Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Представителите на коалицията "РБ-Глас народен" организират поредица от събития в страната
Представителите на коалицията "РБ-Глас народен" организират поредица от събития в страната
Автор: ПИК
Дата
Дата
6218
Коментари
0
Представителите на коалицията "РБ-Глас народен" организират поредица от събития в страната

Представителите на коалицията "РБ-Глас народен" организират поредица от събития в страната. Това съобщиха от пресцентъра на Реформаторски блок. На 18 март, от 11.00 часа, представители на коалицията "РБ-Глас народен" ще почетат паметта на загиналите от комунистическите репресии в лагера "Слънчев бряг" до Ловеч. Те ще поднесат венци и цветя на паметната плоча там.

В 14.30 часа във Велико Търново в парка "Дружба" ще се проведе градско събитие и среща с гражданите от водача на листата Станислав Благов. В 15.00 часа Светльо Витков, водач на лисатта в 25 МИР - София, и кандидати от листата ще направят флашмоб на улица "Витоша" в София.

На 19 март, в 10.00 часа, в Благоевград ще се проведе благотворителен футболен турнир на "Реформатори, Глас народен и приятели". От 12.00 часа в град Хисаря Божидар Лукарски, водач на листата за Пловдив - област, ще разговаря с производителите и граждани в района на кооперативния пазар. В 17.00 часа в село Каснаково водачът на листата за Хасково

Стефан Димитров ще се срещне с жителите на селото.

На 20 и 21 март ще се проведат градски събития на коалиция "РБ-Глас народен" и концерти за закриване на кампаниите в Бургас, Карлово, Калояново, Поморие и Благоевград, Плевен, Хасково и Кюстендил.

Още по темата
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Реформатори и патриоти на бунт за дневния ред (ОБНОВЕНА)
Часовник
13:05
Реформатори и Патриотичен фронт скочиха на колегите си от ГЕРБ, че Народното събрание заседава по дневен ред определен от управляващата партия.  В петък в подписка патриотите и реформаторите...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?