Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
По холивудски: 250 звезди украсиха родната "Алея на славата" пред "Иван Вазов"
По холивудски: 250 звезди украсиха родната "Алея на славата" пред "Иван Вазов"
Автор: ПИК
Дата
Дата
22043
Коментари
5
По холивудски: 250 звезди украсиха родната "Алея на славата" пред "Иван Вазов"

250 огромни сини звезди ще украсят пространството пред централния вход на Народния театър. Театралният звездопад е част от третото издание на най-очакваното театрално събитие на сезона - Театър пред театъра. 

Първите 60 звезди са с имената на всички актьори, които ще участват в десетте спектакъла между 2 и 11 юли, както и на техните колеги от трупата на Народния театър.

Всяка една от тях ще може да се види и пипне в следващите две седмици, преди на това място да се издигнат трибуната и сцената за десетте представления на открито. 

Откриването на събитието е на 2 юли в 21:30 часа с представлението "Ромул Велики" на Малък градски театър. На 3 и 4 юли ще се играят "Лисичета", на 5 и 6 юли "Един безумен ден", на 8 и 9 юли - "Актрисата", и на 7, 10 и 11 юли - "Спанак с картофи".

Още по темата
ПЪРВО В ПИК: Сашо Дойнов счупи крак - гипсираха звездата на Театъра на армията в "Пирогов" (СНИМКА)
Часовник
17:41
Един от най-колоритните родни актьори Сашо Дойнов известно време ще трябва да се раздели със сцената. Звездата на Театъра на армията излиза в болничен, тъй като по-рано днес е счупил крак, научи...
Напиши коментар »
(5)
1
А КЪДЕ СА ИМЕНАТА НА ЧИСТАЧКИТЕ ?
2
А КЪДЕ СА ИМЕНАТА НА ЧИСТАЧКИТЕ ?
3
Бреййй ! Оказа се , че у нас има повече звезди от целия останал свят взет заедно !
4
Винаги съм се удивлявала , и изпадала почти в ступор , от невероятния талант на т.н. " звезди "културтрегери , интелигенция и т. н. наричащи себе си така ,да произвеждат невероятен кич и простота ?!!!? Като гледам снимката , а и по разните им празници , кич и само кич ! Таки не прочетоха поне една книжка как да се обличат !,
5
отговор на коментар
В магазините на "Липненски" може да се намерят по - хубави дрехи от парцалите , с които са се облекли нашите "звезди"
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?