора за евродепутати ? Контраразузнаването на НАТО ще го маркира веднага и ще му следят всяка крачка. От друга страна той може да стане и двоен шпионин. Хем служи на нашите, но и на вражеските разузнавания. Предлагам и нашите да го следят.
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Се наричам и да лапам всякакви чепове с приоритет към рязаните. Стягай багажа за сибир., защото след изборите идва големия глад за бесепар ските тролове. Всички бесепар са дебили и крадливи мангасар, начело с курни крадливата крушарска циганка, която заради приватизацията на импекса била изяла де що седесарски чеп видяла
28
Глупаци.да бяха предложили пундата цвъки.....
29
Довиждане ГЕРБ. Няма да ни липсвате.
30
Точно затова ще гласувам за Елена Йончева, защото съм убеден, че българските социалисти имат една единствена цел в Брюксел- разпадане на ЕС и НАТО и присъединяване на България към Евразия. избирател
31
А пък И. Николоффа цопна в кофата с ла--а на Н----ку
32
Мисля, че пациентката Ива Николова пак не си е пила хапчетата, затова състоянието и се влошава.. Пазете се става опасна, прави се на "журналист", прави коментари в един САЙТ, където всички са на отчет при мен. Пращаме колата да си ги приберем.
33
Намерил си ТЪПАКЪТ - пРезидент шеф на кабинета, който да го съветва и речите да му пише! Добре са се намерили двамата дебили! Ха ха ха ха!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?