Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Потресаващо: Врачанин остана без жлъчка след операция за биопсия от простатата
Потресаващо: Врачанин остана без жлъчка след операция за биопсия от простатата
Автор: ПИК
Дата
Дата
29592
Коментари
2
Потресаващо:  Врачанин остана без жлъчка след операция за биопсия от простатата

Врачанинът Димитър Георгиев остана без жлъчка, след като плевенски доктори му извършили операция без негово знание и съгласие, съобщава „Конкурент”.

Пред изданието 76-годишният мъж разказа  потресаващата си история, към която до този момент не проявяват внимание нито от прокуратурата, нито от здравното министерство, макар да признават известни нарушения.

В момента Димитър търси адвокат, който да поеме неговия случай, тъй като смята да търси правата си по съдебен път. Той желае да даде гласност на неприятния момент от живота му, за да не попадат и други хора в омагьосания кръг на „бялата мафия“, за чиято жертва се счита.

Драмата на Димитър започва през декември 2018 г., когато отива на преглед във Враца при плевенския уролог д-р Николов. Той го съветва през януари да постъпи в УМБАЛ „Света Марина“ - Плевен, за да му бъде направена биопсия на простата. И така на 17.01.2019 г. пациентът постъпва в болницата с направление. На следващия ден е вкаран в операционната, ръцете му са вързани и му е поставена упойка. Събужда се в реанимация с голяма рана, на която са направени 17 шева.

При изписването му от лечебното заведение не му е връчена епикриза, нито пък му е върната личната карта. Но за сметка на това дължи на „Света Марина“ 1 710.60 лв. за ВИП-стая и сестрински пост, които той отказва да плати, защото не е ползвал допълнителните услуги, бил е с направление и е здравно осигурен. И така след два дни отива да му свалят конците във Враца.

Тогава лекарят му казва, че му е извадена жлъчката. Възрастният мъж бил шокиран, тъй като никой от лекарите не го е информирал за операцията и той до последно си е мислел, че му е взета само биопсия от простата.

 

Още по темата
Зелен лазер смалява простатата безкръвно
Часовник
18:34
Зелен лазер смалява простата безкръвно, безопасно и бързо! Това става не с операция, а чрез безболезнена манипулация на увеличената жлеза. Зeленият лазер (GreenLight ™) е официално препоръчван за...
Напиши коментар »
(2)
1
Преди време в Пловдив беше отрязан здравия крак на човека вместо болния. Без последствия за лекарите. А човека? Кой изобщо се сеща за него ?!
2
Спри да бъдеш наблюдател !Влез в играта ,заложи 10 евро и започни да печелиш !https://bit.ly/2vGdh7g
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?