Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Поставиха диагноза на болния лъв Любо от зоопарка в Разград (СНИМКИ)
Поставиха диагноза на болния лъв Любо от зоопарка в Разград (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
17058
Коментари
2
Поставиха диагноза на болния лъв Любо от зоопарка в Разград (СНИМКИ)

Установи се какъв точно е здравословният проблем на лъва Любо от зоопарка в Разград, научи ПИК.

В последната седмица защитници на животните сигнализираха, че едрият хищник живее в лоши условия, а в социалните мрежи се появиха снимки и видео на болната му лапа. 

Вчера на Любо е бил направен обстоен преглед, съобщиха от фейсбук-страницата "Кучешки истории: Пансион ЗА ДУШИ гр.Разград".

"Любо си е счупил четвъртия нокът на лапата. Нокътят го няма и живецът е оголен и възпален, изпитва силна болка и поради това не си стъпва на лапата. Направени са и кръвни изследвания, биохимия и общ преглед. Старата видима рана е в добро състояния и заздравява.

Проблемът е в новата му травма на лапата. Никой не знае нито кога, нито как е си е счупил нокътя! Може би някъде по време или след панаира. Никой не може да обясни, защо не е потърсена лекарска помощ, никой не знае кой е бил отговорен за Любо. Няма виновни, няма отговорни. Един болен лъв, чийто стопанин - Община Разград, простичко обясни: "ЧАКАМЕ ДА МУ МИНЕ". Ей така, от само себе си! Любо този път имаше късмета Красимир Костадинов и Росица Йорданова, хора със сърца и очи, да го забележат и разкажат за него! Преди две години, същият късмет имаха и Масуд и Терез. Същият късмет имаше и Иван Асен!", пишат администраторите на страницата.

Още по темата
В Разград търсят спасители за лъва в зоопарка
Часовник
08:47
Хора от Разград търсят съдействие заради лъва в местния зоокът. Той е с рана на крака и куца. Мъжкият лъв се отглежда в самостоятелна клетка в общинския зоопарк заради рана на крака от преди около...
Напиши коментар »
(2)
1
Ужас и безумие на бездушни администратори?!
2
Хората са най-големите зверове....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?