Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Предприемачи ГЕРБ-София подкрепят кандидатурата на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев
Предприемачи ГЕРБ-София подкрепят кандидатурата на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев
Автор: ПИК
Дата
Дата
7176
Коментари
0
Предприемачи ГЕРБ-София подкрепят кандидатурата на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев

В район „Възраждане“ в столицата се проведе работна среща с предприемачи от гр. София. Срещата бе организирана от районната организация на ПП ГЕРБ - „Възраждане“, с подкрепата на кмета на района Савина Савова и областния клубен ръководител на Предприемачи ГЕРБ-София  Иван Костов.

Присъстващите бяха приветствани от Петър Манолов -председател на ПП ГЕРБ в район „Възраждане“ и Борислав Борисов, организационен секретар и общински съветник. Кметът Савина Савова информира предприемачите за възможностите за бизнес в района, постигнатите резултати и предстоящи проекти за развитие.

Областният клубен ръководител на ПГЕРБ София  Иван Костов  поздрави присъстващите и от председателя на Предприемачи ГЕРБ  – Валя Чилова. Той  запозна  гостите и симпатизантите  с  развитието на структурата на Предприемачи ГЕРБ София, целите, които са поставени пред организацията, както и основните направления на дейността й. 

Иван Костов подчерта, че структурата на ПГЕРБ-София подкрепя кандидатурата на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Това са хора, които освен множество лични качества притежават безапелационни професионални знания и умения.

Предприемачите от град София обмениха мнения и дискутираха различни аспекти на политиките на ПП ГЕРБ в подкрепа на бизнеса. Всеобщо бе мнението, че на предстоящите избори кандидатурата на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев най-добре отговаря, както на високите изисквания на президентската институция, така и на нуждата от стабилност, предвидимост и баланс между отделните политически сили и обществото.

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?